jambi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='ariss']mam go już 2 rok i jest na prawdę świetny! [/QUOTE] to naprawde musi być świetny, skoro już drugi rok masz jeden kalendarz :roflt: [quote name='ariss'] hahah, najlepiej by było:evil_lol::diabloti: bo do szczeniaka jest gratis:cool3: ale jeśli chcesz bez szczeniaka to pisz pw;) [/QUOTE] to ja wole inaczej :eviltong: bez adresówki :evil_lol: Quote
ariss Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='eria']To czekam na kolejne , bo są fantastyczne ![/QUOTE] o ja.. od Ciebie coś takiego usłyszeć:mdleje::loveu::loveu: [quote name='wilczy zew']ja też czekam[/QUOTE] już, już chwilka... [quote name='jambi']to naprawde musi być świetny, skoro już drugi rok masz jeden kalendarz :roflt: to ja wole inaczej :eviltong: bez adresówki :evil_lol:[/QUOTE] błahaahha:evil_lol: musisz przyjechać na rozmowę kwalifikacyjną:diabloti: nie wiem czy się nadajesz:roflt::diabloti: właśnie zamówiłam kolorowe adresówki z dwoma różnymi wzorami:razz: a trzeci się tworzy bo wena mi się w połowie wyczerpała. [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/26-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/25-2.jpg[/IMG] Quote
jambi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 to jak będzie z tymi zdjęciami? ;) ps. żartowałam :) Quote
Justa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A kto miał do mnie napisać w sprawie adresówek wczoraj? :placz: Quote
ariss Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='jambi']to jak będzie z tymi zdjęciami? ;) ps. żartowałam :)[/QUOTE] a dwa to mało?:eviltong: Przeczytałam:diabloti: jedyne co bym zmieniła, to maszynkę, żeby włos zachował swoje właściwości i chronił przed czym ma chronić, bo sam podszerstek jest do dupy:eviltong: [quote name='Justa']A kto miał do mnie napisać w sprawie adresówek wczoraj? :placz:[/QUOTE] a bo czekam na te nowe wzory i szukam mniejszych rozmiarów, bo dla miników ta adresówka nie jest z tego samego materiału i wygląda gorzej;) Quote
Justa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='ariss']a bo czekam na te nowe wzory i szukam mniejszych rozmiarów, bo dla miników ta adresówka nie jest z tego samego materiału i wygląda gorzej;)[/QUOTE] A dla średnich jaką masz wielkość? Bo Galina teraz nosi całkiem spory :p Quote
ariss Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Justa']A dla średnich jaką masz wielkość? Bo Galina teraz nosi całkiem spory :p[/QUOTE] [FONT=Bookman Old Style][B]średnica:[/B] 31,5 mm, [B]długość z kółkiem:[/B] 56 mm [B]grubość materiału:[/B] 3 mm kółko mam tylko wymienione bo dali jak dla konia;) ale na stanie małych kółek nie mam więc jeszcze wizyta w sklepie mnie czeka;)[/FONT] Quote
Justa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='ariss'][FONT=Bookman Old Style][B]średnica:[/B] 31,5 mm, [B]długość z kółkiem:[/B] 56 mm [B]grubość materiału:[/B] 3 mm kółko mam tylko wymienione bo dali jak dla konia;) ale na stanie małych kółek nie mam więc jeszcze wizyta w sklepie mnie czeka;)[/FONT][/QUOTE] Galina ma adresówkę 32mm w tej chwili :lol: Quote
ariss Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Justa']Galina ma adresówkę 32mm w tej chwili :lol:[/QUOTE] a no to jak Ci nie przeszkadza;) na pierwszej focie Kairossa na tej stronie widać ją w porównaniu do psa;) Quote
Justa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='ariss']a no to jak Ci nie przeszkadza;) na pierwszej focie Kairossa na tej stronie widać ją w porównaniu do psa;)[/QUOTE] A z czego ona jest zrobiona? Jak są grawerowane dane? No i cena? :> Quote
Culineo Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='ariss']a proszę bardzo:cool3: a co nabroiłaś coś?:diabloti: [/QUOTE] no właśnie nic nie nabroiłam ! sam się skończył komputer :diabloti: Quote
Doginka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Buuuuuuuuuuuu, Jarek na Kitsurfingu śmiga, a ja siedzę w Wawie i się nudzę:mad:Nie wiesz przypadkiem dzięki komu tak jest:cool3::diabloti: Sama wypiję sznaucerówkę:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
ariss Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Doginka']Buuuuuuuuuuuu, Jarek na Kitsurfingu śmiga, a ja siedzę w Wawie i się nudzę:mad:Nie wiesz przypadkiem dzięki komu tak jest:cool3::diabloti: Sama wypiję sznaucerówkę:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] ej mówiłam, że wieczorem dopiero będę wiedziała czy mogę:eviltong: taka praca:roll: ma wielkie zalety:loveu: ale tez wady:angryy: Quote
