Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Fajny musiałaś mieć komers. :cool3: My będziemy tańczyć za rok poloneza. No, ale po tym normalna dyskoteka będzie i jedzenie. :D O jaką ma Majaczka fotograficzną pamięć! Wszystkie imiona psiaków pamięta, a tamtego, co nie wiedziała, po jakimś czasie sobie przypomniała, ale ważne, że się wie. :evil_lol: Śliczne pieski, Chester oczywiście najładniejszy z całego grona. :cool3: Czekamy na następne foty, niech Majaczeńka wraca. ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 aha to wy cos takiego mieliscie;P u nas był najpierw polonez a potem taka jakby dyskoteka gdzie kazdy tańczył ak chciał albo jadł co chciał i pił:P hehe:) Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ale masz duuuzo punktow:DD: tez mialam bal:d a buda sliczna Quote
McDzik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Co oni tam robia na tym szkoleniu? :D cały czas tylko leżą.... :D Quote
LAZY Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ale fot! Wspaniałe towarzystwo na szkoleniu macie, a jaka buda extra! Buziaki dla przystojniaka! Quote
taxelina Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 spodziewalam sie ze nie ma, widac ze wieksze psy sa :D Quote
Izabela124. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Hej Gratuluję duzej ilości punktów Kurde rozczuliłam się jak czytałam o tym pożeganiu, mnie też to zceka i chyba zacznę ryczec, chociaż ogólnie nie lubie swojej klasy, ale wiadomo tyle lat z nimi się uczyłam A co to za dziwne szkolenie, że wszystkie psy w kolczatkach? Quote
Tengusia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 lubie te wasze foty ze szkolenia tyle tam slicznych mordeczek jest :grins: a bude Chesterek ma bajerancka ... moze mu klime zalozy moge zalatwic taniej po znajomosciach :mdrmed: Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [COLOR=Blue]Ile fooot:lovey: Ale cos mało Krowy:D A czyżby ta goldenka to dziewczyna Chestera bo tak ciągle razem:P Albo najlepszy kumpel?:Dbo nie wiem czy sunia czy piesek:D [/COLOR] Quote
basia bonnie Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Hehe, mi się przypomnial mój komers po podstawówce :evil_lol: :evil_lol: bez komentarza :P Ale foteczki ze szkolenia bardzo ładne :) :):) Quote
WinterGirl Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy naszego ulubionego uszatka ;)[/FONT][/CENTER] Quote
Avaloth Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Fotek już dzisiaj nie będzie, bo miałam u was tyle nadrabiana, ze trochę mi zeszło, a jeszcze trzy galerie czekają ^^ Będę kasować z waszych postów minki, bo można tylko 10 na post :cool1: [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy naszego ulubionego uszatka[/FONT][/CENTER] [/quote] Dobry wieczór bGirlko ! [quote name='basia bonnie']Hehe, mi się przypomnial mój komers po podstawówce bez komentarza :P Ale foteczki ze szkolenia bardzo ładne [/quote] my po podstawówce nie mieliśmy :eviltong: dziękować ^^ [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ile fooot:lovey: Ale cos mało Krowy A czyżby ta goldenka to dziewczyna Chestera bo tak ciągle razem:P Albo najlepszy kumpel?bo nie wiem czy sunia czy piesek [/COLOR][/quote] :) golden jest rodzaju męskiego :D hmm Chester do wszystkich psów ma jakiś tam dystans, ale z Bertim nigdy kłótni ani nic nie było ^^ czy najlepszy to nie wiem, ale chyba się lubią ;) [quote name='Tengusia']lubie te wasze foty ze szkolenia tyle tam slicznych mordeczek jest a bude Chesterek ma bajerancka ... moze mu klime zalozy moge zalatwic taniej po znajomosciach [/quote] a ja lubię jeździć na szkolenie :D bo prawie za każdym razem nowa śliczna mordeczka xD np. dzisiaj mała roteczka dołączyła, a dwa tygodnie temu był mały owczarek szwajcarski :loveu: buda już skończona ^^ hmm a nie wystarczy zrobić dziurki w dachu? :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hej Gratuluję duzej ilości punktów Kurde rozczuliłam się jak czytałam o tym pożeganiu, mnie też to zceka i chyba zacznę ryczec, chociaż ogólnie nie lubie swojej klasy, ale wiadomo tyle lat z nimi się uczyłam A co to za dziwne szkolenie, że wszystkie psy w kolczatkach?[/quote] Dziękować :) a ty ile miałaś? Ja też nie lubię, ale tyle lat.. a teraz wszystko będzie inaczej.. od właścicieli zależy czy psy mają kolczatki czy nie, szkoleniowcy nic na ten temat nie mówią :eviltong: a nie wszystkie mają, np. Jogurt nie ma (ale go akurat wtedy nie było), Donna(jej też tu nie ma) nie ma i jeszcze kilka Quote
