Kora- Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wątpie, bo pracownicy biurowi muszą być w biurze podczas swojej pracy, a Ci z wybiegów w swoich godzinach muszą wybiegi sprzątać ;) Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 no to trzeba to jeszcze dopracować. Może nie mówmy od razu jutro o tym pomyśle, tylko najpierw go zorganizujmy, zróbmy jakies plany, a dopiero potem działajmy? :) Quote
Kora- Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hmm no dobra, a tymczasem może popytajmy wolontariuszy od nas, czy by się w ogóle zgodzili na takie coś, bo im więcej tym lepiej!! Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 no trzeba będzie popytać :) może przejdźmy z tą rozmową na gadu, bo wydaje mi się, że wątek zaśmiecamy :eviltong: :evil_lol: Quote
Kora- Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No mi właśnie też tak się wydaje, więc uciekajmy gdzie pieprz rośnie, zanim nas te baby ubiją :evil_lol: Quote
Kora- Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ciotki, powiedzcie jak u Was wygląda ten grafik? Co z osobami co w schronisku bywają raz na jakiś czas? I ogółem jak ten grafik wygląda. Quote
DuDziaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 jezu czuje sie jak odludek :evil_lol: nie moge sie wypowiedziec znikne na pare chil :lol: Ewy mi bardzo szkoda :placz: Dobra dziwczyny wedlug mnie to jest 10x bardziehj sprawiedliwe jak ktos ma pod opieka iles tam psow. Bo jak jst cudowny pies i wogole i wogole to wiadomo kto przyjdzie wyprowadzi, a taki szaraczek moze raz na kilka miesiecy :-( A po ile psow naraz bierzecie jak wychodzicie :razz: Quote
baffi2 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 co do tego grafiku: można zrobić te tak że byłaby lista tygodniowa, i ten kto wróciłby ze spaceru z psami, wpisał ich imiona na listę np. ----Pon------ll----Wt -----ll-----Śr -----ll------Czw itd Fafik - 30 min-ll Max 30min--ll funia 30min Bunia 30min--ll Roxi 5 min itp......................................................... oczywiście w tabelce byłoby o wiele więcej imion, mam nadzieję. No więc wolontariusze przeglądają listę i szukają psa który jeszcze nie był w tym tyg na spacerze - a jak już wszystkie zostały by wyprowadzone;) to np. Roxi powinna iśc na spacer bo była na krótkim. W ten sposób prawie każdy pies miał by spacerek:multi: Łatwe? Quote
M&T Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='DuDziaczek'] A po ile psow naraz bierzecie jak wychodzicie :razz:[/quote] zależy z jakimi wychodzimy :) bo jak bierzemy nasze ukochane psiaki z wybiegu "A", który pieszczotliwie nazywamy piekiełkiem, to każda może wziąć po 2-3, bo one się nas trzymają i mogą być spuszczone ze smyczy ^^ ale jak bierzemy psiaki, których nie znamy to przeważnie po jednym bierzemy ^^ Quote
Kora- Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hm Bafi, całkiem fajny byłby taki grafik :) Na razie przedstawiłyśmy nasz pomysł z Martyną na forum ciapkowa, zobaczymy jaki bd odzew. :) Quote
Mysia_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 u nas jest rozpiska na której znajdują się wszystkie psiaki w schronisku: imonami i pozycjami, stali wolontariusze mają na niej zaznaczone psiaki. Dzięki temu kiedy przychodzi ktoś nowy to zabiera na spacer psiaki, które nie są zaznaczone żadnym flamastrem ;) A co do ilości psów z jaką wychodzimy to kto zagląda na galerię spacerową - wie :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja widze Mysia ;D ale tak mniej wiecej po ile przypada na 1 osobe :razz: Ale Wy macie 10 razy lepiej... bo ja zamin dojde na laczki to musze isc 10/15 min przez centrum :angryy: Quote
zonia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 U mnie żeby psy się nie dublowały to na klatkach są specjalne kartki że "ten pies ma wolontariusza" więc jak ktoś nowy przyjdzie to nie weźmie go bo widzi;) a tak to tam wszyscy swoje psy znają;):lol: Quote
DuDziaczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asia_Klero']no tak po 20z hakiem na jedna osobe:D:D[/quote] hahaha :evil_lol::evil_lol: cudownie :lol: Tylko u nas kiepsko... bo przez ta glupia ulice trzeba isc :mad: Quote
Kora- Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 My z Martyną rozmawiałyśmy z pracownikami, no tak nie bardzo spodobał im się ten pomysł. Może macie pomysł na jakiś taki konkretny grafik czy cuś? [url]http://forum.ciapkowo.pl/viewtopic.php?f=4&t=64[/url] Quote
Mysia_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 jak jak nie zapomnę sobie zgrać naszej rozpiski to Wam pokażę jak to wygląda ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 o jestem ciekawa jak to wyglada :) Quote
Asia_Klero Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ciekawe czy Mysia nie zapomi:Pa wlasciwie Myszko trzebaby bylo zrobic nowa rozpiske..:( Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 jej jak ja dawno w schronisku nie bylam... ostatnio 1,5 tgodnia temu... a jak dla mnie to dluuugo. Quote
DuDziaczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ja tez dawno nie bylam na dzialeczce :placz: Tymczasik pochlonal caly czas :shake: Ale od dzis jestem wolna (pojechal do super domku:loveu:) Quote
Mysia_ Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Dzisiaj niestety nie miałam czasu sobie tej rozpiski zgrać ze schroniskowego kompa :oops: Sandra wychodziła wcześniej, a ja potem miałam urwanie głowy... Trzy owczarkowate psy przyjęte :shake: katastrofa :-( Quote
Recommended Posts