eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dzień dobry, widzę że u Was też dziś pogoda obrzydliwa:roll: Quote
tangerine74 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='gassira']a Ty chyba masz już miniaczka?bo ja tak właściwie o Tobie nic nie wiem:oops:,żadnego foto błoga nie znalazłam:shake:[/quote] Mam miniaczka :p w awatarku się prezentuje ten własnie mały facecik. I troszkę się panoszy czasem u Małejwaszki :loveu: Przerabiałyśmy właśnie tematy trymowania (dotąd przeze mnie totalnie zaniedbywane:mad:). Gimli (zwany potocznie Gimloniem - skrót od: Gimli + gamoń) jest czarno- srebrny, nawiedzony jak większość sznupków, przytulaśny ponadprzeciętnie w domu i nadmiernie samodzielny poza domem. Od 2,5 roku uzywamy klikera do szkolenia, a w zeszłym sezonie zrobilismy kurs podstawowy agility. Teraz próbujemy zrobić z tego coś więcej :p A wszystko po to, zeby choć trochę uspokoić rozemocjonowanego łobuziaka :loveu: Mogłabym pisac o nim godzinami... a to przecież Wasza galeria, a nie nasza :cool3: Za to zawsze chętnie o sznupkach podyskutuje i posmieje się z tych przekochanych łobuzów :loveu: Foro bloga raczej nie uświadczysz: ani sprzetu, ani talentu :shake: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Tangerine, a gdzie na agility chodzilas z Gimlim???? - nie do Magdy czasem? Quote
tangerine74 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Tangerine, a gdzie na agility chodzilas z Gimlim???? - nie do Magdy czasem?[/quote] Oczywiscie, ze do Magdy :p A gdziezby indziej w Bydgoszczy. Własnie pobiegałyśmy razem w sobotę. Magda była z małą pyreczką - Cudną :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='tangerine74']Oczywiscie, ze do Magdy :p A gdziezby indziej w Bydgoszczy. Własnie pobiegałyśmy razem w sobotę. Magda była z małą pyreczką - Cudną :loveu:[/quote] Zartujesz Magda ma nowa pyreczke :crazyeye: woooooow nawet nie wiedzialam :loveu:, tak dawno juz nie bylam na zadnych zawodach :placz:. A jak Oxa sie ma, nie wiesz moze? Quote
tangerine74 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Zartujesz Magda ma nowa pyreczke :crazyeye: woooooow nawet nie wiedzialam :loveu:, tak dawno juz nie bylam na zadnych zawodach :placz:. A jak Oxa sie ma, nie wiesz moze?[/quote] Odpowiedziałam na PW - żeby se nie rozpychac prywatą ;) po galerii. Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='tangerine74']Odpowiedziałam na PW - żeby se nie rozpychac prywatą ;) po galerii.[/quote] Oki :) (ja juz tez :evil_lol:). Quote
Doginka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A co tu tak prywatnie się zrobiło?:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 nie chcą żebyśmy o czymś wiedziały :mad::mad::mad: Quote
tangerine74 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='eria']nie chcą żebyśmy o czymś wiedziały :mad::mad::mad:[/quote] No bo ledwo grzecznie witam się i ciut przedstawiam w galerii, to jakies ploty urządzam :oops: zupełnie nie na temat, czyli o bydgoskim światku agilitowym:p Quote
ariss Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 ale się rozgadałyście...i dobrze:evil_lol: Ja właśnie wróciłam z zakupów no i co zoologa oczywiście też musiałam odwiedzić:roll:Obróżka przeciw ustrojstwu zakupiona dodatkowo do kropelek frontlaina,aby psychicznie czuć się lepiej;) No i jak zwykle coś jeszcze tym razem obróżka zaciskowa ferplasta czerwono-czarna...nie mogłam się powstrzymać:evil_lol:teraz poluje na taką smyczke:eviltong: Quote
tangerine74 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='malawaszka']a co to jest mała pyreczka??? :lol:[/quote] Owczarek pirenejski :loveu: Taki sobie słodki kudłacz, beeeżowo-czarny ;) Pracoholik, gaduła ;) Stwór niesamowicie bystry i szybki :loveu: W Polsce są 4 sztuki: 2 panie i 2 panów. Z tego 2 panie biegaja z nami po agilitowym torku :multi: Szczegóły w bydgoskim wątku agilitowym. Quote
ariss Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 [quote name='deer_1987']Zdjecia, zdjecia :D[/quote] zdjęcia wieczorem,bo teraz nie mm zbytnio czasu na odkurzanie szuflad:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 gratki 400stronki:laola::knajpa::drinking::drinka::smilecol: Quote
Ka-Vanga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 aaaaaaaaaaa juz 400 stronka - GRATULACJE!!!!!!!!!!! :sweetCyb::Cool!::klacz::cunao::drinking::drinking::drinking::drink1::laola: Quote
Karolina_Nett Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 W końcu się zmieściłam :D :drinking::laola::drinking: Quote
ariss Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 łoooooooooooooo pijemy!!!!!!!!!!!!!!:multi::megagrin::drinka::drinka::drinka::laola::knajpa::beerchug::cunao::chlup::drinking::drinka::drink1: Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Atkaaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :cunao:[SIZE=6][COLOR=Red]4[/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red]00!!!!![/COLOR][/SIZE]:laola::beerchug::morning::drink1:[SIZE=5][COLOR=SeaGreen]brawo![/COLOR][/SIZE]!:drinka::knajpa::kaffee_2: :D :D Quote
Olusia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [SIZE=3][B]Gratulujemy! :klacz::klacz::klacz: :laola: [/B][/SIZE] Quote
Recommended Posts