Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bonsai']Ślicznego masz psiaka. Bardzo podobają mi się DONki, niestety Pieg ich nie cierpi - kiedyś w schronisku był pogryziona przez ONka i teraz się rzuca... Ale pracujemy nad tym. [/quote]
dziękuję :) oj bidulek.. może kiedyś się jeszcze przełamie ;)
[quote name='LAZY']Chester juz chyba tą ciemną maskę zachowa! Cudny jest[/quote]
no chyba zachowa :eviltong: a Ida też ma śliczną czarną mordkę, co prawda troszkę inaczej ale też ślicznie :loveu:
[quote name='basia bonnie'][URL]http://i28.tinypic.com/122keqf.jpg[/URL]
śliczne zdjęcie Chesterkowa!! [/quote]
dziękować Boniczkowo-Warkowa:evil_lol:
[quote name='jbk']Słodki Chester [/quote]
jak śpi to może :D
[quote name='Jogurt']Oj nie bylo nas bo lezalam umierajaca na zapalenie oskrzeli No i jestesmy w 3 grupie dzielny chlopak
A z tym terminem to mnie juz tak za slowo trzymasz. Masz tu Pomarszczona galerie, prosze ogladac i sie WPISYWAC [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113216[/URL][/quote]
współczuje.. uwielbiam te wszystkie choróbska, a szczególnie te gardłowe, co nie można nic jeść bo gardło boli, i mówić nie można..
Już widziałam :loveu:
a w tą sobotę będziecie ? My raczej tak
Chyba że się załamę że mnie do szkoły nie przyjęli
[quote name='ewka i haker']hej czekamy na zdjecia[/quote]
będą jakoś.. ale nie wiem czy dziś :evil_lol: postaram się chociaż parę dać
teraz idę po eksperymentować z AP

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuźwa nic nie mogę znaleźć, nic nie umiem, nic nie mogę pojąc :cool1:
Nie wiem jak ja się tego nauczę, chyba sobie korepetytora wezmę :cool1:
Ktoś ma angielską wersję photoshopa CS3 ? albo wie jak ściągnąć spolszczenie ? bo ściągnęłam, rozpakowała, wwaliłam na pulpit koło photoshopa i dalej jest po angielsku :cool1:
zaraz fotki wrzucę chyba

Posted

[quote name='Isia & Chester']
tamten mi się już znudził ale nie było miejsca w podpisie ^^ teraz jest, ale można mieć góra 5 obrazków w podpisie :cool1:[/quote]

jak dobrze, że ja nie mam takiego problemu :evil_lol: mmm nowy nick? :P:eviltong:

Posted

[quote name='McDzik']jak dobrze, że ja nie mam takiego problemu :evil_lol: mmm nowy nick? :P:eviltong:[/quote]
ehe, zmieniony :eviltong: bo miałam Chester z małej litery, poza tym wszyscy mówili do mnie Chester :D
chciałam Iśka & Chester, ale nie ma polskich liter..

Posted

[quote name='Isia & Chester']no dokładnie :D
a no będą.. ale mam nadzieję że nie za duże, bo Chester padnie.. a ja razem z nim, bo spacery w taką pogodę to mordęga..
Ja w nocy śpię, ale rano budzę się z ciężką głową jak w gorączkę :cool1: więc budzę się na dobre dopiero z dwie godziny po zwleczeniu się z łóżka ^^
No to fajnie.. U mnie wczoraj w nocy padał deszcz i coś grzmiało, ale nie wiem czy była potem burza bo spałam :evil_lol:
kurde chcę sie nauczyć html tylko nie do bloga tylko do stron i nie mogę w ogóle pojąc co oni piszą w tych kursach..
I jeszcze nie mogę rozgryźć mojego AP, a mnie rozpiera energia do robinia czegoś takiego :eviltong:
co u Majaczki ?[/quote]

O nowy bannerek i nick! Wspaniałe. :D
Aha. ^^' Nie ma to jak Majaczki w czasie upałów. :eviltong:
U mnie też wczoraj padało i trochę grzmiało. Ja akurat z koleżanką byłam w parku i całą mokra wróciłam do domu. :eviltong:
Hah, 'wena' jakaś Cię na to wzięła. :D Ja tam swojego AP starej wersji też do końca nie pojmuję, ale zmniejszać zdjęcia/obrazki to umiem, to najważniejsze. :lol:
U Majaczki dobrze. :) Powoli sobie płynie ten czas wakacyjny i jest spoko. :) I przedwczoraj strzelałam z wiatrówki z siostrą i kolegą oraz jego mamą! :D Co prawda tak dobrze nie było, bo to pierwszy raz, ale najgorzej też nie było. :D
Fotki dawać! :D:D:D

Posted

[quote name='Isia & Chester']ehe, zmieniony :eviltong: bo miałam Chester z małej litery, poza tym wszyscy mówili do mnie Chester :D
chciałam Iśka & Chester, ale nie ma polskich liter..[/quote]

A no rozumiem ^^ tak jak ja miałam bloga spanielka-molly i mnie wkurzało, jak do mnie wszyscy per 'Spanielko' mówili ^^

Posted

[U][IMG]http://s6.photoblog.pl/photos/64/0C/19457524.jpg[/IMG][/U][U][B][COLOR=#FF6600]D[/COLOR][COLOR=#FF0000]O[/COLOR][COLOR=#FF9900]S[/COLOR][COLOR=#FFCC00]T[/COLOR][COLOR=#FFFF00]AŁ[/COLOR][COLOR=#FFFF99]A[/COLOR][COLOR=#CCFFCC]M[/COLOR] [COLOR=#00FF00]S[/COLOR][COLOR=#99CC00]I[/COLOR][COLOR=#339966]Ę[/COLOR] [COLOR=#008000]![/COLOR][COLOR=#33CCCC]![/COLOR]![COLOR=#3366FF]![COLOR=#0000FF]![/COLOR][/COLOR][COLOR=#00CCFF]![/COLOR][COLOR=#99CCFF]![/COLOR][COLOR=#00FFFF]![/COLOR][COLOR=#CCFFFF]![/COLOR][COLOR=#CC99FF]![/COLOR][COLOR=#FF99CC]![/COLOR][COLOR=#FF00FF]![/COLOR][/B][/U]

[B][/B]
[B][COLOR=#FF00FF][B][COLOR=Orange]do szkoły i klasy pierwszego wyboru[/COLOR][/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='McDzik']A no rozumiem ^^ tak jak ja miałam bloga spanielka-molly i mnie wkurzało, jak do mnie wszyscy per 'Spanielko' mówili ^^[/quote]

No przynajmniej nie jestes Jogurtem :razz: a co mi tam, niech bedzie :eviltong: Dla niego wszystko :lol:

Posted

Cześć Isia (czyżby nowy nick?)

Gratuluję dostania się do LO :multi: Ja też się dostałam z pierwszego wyboru :loveu: Jaki mieliście próg punktowy? No i pochwal się, co za profil wybrałaś.

Posted

[quote name='Martunia']O nowy bannerek i nick! Wspaniałe.
Aha. ^^' Nie ma to jak Majaczki w czasie upałów.
U mnie też wczoraj padało i trochę grzmiało. Ja akurat z koleżanką byłam w parku i całą mokra wróciłam do domu.
Hah, 'wena' jakaś Cię na to wzięła. Ja tam swojego AP starej wersji też do końca nie pojmuję, ale zmniejszać zdjęcia/obrazki to umiem, to najważniejsze.
U Majaczki dobrze. Powoli sobie płynie ten czas wakacyjny i jest spoko. I przedwczoraj strzelałam z wiatrówki z siostrą i kolegą oraz jego mamą! Co prawda tak dobrze nie było, bo to pierwszy raz, ale najgorzej też nie było.
Fotki dawać! [/quote]
[quote name='Martunia']Noo i co?! Mówiłam, że się Majaczka dostanie!!! [/quote]
dziękować :loveu:
O miło musiało być :D nie ma to jak zmoknąć w czasie spaceru ^^
Ja zmniejszam obrazki w paincie xD ale i tak by się przydało w tym umieć.. No nic muszę się za to zabrać w końcu.. żebym coś umiała we wrześniu, bo mam profil mat-chem-inf :O
O kurde ! nie zabiłaś nikogo ? :evil_lol:
ee no dam no ;D ale kiedy to nie powiem.. dzisiaj powrzucam z wystawy na wątek wystawowy, tu mogę parę najładniejszych poprzeklejać, a jak będziecie chcieli resztę zobaczyć to potem podam linka ;)
no mówiłaś, mówiłaś :P zacznij przeszłość przepowiadać ;D
[quote name='McDzik']A no rozumiem ^^ tak jak ja miałam bloga spanielka-molly i mnie wkurzało, jak do mnie wszyscy per 'Spanielko' mówili ^^[/quote]
no dokładnie :D nie ma to jak boskie ksywki :eviltong:
[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Gratuluję kochana!!!
Ja też się odstałam;D
[/COLOR][/quote]
dziękuję i też gratulacje :)
[quote name='Szarik']Gratuluję serdecznie!

Oglądałam wszystkie zdjęcia Chestusia, które w końcu wybrałas do MP?

Pozdrawiam![/quote]
dzięki ;)
ee.. jeden portrecik, ten co jest z kawałkiem kupy siana :D a drugie jeszce nie wiem.. a masz jakiś pomysł ?
[quote name='Bonsai']Gratulacje. Ja na dniach się dowiem czy się dostanę na UJ... Zazdroszczę, że mieszkasz w Krakowie. [/quote]
dzięki ^^ i co już wiesz ?
w sumie to mieszkam za Krakowem, ale do centrum mam tak ok. 20-30 min, jak nie ma korków, więc tak blisko :)
[quote name='Justys95']Gratulacje! [/quote]
[quote name='basia bonnie']Super! gratulacje![/quote]
dzięki xD

Posted

[quote name='łapeczek']hey ja tu poraz pirwszy ale juz mi sie podoba i bede padac czesiej ...
sliczna mordka xD

no i GRATULACJE DOSTANIA SIE DO LO ...
ja rowniez sie dostalam do LO !!![/quote]
dziękuje :loveu: w imieniu Krowy oczywiście :D
dzięki i też gratulacje ;)
[quote name='xxSweetGirl93xx']hejo:)
sliczne fotki wszystkie:)
gratulacje dostania sie do wymarzonego LO:)
mnie czeka za rok wybór...
bedzie cieżko...
co tam??[/quote]
dzięki i dzięki xD
e tam jeszcze prawie cały rok, nie przejmuj się jeszcze ;)
a nic tam :) wczoraj byłam na wystawie :loveu:
[quote name='ewka i haker']gratulacje
ja tez sie dostalam hahah na pierwszy wybor
na jaki profil ty idziesz??[/quote]
dzięki i też gratulacje :)
mat-chem-inf, ale ze względu na chemię i majcę a nie infę.. a ty ?

Zaraz wstawię ładniejsze fotki z wystawy, a reszta będzie na wątku wystawy, zaraz podam link

Posted

[quote name='Isia & Chester']dziękować :loveu:
O miło musiało być :D nie ma to jak zmoknąć w czasie spaceru ^^
Ja zmniejszam obrazki w paincie xD ale i tak by się przydało w tym umieć.. No nic muszę się za to zabrać w końcu.. żebym coś umiała we wrześniu, bo mam profil mat-chem-inf :O
O kurde ! nie zabiłaś nikogo ? :evil_lol:
ee no dam no ;D ale kiedy to nie powiem.. dzisiaj powrzucam z wystawy na wątek wystawowy, tu mogę parę najładniejszych poprzeklejać, a jak będziecie chcieli resztę zobaczyć to potem podam linka ;)
no mówiłaś, mówiłaś :P zacznij przeszłość przepowiadać ;D[/quote]

No ja jestem jasnowidz, od przewidywania przyszłości. :cool3:
Nie no, Ty i tak dużo umiesz. :D Pewnie na samym początku w nowej szole Was męczyć nie będą. ;)
Nie, nie zabiłam, strzelałam do tarczy. :D Raz mi się cudem udało trafić w 9, potem w 2. A strzałów było z 10, tylko 2 mi się udały. :lol: Ale chyba dobrze jak na pierwszy raz.
W takim razie czekamy na zdjęcia z wystawy. :D

Posted

[B][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106475&page=77[/url][/B]

[B]Od tej strony są moje fotki, wcześniej są jeszcze innych :)
Jak ktoś chce zobaczyć zwycięzców, to też są dwie czy trzy strony wcześniej[/B]