Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Czuje się pominięta i niezauważona :placz:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9840203&postcount=4664"]KLIK[/URL][/quote]

aaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye:nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie,że możemy!!!!!!!!!!Tam U Ciebie:eviltong:

Posted

[quote name='gassira']aaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye:nie widziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie,że możemy!!!!!!!!!!Tam U Ciebie:eviltong:[/QUOTE]

Tak, mam nadzieję, że Ola wie jak tam zaparkować ;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']do Wawki tak:cool3:[/quote]

:bigcool::bigcool::bigcool:

[quote name='eria']opowiedzieć o pszczółkach i motylkach oraz o barbie i kenie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

pytanie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']macie isc na spejser!!!![/quote]

:cool3:

Posted

Dobrywieczorek ...przylecdiałam z jezorem coby pikne foty poogladac a tu tylko jedna....( nie licze tych wystawowych )............i ambitnie cofnełam sie chyba ze 6 stron albo 5 hihihihihihih i nic....jeno baba na koturnach siem mnie migneła ...hihihi

pozdrowionka ;-)

Posted

[quote name='Justa']Tak, mam nadzieję, że Ola wie jak tam zaparkować ;)[/quote]

"ja nie wiem nic generalnie - tylko tyle ze to na bemowie buahahaha"

słowa Oli skopiowane z gg:evil_lol:

Posted

[quote name='gassira']"ja nie wiem nic generalnie - tylko tyle ze to na bemowie buahahaha"

słowa Oli skopiowane z gg:evil_lol:[/QUOTE]

O matko :mdleje:

Posted

[quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek ...przylecdiałam z jezorem coby pikne foty poogladac a tu tylko jedna....( nie licze tych wystawowych )............i ambitnie cofnełam sie chyba ze 6 stron albo 5 hihihihihihih i nic....jeno baba na koturnach siem mnie migneła ...hihihi

pozdrowionka ;-)[/quote]

bo tu tyle mi goooooooooooodają,że fot nie nadążam wklejać;)ale jak już obiecałam zaraz pogrzebie w szufladzie;)

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Justa, czy to tam gdzie kieeeeeeeedys dawno temu sie spotkalysmy??????? Bo jesli to tam, to mniej wiecej wiem :cool3:.[/QUOTE]

Nie kochana, nie tam :cool3:

[IMG]http://img392.imageshack.us/img392/7965/mapkage3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='gassira']jak zaczniesz już teraz puszki zbierać,to na pierwszy termin zapisów się wyrobisz z uzbieraniem kasiory:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Navy][B]
ale ja bez psa :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Justa, czy to tam gdzie kieeeeeeeedys dawno temu sie spotkalysmy??????? Bo jesli to tam, to mniej wiecej wiem :cool3:.[/quote]

no wreszcie jesteś moooooooooj kochany gooooooooopolku:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']
[B][COLOR=navy]ale ja bez psa :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/COLOR][/B][/quote]

No tak:evil_lol:na wstęp dla pasa to już ciężko pozbierać:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='gassira']No tak:evil_lol:na wstęp dla pasa to już ciężko pozbierać:roll::evil_lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]nie wpuścili by mnie z psem:shake::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Justa']Nie narzekam :eviltong: na bemowie całe moje życie ;)[/quote]
Ciekawe czy sie kiedys spotkalysmy - przechodzac - albo sie znamy przez naszych znajomych :D