Doginka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Justa']A Marcin tymczasem spokojnie robił zdjęcie..? :evil_lol:[/QUOTE] Ale Jego tam nie było:diabloti::evil_lol: Quote
Justa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Doginka']Ale Jego tam nie było:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Aaa.. i wszystko jasne :diabloti: Weź tu czlowieku kobietę samą gdzieś wypuść.. :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 hahaha ale zachwycona widownia:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 No dobra, widownia widownią, a ja chcę (żądam:mad:) foty Gassulki:loveu: Quote
ariss Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 widpwnia zachwycała się piękną Gassula:loveu:dekoldu nie miałam, ale moze rozporka nie zapiełam:evil_lol::diabloti:;) fotki Gass moze jutro(jak pogoda pozwoli:cool3: kupiłam sobie nowe nożyczki:loveu:są świetne:loveu: Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='ariss']kupiłam sobie nowe nożyczki:loveu:są świetne:loveu:[/QUOTE] Pokaż:crazyeye: Zazwyczaj kupuję to, co mi poleciłaś, więc może i nożyczki sobie nowe sprawię:p A dziś już idę spać;) DOBRANOC:p Quote
weszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Buahahhaa :D widownia pierwsza klasa! Ale jednak powątpiewam w ich zachwyt nad Gass ;) Jakie nożyczki? Też jestem na etapie poszukiwań + potrzebuję degażówki. Ostatnio kupiłam w Germapolu i przyszły popsute, musiałam oddać. I jeszcze muszę kupić fajny trymer taki do generalnego skubania - chyba polecałaś pomarańczowego hauptnera o ile pamiętam? Tylko nie mogę go nigdzie znaleźć... Quote
ariss Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 kurde napisałam Wam długą wiadomość, i wkleiła się tylko połowa!!!!!!!!! teraz juz mi się nie chce tego pisać, odpowiem wieczorem:eviltong: no i może fotki będą:razz: Quote
Justa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='ariss']kupiłam sobie nowe nożyczki:loveu:są świetne:loveu:[/QUOTE] i na mnie nie poczekałaś :placz: Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='weszka']Buahahhaa :D widownia pierwsza klasa! Ale jednak powątpiewam w ich zachwyt nad Gass ;) [/QUOTE] :evil_lol: ja też Quote
ariss Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Kashdog']O fotki prosimy :cool3::cool3:[/QUOTE] [quote name='Justa']i na mnie nie poczekałaś :placz:[/QUOTE] [quote name='malawaszka']:evil_lol: ja też[/QUOTE] jakoś weny nie mam by pisać:shake:w sprawie nożyczek, degażwek i trymerów może na gg odpowiem;) miałam dziś strasznie zabiegany dzień i przed chwilą doszła do mnie smutna informacja(ale o tym pisać nie będę)tylko tak jakoś weny nie mam:shake: ale foto na dobranoc dam [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5883.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ojej.. :calus: Gassirka jak zwykle piękna i opicowana :loveu: Ja też zaraz biorę się za Galinę moimi nożczkami firmy IKEA :cool1: Quote
eria Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5883.jpg[/URL] co ona ma za uchem ? Wbiłaś nóż w potylicę i robiłaś zdjęcia ? :diabloti: Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Justa']Ojej.. :calus: Gassirka jak zwykle piękna i opicowana :loveu: Ja też zaraz biorę się za Galinę moimi nożczkami firmy IKEA :cool1:[/QUOTE] jeszcze kilka popraweczek muszę zrobić przed Poznaniem. [quote name='eria'][URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5883.jpg[/URL] co ona ma za uchem ? Wbiłaś nóż w potylicę i robiłaś zdjęcia ? :diabloti:[/QUOTE] mówiłam,że cięte sznaucery są piękne:eviltong::diabloti: Quote
jo_ann Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A ja sobie weszlam na Wasz strone, filmik-cwiczenia, ucieszylam sie... a tu wystawianie.. nuda:evil_lol: Nie podoba mi sie, jak ona sie tak baaardzo wyciaga z tylu;) pozdrawiamy a, sznaucer i border Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='jo_ann']A ja sobie weszlam na Wasz strone, filmik-cwiczenia, ucieszylam sie... a tu wystawianie.. nuda:evil_lol: Nie podoba mi sie, jak ona sie tak baaardzo wyciaga z tylu;) pozdrawiamy a, sznaucer i border[/QUOTE] błahahah...na psie sporty to ja czasu nie mam:shake:przynajmniej w chwili obecnej;)ale jak już będą dwa burki to na pewno oprócz wystaw dołączymy jeszcze jakieś zajęcia sportowe:razz: Każdy lubi co innego mi taki rodzaj wystawiania jak najbardziej pasuje.Bardzo lubie jak pies przenosi cały ciężar ciała na przód!.Poza tym na wystawach często jest tak, że co wyjdzie to będzie:evil_lol::diabloti: zapraszam Was częściej w nasze skromne progi:razz: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5913-Kopia.jpg[/IMG] Quote
ewka i haker Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 a ja prosze jak zwykle o to samo o więcej zdjęć i najlepiej w ruchu:) Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='ewka i haker']a ja prosze jak zwykle o to samo o więcej zdjęć i najlepiej w ruchu:)[/QUOTE] błahahah...jakie wymagania:evil_lol: a sama wstawia non stop prawie identyczne zdjęcia myszek:diabloti: c.d powyższej foty i w ruchu tak jak chciałaś [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5925.jpg[/IMG] Quote
Kashdog Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [url]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5913-Kopia.jpg[/url] Co za skupienie :loveu: Quote
ewka i haker Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 nie umiem robic mojemu psu zdjęć;) takie w ruchu bardzo mi sie podoba:loveu: Quote
jo_ann Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Po prostu wole mniej katowane z tylu sznaucery, nie az tak na Malysza ;) i bardziej szorstkie, niz z falami ;) Ale zdjecia robisz piekne, zaluje, ze moje psy takich nie maja :cool3: Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Kashdog'][URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5913-Kopia.jpg[/URL] Co za skupienie :loveu:[/QUOTE] no na piłke jest zawsze pełne skupienie:evil_lol: [quote name='ewka i haker']nie umiem robic mojemu psu zdjęć;) takie w ruchu bardzo mi sie podoba:loveu:[/QUOTE] e nie umiesz:eviltong:nie wierzę;) [quote name='jo_ann']Po prostu wole mniej katowane z tylu sznaucery, nie az tak na Malysza ;) i bardziej szorstkie, niz z falami ;) Ale zdjecia robisz piekne, zaluje, ze moje psy takich nie maja :cool3:[/QUOTE] no ja mniej katowanych zdecydowanie nie wolę:shake:Gass jest szorstka, ale nigdy nie będzie aż tak jak psy z prostym typowym sznaucerowatym włosem, które też mi się podobają, mocne, klocki wbudowane w kwadrat:loveu:stary typ:loveu:ale elegancja linii amerykańskiej też mnie zachwyca:loveu: swój wystawowy typ mam, ale sznaucer podobają mi się wszystkie,wkońcu dla charakteru a nie wyglądu kupiłam psa tej rasy;) zdjęcia jak zdjęcia, raz lepsze raz gorsze...ostatnio Nikuś się kurzy z braku czasu:angryy: Quote
Doginka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ewa, ty nie słuchaj tych banialuk o mniej kątowanym sznupie:crazyeye: Gassi nie ma sobie równych, jest najpiękniejsza ze wszystkich czarnych średniaków jakie kiedykolwiek widziałam:loveu::loveu::loveu: I uwielbiam typ Amerykański, bo tym Europejskim brakuje elegancji:cool3: A przenoszenie ciężaru ciała na przód jest extra. Uczę tego Gordonka i czekam na Twoją pomoc.:loveu: Quote
ariss Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Doginka']Ewa, ty nie słuchaj tych banialuk o mniej kątowanym sznupie:crazyeye: Gassi nie ma sobie równych, jest najpiękniejsza ze wszystkich czarnych średniaków jakie kiedykolwiek widziałam:loveu::loveu::loveu: I uwielbiam typ Amerykański, bo tym Europejskim brakuje elegancji:cool3: A przenoszenie ciężaru ciała na przód jest extra. Uczę tego Gordonka i czekam na Twoją pomoc.:loveu:[/QUOTE] Ja wiem, że Ty zawsze po mojej stronie:loveu: ale każdy ma prawo do swojego zdania;)i może dobrze, że są przeciwnicy jej urody, bo ostatnio za bardzo zaczeła zadzierać nosa:diabloti:i jak pamietacie monotematycznie się tu zrobiło:roflt: Quote
Recommended Posts