Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a może popatrzeć pod kątem wystaw? :niewiem: jak obie pikne to charakter, a jak oba chrakterki cudowne to może... :hmmmm: pod kątem która szybciej do pani podbiegnie :cool3:
Ja bym dwa zostaila , na bogato :multi::diabloti:

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='klaudusia0219']a może popatrzeć pod kątem wystaw? :niewiem: jak obie pikne to charakter, a jak oba chrakterki cudowne to może... :hmmmm: pod kątem która szybciej do pani podbiegnie :cool3:
Ja bym dwa zostaila , na bogato :multi::diabloti:[/QUOTE]

każda decyzja będzie dobra:diabloti: bo moja:evil_lol:

Posted

ja sie jeszcze raz pozwole odezwac

Ariss a nie masz takiego przeczucia , wewnetrznej intuicjii ktora bys bardziej chciala miec?
ja dawniej jakos tak od razu po porodzie mialam takie .... cus i wiedzialam ktore bylo jakie i ktore bym chciala napewno zostawic.
ale to bylo z zupelnie innymi rasami wiec tu sie wypowiadac nie bede , ja sie na sznucerach ne znam ,
sliczne dla mnie sa obie

Posted

[quote name='Tekla64']ja sie jeszcze raz pozwole odezwac

Ariss a nie masz takiego przeczucia , wewnetrznej intuicjii ktora bys bardziej chciala miec?
ja dawniej jakos tak od razu po porodzie mialam takie .... cus i wiedzialam ktore bylo jakie i ktore bym chciala napewno zostawic.
ale to bylo z zupelnie innymi rasami wiec tu sie wypowiadac nie bede , ja sie na sznucerach ne znam ,
sliczne dla mnie sa obie[/QUOTE]

witam Cię serdecznie:loveu: mam nadzieję, że zadomowisz się u nas na stałe:razz:

wiesz co, obie kocham i obie mi się podobają z wyglądu i z charakteru:loveu:
jedna jest zwariowana, wszędzie jej pełno, trzeba mieć oczy dookoła głowy i niezłe baterie żeby cały czas być na jej obrotach:loveu::loveu::loveu:

a druga jest jak Gass:loveu::loveu::loveu: będzie potrzebowała sporo pracy, jest bardziej zamknięta ale takie psy po ułożeniu są najcudowniejsze na świecie:loveu::loveu::loveu:

entliczek pentliczek...:diabloti:

Posted

no to masz naprawde zgryza i nie zazdroszcze[ no troche szczeniorow bo to cos piknego mimo pracy , balaganu i stresu] ale jak sie doczytalam to beda nastepne wiec zdazysz odpoczac i zatesknic hihihi
nie umiem wytlumaczyc o co mi chodzilo z tym wewnetrznym przeczuciem , z tym czyms co bardziej troche ciagnie do jednego szczylka mimo ze wszystkie je sie kocha i wszystkie sie podobaja i wszystkich sie nie chce oddac, to ja mialam takie cos ,ze jak nawet z danego miotu nie zostawal zaden w domu, to bardzo prosilam coby sie nabywca na tego akurat nie znalazl hihihi
dzieki za zaproszenie,
ja tez mam nadzieje ze w te dlugie i ponure wieczory nadrobie sporo w waszej galerii, troche se juz poczytalam , poogladalam ale calosci nie wiem czy zdaze, starc sie bede.
posmyraj maluchy i podrapaj Gass od nas

Posted

Ewa, zostaw tę, która bardziej podobna do Gassi.:lol:
Ja tak samo brałam Lotosa i teraz nie żałuję;-) Mówię Ci, jakie to cudowne uczucie patrzeć na klona jak naśladuje Gordonka i zachowuje się prawie identycznie:roflt: A jest jeszcze bardziej psotny niż jego starszy klon:roflt:

Posted

[quote name='Tekla64']no to masz naprawde zgryza i nie zazdroszcze[ no troche szczeniorow bo to cos piknego mimo pracy , balaganu i stresu] ale jak sie doczytalam to beda nastepne wiec zdazysz odpoczac i zatesknic hihihi
nie umiem wytlumaczyc o co mi chodzilo z tym wewnetrznym przeczuciem , z tym czyms co bardziej troche ciagnie do jednego szczylka mimo ze wszystkie je sie kocha i wszystkie sie podobaja i wszystkich sie nie chce oddac, to ja mialam takie cos ,ze jak nawet z danego miotu nie zostawal zaden w domu, to bardzo prosilam coby sie nabywca na tego akurat nie znalazl hihihi
dzieki za zaproszenie,
ja tez mam nadzieje ze w te dlugie i ponure wieczory nadrobie sporo w waszej galerii, troche se juz poczytalam , poogladalam ale calosci nie wiem czy zdaze, starc sie bede.
posmyraj maluchy i podrapaj Gass od nas[/QUOTE]

rozumiem o co Ci chodzi:razz: miałam takie wewnętrzne przeczucie do niedawna:evil_lol:

