Kisses Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cicho, masz fajne fotki! Iśka dzisiaj była aspołeczna i mi zwiała szybko. Musisz z nią wszedzie łazić, masz dobry wpływ na jej psychikę :D Quote
łamAga Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='Avaloth'] szukałam Was, ale Was nie było :D w zasadzie tylko szczeniaki oglądałyśmy, potem poszłyśmy dalej więc dorosłe tylko dookoła ringów widziałam. Ale szczeniory cudne [/QUOTE] Nio nie było nas , ostatnio mało jezdzimy po wystawach bo cale fundusze wkladamy w remont domu ale w przyszlym roku to nadrobimy :lol: Reszta zdjęć tez cudowna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 [quote name='Aleksandra95']Ale super zdjęcia :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dzięki :) [quote name='kalyna']aaaaaale ładne fotki :) uwielbiam oglądać relacje z wystaw :)[/QUOTE] ja też lubię, szczególnie jak ktoś 'moje' rasy fotografuje :eviltong: [quote name='NightQueen']Iśka twoje zdjęcia są o niebo lepsze od moich :mad: jestem zła :diabloti: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-Y7p10OmDNdQ/TgZM7yDPmSI/AAAAAAAAClA/Vs-C4jSqXw4/s720/IMG_5579.JPG[/URL] słowaczka albo czeszka, nie pamiętam ale cudna :loveu: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-zCWLEja5tvw/TgZRGs6ozRI/AAAAAAAACvM/NT84tXjuzvI/s720/IMG_5807.JPG[/URL] oczywiście że pamiętam :eviltong: Fanny Wspomnienie Darmy [B]Broholmer !! :diabloti: [/B] po raz pierwszy wystawiana Iś jak było dziś? opowiadaj :cool3:[/QUOTE] chyba żartujesz ! ja właśnie Twoje oglądam i rozpaczam czemu mi takie nie wyszły.. nawet jak masz część przepalonych to wyglądają fajniej.. chyba czeszka, słowacki jest bardziej zbliżony do Polskiego a ona coś gadała a ja ni huhu :evil_lol: w każdym razie cudna, fakt :) nauczę się nazwy na pamięć i będę szpanować :eviltong: cudownie bo były corgi, bullinki i tollerki, i spotkałam Polę z Izą, ale nie aż tak fajnie bo Ciebie nie było:loveu: [quote name='Kisses']Cicho, masz fajne fotki! Iśka dzisiaj była aspołeczna i mi zwiała szybko. Musisz z nią wszedzie łazić, masz dobry wpływ na jej psychikę :D[/QUOTE] Właśnie, ona mówi prawdę. Haha :evil_lol: to przez Paulinę, idź ją okrzycz xd dzisiaj to ja byłam zabiegana od jednej mojej rasy do drugiej, a po drodze jeszcze wyłudzanie próbek karm zainicjowane przez Pole i rasy Pauliny :evil_lol: właśnie się biorę za kadrowanie dzisiaj.. Quote
dog193 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='Avaloth']nie zrobiłam :diabloti:[/QUOTE] Nienawidzę cię :( Jak już będę mieć pieska, to ci go nie dam nawet pogłaskać, o! :( Quote
Tepes Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='dog193']Nienawidzę cię :( Jak już będę mieć pieska, to ci go nie dam nawet pogłaskać, o! :([/QUOTE] [COLOR="blue"]włahaha i tak trzymać:diabloti: a bulinki jakieś mosz?[/COLOR] Quote
sator_k_ Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Igor fajne oczko puszczał :) No ja czekam na tollerki!!!! Quote
C&B Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-ayqHzyLLT0U/TgZQRitMrTI/AAAAAAAACtU/NjFmw8Ltnhc/s720/IMG_5773.JPG[/url] Ładne to :loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-lZ4_AyUDWOA/TgZON3u9xsI/AAAAAAAACow/7tbPOZfuChA/s512/IMG_5669.JPG[/url] Śmieszne rzęsy :diabloti: Jak tam oziki dla mnie? :loveu: Quote
sator_k_ Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Widzę, że nie tylko ja tu z zamówieniami na zdjęcia jestem :) Quote
