ariss Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='eria']dzień dobry !!! wiosnę fotografuj a nie zeschłe liście ! :evil_lol:[/quote] nie ma wiosny!!!!Na dworzu jest ponuro:shake: [quote name='Ka-Vanga']To sie wysililas z iloscia fot :mad: :evil_lol: :eviltong: - WIECEJ DAWAJ!!!!!!![/quote] nie chce mi się:shake:zaraz biore się za porządki:roll: Quote
Ka-Vanga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='gassira']nie ma wiosny!!!!Na dworzu jest ponuro:shake:[/quote] ale wiosenne foty masz :evil_lol: [quote name='gassira']nie chce mi się:shake:zaraz biore się za porządki:roll:[/quote] ale LEEEEEEEEN :angryy: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 mam za dużo roboty dziś,może wieczorkiem mi się uda powstawiać:roll::oops::lol: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :loveu: całą masę pięknych fotek widziałam :loveu: to na mostku z czarną trójcą boskie :loveu: Quote
ewka i haker Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 hej gasski super fotki szkodaz ze tak malo czekamy na wiecej:lol: Quote
eria Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Olusia']Znowu superowy bannerek! :loveu:[/quote] a dziękuję :) :diabloti: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 O qrcze Gass, Ty masz nowy piękny banerek:crazyeye::loveu: A nuda jest piękna, ale wolałabym nudę wiosenną, a nie zwiędłą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='malawaszka']:loveu: całą masę pięknych fotek widziałam :loveu: to na mostku z czarną trójcą boskie :loveu:[/quote] im więcej sznupiastych tym fajniej fotki wychodzą:loveu: [quote name='ewka i haker']hej gasski super fotki szkodaz ze tak malo czekamy na wiecej:lol:[/quote] poszukam jakiś fot,ale wstawie chyba później,bo jeszcze ze wszystkim się nie obrobiłam:roll: [quote name='Olusia']Cudowne zdjęcia :loveu:[/quote] :loveu: [quote name='Olusia']Znowu superowy bannerek! :loveu:[/quote] [quote name='eria']a dziękuję :) :diabloti:[/quote] i avatarek!!!!:loveu: Quote
eria Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']O qrcze Gass, Ty masz nowy piękny banerek:crazyeye::loveu: [/quote] no ba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ah ta moja skromnosć:evil_lol: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']O qrcze Gass, Ty masz nowy piękny banerek:crazyeye::loveu: A nuda jest piękna, ale wolałabym nudę wiosenną, a nie zwiędłą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote] nudna wiosenna też będzie:evil_lol: [quote name='eria']no ba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ah ta moja skromnosć:evil_lol:[/quote] piękny pies,piękne fotki to i piękny baner musiał wyjść:roflt: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='eria']no ba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ah ta moja skromnosć:evil_lol:[/quote] Moja KOCHANA Eriuszko:loveu::loveu::loveu:- a może dla biednej, malutkiej:diabloti: Doginki jakąś świąteczną katreczkę zrobisz:razz:? - banerka na razie nie zmieniam, bo ten jest najcudniejszy ze wszystkich jakie dla mnie zrobiłaś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: - KOCHAM CIĘ MISIU:evil_lol::diabloti::loveu: Quote
eria Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 jak Ty ładnie do mnie mówisz jak coś chcesz :diabloti: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 czy tu jakaś mowa o kartkach?????:loveu::eviltong: Quote
Justa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='gassira']piękny pies,piękne fotki to i piękny baner musiał wyjść:roflt:[/QUOTE] Ah ta skromność :evil_lol: :eviltong: No ale dobra... masz racje :cool3: Quote
ewka i haker Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 na gasska baner piekny:loveu: bo pies ladny zdjecia super i Eria majaca duuuuzy talent:loveu: no widze ze juz o kartkach mowa:loveu: moze ktos chetny zrobic nam??:oops: swieta juz za 1.5 tygodnie:roll: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='eria']jak Ty ładnie do mnie mówisz jak coś chcesz :diabloti:[/quote] Eeeeeeeee, no, przecież ja zawsze taka grzeczna jezdem:diabloti::eviltong:;) Quote
Ka-Vanga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja cie, ale masz komplecik zajebiszczy :mdleje: [B][COLOR=red]Eriusiu[/COLOR][/B] najcudowniejsza na swiecie ZROBISZ mi tez :modla: :modla: :modla: (i jakby mozna bylo prosic czesc zeby byla do www a czesc do galerii :modla:), a jakbys miala czas na karteczke swiateczna to juz w ogole bym cie KOCHALA :loveu: :cool3: Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Eria, a może zmiana orientacji sex?:evil_lol::cool3: - Dziewczyny Cię kochają :diabloti::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Doginka']Eria, a może zmiana orientacji sex?:evil_lol::cool3: - Dziewczyny Cię kochają :diabloti::loveu:[/quote] zazdroscisz :evil_lol: :diabloti: ???? Quote
ariss Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Ka-Vanga']zazdroscisz :evil_lol: :diabloti: ????[/quote] pewnie,że zazdrości:evil_lol:;) Quote
Doginka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Ka-Vanga']zazdroscisz :evil_lol: :diabloti: ????[/quote] Przecież ja pierwsza wyznałam Jej miłość:diabloti::eviltong: Quote
ariss Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/175/b162ab03137361ce.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/176/a30d071b10d34611.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/177/b84ae4a074e25227.jpg[/IMG][/URL] ja tu pilnuje:cool3: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/175/31ff2c03b3f67ebd.jpg[/IMG][/URL] no dobra my:eviltong: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/176/50fa2bf102b8d002.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts