ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Niki-lidka']eeeeee 6miesiecy...to ona mega grzeczna jest:) tak trzymac:) moj 6 miesieczny chodzil za mna krok w krok...pies idealny...a jak mial 2i pol roku...hihi zglupial...ale przeszlo mu:):):)[/quote] ale ona za mną nie łazi to indywidualistka jest.I jak na swój wiek bardzo dojrzała psychicznie;).Tak nam pani trener powiedziała;) Quote
Ewa_17 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dzieki za odpowiedz, Gassira jest rewalacyjna i coraz bardziej jestem przekonana do sztucerkow :loveu: to jest calkiem inny psiak, niz charakterna, uparta jak oslica Rosolinda ;) bede tu do Was zagladac i sledzic losy Gassiry, jesli kiedys pojawi sie u mnie w domu przedstawiciel tej rasy to wlasnie dzieki niej :lol: pozdrawiam z Rzeszowa razem z Rosolakiem-paskudniakiem :eviltong: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Ewa_17']Dzieki za odpowiedz, Gassira jest rewalacyjna i coraz bardziej jestem przekonana do sztucerkow :loveu: to jest calkiem inny psiak, niz charakterna, uparta jak oslica Rosolinda ;) bede tu do Was zagladac i sledzic losy Gassiry, jesli kiedys pojawi sie u mnie w domu przedstawiciel tej rasy to wlasnie dzieki niej :lol: pozdrawiam z Rzeszowa razem z Rosolakiem-paskudniakiem :eviltong:[/quote] Zawsze chętnie pomogę jeśli będziesz miała jakieś pytania lub wątpliwości:lol: "jeśli kiedyś pojawi się u mnie w domu przedstawiciel tej rasy to właśnie dzięki niej"-:loveu:to są najmilsze słowa jakie słyszałam(czytałam):loveu:Jak głupek do monitora się uśmiechnełam:lol: Mam nadzieję,że z Rosolindą będziecie u nas często gościć i postaramy się Wam uatrakcyjnić te wizyty dużą ilością fotek(jak tylko pogoda się poprawi);) Quote
Ewa_17 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='gassira']Zawsze chętnie pomogę jeśli będziesz miała jakieś pytania lub wątpliwości:lol: "jeśli kiedyś pojawi się u mnie w domu przedstawiciel tej rasy to właśnie dzięki niej"-:loveu:to są najmilsze słowa jakie słyszałam(czytałam):loveu:Jak głupek do monitora się uśmiechnełam:lol: Mam nadzieję,że z Rosolindą będziecie u nas często gościć i postaramy się Wam uatrakcyjnić te wizyty dużą ilością fotek(jak tylko pogoda się poprawi);)[/quote] napewno do Was kochane bedziemy zagladac :grins: juz pomalu mojego TZ'a do sztucerkow przekonuje, niech sie przyzwyczaja :lol: przesylam Twojej pieknocie buziaki :kiss_2: i merdaski od Rosy :dog: Quote
ewka i haker Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='gassira'] ale masz ładny nowy banerek:lol: [/quote] dziekuje a to dzieki eri:loveu: jeszcze raz dziekuje eria Quote
ewka i haker Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Ewa_17']coraz bardziej jestem przekonana do sztucerkow :loveu: [/quote] sznaucerki gora:loveu: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Junka']witam bo dawno mnie tu nie było :)[/quote] no właśćnie,chyba powinnam się obrazić:evil_lol:;) Quote
Junka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no tego przepraszam ale nie mialam czasu zagladac ostatnio :) Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Junka']no tego przepraszam ale nie mialam czasu zagladac ostatnio :)[/quote] witam jak zawsze serdecznie;) Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Pimpek']Dobry wieczór :D[/quote] pewnie,że dobry;) Quote
Paulina. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 My mówimy dobry wieczór i juz na zapas zyczymy dobrej nocki, bo po męczącym tygodniu chyba zaraz pójdziemy do łozeczka :p Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Paulinaaa']My mówimy dobry wieczór i juz na zapas zyczymy dobrej nocki, bo po męczącym tygodniu chyba zaraz pójdziemy do łozeczka :p[/quote] no tak,nareszcie wymażony odpoczynek-weekendowy,bo weekendowy ale zawsze:eviltong: [quote name='ATLANTYDA']Witamy milutko :multi:[/quote] to my witamy merdającum ogonem;) Quote
