Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witojcie :D
Przed kilkoma chwilami wróciłam z wycieczki integracyjnej ^^ zapomniałam tu napisać o tym szczerze mówiąc xD
Mieliśmy od soboty do poniedziałku, strasznie krótko, ale było super ;)
z większością się bardzo fajnie integrowało :cool3::eviltong:
miałam fajne koleżanki w pokoju, i obok i w ogóle ^^ kolegów też oczywiście xD
klasę mam naprawdę fajną, przynajmiej na razie się taka wydaje :evil_lol:
fotki będą jak ktoś je gdzieś wrzuci, bo ja nie brałam aparatu ^^
szczerze mówiąc nie chce mi się teraz na dogo siedzieć więc idę dalej :D jestem bezczelna wiem ^^

Posted

hej hipoliciu:)
to fajnie musiało byc;D
no no integrowaliscie sie wszyscy razem czyli rozumiem S zbiorowy:evil_lol:
hehe nie no żartuje:)
jak bedziesz miec to dawaj fotki:D:D

Posted

nawet bardzo się udała :)

Deer przepraszam, ale ja ostatnio o wszystkich zapominam.. weszłam do Dadii oglądnąć małą i tyle.. teraz bym powchodziła ale mama mnie z kompa zgania.. kurde za dobre to liceum wybrałam, za dobre.. ee a wie ktoś jak można się nauczyć szybko liczyć? :evil_lol: bo jak ja jestem w połowie robienia zadania z majcy, to większość klasy je kończy ^^ masakra..
idę się uczyć na pamięć książki do matematyki chyba xD

szczerze mówiąc pewnie nie powpadam do was wcześniej niż w weekend, chyba że jutro do części się uda.. przeopraszam..

Posted

[quote name='deer_1987']nie myslalm tylkop o nas - naszym watku - ale o nas w Twoim watku tez ;)[/quote]
a chyba że tak :D no to się zgodzę ^^ ale siła wyższa.. chociaż przyznam że od jakiegoś tygodnia nie ciągnie mnie do dgm tak jak wcześniej..

Ja nie brałam aparatu, ale czasem robiłam zdjęcia aparatem koleżanki z pokoju, jeszcze dwie dziewczyny i jeden chłopak na pewno robili więc będzie dużo :) mają wrzucić do neta, to dam link żeby nie kopiować :eviltong:

Robię zadania z majcy na środę ^^ zrobiłam już chyba 5, jeszcze 4 zostały.. ale to już na jutro ^^ i powiem wam że jestem z siebie dumna, raz że się dzisiaj za to zabrałam, bo ja zawsze wszytko na ostatnią chwilę zostawiam, a dwa że każde zadanie wiem jak rozwiązać, żę się pomylę w obliczeniach w co drugim to już inna bajka :D

Jestem nie wyspana:sleep: (6 godzin snu to dla mnie za mało, ja potrzebują przynajmiej 10 :oops:xD) więc idę zajrzeć na naszą klasę i spadam. Dobranoc:sleep2::sleeping: :buzi::calus::hand:

Posted

[quote name='Isia & Chester']
Jestem nie wyspana:sleep: (6 godzin snu to dla mnie za mało, ja potrzebują przynajmiej 10 :oops:xD) więc idę zajrzeć na naszą klasę i spadam. Dobranoc:sleep2::sleeping: :buzi::calus::hand:[/quote]

To tak jak u mnie ;) Dlatego dosypiam popołudniami ;)