Avaloth Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='deer_1987']spodziewalam sie ze nie ma, widac ze wieksze psy sa [/quote] no Tosia jest najmniejsza.. jeszcze Jogurt(basset) a tak, to najmniejsze sa amstafy i pittbule ^^ [quote name='LAZY']Ale fot! Wspaniałe towarzystwo na szkoleniu macie, a jaka buda extra! Buziaki dla przystojniaka![/quote] dziękuję ; ) a przekażę, dla twojej dziewczynki też :loveu: [quote name='McDzik']Co oni tam robia na tym szkoleniu? cały czas tylko leżą.... [/quote] tak oczywiście :P nie no, czasem jeszcze siedzą i stoją, ewentualnie idą xD a w czasie przerwy biegają :evil_lol: [quote name='ewka i haker']ale masz duuuzo punktowD: tez mialam bal:d a buda sliczna[/quote] a no się uzbierało:eviltong: dzięki :) powiem tacie że się wszystkim podoba xD [quote name='xxSweetGirl93xx']aha to wy cos takiego mieliscie;P u nas był najpierw polonez a potem taka jakby dyskoteka gdzie kazdy tańczył ak chciał albo jadł co chciał i pił:P hehe[/quote] aha, u nas jedzenie i picie też było, nawet pizza była :D potem zostały 4 pełne paczki i rodzice, którzy sprzątali brali do domów :evil_lol: [quote name='Martunia']Fajny musiałaś mieć komers. My będziemy tańczyć za rok poloneza. No, ale po tym normalna dyskoteka będzie i jedzenie. O jaką ma Majaczka fotograficzną pamięć! Wszystkie imiona psiaków pamięta, a tamtego, co nie wiedziała, po jakimś czasie sobie przypomniała, ale ważne, że się wie. Śliczne pieski, Chester oczywiście najładniejszy z całego grona. Czekamy na następne foty, niech Majaczeńka wraca. [/quote] U nas klasa 'c' tańczyła taki układ, wymyślony przez ich wychowawczynię, a tak to dyskoteka jakby była ^^ No nie wszystkie :eviltong: niektórych z najstarszej grupy nie znam.. no ale w końcu już ponad 3 miesiące chodzimy na szkolenie, więc się trochę pamięta ^^ e tam, taka Krowa :D mi się jeszcze bardzo Donna podoba(hovek), Tosia, Joguś, Berti i Derba(bernardyn) no i wszytskie onki, goldki i labki, wszytskie w ogóle xD No będą , ale nie wiem czy juro.. bo rodzinka na urodziny i mamy imieniny przyjedzie.. dostanę piniążki na aparcik nowy :D a co ciekawego u Majaczki? :buzi: Quote
McDzik Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A to aktywnie, aktywnie xD Gratki takiej sumki punktów, ofc talent odziedziczony po McMistrzu ;D Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [COLOR=Blue]Aha no to najlepszy kumpel możliwe:D Witam witam:) A co u Was nowego słychać??:) [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='chester07']U nas klasa 'c' tańczyła taki układ, wymyślony przez ich wychowawczynię, a tak to dyskoteka jakby była ^^ No nie wszystkie :eviltong: niektórych z najstarszej grupy nie znam.. no ale w końcu już ponad 3 miesiące chodzimy na szkolenie, więc się trochę pamięta ^^ e tam, taka Krowa :D mi się jeszcze bardzo Donna podoba(hovek), Tosia, Joguś, Berti i Derba(bernardyn) no i wszytskie onki, goldki i labki, wszytskie w ogóle xD No będą , ale nie wiem czy juro.. bo rodzinka na urodziny i mamy imieniny przyjedzie.. dostanę piniążki na aparcik nowy :D a co ciekawego u Majaczki? :buzi:[/quote] No, ale jak na Majaczkę masz bardzo dobrą pamięć. :D E tam, moim zdaniem najpiękniejszy jest tam Chester. :loveu: O super, coraz więcej kasy na nowy aparacik będzie. ;) Czekamy na zdjęcia. U mnie nic szczególnego. ;) Na blogu nowa notka. :lol: Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [url]http://i28.tinypic.com/25fkmec.jpg[/url] Chester sam wycinał deski? :loveu: Jak postępy na szkoleniu? :razz: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witanko Ja miałam mało u mnie na wątku pisąło ile :P A na tym szkoleniu sa jakieś małe psy? Czy tylko takie wielkoludy hihi Quote
basia bonnie Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witam właścielkę pięknego psiaka :loveu: :loveu: Quote
McDzik Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 sleeping pewnie xD Jutro szkoła nieuki xD (i kto to mówi xD) Quote
Tepes Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [SIZE=7][COLOR=Blue]Wszystkiego najlepszego Isiu:*:*:* :buzi::B-fly::new-bday::BIG::tort::drinka::beerchug::laola::popcorn: [/COLOR][/SIZE] Quote
Martunia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 O to dziś?! [SIZE=5][COLOR=Red][B]Wszystkiego najlepsiejszego!!![/B][/COLOR][/SIZE] :new-bday: :BIG: :cunao: :beerchug: :laola: :Rose: Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niepołamanych kości. :lol: Pociechy z Króweczki, powodzenia w nowej szkole, więcej uśmiechu i optymizmu na codzień, wiele celujących ocen, dużo nowych kolegów i przede wszystkim spełnienia najskrytszych marzeń! :buzi: [I]Majaczka życzy Majaczce.[/I] :loveu: Quote
Avaloth Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='McDzik']A to aktywnie, aktywnie xD Gratki takiej sumki punktów, ofc talent odziedziczony po McMistrzu ;D[/quote] a jak :D [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Aha no to najlepszy kumpel możliwe Witam witam A co u Was nowego słychać?? [/COLOR][/quote] a no możliwe :eviltong: nowego? raczej nic.. wczoraj rodzinka była na urodzinach i dostałam prawie 300 zł ^^ i już mam ok. 600 na nowy aparacik :) a dzisiaj w szkole było 8 osób :roll: [quote name='Martunia']No, ale jak na Majaczkę masz bardzo dobrą pamięć. E tam, moim zdaniem najpiękniejszy jest tam Chester. O super, coraz więcej kasy na nowy aparacik będzie. Czekamy na zdjęcia. U mnie nic szczególnego. Na blogu nowa notka. [/quote] czyli mogę wnioskować, że cecha Majaczek to słaba pamięć? :D no to w moim przypadku się zgadza xD Ta, Chester jest najładniejszą krową pod słońcem :evil_lol::loveu: A no jest :P Hmm muszę jakoś się zebrać w sobie i wrócić na tego bloga.. i chyba nazwę zmienię, tzn nie skasuję bloga i nowego założę tylko tak jak np. MC zmienię nazwę ^^ bo isiaczka tak głupio brzmi :eviltong: [quote name='Izabela124.']Witanko Ja miałam mało u mnie na wątku pisąło ile :P A na tym szkoleniu sa jakieś małe psy? Czy tylko takie wielkoludy hihi[/quote] Aha, muszę poszukać :eviltong: Najmniejsza jest Tosia, poza tym jeszcze basset Jogurt.. a tak to najmniejsze amstafy i pitki ;D Quote
Avaloth Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Luzia&Funia'][URL]http://i28.tinypic.com/25fkmec.jpg[/URL] Chester sam wycinał deski? Jak postępy na szkoleniu? [/quote] no ma chłopak swój gust to chciał mieć takie wzorki jak mu się podobają :D a no idzie :eviltong: za tydzień próbujemy w 3 grupie(czyli najlepszej), zobaczymy jak nam pójdzie, najwyżej wrócimy jeszcze do 2 ^^ ogólnie coraz lepiej, tylko w ten weekend coś leżenie mu słabo idzie, czołga się do mnie cały czas:roll: [quote name='basia bonnie']Witam właścielkę pięknego psiaka [/quote] Witamy właścicielkę dwóch pięknych psów :loveu::loveu: [quote name='Martunia']Gdzie się podziała pani Chesterowa? [/quote] Gości musiałam obsługiwać :eviltong: [quote name='McDzik']sleeping pewnie xD Jutro szkoła nieuki xD (i kto to mówi xD)[/quote] właśnie, odezwała się :D o tej porze to ja raczej jeszcze nie śpię ;P [B][COLOR=Red]Anulciu[/COLOR][/B]:loveu: i [U][COLOR=Red]Majaczko[/COLOR][/U]:loveu: dziękuję ! za życzenia i za pamięć, przede wszystkim :buzi::buzi::buzi::buzi: fotki [U]chyba[/U] dziś będą ;) Quote
Recommended Posts