Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

Posted

Fajny musiałaś mieć komers. :cool3: My będziemy tańczyć za rok poloneza. No, ale po tym normalna dyskoteka będzie i jedzenie. :D
O jaką ma Majaczka fotograficzną pamięć! Wszystkie imiona psiaków pamięta, a tamtego, co nie wiedziała, po jakimś czasie sobie przypomniała, ale ważne, że się wie. :evil_lol: Śliczne pieski, Chester oczywiście najładniejszy z całego grona. :cool3:
Czekamy na następne foty, niech Majaczeńka wraca. ;)
:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aha to wy cos takiego mieliscie;P
u nas był najpierw polonez a potem taka jakby dyskoteka gdzie kazdy tańczył ak chciał albo jadł co chciał i pił:P hehe:)

Posted

Hej
Gratuluję duzej ilości punktów
Kurde rozczuliłam się jak czytałam o tym pożeganiu, mnie też to zceka i chyba zacznę ryczec, chociaż ogólnie nie lubie swojej klasy, ale wiadomo tyle lat z nimi się uczyłam

A co to za dziwne szkolenie, że wszystkie psy w kolczatkach?

Posted

lubie te wasze foty ze szkolenia tyle tam slicznych mordeczek jest :grins:

a bude Chesterek ma bajerancka ... moze mu klime zalozy moge zalatwic taniej po znajomosciach :mdrmed:

Posted

[COLOR=Blue]Ile fooot:lovey:
Ale cos mało Krowy:D
A czyżby ta goldenka to dziewczyna Chestera bo tak ciągle razem:P
Albo najlepszy kumpel?:Dbo nie wiem czy sunia czy piesek:D
[/COLOR]

Posted

Fotek już dzisiaj nie będzie, bo miałam u was tyle nadrabiana, ze trochę mi zeszło, a jeszcze trzy galerie czekają ^^
Będę kasować z waszych postów minki, bo można tylko 10 na post :cool1:
[quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy naszego ulubionego uszatka[/FONT][/CENTER]
[/quote]
Dobry wieczór bGirlko !
[quote name='basia bonnie']Hehe, mi się przypomnial mój komers po podstawówce bez komentarza :P

Ale foteczki ze szkolenia bardzo ładne [/quote]
my po podstawówce nie mieliśmy :eviltong:
dziękować ^^
[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ile fooot:lovey:
Ale cos mało Krowy
A czyżby ta goldenka to dziewczyna Chestera bo tak ciągle razem:P
Albo najlepszy kumpel?bo nie wiem czy sunia czy piesek
[/COLOR][/quote]
:) golden jest rodzaju męskiego :D hmm Chester do wszystkich psów ma jakiś tam dystans, ale z Bertim nigdy kłótni ani nic nie było ^^ czy najlepszy to nie wiem, ale chyba się lubią ;)
[quote name='Tengusia']lubie te wasze foty ze szkolenia tyle tam slicznych mordeczek jest

a bude Chesterek ma bajerancka ... moze mu klime zalozy moge zalatwic taniej po znajomosciach [/quote]
a ja lubię jeździć na szkolenie :D bo prawie za każdym razem nowa śliczna mordeczka xD np. dzisiaj mała roteczka dołączyła, a dwa tygodnie temu był mały owczarek szwajcarski :loveu:
buda już skończona ^^ hmm a nie wystarczy zrobić dziurki w dachu? :evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Hej
Gratuluję duzej ilości punktów
Kurde rozczuliłam się jak czytałam o tym pożeganiu, mnie też to zceka i chyba zacznę ryczec, chociaż ogólnie nie lubie swojej klasy, ale wiadomo tyle lat z nimi się uczyłam

A co to za dziwne szkolenie, że wszystkie psy w kolczatkach?[/quote]
Dziękować :) a ty ile miałaś?
Ja też nie lubię, ale tyle lat.. a teraz wszystko będzie inaczej..
od właścicieli zależy czy psy mają kolczatki czy nie, szkoleniowcy nic na ten temat nie mówią :eviltong: a nie wszystkie mają, np. Jogurt nie ma (ale go akurat wtedy nie było), Donna(jej też tu nie ma) nie ma i jeszcze kilka

Posted

[quote name='deer_1987']spodziewalam sie ze nie ma, widac ze wieksze psy sa [/quote]
no Tosia jest najmniejsza.. jeszcze Jogurt(basset) a tak, to najmniejsze sa amstafy i pittbule ^^
[quote name='LAZY']Ale fot! Wspaniałe towarzystwo na szkoleniu macie, a jaka buda extra! Buziaki dla przystojniaka![/quote]
dziękuję ; )
a przekażę, dla twojej dziewczynki też :loveu:
[quote name='McDzik']Co oni tam robia na tym szkoleniu? cały czas tylko leżą.... [/quote]
tak oczywiście :P nie no, czasem jeszcze siedzą i stoją, ewentualnie idą xD a w czasie przerwy biegają :evil_lol:
[quote name='ewka i haker']ale masz duuuzo punktowD:
tez mialam bal:d
a buda sliczna[/quote]
a no się uzbierało:eviltong:
dzięki :) powiem tacie że się wszystkim podoba xD
[quote name='xxSweetGirl93xx']aha to wy cos takiego mieliscie;P
u nas był najpierw polonez a potem taka jakby dyskoteka gdzie kazdy tańczył ak chciał albo jadł co chciał i pił:P hehe[/quote]
aha, u nas jedzenie i picie też było, nawet pizza była :D potem zostały 4 pełne paczki i rodzice, którzy sprzątali brali do domów :evil_lol:
[quote name='Martunia']Fajny musiałaś mieć komers. My będziemy tańczyć za rok poloneza. No, ale po tym normalna dyskoteka będzie i jedzenie.
O jaką ma Majaczka fotograficzną pamięć! Wszystkie imiona psiaków pamięta, a tamtego, co nie wiedziała, po jakimś czasie sobie przypomniała, ale ważne, że się wie. Śliczne pieski, Chester oczywiście najładniejszy z całego grona.
Czekamy na następne foty, niech Majaczeńka wraca. [/quote]
U nas klasa 'c' tańczyła taki układ, wymyślony przez ich wychowawczynię, a tak to dyskoteka jakby była ^^
No nie wszystkie :eviltong: niektórych z najstarszej grupy nie znam.. no ale w końcu już ponad 3 miesiące chodzimy na szkolenie, więc się trochę pamięta ^^
e tam, taka Krowa :D mi się jeszcze bardzo Donna podoba(hovek), Tosia, Joguś, Berti i Derba(bernardyn) no i wszytskie onki, goldki i labki, wszytskie w ogóle xD
No będą , ale nie wiem czy juro.. bo rodzinka na urodziny i mamy imieniny przyjedzie.. dostanę piniążki na aparcik nowy :D
a co ciekawego u Majaczki? :buzi:

Posted

[quote name='chester07']U nas klasa 'c' tańczyła taki układ, wymyślony przez ich wychowawczynię, a tak to dyskoteka jakby była ^^
No nie wszystkie :eviltong: niektórych z najstarszej grupy nie znam.. no ale w końcu już ponad 3 miesiące chodzimy na szkolenie, więc się trochę pamięta ^^
e tam, taka Krowa :D mi się jeszcze bardzo Donna podoba(hovek), Tosia, Joguś, Berti i Derba(bernardyn) no i wszytskie onki, goldki i labki, wszytskie w ogóle xD
No będą , ale nie wiem czy juro.. bo rodzinka na urodziny i mamy imieniny przyjedzie.. dostanę piniążki na aparcik nowy :D
a co ciekawego u Majaczki? :buzi:[/quote]

No, ale jak na Majaczkę masz bardzo dobrą pamięć. :D
E tam, moim zdaniem najpiękniejszy jest tam Chester. :loveu:
O super, coraz więcej kasy na nowy aparacik będzie. ;) Czekamy na zdjęcia.
U mnie nic szczególnego. ;) Na blogu nowa notka. :lol:

Posted

O to dziś?! [SIZE=5][COLOR=Red][B]Wszystkiego najlepsiejszego!!![/B][/COLOR][/SIZE] :new-bday: :BIG: :cunao: :beerchug: :laola: :Rose:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niepołamanych kości. :lol: Pociechy z Króweczki, powodzenia w nowej szkole, więcej uśmiechu i optymizmu na codzień, wiele celujących ocen, dużo nowych kolegów i przede wszystkim spełnienia najskrytszych marzeń! :buzi:
[I]Majaczka życzy Majaczce.[/I] :loveu:

Posted

[quote name='McDzik']A to aktywnie, aktywnie xD

Gratki takiej sumki punktów, ofc talent odziedziczony po McMistrzu ;D[/quote]
a jak :D
[quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Aha no to najlepszy kumpel możliwe
Witam witam
A co u Was nowego słychać??
[/COLOR][/quote]
a no możliwe :eviltong: nowego? raczej nic.. wczoraj rodzinka była na urodzinach i dostałam prawie 300 zł ^^ i już mam ok. 600 na nowy aparacik :)
a dzisiaj w szkole było 8 osób :roll:
[quote name='Martunia']No, ale jak na Majaczkę masz bardzo dobrą pamięć.
E tam, moim zdaniem najpiękniejszy jest tam Chester.
O super, coraz więcej kasy na nowy aparacik będzie. Czekamy na zdjęcia.
U mnie nic szczególnego. Na blogu nowa notka. [/quote]
czyli mogę wnioskować, że cecha Majaczek to słaba pamięć? :D no to w moim przypadku się zgadza xD
Ta, Chester jest najładniejszą krową pod słońcem :evil_lol::loveu:
A no jest :P Hmm muszę jakoś się zebrać w sobie i wrócić na tego bloga.. i chyba nazwę zmienię, tzn nie skasuję bloga i nowego założę tylko tak jak np. MC zmienię nazwę ^^ bo isiaczka tak głupio brzmi :eviltong:
[quote name='Izabela124.']Witanko
Ja miałam mało u mnie na wątku pisąło ile :P
A na tym szkoleniu sa jakieś małe psy? Czy tylko takie wielkoludy hihi[/quote]
Aha, muszę poszukać :eviltong:
Najmniejsza jest Tosia, poza tym jeszcze basset Jogurt.. a tak to najmniejsze amstafy i pitki ;D

Posted

[quote name='Luzia&Funia'][URL]http://i28.tinypic.com/25fkmec.jpg[/URL]
Chester sam wycinał deski?

Jak postępy na szkoleniu? [/quote]
no ma chłopak swój gust to chciał mieć takie wzorki jak mu się podobają :D
a no idzie :eviltong: za tydzień próbujemy w 3 grupie(czyli najlepszej), zobaczymy jak nam pójdzie, najwyżej wrócimy jeszcze do 2 ^^ ogólnie coraz lepiej, tylko w ten weekend coś leżenie mu słabo idzie, czołga się do mnie cały czas:roll:
[quote name='basia bonnie']Witam właścielkę pięknego psiaka [/quote]
Witamy właścicielkę dwóch pięknych psów :loveu::loveu:
[quote name='Martunia']Gdzie się podziała pani Chesterowa? [/quote]
Gości musiałam obsługiwać :eviltong:
[quote name='McDzik']sleeping pewnie xD Jutro szkoła nieuki xD (i kto to mówi xD)[/quote]
właśnie, odezwała się :D o tej porze to ja raczej jeszcze nie śpię ;P

[B][COLOR=Red]Anulciu[/COLOR][/B]:loveu: i [U][COLOR=Red]Majaczko[/COLOR][/U]:loveu: dziękuję ! za życzenia i za pamięć, przede wszystkim :buzi::buzi::buzi::buzi:

fotki [U]chyba[/U] dziś będą ;)