eria Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Justa napisał(a):Minę to on ma jakby chciał Cię zagryźć :evil_lol: :diabloti: bardzo typową sznaucerową ma minę !! :loveu::diabloti: Quote
Doginka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ewcia, ZU jest bossssssssssssski:crazyeye::loveu::loveu: - zaraz po Gassirze:diabloti::loveu: Dostałam dziś regon:multi: Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 aaaaaaaaaaa CUDO!!!!!!!!! :mdleje: :loveu: Quote
puzzle Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jaka ma dluga kufe:loveu:, ciesze sie , ze sznupy maja coraz dluzsze, bo u minikow zaobserwowalam juz kilka sztuk pekinczykow:diabloti:. A ten maluch gdzie sie bedzie chowal:razz:, zobaczymy go na ringach? Quote
ariss Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Justa, On by mnie ewentualnie zalizał:evil_lol: eria, dokładnie:loveu::loveu::loveu:to jest to co kochamy tak bardzo:loveu: Doginka, Zu jest przesłodki szczylkiem:loveu: Super wieści pani biznes women:razz: malawaszka, :loveu::loveu::loveu: puzzle, maluch przyjechał do mnie z Danii:razz: Na wystawach raczej go nie zobaczymy:shake:no chyba, że własnie tam;) Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 o boziuniu ale ci zazdroszczę tych szczeniaczkowych buzioli :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 nie wiem czy to fotosik, ale jakoś srednio ostre te foty:crazyeye: a ja na dobranoc mówię Zu:evil_lol: Quote
Recommended Posts