weszka Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Tez tak sobie marzę że jak jakiś psiarz znajdzie to zadzwoni... ja bym tak zrobiła. W sumie w parku głównie psiarze więc jest szansa. Jak mogła zgubić sama nie wiem... jakoś chyba szalejąc z biglem ;) ale nie jestem pewna. To taki patent ktory można przy odrobinie starania zgubić ;) Quote
madziamn Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Zdolne te sznupki Anda adresówkę zgubiła już na pierwszym spacerze na którym ją miała, co do obroży rzeczywiście nie jest to łatwe zgubic ale Dirki zdolna jest :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Czesc pieprzaste dziewczynki :loveu:, wiedze ze sie fryzujecie, hehe mnie czeka zrobienie moich gigantow, ale jakos ciagle mi nie po drodze do tego :evil_lol: super fotki :multi: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no to jakaś plaga czy co? ostatnio Luna zgubiła (mam nadzieję) rogza z adresówką zresztą też a teraz Dirki :shake: Quote
brygidakuzniak Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wakacyjne serdeczne pozdrowienia znad morza ode mnie i od Bony dla Ciebie Weszko i pozostałych Miłośników psów. Specjalnie dla Was wstawiłam na swojego bloga interesujący znak drogowy, zapraszam do oglądnięcia tu: [URL]http://brygidakuzniak.blox.pl/html[/URL] Quote
madziamn Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 dobry znak mnie się podoba ten pomysł aby tylko był respektowany przez kierowców bo u nas to coniektórzy jeżdża jak by mieli klapki na oczach:angryy:. oj cięta jestem na kierowców ale chyba długo mi nie przejdzie. Długo nie wybaczę tego co zrobił temu "pseudokierowcy":angryy::angryy::angryy:. Quote
eria Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a może tam po prostu miało pisać "piesi" ???;) Quote
weszka Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [B]Brygida [/B]jak miło Cię tu widzieć :multi: Obejrzałam wakacyjne fotki - Bona prawdziwa dama na wakacjach :loveu: A znak choć z treści wyszedł przypadkowo też może się przydać. Ciekawe czy ktoś specjalnie go tak przetworzył czy też siłami natury się odrapała literka :razz: Od poniedziałku mam straszny zamęt w pracy, nie wiem w co ręce włożyć. Teraz jakas chwila spokojniejsza to zrobiłam sobie kawkę i zaglądam co słychać na dogo :) Quote
brygidakuzniak Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Bona to nie za bardzo "prawdziwa dama", dziś wytarzała nam się w nie-powiem-czym. Ufff, najpierw poszło pół paczki mokrych chusteczek Bambino, potem kąpiel w morzu (zdjęcia wrzucone na picasa), a na końcu mycie pod prysznicem i dezynfekcja łazienki - ufff :diabloti::diabloti::diabloti: Znak już taki był w zeszłym roku (przypuszczamy, że ktoś zrobił sobie żarcik). Współczujemy bardzo braku urlopu, trzymaj się dzielnie, przesyłamy serdeczności i pozdrawiamy ciepło. Po powrocie mamy nadzieję na wspólny spacer ;-) Quote
ariss Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [url]http://img401.imageshack.us/img401/4133/dsc2553qy2.jpg[/url] poprostu śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
bina66 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mój pies w ubiegłym roku wytarzał się w padlinie w lesie tak strasznie cuchnął, że chyba ze 2 tygodnie trwało jej pranie. Nic nie pomagało, żadna neutralizacja zapachu, koszmar. Jeszcze większy gdy pies śpi w sypialni.:angryy: Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 witamy ludzi pracy:evil_lol: jutro już piątek ! Quote
Bursztynka13 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dla mnie piątek czy nie piątek-zero różnicy:evil_lol:wkońcu mam wakacje:D Ale rozumiem że większość ludzi pracuje;) ale i oni doczekają się urlopu:) Quote
Ka-Vanga Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dziendoberek "popieprzone" dziewczynki :evil_lol: Quote
madziamn Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Hej Witamy U Nas W łodzi Pogoda Piękna Własnie Z ANdusią Wróciłyśmy Ze Spacerku A Jak Tam Się Czują Babunia I Dirki? Quote
weszka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Witamy wszystkich miłych gości. U nas wszystko po staremu. Ja w pracy (usypiam), suczyny w domu. Dirki ma się świetnie, Bunia tak sobie -bardzo marudna, postękująca, sika w domu, znów trochę krwawi :shake::roll: trochę to wszystko zaczyna mnie przerażać... :shake: Quote
Bursztynka13 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Nie ma się co martwić, będzie lepiej;) Quote
weszka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [B]łapeczek, Bursztynka [/B]bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy ale... no cóż nie czarujmy się że tak specjalnie lepiej to pewnie nie będzie. Cóż co ma być to będzie :roll: Z lepszych wieści to udało mi się załatwić urlop :multi: i to na 2 tyg. od 22.08. Normalnie jestem taka szczęśliwa że szok :lol: Mam plany wyrwać się z Dirulcem nad morze na parę dni niezależnie od pogody byle pojechać i nie robić nic tylko łazić po plaży i gapić się przed siebie :cool1: Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ooooooooo grtulacje urlopiku ;] fajnie mam nadzieje ze sie jakies foty pojawia jesli uda wam sie wyruszyc nad morze ;p Quote
weszka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Pewnie że się pojawią i to w nie małej ilości pewnie ;) A teraz idziemy na spacerek do parku bo już trochę chłodniej. Może znajdziemy obroże... Quote
Recommended Posts