weszka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='ariss']Grusia też ma styl Dirki:evil_lol: i w ogóle myślę, że troszke zachowań udzieliło się Dirkulcowi:stupid:jakby nie miała z kogo brać przykładu:evil_lol:[/QUOTE] Prosiłaś i wyprosiłaś ;) Dirki wzięła głupotkę od Grusi na siebie hihi Przecież wiadomo, że głupot od siebie psy uczą się najszybciej. Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='weszka']... Przecież wiadomo, że głupot od siebie psy uczą się najszybciej.[/QUOTE] A ty się dopiero o tym przekonałaś?:roflt: Trzeba by zapytać Lotosa czego się od Grusi nauczył;-) Quote
NightQueen Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ale fajnie ci dzieciaki wyrosły :loveu: nie mogę się kolejnych potomków doczekać :cool3: P.S gdzie zamawiasz takie fajne adresówki? :diabloti: Quote
ariss Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='weszka']Prosiłaś i wyprosiłaś ;) Dirki wzięła głupotkę od Grusi na siebie hihi Przecież wiadomo, że głupot od siebie psy uczą się najszybciej.[/QUOTE] miało być na odwrót:evil_lol: [quote name='Doginka']A ty się dopiero o tym przekonałaś?:roflt: Trzeba by zapytać Lotosa czego się od Grusi nauczył;-)[/QUOTE] nie, to Grusia brała od Lotosa, on ją uczył:diabloti: tak ją dobrze nauczył, że Dirkulcow przekazała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='NightQueen']ale fajnie ci dzieciaki wyrosły :loveu: nie mogę się kolejnych potomków doczekać :cool3: P.S gdzie zamawiasz takie fajne adresówki? :diabloti:[/QUOTE] Nie wiem jeszcze ile maluszków się urodzi, ale jak dobrze pójdzie wszystkie już są sprzedane:loveu: wielka szansa, że może być inaczej, ale oby nie bo czekają na maluchy wspaniałe domki:loveu::loveu::loveu: chcesz adresówkę to możesz zamówić u mnie;):eviltong: Quote
NightQueen Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 no nie dziwi mnie wcale że tylu chętnych na maluchy :loveu: bo Gass jest genialna, przyszły tatuś pewnie też jest :p więc czego chcieć więcej Quote
Kashdog Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='ariss'] chcesz adresówkę to możesz zamówić u mnie;):eviltong:[/QUOTE] Ło, czyżby jakiś nowy biznes :D? To ja też bym może była chętna. Tylko jestem ciekawa ile by kosztowała taka adresówka, jakie są rozmiary i czy przednią stronę można zmienić czy musi być na niej sznaucer :diabloti:? Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='ariss']...nie, to Grusia brała od Lotosa, on ją uczył:diabloti: tak ją dobrze nauczył, że Dirkulcow przekazała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/QUOTE] Składam protest, przecież wszem i wobec wiadomo, że mniejszy uczy się od większego:roflt: Quote
ariss Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Doginka']Składam protest, przecież wszem i wobec wiadomo, że mniejszy uczy się od większego:roflt:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze myślałam, że młodszy od starszego:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: choć Dirki wybrała młodszy autorytet:evil_lol: Quote
jambi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='ariss'] Nie wiem jeszcze ile maluszków się urodzi, ale jak dobrze pójdzie wszystkie już są sprzedane:loveu: wielka szansa, że może być inaczej, ale oby nie bo czekają na maluchy wspaniałe domki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] nooo to gratuluje! :lol: ciekawe czy maluchów wystarczy dla tych wszystkich chętnych wspaniałych domków :lol: Quote
eria Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 oooo a tutaj fantastyczne wieści trzymam kciuki !!!! :) Quote
ariss Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='jambi']nooo to gratuluje! :lol: ciekawe czy maluchów wystarczy dla tych wszystkich chętnych wspaniałych domków :lol:[/QUOTE] Mam nadzieję, że miot ilościowy się powtórzy;) i że będą ładne co by trafiły do tych domków:diabloti: [quote name='eria']oooo a tutaj fantastyczne wieści trzymam kciuki !!!! :)[/QUOTE] z jednej strony się bardzo ciesze, bo jest szansa, że rozjadą się szczeniaki po świecie ale z drugiej będą daleko ode mnie:placz: Quote
Recommended Posts