Miga Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witamy witam. Dobrego wieczoru życzymy, właściwie spokojnej nocy (jak kto woli) i o zdjęcia prosimy czarnej panny :) Gassira, czy dużo jest hodowli czarnych średniaków w Polsce? i dlaczego akurat sznaucer, dlaczego średni i dlaczego czarny ? :) Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Miga']Witamy witam. Dobrego wieczoru życzymy, właściwie spokojnej nocy (jak kto woli) i o zdjęcia prosimy czarnej panny :) Gassira, czy dużo jest hodowli czarnych średniaków w Polsce? i dlaczego akurat sznaucer, dlaczego średni i dlaczego czarny ? :)[/quote] Dziękujemy:loveu: Fotek będzie dużo jak tylko pogoda się poprawi i ja będą miała mniej na głowie;) Niestety,a właściwie stety jest ich mało i dzięki temu średnie czarnuchy nie są przerasowione.Ale moje zdanie o części z tych hodowli nie jest najlepsze i od niektórych w życiu bym nie kupiła szczeniaka:shake:. Jest kilka ras które mi się bardzo podobają wizualnie,ale nie wszystkie pasują charakterologicznie do mnie.A sznaucer jest psem który ze mną pokrywa się w 100%(odpowiadam pokrótce,bo już kiedyś tu o tym pisałam) dlaczego średni bo jest inteligentny, ale równocześnie uparty i dość samodzielny.I chyba najtrudniejszy do ułożenia,a czemu czarny,bo jak tylko zobaczyłam czarną rogatą duszę to odrazu zapragnełam mieć takiego przyjaciela u boku;) Quote
Miga Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Pytam, bo ja tez mam od 10 lat wprawdzie nie sznaucera, ale mieszankę właśnie średniaka. Tez sprawia nam dużo radości, choć swoją duszę rogatą :diabloti: nieraz pokazał, ale jest przekochany, przytulaśny i zyskał sobie sympatie nawet sąsiadów, choć obcych na spacerach czasem zza rogu postraszy :) Wybrałaś średniaka też zapewne ze względów gabarytowych, nie za mały, nie za dużo, wprost do mieszkanka ;) Quote
Olusia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dobry wieczór :cool3: [url]http://images31.fotosik.pl/70/582c1410518d1860.jpg[/url] Uwielbiam brodacze :diabloti::loveu: [url]http://images26.fotosik.pl/122/bf1f29108adb1ed6.jpg[/url] Eeee, tam brudna :evil_lol: - Śliczna :loveu::loveu::loveu: [url]http://images26.fotosik.pl/122/a2f71435ff635921.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Miga']Pytam, bo ja tez mam od 10 lat wprawdzie nie sznaucera, ale mieszankę właśnie średniaka. Tez sprawia nam dużo radości, choć swoją duszę rogatą :diabloti: nieraz pokazał, ale jest przekochany, przytulaśny i zyskał sobie sympatie nawet sąsiadów, choć obcych na spacerach czasem zza rogu postraszy :) Wybrałaś średniaka też zapewne ze względów gabarytowych, nie za mały, nie za dużo, wprost do mieszkanka ;)[/quote] zgadza się;)bardzo chciałam olbrzyma,ale średniak jest w sam raz i swojego wybory nie żałuję,a olbrzym jeszcze z czasem może się pojawi;) Quote
ATLANTYDA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='gassira']zgadza się;)bardzo chciałam olbrzyma,ale średniak jest w sam raz i swojego wybory nie żałuję,a olbrzym jeszcze z czasem może się pojawi;)[/quote] :cool3:też kiedyś chciałam olbrzyma ale TZ twierdził że za duży no i w końcu mieliśmy alaskana :megagrin::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Niki-lidka']alaskan mikrus hihihihih[/quote] Ta suka ,a wielka była że wszyscy ją z psem mylili ale co tam ważne że była :loveu::loveu::loveu:. Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='ATLANTYDA']:cool3:też kiedyś chciałam olbrzyma ale TZ twierdził że za duży no i w końcu mieliśmy alaskana :megagrin::evil_lol:[/quote] 5cm różnicy no nie wytrzymam:evil_lol: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Kolejna dobranocka;) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/72/24fd5cf6ca6b6c66.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts