Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 I ja! ^^ Ale coś Majaczki nie widać, pewnie się uczy. :eviltong: Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Bo Hipolitka to kujon jak Gertrudzia i Kunegundzia:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja nie jestem kujonem. Jak Ty tak możesz nas obrażać... :shake: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ej no Gieniu wypraszam sobie ja kujon nie jestem:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Witanko Chestrekowa CZekam na nowe foteczki Quote
dadiii Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 siemka!! gdzie sie znowu podziewacie?? u nas fotki bialaskow :loveu: Quote
Avaloth Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Witojcie :D Przed kilkoma chwilami wróciłam z wycieczki integracyjnej ^^ zapomniałam tu napisać o tym szczerze mówiąc xD Mieliśmy od soboty do poniedziałku, strasznie krótko, ale było super ;) z większością się bardzo fajnie integrowało :cool3::eviltong: miałam fajne koleżanki w pokoju, i obok i w ogóle ^^ kolegów też oczywiście xD klasę mam naprawdę fajną, przynajmiej na razie się taka wydaje :evil_lol: fotki będą jak ktoś je gdzieś wrzuci, bo ja nie brałam aparatu ^^ szczerze mówiąc nie chce mi się teraz na dogo siedzieć więc idę dalej :D jestem bezczelna wiem ^^ Quote
Tepes Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [COLOR=Blue]Witoj Hipolitko:hand: Sorko zę nie odpisałam Ci na esa ale nie mam kasy. ta integrowaliście sie ciekawe w jaki sposób:evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hej hipoliciu:) to fajnie musiało byc;D no no integrowaliscie sie wszyscy razem czyli rozumiem S zbiorowy:evil_lol: hehe nie no żartuje:) jak bedziesz miec to dawaj fotki:D:D Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Hej! :hand: O no to widzę, że wycieczka się udała. :cool3: Quote
Avaloth Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 nawet bardzo się udała :) Deer przepraszam, ale ja ostatnio o wszystkich zapominam.. weszłam do Dadii oglądnąć małą i tyle.. teraz bym powchodziła ale mama mnie z kompa zgania.. kurde za dobre to liceum wybrałam, za dobre.. ee a wie ktoś jak można się nauczyć szybko liczyć? :evil_lol: bo jak ja jestem w połowie robienia zadania z majcy, to większość klasy je kończy ^^ masakra.. idę się uczyć na pamięć książki do matematyki chyba xD szczerze mówiąc pewnie nie powpadam do was wcześniej niż w weekend, chyba że jutro do części się uda.. przeopraszam.. Quote
taxelina Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 nie myslalm tylkop o nas - naszym watku - ale o nas w Twoim watku tez ;) Quote
Martunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 A masz jakieś zdjęcia z tego Waszego wyjazdu klasowego? :) Quote
Avaloth Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='deer_1987']nie myslalm tylkop o nas - naszym watku - ale o nas w Twoim watku tez ;)[/quote] a chyba że tak :D no to się zgodzę ^^ ale siła wyższa.. chociaż przyznam że od jakiegoś tygodnia nie ciągnie mnie do dgm tak jak wcześniej.. Ja nie brałam aparatu, ale czasem robiłam zdjęcia aparatem koleżanki z pokoju, jeszcze dwie dziewczyny i jeden chłopak na pewno robili więc będzie dużo :) mają wrzucić do neta, to dam link żeby nie kopiować :eviltong: Robię zadania z majcy na środę ^^ zrobiłam już chyba 5, jeszcze 4 zostały.. ale to już na jutro ^^ i powiem wam że jestem z siebie dumna, raz że się dzisiaj za to zabrałam, bo ja zawsze wszytko na ostatnią chwilę zostawiam, a dwa że każde zadanie wiem jak rozwiązać, żę się pomylę w obliczeniach w co drugim to już inna bajka :D Jestem nie wyspana:sleep: (6 godzin snu to dla mnie za mało, ja potrzebują przynajmiej 10 :oops:xD) więc idę zajrzeć na naszą klasę i spadam. Dobranoc:sleep2::sleeping: :buzi::calus::hand: Quote
łapeczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 witamy sie... ale tu juz nikogo ni ma ;[ Quote
Wyjątek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]My jesteśmy!! :multi:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Isia & Chester'] Jestem nie wyspana:sleep: (6 godzin snu to dla mnie za mało, ja potrzebują przynajmiej 10 :oops:xD) więc idę zajrzeć na naszą klasę i spadam. Dobranoc:sleep2::sleeping: :buzi::calus::hand:[/quote] To tak jak u mnie ;) Dlatego dosypiam popołudniami ;) Quote
dadiii Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hejka!! :p w takim razie ja na ten link z fotkami :D Quote
Martunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ale harówa. :roll: No cóż, jak to w szkole. Dzielnie się trzymasz. :D Też się nie wysypiam... Quote
Recommended Posts