[quote name='eria']Taaa Ariss za chwilę będzie losować zapałki hihihih[/QUOTE]

każda metoda dobra:diabloti:

[quote name='Justa'][URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_8768.jpg[/URL]

Różyczka :loveu:[/QUOTE]

kochana co:loveu:

[quote name='LeCoyotte']Khagra leży w standardowej pozie sznaucerowej, czyli jedna nóżka do tyłu:lol: Wybierz ją! To na pewno sznaucer:evil_lol:[/QUOTE]

każdy z tych 8 maluchów tak leżał:diabloti: mogłam zostawić wszystkie:evil_lol:

[quote name='Doginka']Ewa, zostaw tę, która bardziej podobna do Gassi.:lol:
Ja tak samo brałam Lotosa i teraz nie żałuję;-) Mówię Ci, jakie to cudowne uczucie patrzeć na klona jak naśladuje Gordonka i zachowuje się prawie identycznie:roflt: A jest jeszcze bardziej psotny niż jego starszy klon:roflt:[/QUOTE]

będziecie jednymi z pierwszych którzy dowiedzą się jaka jest moja decyzja:loveu:

Keairusia na swoim ulubionym posłanku:evil_lol:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_8816.jpg[/IMG]

i 9 tygodniowa Keaira w ruchu
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Keaira9tygodni.jpg[/IMG]

Posted

one obie są piękne i takie podobne!! może niech przyszły właściciel zdecyduje, a ta która zostanie będzie u ciebie? :D
chociaż ja wolałabym sama wybrać :)
a do kiedy musisz się zdecydować? chyba, że to jest czas nieokreślony ;];]

Posted

Keaira jest .... rzadko mi się to zdarza ale brakuje mi słów :evil_lol:

Tak jak w szkole, nie poprawia się dwa razy odpowiedzi na sprawdzenia, bo wychodzi się na tym gorzej, tak samo ty nie zmieniaj decyzji :diabloti::cool3:

Posted

[quote name='klaudusia0219']one obie są piękne i takie podobne!! może niech przyszły właściciel zdecyduje, a ta która zostanie będzie u ciebie? :D
chociaż ja wolałabym sama wybrać :)
a do kiedy musisz się zdecydować? chyba, że to jest czas nieokreślony ;];][/QUOTE]

hahaha, chyba żartujesz:evil_lol: jedna z nich jedzie do nowego domku w przyszłym tygodniu(prawdopodobnie w piątek).

czy ten psiak z avatara to Twoje nowe słońce?
Wstaw tu fotkę, chętnie się pozachwycamy;)

[quote name='NightQueen']Keaira jest .... rzadko mi się to zdarza ale brakuje mi słów :evil_lol:

Tak jak w szkole, nie poprawia się dwa razy odpowiedzi na sprawdzenia, bo wychodzi się na tym gorzej, tak samo ty nie zmieniaj decyzji :diabloti::cool3:[/QUOTE]

to znaczy, że Ci się całkiem podoba, czy nie?:hmmmm::niewiem:

a teraz Khagrusia:loveu:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/Khagra1.jpg[/IMG]

Posted

No oczywiście że tak, Keaira jest moją faworytką od momentu kiedy ją po raz pierwszy zobaczyłam :loveu: a takie słowa jak "piękna, śliczna" itd. nie oddają jej w całości ;) dlatego słów mi brakuje, co oczywiście nie oznacza że Khagra nie jest boska, bo jest, ale jednak Keaira zauroczyła mnie bardziej :p

Posted

[quote name='klaudusia0219']moje nowe słonko :D
ale jeszcze niestety w hodowli :roll:
jeszcze tylko 2 tyg :loveu:[/QUOTE]

wstawisz duże foto? powiedz coś więcej o chłopczyku:razz:

dziś Kabiś pojechał do nowego domku:placz: STRASZNE ZA NIM TĘSKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_8794.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='klaudusia0219']moje nowe słonko :D
ale jeszcze niestety w hodowli :roll:
jeszcze tylko 2 tyg :loveu:[/QUOTE]
ja liczę,że za dwa tygodnie będzie miał już galerię,której będę stałym bywalcem !! :)

Słodki roześmiany Kabiś!

Posted

Boszszszsze, jakie cudeńko:loveu:
[url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_8794.jpg[/url]

Ewa teraz to ja już całkiem zbaraniałam, bo i Kaeira i Khagra są extra. Khagra chyba ma lepsze kontowanie tyłu, ale to może fota tak wyszła. Ale Khagra ogon na pewno fajniej nosi;-):hmmmm:

Posted

a więc tak:
*galeria będzie na 100000000% w końcu muszę się komuś pochwalić :D
*z inf to tak: jest z hodowli Dyas, po Polce i GB Shaekpeare :)
*o jego charakterku w wieku 5,5 tyg : "Jest to szczeniak o najmocniejszym charakterze - mój ulubieniec :-) Wszędzie jest go pełno, jest odważny i bardzo mocny psychicznie. A przy tym bardzo milusinski."

Mam nadzieje, że będzie suuuperowy :multi::loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Bonsai']`okropnie współczuję Ci rozstań z maluchami. To naprawdę boli, nawet mimo świadomości, że domki są super.[/QUOTE]

Najgorsze jest jak maluchy odjeżdżają, jak słyszę jak płaczą i oczekiwanie na pierwsze wiadomości...one zawsze są takie same, że płakały, że tęsknią, że badają nowy dom i nowych ludzi...

ale po kilku dniach, jak dostaje kolejne już wieści, słyszę miłość w głosie nowych właścicieli, to ile radości potrafią sprawić te kochane łobuzy, że już rozrabiają, bawią się to wszystko rekompensuje.

[quote name='eria']ja liczę,że za dwa tygodnie będzie miał już galerię,której będę stałym bywalcem !! :)

Słodki roześmiany Kabiś![/QUOTE]

też będę stałym bywalcem:razz:

Kabiś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Doginka']Boszszszsze, jakie cudeńko:loveu:
[URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/DSC_8794.jpg[/URL]

Ewa teraz to ja już całkiem zbaraniałam, bo i Kaeira i Khagra są extra. Khagra chyba ma lepsze kontowanie tyłu, ale to może fota tak wyszła. Ale Khagra ogon na pewno fajniej nosi;-):hmmmm:[/QUOTE]

Keaira ma lepszą głowę, szyje i front, jest mocniejsza, Khagra ma lepszy ogon, kąty i budowę ale jest drobna, z resztą urodziła się najmniejsza;)

[quote name='klaudusia0219']a więc tak:
*galeria będzie na 100000000% w końcu muszę się komuś pochwalić :D
*z inf to tak: jest z hodowli Dyas, po Polce i GB Shaekpeare :)
*o jego charakterku w wieku 5,5 tyg : "Jest to szczeniak o najmocniejszym charakterze - mój ulubieniec :-) Wszędzie jest go pełno, jest odważny i bardzo mocny psychicznie. A przy tym bardzo milusinski."

Mam nadzieje, że będzie suuuperowy :multi::loveu::diabloti:[/QUOTE]

a będziesz go wystawiać?
samiec olbrzyma o najmocniejszym charakterze, no ładne wyzwanie przed Tobą:razz: a superowy będzie na 100%!

[quote name='Justa']Ja coś czuję, że Różka zostanie :loveu:[/QUOTE]

jest to prawdopodobne:diabloti: tak na 50%:evil_lol:

Kaiross ze swoim prywatnym ochroniarzem:diabloti:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/Kaiross18112010.jpg[/IMG]

a to już ja z mamuśką
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/meGass-1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ariss']Najgorsze jest jak maluchy odjeżdżają, jak słyszę jak płaczą i oczekiwanie na pierwsze wiadomości...one zawsze są takie same, że płakały, że tęsknią, że badają nowy dom i nowych ludzi...

ale po kilku dniach, jak dostaje kolejne już wieści, słyszę miłość w głosie nowych właścicieli, to ile radości potrafią sprawić te kochane łobuzy, że już rozrabiają, bawią się to wszystko rekompensuje.
[/QUOTE]

Racja. Ja miałam może nieco inną sytuacją, bo z DT wydawałam już podrośniętego, bardziej świadomego psa. I jak go odwiedziłam to mnie poznał i chciał iść ze mną... A domek ma naprawdę bardzo dobry, ma ciepłych, oddanych mu ludzi, którzy cały czas chętnie chłoną wiedzę na temat psów.