Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

Posted

[quote name='chester07']Morda:loveu: z dedykacją dla Majaczki :buzi::D
[url]http://i32.tinypic.com/2943xat.jpg[/url][/quote]

Oooo z dedykacją dla mnie! :multi: :loveu: Akurat ta fotka najbardziejh mi się podoba! :loveu:
O i Chester jest sławny! :cool3: No przecież! :cool3:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Oooo z dedykacją dla mnie! :multi: :loveu: Akurat ta fotka najbardziejh mi się podoba! :loveu:
O i Chester jest sławny! :cool3: No przecież! :cool3:[/quote]
ale trafiłam :cool3: moja niezawodna intuicja :eviltong:
no a jak:evil_lol: gwiazda światowa :D
:buzi:
a co u Ciebie? :)

Posted

[quote name='chester07']ale trafiłam :cool3: moja niezawodna intuicja :eviltong:
no a jak:evil_lol: gwiazda światowa :D
:buzi:
a co u Ciebie? :)[/quote]

A jak Ty zrobiłaś tak, że z przodu widać wyraźnie, a tło zamazane? :D Bo u mnie w aparacie cały czas też tak próbuję, ale mi nie wychodzi. :(
U mnie dobrze. ^^ Ogólnie to mam dość nauki. :eviltong: No i niedawno wreszcie po wczorajszej okropnej burzy mam internet! :cool3:
A co u Ciebie? :buzi:

Posted

[quote name='Martunia']A jak Ty zrobiłaś tak, że z przodu widać wyraźnie, a tło zamazane? :D Bo u mnie w aparacie cały czas też tak próbuję, ale mi nie wychodzi. :(
U mnie dobrze. ^^ Ogólnie to mam dość nauki. :eviltong: No i niedawno wreszcie po wczorajszej okropnej burzy mam internet! :cool3:
A co u Ciebie? :buzi:[/quote]
a żebym to ja widziała :D nastawiłam ostrość i samo tak wyszło ^^ jak robię takie z bliższa na trybie makro? to po prostu klikam na ustawienie ostrości i samo tak wychodzi, a jak chce ostrość na tło to muszę jeszcze z dwa razy kliknąć i się przenosi:eviltong: a takie na normalnym to nie wiem jak zrobiłam :evil_lol:
Ja też trochę nauki mam.. ale teraz nas trochę oszczędzają przed egzaminem :roll:
u mnie wczoraj ładna pogoda była ! dzisiaj padało, ale burzy jeszcze nie miałam ^^

Dla Ady :) :buzi:
[IMG]http://i29.tinypic.com/1qfhva.jpg[/IMG]
może być ? :D

Posted

[quote name='chester07']a żebym to ja widziała :D nastawiłam ostrość i samo tak wyszło ^^ jak robię takie z bliższa na trybie makro? to po prostu klikam na ustawienie ostrości i samo tak wychodzi, a jak chce ostrość na tło to muszę jeszcze z dwa razy kliknąć i się przenosi:eviltong: a takie na normalnym to nie wiem jak zrobiłam :evil_lol:
Ja też trochę nauki mam.. ale teraz nas trochę oszczędzają przed egzaminem :roll:
u mnie wczoraj ładna pogoda była ! dzisiaj padało, ale burzy jeszcze nie miałam ^^[/quote]

Aha, ok. Przyjmijmy, że zrozumiałam... :evil_lol:
No to dobrze, masz czas na naukę na egzamin. A jak Ci tam idą te próbne? :cool3:
Ale Ci fajnie! :eviltong: U mnie była ładna na początku, a potem burza!

Posted

[quote name='Nera-']Jezu chyba normlne ze nawet cos bez zadnych łapan czy cos moze sie zaplatac miedzy nogami to tak jak z ludzmi sznorowki :roll: Nic niema na nich a i tak mozna sie o nie zaplatac jak ktos niewiarze... Wg mnie zła taktyka zła :shake::roll:[/quote]
Nic się psu nie stanie od latania ze smyczą po trawniku. Co mu się może stać? Zaplącze się najwyżej, najwyżej upadnie, potknie się? Pies to nie dziecko. Czasami jak się ćwiczy powroty, to trzeba zacząć na smyczy, potem smycz puścić po ziemi w odpowiednim momencie, potem ewentualnie linka i dopiero jak już zawsze wróci to luzem

Posted

[quote name='Martunia']Aha, ok. Przyjmijmy, że zrozumiałam... :evil_lol:
No to dobrze, masz czas na naukę na egzamin. A jak Ci tam idą te próbne? :cool3:
Ale Ci fajnie! :eviltong: U mnie była ładna na początku, a potem burza![/quote]
Deer wie:
[quote name='deer_1987']trzeba ustawic niska przeslone w aparacie[/quote]
tyle że ja dalej nie wiem o co chodzi :eviltong:
a nieźle, ale tak dobrze jak wtedy na 43 już nie napisałam ^^
no właśnie ogłaszam że dzisiaj ostatni raz do środy jestem na kompie, ewentualnie może jutro na chwilę, a w weekend w celach naukowych :roll:
nie obrażę się jak 22 od 9 będziecie trzymać za mnie, kciuki a 23 to bym prosiła nawet ^^
i przy okazji życzę powodzenia Anuli, Ewci, Izie, Jogurcikowej i wszytskim którzy piszą egzaminy w tym roku ^^ :buzi:

Posted

ja bede trzymac kciuki za kilka osób;P wiec mi kciuków nie starczy ale trudno:):) dam rade:)
chyba za 5 osób bede trzymac:P chyba ze bede jeszcze spac o tej godzinie:P hehe:)
No ale i tak bede trzymac kciuki:):)

Posted

[quote name='chester07']Deer wie:
tyle że ja dalej nie wiem o co chodzi :eviltong:[/quote]

Ja też zabardzo nie wiem, o co chodzi, ale ok. :D
Oj biedaczka, uczyć się będziesz. :-( Ja będę trzymała za Ciebie mocno kciuki, na pewno się uda! :D A Majaczka nigdy się nie myli! :cool3: Będę jeszcze trzymała za ok. 5 osób, ale też wytrzymam. :D Dobrze Wam pójdzie!
:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Martunia']Jakie śliczne! Właśnie o to mi chodzi z tą ostrością! :loveu:[/quote]

kliknij na moj baner - podlinkowany jest do koncowki zdjec z tego spaceru. od 318 strony sa rozne takie wlasnie nieostre w tle ;)

Posted

[quote name='Martunia']One są przepiękne. :loveu:
Kurczę, żebym to ja wiedziała, jak u mnie się tak robi...[/quote]

Dzieki!!
Co masz za aparat? sprobuje instrukcji albo czegos poszukjac

Posted

[quote name='Nera-']Do takich zdjec wielkiego super aparatu nietrzeba miec, tylko troche poustawiac i takie cudenka wychodza ;)

Deer jaki masz aparacik :)?[/quote]

Ja mam olympus c-765, ale te robil maz swoja lustrzanka canonem 350d