Fuga*** Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 O rany, ale słodzik :-) Super to zdjęcie jakby wychodziła zza kurtynki! naprzeciw publiczności Bawicie się jeszcze taką piłeczką? ramowa się chyba nazywa... warto kupić? Quote
ariss Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Fuga***']O rany, ale słodzik :-) Super to zdjęcie jakby wychodziła zza kurtynki! naprzeciw publiczności Bawicie się jeszcze taką piłeczką? ramowa się chyba nazywa... warto kupić?[/quote] oj tak ona lubi być w centrum zainteresowania;) Piłeczka była u hodowcy,więc ja zawiele o niej nie wiem,ale przeżyła kilka miotów,więc chyba jest niezła-napewno dla maluchów;) Quote
eria Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ależ toto słooodkieeee :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniskaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witam ! Jestem tu pierwszy raz no i jest tu super! :razz: Quote
ariss Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='moniska']Witam ! Jestem tu pierwszy raz no i jest tu super! :razz:[/quote] Bardzo się cieszę ze postanowiłaś nas odwiedzić i mam nadzieję,że Twoje wizyty będą częstrze;) [quote name='Pimpek']Dobry wieczór :razz:[/quote] Dobry:cool3: [quote name='AnkaG']Ja niestety tylko krzyżyki widzę.[/quote] no właśnie mi też coś za mulało i wszystkie zdjęcia,nawet z pierwszych stron galerii zamieniły się na krzyżyki:roll:ale u mnie już jest dobrze;) Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ale Gasulka malutka fajniutka jest:loveu::loveu::loveu: Napasłam łoczęta, więc teraz mogę iść spać:diabloti: Jakoś przed tym wyjazdem nie mam za dużo czasu na dogo:cool3: DOBRANOC Quote
ariss Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Doginka']Ale Gasulka malutka fajniutka jest:loveu::loveu::loveu: Napasłam łoczęta, więc teraz mogę iść spać:diabloti: Jakoś przed tym wyjazdem nie mam za dużo czasu na dogo:cool3: DOBRANOC[/quote] fajniutka była;)teraz jest jeszcze fajniejsza:eviltong: My to już z Gasską kciuki zaczełyśmy trzymać za wasz sukces:multi::multi::multi: Quote
Magot Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [url]http://images28.fotosik.pl/125/dd26b56909087fb0.jpg[/url] alez z niej slłodziutka myszka była:loveu: No i dalej jest:evil_lol: Quote
natija Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 witamy:)gdzie sie podziewacie;)odsypiaje nocne buszowanie po dogo;);) Quote
eria Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dzień dobry :multi: a raczej mokry deszzowy i paskudny:cool1: Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='gassira']fajniutka była;)teraz jest jeszcze fajniejsza:eviltong: My to już z Gasską kciuki zaczełyśmy trzymać za wasz sukces:multi::multi::multi:[/quote] Ja odliczam godziny:diabloti: - jedziemy w czwartek rano:multi: Gordon wymiotowł wczoraj, a Raper rzyga dzisiaj:-( [quote name='eria']dzień dobry :multi: a raczej mokry deszzowy i paskudny:cool1:[/quote] U nas też ponuro i mokro i pies z kulawą nogą na dwór :shake:nie chce wyjść:diabloti: A tak w ogóle to siemka:multi: Quote
eria Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 że czyli [U]Gordon wymiotuje[/U] a [U]Rapcio rzyga[/U] tak ? :mad::mad::mad::mad::mad::mad: za bardzo faworyzujesz Gordona :mad::evil_lol: Quote
ariss Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Magda:)'][URL]http://images28.fotosik.pl/125/dd26b56909087fb0.jpg[/URL] alez z niej slłodziutka myszka była:loveu: No i dalej jest:evil_lol:[/quote] Dzień doberek:loveu: [quote name='natija']witamy:)gdzie sie podziewacie;)odsypiaje nocne buszowanie po dogo;);)[/quote] trochę przesadziłam na Twojej imprezie:eviltong: [quote name='eria']dzień dobry :multi: a raczej mokry deszzowy i paskudny:cool1:[/quote] oj tak paskudnie to dziś jest = nowych fot nie będzie:shake: [quote name='Doginka']Ja odliczam godziny:diabloti: - jedziemy w czwartek rano:multi: Gordon wymiotowł wczoraj, a Raper rzyga dzisiaj:-( U nas też ponuro i mokro i pies z kulawą nogą na dwór :shake:nie chce wyjść:diabloti: A tak w ogóle to siemka:multi:[/quote] coś niedobrego się zjadło:roll:? [quote name='eria']że czyli [U]Gordon wymiotuje[/U] a [U]Rapcio rzyga[/U] tak ? :mad::mad::mad::mad::mad::mad: za bardzo faworyzujesz Gordona :mad::evil_lol:[/quote] też to zauważyłaś,że faworyt jest:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='eria']że czyli [U]Gordon wymiotuje[/U] a [U]Rapcio rzyga[/U] tak ? :mad::mad::mad::mad::mad::mad: za bardzo faworyzujesz Gordona :mad::evil_lol:[/quote] Hihihihi - Eria osłabiłaś mnie:diabloti::diabloti::diabloti: Tak - Raper rzyga, bo dużo tego, a Gordon tylko małego pawika rzucił [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/puking.gif[/IMG] - żółtego:eviltong: [quote name='gassira']Dzień doberek:loveu: coś niedobrego się zjadło:roll:? też to zauważyłaś,że faworyt jest:evil_lol:[/quote] Raczej coś z gardziołkiem - jutr idziemy do Karolinki(Vet):loveu: A FAWORYT FAWORYT, ale Rapcia też kocham:diabloti::loveu: - bo to mały ciaputek jest:loveu::diabloti: Quote
JIM Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Slodka :loveu: [URL]http://images32.fotosik.pl/75/d9db1851f7ed2fde.jpg[/URL] "Wez mnie - bede grzeczna" :diabloti: Quote
ariss Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Julix']Slodka :loveu: [URL]http://images32.fotosik.pl/75/d9db1851f7ed2fde.jpg[/URL] "Wez mnie - bede grzeczna" :diabloti:[/quote] hahahah i dotrzymała słowa:cool3: Quote
ariss Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Julix']Bo to kochana sunia :loveu:[/quote] oj kochana:loveu: ale jak ją wybierałam to jako jedyna nie lgneła do ludzi(krótko mówiąc miała nas w poważaniu).Trochę się tego bałam i wahałam się między jeszcze jedną sucz-tamta to była przytulanka;). No ale naszczęście podjełam najlepszą decyzję jaką mogłam!!!!!!!!!!!!!!:cool3: Quote
ariss Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='moniska']Dzieńdoberek :multi:[/quote] trochę senny ten doberek:evil_lol:;)ale witam serdecznie:eviltong: Quote
AnkaG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pogoda wstrętna. Fajne takie maluchy. :loveu: Quote
Recommended Posts