Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']mam go już 2 rok i jest na prawdę świetny! [/QUOTE]

to naprawde musi być świetny, skoro już drugi rok masz jeden kalendarz :roflt:

[quote name='ariss'] hahah, najlepiej by było:evil_lol::diabloti: bo do szczeniaka jest gratis:cool3:

ale jeśli chcesz bez szczeniaka to pisz pw;) [/QUOTE]

to ja wole inaczej :eviltong: bez adresówki :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']To czekam na kolejne , bo są fantastyczne ![/QUOTE]

o ja.. od Ciebie coś takiego usłyszeć:mdleje::loveu::loveu:

[quote name='wilczy zew']ja też czekam[/QUOTE]

już, już chwilka...

[quote name='jambi']to naprawde musi być świetny, skoro już drugi rok masz jeden kalendarz :roflt:

to ja wole inaczej :eviltong: bez adresówki :evil_lol:[/QUOTE]

błahaahha:evil_lol:

musisz przyjechać na rozmowę kwalifikacyjną:diabloti: nie wiem czy się nadajesz:roflt::diabloti:

właśnie zamówiłam kolorowe adresówki z dwoma różnymi wzorami:razz: a trzeci się tworzy bo wena mi się w połowie wyczerpała.

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/26-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/25-2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='jambi']to jak będzie z tymi zdjęciami? ;)

ps. żartowałam :)[/QUOTE]

a dwa to mało?:eviltong:

Przeczytałam:diabloti: jedyne co bym zmieniła, to maszynkę, żeby włos zachował swoje właściwości i chronił przed czym ma chronić, bo sam podszerstek jest do dupy:eviltong:

[quote name='Justa']A kto miał do mnie napisać w sprawie adresówek wczoraj? :placz:[/QUOTE]

a bo czekam na te nowe wzory i szukam mniejszych rozmiarów, bo dla miników ta adresówka nie jest z tego samego materiału i wygląda gorzej;)

Posted

[quote name='ariss']a bo czekam na te nowe wzory i szukam mniejszych rozmiarów, bo dla miników ta adresówka nie jest z tego samego materiału i wygląda gorzej;)[/QUOTE]

A dla średnich jaką masz wielkość? Bo Galina teraz nosi całkiem spory :p

Posted

[quote name='Justa']A dla średnich jaką masz wielkość? Bo Galina teraz nosi całkiem spory :p[/QUOTE]

[FONT=Bookman Old Style][B]średnica:[/B] 31,5 mm,
[B]długość z kółkiem:[/B] 56 mm
[B]grubość materiału:[/B] 3 mm

kółko mam tylko wymienione bo dali jak dla konia;) ale na stanie małych kółek nie mam więc jeszcze wizyta w sklepie mnie czeka;)[/FONT]

Posted

[quote name='ariss'][FONT=Bookman Old Style][B]średnica:[/B] 31,5 mm,
[B]długość z kółkiem:[/B] 56 mm
[B]grubość materiału:[/B] 3 mm

kółko mam tylko wymienione bo dali jak dla konia;) ale na stanie małych kółek nie mam więc jeszcze wizyta w sklepie mnie czeka;)[/FONT][/QUOTE]

Galina ma adresówkę 32mm w tej chwili :lol:

Posted

[quote name='Justa']Galina ma adresówkę 32mm w tej chwili :lol:[/QUOTE]

a no to jak Ci nie przeszkadza;) na pierwszej focie Kairossa na tej stronie widać ją w porównaniu do psa;)

Posted

[quote name='ariss']a no to jak Ci nie przeszkadza;) na pierwszej focie Kairossa na tej stronie widać ją w porównaniu do psa;)[/QUOTE]

A z czego ona jest zrobiona? Jak są grawerowane dane?
No i cena? :>

Posted

Buuuuuuuuuuuu, Jarek na Kitsurfingu śmiga, a ja siedzę w Wawie i się nudzę:mad:Nie wiesz przypadkiem dzięki komu tak jest:cool3::diabloti:
Sama wypiję sznaucerówkę:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Buuuuuuuuuuuu, Jarek na Kitsurfingu śmiga, a ja siedzę w Wawie i się nudzę:mad:Nie wiesz przypadkiem dzięki komu tak jest:cool3::diabloti:
Sama wypiję sznaucerówkę:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]

ej mówiłam, że wieczorem dopiero będę wiedziała czy mogę:eviltong: taka praca:roll:
ma wielkie zalety:loveu: ale tez wady:angryy:

Posted

[quote name='ariss']Grusia też ma styl Dirki:evil_lol: i w ogóle myślę, że troszke zachowań udzieliło się Dirkulcowi:stupid:jakby nie miała z kogo brać przykładu:evil_lol:[/QUOTE]

Prosiłaś i wyprosiłaś ;) Dirki wzięła głupotkę od Grusi na siebie hihi Przecież wiadomo, że głupot od siebie psy uczą się najszybciej.

Posted

[quote name='weszka']... Przecież wiadomo, że głupot od siebie psy uczą się najszybciej.[/QUOTE]
A ty się dopiero o tym przekonałaś?:roflt:
Trzeba by zapytać Lotosa czego się od Grusi nauczył;-)

Posted

[quote name='weszka']Prosiłaś i wyprosiłaś ;) Dirki wzięła głupotkę od Grusi na siebie hihi Przecież wiadomo, że głupot od siebie psy uczą się najszybciej.[/QUOTE]

miało być na odwrót:evil_lol:

[quote name='Doginka']A ty się dopiero o tym przekonałaś?:roflt:
Trzeba by zapytać Lotosa czego się od Grusi nauczył;-)[/QUOTE]

nie, to Grusia brała od Lotosa, on ją uczył:diabloti: tak ją dobrze nauczył, że Dirkulcow przekazała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='NightQueen']ale fajnie ci dzieciaki wyrosły :loveu:
nie mogę się kolejnych potomków doczekać :cool3:

P.S gdzie zamawiasz takie fajne adresówki? :diabloti:[/QUOTE]

Nie wiem jeszcze ile maluszków się urodzi, ale jak dobrze pójdzie wszystkie już są sprzedane:loveu: wielka szansa, że może być inaczej, ale oby nie bo czekają na maluchy wspaniałe domki:loveu::loveu::loveu:

chcesz adresówkę to możesz zamówić u mnie;):eviltong:

Posted

[quote name='ariss']
chcesz adresówkę to możesz zamówić u mnie;):eviltong:[/QUOTE]
Ło, czyżby jakiś nowy biznes :D?
To ja też bym może była chętna. Tylko jestem ciekawa ile by kosztowała taka adresówka, jakie są rozmiary i czy przednią stronę można zmienić czy musi być na niej sznaucer :diabloti:?

Posted

[quote name='ariss']...nie, to Grusia brała od Lotosa, on ją uczył:diabloti: tak ją dobrze nauczył, że Dirkulcow przekazała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/QUOTE]
Składam protest, przecież wszem i wobec wiadomo, że mniejszy uczy się od większego:roflt:

Posted

[quote name='Doginka']Składam protest, przecież wszem i wobec wiadomo, że mniejszy uczy się od większego:roflt:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zawsze myślałam, że młodszy od starszego:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: choć Dirki wybrała młodszy autorytet:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss'] Nie wiem jeszcze ile maluszków się urodzi, ale jak dobrze pójdzie wszystkie już są sprzedane:loveu: wielka szansa, że może być inaczej, ale oby nie bo czekają na maluchy wspaniałe domki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

nooo to gratuluje! :lol: ciekawe czy maluchów wystarczy dla tych wszystkich chętnych wspaniałych domków :lol:

Posted

[quote name='jambi']nooo to gratuluje! :lol: ciekawe czy maluchów wystarczy dla tych wszystkich chętnych wspaniałych domków :lol:[/QUOTE]

Mam nadzieję, że miot ilościowy się powtórzy;) i że będą ładne co by trafiły do tych domków:diabloti:

[quote name='eria']oooo a tutaj fantastyczne wieści
trzymam kciuki !!!! :)[/QUOTE]

z jednej strony się bardzo ciesze, bo jest szansa, że rozjadą się szczeniaki po świecie ale z drugiej będą daleko ode mnie:placz: