Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diabelkowa']sliczny psiak i sliczne kocisko! /quote]
witamy ;) i dzięki ^^ chociaż kto nie mój, ale śliczny jest to owszem :evil_lol:
[quote name='Bursztynka13']Raczej norweski leśny albo maine cone:)[/quote][quote name='diabelkowa']To syberyjski ?[/quote]
nie trafione :D dachowiec :evil_lol::evil_lol: jak znajdę zdjęcie jego matki to wrzucę, zwykła, lekko rudawa kotka.. pierwszy raz jej takie ładne dzieci wyszły :eviltong: a Filemon najbardziej puchaty jest :)
[quote name='Izabela124.']Hejos chesterowa
Ale dawno mnie tu nie było, fajnego kociaka widziałam:loveu:[/quote]
hej Bobikowa :loveu: a mnie u was to już w ogóle, sto lat :oops:
[quote name='dadiii']sliczniasty kocurek!! [/quote]
[quote name='Tengusia']ale sliczna KICIA :loveu:[/quote]

[quote name='Justys95'][URL]http://s8.photoblog.pl/photos/B1/9F/24894199.jpg[/URL]
Wow! To jest genialne! :D I śliczny kiciuś...:p :loveu:[/quote]
mi też się podoba :loveu::evil_lol: dzisiaj go widziałem i jest większy i jeszcze śliczniejszy :loveu:
[quote name='łapeczek']czescccccccccccccccc[/quote]
DObry wieczór :)
[quote name='Owczarkowa'][URL]http://194.149.230.192/p1/E4/12/24564903.jpg[/URL] [B]ale fajne kocurzysko :diabloti::loveu: teraz chcemy Chesterowe fotki :eviltong: [/B][/quote]
[quote name='Sweetaśna'][URL]http://s8.photoblog.pl/photos/B1/9F/24894199.jpg[/URL]
boskie to foto:loveu:
ale ja chce chestiego:evil_lol:[/quote]
Dałabym, ale się zgrać nie da.. w tym tygodniu prawdopodobnie komp do czyszczenia pójdzie, to może się w weekend uda zgrać.. zaraz pogrzebię, może jakieś starocie się znajdą ^^ albo coś innego wam powrzucam :eviltong:
[quote name='Bursztynka13']Fajne zdjęcia Filemona, też kiedyś miałam kocurka o tym imieniu(niestety teraz jest za TM:-( mam drugiego persa-tym razem kotkę).
A zdjęcia z Spytkowic są świetne:)[/quote]
a dzięki :)
o persy super futro mają :loveu: takie super puchate i milusie :)

Posted

[quote name='Axel4']Śliczny ONek :loveu:[/quote]
dziękuję i zapraszamy ponownie :D
[quote name='Martunia']Jaki cudaśny Filemon! A niedawno był taką małą kulką. Uroczy.
Wszystkie zdjęcia ze Spytkowic oglądnęłam - musiało być fajnie i śmiechowo. ;) Ciekawe, jak to będzie za rok u mnie... jestem ciekawa, jaka będzie klasa. Bo widzę, że większość osób, która jest już w liceum mówi, że klasa jest lepsza.
Będziemy czekać na więcej zdjęć. Przede wszystkim Krowy. :loveu:
Majaczko, gadaj,co u Ciebie![/quote]
nuu.. wszytko szybko rośnie ^^ Chester też całkiem niedawno był małą kulką :D mi też się tak wydaje :lol: bo ludzi, o ile wybierzesz liceum dobre dla siebie masz takich.. jakby to powiedzieć, którzy mają podobne charaktery, wartośći itp. nie wiem czy wiesz o czym mówię.. bo ja np. w gimnazjum nie miałam takiej osoby, te moje najbliższe koleżanki są fajne i tak dalej, ale to co innego.
U mnie... hmm :D
zaraz xD :buzi:

No to co u mnie.. jutro mam test z niemca, z czasu perfekt coś tam, beznadziejnie, nie umiem nic..
Dalej :D na szkoleniu dzisiaj byłam, było duużo psów, szczególnie w pierwszej grupie, maluchów i innych ślicznotek, fotek pare mam :) Wczoraj byłam u koleżanki z ławki, z jeszcze dwoma innymi, poznałyśmy jej kol. z gim., fajnie było, fotki porobiłam jeje apartem, zgra mi na pendriva to też tu powrzucam :eviltong: w ogóle fajnie :)
a Chesterowi się coś dzieje.. tzn nie chodzi o choroby czy coś, niby ma zapalenie ucha, ale nie pierwszy i nie ostatni raz, bo ma z nim problemy..
No ale dajemy mu, tzn głównie mój tata mu daje codziennie maść do tego ucha i vczyści mu, i teraz on się boi wieczorem do domu przychodzić. Przed chwilą go zaciągnęłam to się zaszył w przedpokoju i jak nikogo nie było w pobliżu uciekł, uwaga, do budy.. siedział tam z 10 minut, pewnie teraz już wyszedł.. Ale kurde nie wiem co mu się dzieje. panikaż wstrętny, przecież to go nie może boleć, bo to tylko maść jest ! I wszytko delikatnie robimy.. nie wiem o co chodzi.. ale nawet na ciasteczko nie chciał przyjść do domu. może mu przejdzie..
Poszukam z 5 fotek i dam za sekundę :eviltong:

Posted

hejo isiu::loveu::loveu:
chesterkowi pewnie przejdzie poprostu moze nie podoba mi sie to ze mu cos robicie z uchem ja kabiego dawałam siemie lniane jak byl chory teraz od tej kosci to na poczatku jadł normalnie a teraz nie chce i ucieka jak tylko zobaczy ze chce mu to dac..
No a co do zdjec z wycieczki to tam na połowie zdjec jest gwałt zbiorowy:evil_lol::evil_lol:
i ciebie na prawie zadnym nie ma:-(:eviltong:

Posted

te dawałam ?
chyba ni ^^ to na moim łóżku :eviltong:
[IMG]http://i38.tinypic.com/264ge94.jpg[/IMG]

[IMG]http://i35.tinypic.com/s2gt55.jpg[/IMG]

[IMG]http://i38.tinypic.com/2psft5v.jpg[/IMG]

[IMG]http://i35.tinypic.com/2mmecqs.jpg[/IMG]

i chmurki ^^
[IMG]http://i38.tinypic.com/2e3yhom.jpg[/IMG]
dobranoc ;)

Posted

Masz rację, wszystko tak szybko się toczy..
No wiem, o co Ci chodzi. :) Dlatego też bardzo bym chciała mieć taką zgraną i fajną klasę. No a do liceum coraz bliżej, z dnia na dzień.. z jednej strony chciałabym zobaczyć, jak będzie i też co do klasy, a z drugiej boję się tej narastającej nauki. :roll:
Mam nadzieję, że Chesterkowi przejdzie.
Śliczne zdjęcia. Będziemy czekać na więcej.

Posted

niemiecki...? współczuje:diabloti: Nie cierpię tego przedmiotu >_<
Myślę, że dla pieska to może być trochę nieprzyjemne, jak coś mu się w uchu robi (; Ale oby Chester szybko wrócił do dawnej formy... psychicznej (?)

Posted

[quote name='Martunia']Masz rację, wszystko tak szybko się toczy..
No wiem, o co Ci chodzi. :) Dlatego też bardzo bym chciała mieć taką zgraną i fajną klasę. No a do liceum coraz bliżej, z dnia na dzień.. z jednej strony chciałabym zobaczyć, jak będzie i też co do klasy, a z drugiej boję się tej narastającej nauki. :roll:
Mam nadzieję, że Chesterkowi przejdzie.
Śliczne zdjęcia. Będziemy czekać na więcej.[/quote]
No ^^ bo ja mam klasę super, ale póki co oceny nie najlepsze.. może nadrobię :D nie bój się najwyżej będziesz na dopach jechać, ważne żeby przejść :evil_lol::evil_lol:
Ja też mam nadzieję ^^
a u Majaczki coś nowego ? :buzi:
[quote name='jbk'][URL]http://i38.tinypic.com/2psft5v.jpg[/URL] - a co to za zwierzaki na fotkach obok Chesterka?[/quote]
a to takie zwierzaczki z internetu wydrukowane sto lat temu, znalezione parę miesięcy temu i naklejone na ścianę :D takie kochane ^^
[QUOTE]No a co do zdjec z wycieczki to tam na połowie zdjec jest gwałt zbiorowy:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
to jest kanapka :diabloti: raz na samym dole jest biedny kleryk na którego się rzucili :evil_lol: a mnie nie ma bo ja fotki robiłam głównie :eviltong:

i do reszty :D
ja też mam nadzieję że mu przejdzie..
czasem też mam wrażenie że jak Krówsko aparat widzi to pozuje ^^ a czasem ucieka :eviltong:

Przez najbliższy czas może mnie nie być.. może w weekend się dostanę do kompa, nie wiem.. Dużo nauki, i szlaban xD poza tym prawdopodobnie w najbliższym czasie komp pójdzie do czyszczenia, nie wiem kiedy wróci. Napiszę jak najszybciej będę mogła. Buziaki :loveu:

Posted

zazdroszcze ci zgranej klasy
u mnie niby zgrana ale tak naprawde dziewczyny sa takie wredne ze masakra !! :angryy: :mad:
chlopaki jeszcze ujdzie ale i tak nie jest tak fajnie

Posted

hi ;)
ja tak na sekundę, zaraz do szkoły idę :eviltong:
chciałam wam tylko powiedzieć że zdjęcia mi się przegrać udało xDD więc przy najbliższej okazji ( weekend?) wrzucę trochę Krówskowych fotek :)
Dzisiaj mamy kartkówkę z WOKu i historii.. rauje mnie to że na obydwóch bierzemy praktycznie to samo :D ale i tak nie wszytko umiem.. trzymajcie kciuki xDD
a Chester wczoraj i dzisiaj w nocy spał w budzie :D tzn tak do ok. 2, potem mu chyba było w dupkę niewygodnie i do domu na narożnik się wpakował ^^ postępy chłop robi :cool3:
buziaki ;)

Posted

[quote name='Isia & Chester']hi ;)
ja tak na sekundę, zaraz do szkoły idę :eviltong:
chciałam wam tylko powiedzieć że zdjęcia mi się przegrać udało xDD więc przy najbliższej okazji ( weekend?) wrzucę trochę Krówskowych fotek :)
Dzisiaj mamy kartkówkę z WOKu i historii.. rauje mnie to że na obydwóch bierzemy praktycznie to samo :D ale i tak nie wszytko umiem.. trzymajcie kciuki xDD
a Chester wczoraj i dzisiaj w nocy spał w budzie :D tzn tak do ok. 2, potem mu chyba było w dupkę niewygodnie i do domu na narożnik się wpakował ^^ postępy chłop robi :cool3:
buziaki ;)[/quote]

A co to za przedmiot WOK?? Nie wiem dlaczego, ale mi się kojarzy z wiedzą o kulturystyce ;)