Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątpie, bo pracownicy biurowi muszą być w biurze podczas swojej pracy, a Ci z wybiegów w swoich godzinach muszą wybiegi sprzątać ;)

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to trzeba to jeszcze dopracować. Może nie mówmy od razu jutro o tym pomyśle, tylko najpierw go zorganizujmy, zróbmy jakies plany, a dopiero potem działajmy? :)

Posted

no trzeba będzie popytać :) może przejdźmy z tą rozmową na gadu, bo wydaje mi się, że wątek zaśmiecamy :eviltong: :evil_lol:

Posted

Ciotki, powiedzcie jak u Was wygląda ten grafik? Co z osobami co w schronisku bywają raz na jakiś czas? I ogółem jak ten grafik wygląda.

Posted

jezu czuje sie jak odludek :evil_lol:
nie moge sie wypowiedziec znikne na pare chil :lol:

Ewy mi bardzo szkoda :placz:

Dobra dziwczyny wedlug mnie to jest 10x bardziehj sprawiedliwe jak ktos ma pod opieka iles tam psow. Bo jak jst cudowny pies i wogole i wogole to wiadomo kto przyjdzie wyprowadzi, a taki szaraczek moze raz na kilka miesiecy :-(

A po ile psow naraz bierzecie jak wychodzicie :razz:

Posted

co do tego grafiku:
można zrobić te tak że byłaby lista tygodniowa, i ten kto wróciłby ze spaceru z psami, wpisał ich imiona na listę np.
----Pon------ll----Wt -----ll-----Śr -----ll------Czw itd
Fafik - 30 min-ll Max 30min--ll funia 30min
Bunia 30min--ll Roxi 5 min
itp.........................................................
oczywiście w tabelce byłoby o wiele więcej imion, mam nadzieję.

No więc wolontariusze przeglądają listę i szukają psa który jeszcze nie był w tym tyg na spacerze - a jak już wszystkie zostały by wyprowadzone;) to np. Roxi powinna iśc na spacer bo była na krótkim. W ten sposób prawie każdy pies miał by spacerek:multi: Łatwe?

Posted

[quote name='DuDziaczek']
A po ile psow naraz bierzecie jak wychodzicie :razz:[/quote]

zależy z jakimi wychodzimy :) bo jak bierzemy nasze ukochane psiaki z wybiegu "A", który pieszczotliwie nazywamy piekiełkiem, to każda może wziąć po 2-3, bo one się nas trzymają i mogą być spuszczone ze smyczy ^^ ale jak bierzemy psiaki, których nie znamy to przeważnie po jednym bierzemy ^^

Posted

Hm Bafi, całkiem fajny byłby taki grafik :) Na razie przedstawiłyśmy nasz pomysł z Martyną na forum ciapkowa, zobaczymy jaki bd odzew. :)

Posted

u nas jest rozpiska na której znajdują się wszystkie psiaki w schronisku: imonami i pozycjami, stali wolontariusze mają na niej zaznaczone psiaki. Dzięki temu kiedy przychodzi ktoś nowy to zabiera na spacer psiaki, które nie są zaznaczone żadnym flamastrem ;)

A co do ilości psów z jaką wychodzimy to kto zagląda na galerię spacerową - wie :evil_lol:

Posted

U mnie żeby psy się nie dublowały to na klatkach są specjalne kartki że "ten pies ma wolontariusza" więc jak ktoś nowy przyjdzie to nie weźmie go bo widzi;) a tak to tam wszyscy swoje psy znają;):lol:

Posted

My z Martyną rozmawiałyśmy z pracownikami, no tak nie bardzo spodobał im się ten pomysł. Może macie pomysł na jakiś taki konkretny grafik czy cuś?
[url]http://forum.ciapkowo.pl/viewtopic.php?f=4&t=64[/url]

Posted

Dzisiaj niestety nie miałam czasu sobie tej rozpiski zgrać ze schroniskowego kompa :oops: Sandra wychodziła wcześniej, a ja potem miałam urwanie głowy... Trzy owczarkowate psy przyjęte :shake: katastrofa :-(