Aga_Mazury Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Baronek mieszka w klatce z Karatem. Nie chciał wychodzić na spacery. Owszem jak klatka zamknięta to nawet podejdzie do reki, nawet chętnie złapie kawałek kiełbasy....(nawet jak jeszcze nie mieszkał z Karatem).... Na spacer natomiast chce i nie....chce i się boi...i ucieka do budy... więc dzisiaj w końcu postanowiliśmy pomóc mu trochę się przełamać.... i wyszedł ze mną... najpierw schował się pod samochód i nie chciał wyjśc...potem gdy tylko chciałam go pogłaskać to odrazu przywierał do ziemi ze strachem i odrazu bach na plecy...bidulek :glaszcze: Potem zaczął się cieszyć trawą, spacerem, moją obecnością...głaskaniem....wszystkim... Ogon mu nie przestawał chodzić...machał nim bez przerwy bardzo mocno....kolejne moje cudeńko Ma około 3 lata, został potrącony przez samochód w okolicach Morąga i leżał bez pomocy :( Cięzko było mu zrobić zdjęcie... Quote
lidka_park Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 To fakt... Baronowi nie przestawał ogonek chodzić :loveu: teraz beda juz spacerki co tydzien :p Quote
Aga_Mazury Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Czarnuszku śliczny ..... biegniemy na pierwsze strony....do ludzi... Quote
Martinee Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czemu nikt nie podbija hop po domek słoneczko Quote
bumerang Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 śliczny czarnuszek! może ktos pokocha takiego pięknisia:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Baronik pewnie czeka już na sobotę....mam nadzieję, że już nie będzie miał oporów przed wychodzeniem na spacer :) oczywiście najchętniej wyszedłby do swojego domu Quote
Martinee Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 jakięś nowe zdjęcia by się przydały cudowny jest Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Martinee napisał(a):jakięś nowe zdjęcia by się przydały cudowny jest może w sobote się uda bo te faktycznie nie sa najlepsze ;) Quote
Martinee Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 o to czekamy postaraj się zrobić takie zdjęcie obrazujące jaki on jest duży :) Quote
Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 czemu mnie tu jeszcze nie było?? nie wiem.... Quote
lidka_park Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Matusz']czemu mnie tu jeszcze nie było?? nie wiem.... najważniejsze, ze nadrobiłeś zaległości ;) Quote
Martinee Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 wystarczyło ,że raz podbiłam wątek i nagle tylku was tu :D:D:D podnosze Quote
auraa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 na 54 stronie nikt tego cuda nie wypatrzy:shake: Quote
neverend Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 a jaki przytulanek z niego... i szyyybko biega:) Quote
Recommended Posts