C&B Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='sator_k_']Widzę, że nie tylko ja tu z zamówieniami na zdjęcia jestem :)[/QUOTE] Jak sie nie ma co się chce, to przynajmniej pooglądać miło :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Fajne te zdjęcia Iśka:D Jaki miałaś obiektyw?:D To ja jeszcze się zapytam o Westy:D masz?? :diabloti: Quote
Paula03 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-Y7p10OmDNdQ/TgZM7yDPmSI/AAAAAAAAClA/Vs-C4jSqXw4/s720/IMG_5579.JPG[/url] Ale cudo :loveu: Czekamy na resztę zdjęć ;) Quote
Avaloth Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='dog193']Nienawidzę cię :( Jak już będę mieć pieska, to ci go nie dam nawet pogłaskać, o! :([/QUOTE] Też Cię kocham :D był z boku, za stoiskami, musiałabym ominąć wszystko między bullinkami a corgimi żeby tam być, BOSy, kawałek briardów, i w ogóle.. [quote name='Tepes'][COLOR=blue]włahaha i tak trzymać:diabloti: a bulinki jakieś mosz?[/COLOR][/QUOTE] się głupio pytaszm bullinków bym nie miała:loveu: [quote name='sator_k_']Igor fajne oczko puszczał :) No ja czekam na tollerki!!!![/QUOTE] on w ogóle jest cały świetny, chociaż ścięcie takie mi się nie podoba :eviltong: [quote name='C&B'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-ayqHzyLLT0U/TgZQRitMrTI/AAAAAAAACtU/NjFmw8Ltnhc/s720/IMG_5773.JPG[/URL] Ładne to :loveu: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-lZ4_AyUDWOA/TgZON3u9xsI/AAAAAAAACow/7tbPOZfuChA/s512/IMG_5669.JPG[/URL] Śmieszne rzęsy :diabloti: Jak tam oziki dla mnie? :loveu:[/QUOTE] dzięki :) rzęsy podobno ma jeszcze dłuższe naturalnie, ale mu podcinają bo się zawijają i do oczu wchodzą xd W ogóle nie wiem gdzie one mi umknęły, musiały być jakoś od rana jak stałam na bullkach, bo z ich ringu nic widać nie było. No i nie widziałam ani pół ozika. [quote name='sator_k_']Widzę, że nie tylko ja tu z zamówieniami na zdjęcia jestem :)[/QUOTE] ale tylko Ty trafiłaś z zamówieniem i tylko Twoje wykonałam :evil_lol: [quote name='C&B']Jak sie nie ma co się chce, to przynajmniej pooglądać miło :evil_lol:[/QUOTE] :oops: [quote name='Sweet']Fajne te zdjęcia Iśka:D Jaki miałaś obiektyw?:D To ja jeszcze się zapytam o Westy:D masz?? :diabloti:[/QUOTE] na zewnętrz moje tele 55-250 f.4.6-5, na hali stałkę 50 f1.8, ale było tak ciemno że wyszło dosłownie kilka. I tylko jasne psy :eviltong: Nie, westy widziałam z daleka, ale mnie nie jarają więc poszłam dalej xd z takich terrierów podobnych mam tylko cairna Wombata Kissowej, już zdjęcia dawałam xd [quote name='Paula03'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-Y7p10OmDNdQ/TgZM7yDPmSI/AAAAAAAAClA/Vs-C4jSqXw4/s720/IMG_5579.JPG[/URL] Ale cudo :loveu: Czekamy na resztę zdjęć ;)[/QUOTE] Mówię że następne za pół roku to nikt mnie na serio nie bierze, jestem niewiarygodna :-( Quote
C&B Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ciesz się, że wczoraj na pikniku sobie na ozika popatrzyłam, bo inaczej bym tego tak nie zostawiła :diabloti: Aussie ok. 11 były:razz: Quote
polciuaa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='Avaloth'] Haha :evil_lol: to przez Paulinę, idź ją okrzycz xd dzisiaj to ja byłam zabiegana od jednej mojej rasy do drugiej, a po drodze jeszcze wyłudzanie próbek karm zainicjowane przez Pole i rasy Pauliny :evil_lol:[/QUOTE] fajnie, że już wydałaś moje pociągi do darmowych próbek. :evil_lol: Quote
