Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niki-lidka']eeeeee 6miesiecy...to ona mega grzeczna jest:) tak trzymac:)
moj 6 miesieczny chodzil za mna krok w krok...pies idealny...a jak mial 2i pol roku...hihi zglupial...ale przeszlo mu:):):)[/quote]

ale ona za mną nie łazi to indywidualistka jest.I jak na swój wiek bardzo dojrzała psychicznie;).Tak nam pani trener powiedziała;)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki za odpowiedz, Gassira jest rewalacyjna i coraz bardziej jestem przekonana do sztucerkow :loveu:

to jest calkiem inny psiak, niz charakterna, uparta jak oslica Rosolinda ;)

bede tu do Was zagladac i sledzic losy Gassiry, jesli kiedys pojawi sie u mnie w domu przedstawiciel tej rasy to wlasnie dzieki niej :lol:

pozdrawiam z Rzeszowa razem z Rosolakiem-paskudniakiem :eviltong:

Posted

[quote name='Ewa_17']Dzieki za odpowiedz, Gassira jest rewalacyjna i coraz bardziej jestem przekonana do sztucerkow :loveu:

to jest calkiem inny psiak, niz charakterna, uparta jak oslica Rosolinda ;)

bede tu do Was zagladac i sledzic losy Gassiry, jesli kiedys pojawi sie u mnie w domu przedstawiciel tej rasy to wlasnie dzieki niej :lol:

pozdrawiam z Rzeszowa razem z Rosolakiem-paskudniakiem :eviltong:[/quote]

Zawsze chętnie pomogę jeśli będziesz miała jakieś pytania lub wątpliwości:lol:
"jeśli kiedyś pojawi się u mnie w domu przedstawiciel tej rasy to właśnie dzięki niej"-:loveu:to są najmilsze słowa jakie słyszałam(czytałam):loveu:Jak głupek do monitora się uśmiechnełam:lol:

Mam nadzieję,że z Rosolindą będziecie u nas często gościć i postaramy się Wam uatrakcyjnić te wizyty dużą ilością fotek(jak tylko pogoda się poprawi);)

Posted

[quote name='gassira']Zawsze chętnie pomogę jeśli będziesz miała jakieś pytania lub wątpliwości:lol:
"jeśli kiedyś pojawi się u mnie w domu przedstawiciel tej rasy to właśnie dzięki niej"-:loveu:to są najmilsze słowa jakie słyszałam(czytałam):loveu:Jak głupek do monitora się uśmiechnełam:lol:

Mam nadzieję,że z Rosolindą będziecie u nas często gościć i postaramy się Wam uatrakcyjnić te wizyty dużą ilością fotek(jak tylko pogoda się poprawi);)[/quote]

napewno do Was kochane bedziemy zagladac :grins:

juz pomalu mojego TZ'a do sztucerkow przekonuje, niech sie przyzwyczaja :lol:

przesylam Twojej pieknocie buziaki :kiss_2: i merdaski od Rosy :dog:

Posted

[quote name='Paulinaaa']My mówimy dobry wieczór i juz na zapas zyczymy dobrej nocki, bo po męczącym tygodniu chyba zaraz pójdziemy do łozeczka :p[/quote]
no tak,nareszcie wymażony odpoczynek-weekendowy,bo weekendowy ale zawsze:eviltong:

[quote name='ATLANTYDA']Witamy milutko :multi:[/quote]

to my witamy merdającum ogonem;)

Posted

Witamy witam. Dobrego wieczoru życzymy, właściwie spokojnej nocy (jak kto woli) i o zdjęcia prosimy czarnej panny :)
Gassira, czy dużo jest hodowli czarnych średniaków w Polsce? i dlaczego akurat sznaucer, dlaczego średni i dlaczego czarny ? :)

Posted

[quote name='Miga']Witamy witam. Dobrego wieczoru życzymy, właściwie spokojnej nocy (jak kto woli) i o zdjęcia prosimy czarnej panny :)
Gassira, czy dużo jest hodowli czarnych średniaków w Polsce? i dlaczego akurat sznaucer, dlaczego średni i dlaczego czarny ? :)[/quote]
Dziękujemy:loveu:
Fotek będzie dużo jak tylko pogoda się poprawi i ja będą miała mniej na głowie;)
Niestety,a właściwie stety jest ich mało i dzięki temu średnie czarnuchy nie są przerasowione.Ale moje zdanie o części z tych hodowli nie jest najlepsze i od niektórych w życiu bym nie kupiła szczeniaka:shake:.

Jest kilka ras które mi się bardzo podobają wizualnie,ale nie wszystkie pasują charakterologicznie do mnie.A sznaucer jest psem który ze mną pokrywa się w 100%(odpowiadam pokrótce,bo już kiedyś tu o tym pisałam)
dlaczego średni bo jest inteligentny, ale równocześnie uparty i dość samodzielny.I chyba najtrudniejszy do ułożenia,a czemu czarny,bo jak tylko zobaczyłam czarną rogatą duszę to odrazu zapragnełam mieć takiego przyjaciela u boku;)

Posted

Pytam, bo ja tez mam od 10 lat wprawdzie nie sznaucera, ale mieszankę właśnie średniaka. Tez sprawia nam dużo radości, choć swoją duszę rogatą :diabloti: nieraz pokazał, ale jest przekochany, przytulaśny i zyskał sobie sympatie nawet sąsiadów, choć obcych na spacerach czasem zza rogu postraszy :) Wybrałaś średniaka też zapewne ze względów gabarytowych, nie za mały, nie za dużo, wprost do mieszkanka ;)

Posted

Dobry wieczór :cool3:

[url]http://images31.fotosik.pl/70/582c1410518d1860.jpg[/url]
Uwielbiam brodacze :diabloti::loveu:

[url]http://images26.fotosik.pl/122/bf1f29108adb1ed6.jpg[/url]
Eeee, tam brudna :evil_lol: - Śliczna :loveu::loveu::loveu:

[url]http://images26.fotosik.pl/122/a2f71435ff635921.jpg[/url]
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Miga']Pytam, bo ja tez mam od 10 lat wprawdzie nie sznaucera, ale mieszankę właśnie średniaka. Tez sprawia nam dużo radości, choć swoją duszę rogatą :diabloti: nieraz pokazał, ale jest przekochany, przytulaśny i zyskał sobie sympatie nawet sąsiadów, choć obcych na spacerach czasem zza rogu postraszy :) Wybrałaś średniaka też zapewne ze względów gabarytowych, nie za mały, nie za dużo, wprost do mieszkanka ;)[/quote]

zgadza się;)bardzo chciałam olbrzyma,ale średniak jest w sam raz i swojego wybory nie żałuję,a olbrzym jeszcze z czasem może się pojawi;)

Posted

[quote name='gassira']zgadza się;)bardzo chciałam olbrzyma,ale średniak jest w sam raz i swojego wybory nie żałuję,a olbrzym jeszcze z czasem może się pojawi;)[/quote]
:cool3:też kiedyś chciałam olbrzyma ale TZ twierdził że za duży no i w końcu mieliśmy alaskana :megagrin::evil_lol:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']:cool3:też kiedyś chciałam olbrzyma ale TZ twierdził że za duży no i w końcu mieliśmy alaskana :megagrin::evil_lol:[/quote]
5cm różnicy no nie wytrzymam:evil_lol: