Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gassira']a Ty chyba masz już miniaczka?bo ja tak właściwie o Tobie nic nie wiem:oops:,żadnego foto błoga nie znalazłam:shake:[/quote]
Mam miniaczka :p w awatarku się prezentuje ten własnie mały facecik. I troszkę się panoszy czasem u Małejwaszki :loveu: Przerabiałyśmy właśnie tematy trymowania (dotąd przeze mnie totalnie zaniedbywane:mad:).

Gimli (zwany potocznie Gimloniem - skrót od: Gimli + gamoń) jest czarno- srebrny, nawiedzony jak większość sznupków, przytulaśny ponadprzeciętnie w domu i nadmiernie samodzielny poza domem. Od 2,5 roku uzywamy klikera do szkolenia, a w zeszłym sezonie zrobilismy kurs podstawowy agility. Teraz próbujemy zrobić z tego coś więcej :p A wszystko po to, zeby choć trochę uspokoić rozemocjonowanego łobuziaka :loveu:
Mogłabym pisac o nim godzinami... a to przecież Wasza galeria, a nie nasza :cool3: Za to zawsze chętnie o sznupkach podyskutuje i posmieje się z tych przekochanych łobuzów :loveu:

Foro bloga raczej nie uświadczysz: ani sprzetu, ani talentu :shake:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Tangerine, a gdzie na agility chodzilas z Gimlim???? - nie do Magdy czasem?[/quote]
Oczywiscie, ze do Magdy :p A gdziezby indziej w Bydgoszczy.
Własnie pobiegałyśmy razem w sobotę. Magda była z małą pyreczką - Cudną :loveu:

Posted

[quote name='tangerine74']Oczywiscie, ze do Magdy :p A gdziezby indziej w Bydgoszczy.
Własnie pobiegałyśmy razem w sobotę. Magda była z małą pyreczką - Cudną :loveu:[/quote]
Zartujesz Magda ma nowa pyreczke :crazyeye: woooooow nawet nie wiedzialam :loveu:, tak dawno juz nie bylam na zadnych zawodach :placz:. A jak Oxa sie ma, nie wiesz moze?

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Zartujesz Magda ma nowa pyreczke :crazyeye: woooooow nawet nie wiedzialam :loveu:, tak dawno juz nie bylam na zadnych zawodach :placz:. A jak Oxa sie ma, nie wiesz moze?[/quote]

Odpowiedziałam na PW - żeby se nie rozpychac prywatą ;) po galerii.

Posted

[quote name='eria']nie chcą żebyśmy o czymś wiedziały :mad::mad::mad:[/quote]

No bo ledwo grzecznie witam się i ciut przedstawiam w galerii, to jakies ploty urządzam :oops: zupełnie nie na temat, czyli o bydgoskim światku agilitowym:p

Posted

ale się rozgadałyście...i dobrze:evil_lol:

Ja właśnie wróciłam z zakupów no i co zoologa oczywiście też musiałam odwiedzić:roll:Obróżka przeciw ustrojstwu zakupiona dodatkowo do kropelek frontlaina,aby psychicznie czuć się lepiej;)

No i jak zwykle coś jeszcze tym razem obróżka zaciskowa ferplasta czerwono-czarna...nie mogłam się powstrzymać:evil_lol:teraz poluje na taką smyczke:eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']a co to jest mała pyreczka??? :lol:[/quote]

Owczarek pirenejski :loveu: Taki sobie słodki kudłacz, beeeżowo-czarny ;) Pracoholik, gaduła ;) Stwór niesamowicie bystry i szybki :loveu: W Polsce są 4 sztuki: 2 panie i 2 panów.
Z tego 2 panie biegaja z nami po agilitowym torku :multi: Szczegóły w bydgoskim wątku agilitowym.

Posted

łoooooooooooooo pijemy!!!!!!!!!!!!!!:multi::megagrin::drinka::drinka::drinka::laola::knajpa::beerchug::cunao::chlup::drinking::drinka::drink1:

Posted

:cunao:[SIZE=6][COLOR=Red]4[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]00!!!!![/COLOR][/SIZE]:laola::beerchug::morning::drink1:[SIZE=5][COLOR=SeaGreen]brawo![/COLOR][/SIZE]!:drinka::knajpa::kaffee_2: :D :D