Rumi. Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='Avaloth']Haha :evil_lol: to przez Paulinę, idź ją okrzycz xd dzisiaj to ja byłam zabiegana od jednej mojej rasy do drugiej, a po drodze jeszcze wyłudzanie próbek karm zainicjowane przez Pole i rasy Pauliny :evil_lol: właśnie się biorę za kadrowanie dzisiaj..[/QUOTE] nie protestowałaś, więc uznałam to za zgodę :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ile fotkow, ile doziow laaaaa..... :loveu: Wiecej wieceeej :multi: :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Właśnie wróciłam z wycinania ósemki i siedzę sobie z lodem przy policzku, powoli znieczulenie mi schodzi u zaczyna boleć i puchnąć. Zapowiada się ciekawie. A potem jeszcze tylko kolejne 3 zęby.. Quote
dog193 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No to powodzenia życzę, przez tydzień będziesz chodzić z opuchniętą szczęką :diabloti: Quote
Tepes Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Avaloth']Właśnie wróciłam z wycinania ósemki i siedzę sobie z lodem przy policzku, powoli znieczulenie mi schodzi u zaczyna boleć i puchnąć. Zapowiada się ciekawie. A potem jeszcze tylko kolejne 3 zęby..[/QUOTE] [COLOR="blue"] Renata miała wszystkie naroz wyciachane...i schudla ze 4kg bo nie umiała jeśś zlot zlot zlot!![/COLOR] Quote
Kashdog Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Oj, współczuję...mi dopiero rośnie jedna ósemka i już jej nie chce, bo nasłuchałam się wiele o tych "zębach mądrości":diabloti: A jak tam matura? Quote
Tepes Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Kashdog']Oj, współczuję...mi dopiero rośnie jedna ósemka i już jej nie chce, bo nasłuchałam się wiele o tych "zębach mądrości":diabloti: A jak tam matura?[/QUOTE] [COLOR="blue"] moim zdaniem Iśce poszło fajnie Iśka marudzi, że nie -.- [/COLOR] Quote
Ank@ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Avaloth']Właśnie wróciłam z wycinania ósemki i siedzę sobie z lodem przy policzku, powoli znieczulenie mi schodzi u zaczyna boleć i puchnąć. Zapowiada się ciekawie. A potem jeszcze tylko kolejne 3 zęby..[/QUOTE] Czemu wycinasz wszystkie? Miałaś aparat i jeszcze Ci każą wycinać ósemki? Właśnie, jak matura? :diabloti: Quote
Avaloth Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] Renata miała wszystkie naroz wyciachane...i schudla ze 4kg bo nie umiała jeśś zlot zlot zlot!![/COLOR][/QUOTE] To nie chcę nic mówić ale jakiś nieźle po*ebany lekarz. Ja chciałam żeby mi dwa na raz wyrywali, dla nich wygodniej, ale powiedzieli mi że nie dam rady normalnie funkconować za bardzo, no i straszliwie długo to by trwało. [quote name='Ank@']Czemu wycinasz wszystkie? Miałaś aparat i jeszcze Ci każą wycinać ósemki? Właśnie, jak matura? :diabloti:[/QUOTE] Bo 2 idą poziomo, 2 na skos. I wszystko mi rozpierdzielą jeśli ich nie wytnę. Poza tym za parę lat bardzo możliwe że by mi się zapalenie albo coś tam zrobiło (bo one nigdy nie wyjdą w górę tylko będa pchać inne zęby) i by było jeszcze gorzej. Matury średnio.. podstawa ang i majca super, polski podstawowy mi musiał oceniać jakiś kompletny kretyn, i mam tylko połowę punktów za wypracowanie ( na lekcjach i korkach miałam po ok. 40 na 50), a angielski i polski rozszerzony trochę zrąbałam, nie jest najgirzej, ale spodziewałam się więcej. Ogólnie nie jestem zadowolona ale mam to w dupie.. Quote
Ank@ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja też miałam poziomo ósemki górne. A dolne mam tak nisko, że żaden lekarz nie podjął się ich wycinania i wyrwali mi siódemki ( za mało miejsca na siódemki i ósemki razem). Eee, tam. Narzekasz z maturami. Znając życie poszło Ci znacznie lepiej niż tu piszesz. Na co składasz papiery? Quote
Recommended Posts