Tepes Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='dogomanka_']mam to samo! Iśka taka drobniutka, chudziutka, a przy nodze taki brytan. :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"] Iśce to takie dziwoki typu corg:evil_lol: [SIZE="1"]już prędzy siebie widza z bullem:diabloti: [/SIZE][/COLOR] Quote
Ank@ Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nie zawsze lęk separacyjny można 'leczyć' drugim psem. Czasem psy mogą się wzajemnie na kręcać i będzie dużo większy problem Quote
Ank@ Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Widzę że 'wsciekły' Indra się załapał ... [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-yrcJkBHD8AI/Td5AYL4yOcI/AAAAAAAABv8/NXeGEyPov98/s640/IMG_4089.JPG[/IMG] Quote
polciuaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"] Iśce to takie dziwoki typu corg:evil_lol: [SIZE="1"]już prędzy siebie widza z bullem:diabloti: [/SIZE][/COLOR][/QUOTE] taa, jej to jakiegoś jamniora czy miniaturkę pinczera trzeba skołowac. :evil_lol: albo wiem, Pixel od Ulv byłaby idealna! :razz: Quote
Avaloth Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='Illusion']Stella i Natasza są świetne :). Dita za to ma super umaszczenie.[/QUOTE] Stella jednak nie ma na imię Stella xd muszę podytac. Ja tam jestem zakochana w oczach Dity i jej łapach xd [quote name='Sweet']Natasza jest świetna:loveu: Ale wszystkie są urocze;) Każda na swój sposób;D [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-g9FU28QKNA0/TahjR5nowPI/AAAAAAAAA8U/RTjilGjejXE/s512/IMG_3086.JPG[/URL] ta taka trochę jak corgi z wiewiórką pomieszany :evil_lol:[/QUOTE] to jest on, Rafcio xd cicho, corig, prawie jak rasowy :evil_lol: Rafcio am już domek, udało mu się z miesiąc temu:loveu: [quote name='Kashdog']No namawiaj rodziców, namawiaj! Natasza jest b, fajna! Ale ja bym bardziej widziała Cię z takim psem [URL]https://picasaweb.google.com/113605557126613410615/Schroniskowce#5596873709613208706[/URL] lub ewentualnie [URL]https://picasaweb.google.com/113605557126613410615/Schroniskowce#5610992751242145266[/URL] :diabloti:[/QUOTE] wiem, dlatego jej raczej nie biorę, już są na nią chętni, a jak nie Ci to na 99% szybko pójdzie ;) Ja chętnie, ale nie póki mieszkam z Krówiem pod jednym dachem:diabloti: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Iśka i bullowate hm może lubi ale jakoś właśnie mi się z takim psem NIE widzi:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] [quote name='dogomanka_']mam to samo! Iśka taka drobniutka, chudziutka, a przy nodze taki[/QUOTE] nie żeby Chester był tak z 10-20kg cięższy od przeciętnego asta :eviltong: ja jak wychodzę z Braunim na spacery mam wrażenie że mały jest xd [quote name='Ank@']Nie zawsze lęk separacyjny można 'leczyć' drugim psem. Czasem psy mogą się wzajemnie na kręcać i będzie dużo większy problem[/QUOTE] Wiem, wiem, trzeba by się kogoś zapytać czy wiadomo jak jest z Sonią. Tym bardziej że Chester zostaje zawsze na podwórku, nie wiem czy którakolwiek, ewentualnie poza Ditą, by się nadawała do przeczekania naszej nieobecności na polu np. w zimie. [quote name='Ank@']Widzę że 'wsciekły' Indra się załapał ... [/QUOTE] który to on ? słysząc Indra mam przed oczami dużą sukę, a to mały pies:evil_lol::evil_lol: [quote name='dogomanka_']taa, jej to jakiegoś jamniora czy miniaturkę pinczera trzeba skołowac. :evil_lol: albo wiem, Pixel od Ulv byłaby idealna! :razz:[/QUOTE] o Pixel bardzo chętnie :loveu: jeśli tylko jej z mordki nie cuchnie xd jamniora nie, za pinami też nie przepadam. ja corgi, staffiki, tollery, ewentualnie bullteriery i pudle średnie lub duże lub leośki :loveu::loveu: Quote
Noelle Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Ank@']Widzę że 'wsciekły' Indra się załapał ...[/QUOTE] i on niby nie zjada w całości jak się do niego wejdzie? :evil_lol: a ja jestem dziwna :diabloti: i najbardziej widzę Iś z takim własnie Braunowatym lub Ditowatą :loveu: bo są duże, a ja wprost kocham połączenie: drobna dziewczyna i muskularny, duży pies, który słucha właścicielku. to wygląda świetnie :) Quote
Tepes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [COLOR="blue"]ale nie chodzi mi o to, że 20 kg cięższy jest Chest ale jakoś no nie pasuje mi wyglądowo do Ciebie bullowate coś:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Avaloth'] No i sobie nie oglądnę nic, bo i Plotkara i 90210 są a lektorem na mojej stronce, a teraz nie mogę włączyć głośno bo rodzice śpią -.- To zaczynam od jutra.[/QUOTE] heloł XXI wiek, jest coś takiego jak słuchawki :diabloti: [quote name='Tepes'][COLOR=blue] Iśce to takie dziwoki typu corg:evil_lol: [SIZE=1]już prędzy siebie widza z bullem:diabloti: [/SIZE][/COLOR][/QUOTE] taa z cogim to dopiero jak dziwoląg będzie wyglądać :diabloti: Ja cię z bullem nie widzę, ty musisz mieć coś włochatego :evil_lol: Iś moje faworytki to Natasza i Sonia :loveu: z większym uwzględnieniem Sonii jednak Quote
Ank@ Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Indra to ten ze zdjęcia który zęby pokazuje. On jest dziki. Nie wiem czy kiedykolwiek z kimś wyszedł na spacer. Quote
Tepes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='NightQueen'] taa z cogim to dopiero jak dziwoląg będzie wyglądać :diabloti: Ja cię z bullem nie widzę, ty musisz mieć coś włochatego :evil_lol: [/QUOTE] [COLOR="blue"]maatko czemu włochatego?:evil_lol: [/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]maatko czemu włochatego?:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] no tak jakoś mi pasuje taka kula włochata do ciebie nie pytaj dlaczego bo nie potrafię odpowiedzieć :diabloti: tak po prostu i już :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [COLOR="blue"]haha no ok a jako byś rasa proponowała:evil_lol:?[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]haha no ok a jako byś rasa proponowała:evil_lol:?[/COLOR][/QUOTE] może kudłate swetry, albo jakieś owczarki włochate, Bodzio pasuje idealnie :evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='natalek']i on niby nie zjada w całości jak się do niego wejdzie? :evil_lol: a ja jestem dziwna :diabloti: i najbardziej widzę Iś z takim własnie Braunowatym lub Ditowatą :loveu: bo są duże, a ja wprost kocham połączenie: drobna dziewczyna i muskularny, duży pies, który słucha właścicielku. to wygląda świetnie [/QUOTE] też mam wątpliwości :eviltong: ja generalnie lubię takie połączenia ekstremalne :) tak samo z obrożami, dla astów róż w kwiatki a dla pudelka kolce :loveu: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]ale nie chodzi mi o to, że 20 kg cięższy jest Chest ale jakoś no nie pasuje mi wyglądowo do Ciebie bullowate coś:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] oj tam, z Braunem mi się dobrze wychodzi, z Asterkiem też :) ale ja już prędzej bullinke lub staffika, asta jeśli już to tylko ze schronu [quote name='NightQueen']heloł XXI wiek, jest coś takiego jak słuchawki :diabloti: taa z cogim to dopiero jak dziwoląg będzie wyglądać :diabloti: Ja cię z bullem nie widzę, ty musisz mieć coś włochatego :evil_lol: Iś moje faworytki to Natasza i Sonia :loveu: z większym uwzględnieniem Sonii jednak[/QUOTE] taaak ?:evil_lol: nie no, jedne mam strasznie krótki, bo przedłużka pasuje tylko do telefonów samsunga, a drugie niewygodne xd już 4 odcinki oglądnęłam :cool3: i póki co nie lubię Chucka ^^ włochatego :evil_lol: Na Nataszkę są chętni, mam nadzieję że jej się uda :loveu: ale ona jak już pisałam raczej odpada, mimo że ją uwielbiam, bo jak nie Ci to na bank szybko pójdzie, ma niewiele ponad rok i jest ładna, wyróżniająca się ;) a ja chcę coś zwykłego, niewyróżniającego się [quote name='Ank@']Indra to ten ze zdjęcia który zęby pokazuje. On jest dziki. Nie wiem czy kiedykolwiek z kimś wyszedł na spacer.[/QUOTE] kompletne przeciwieństwo mojego wyobrażenia xd w ogóle, Indra to imię dla suki chyba, ale się nie czepiam :evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]maatko czemu włochatego?:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] [quote name='NightQueen']no tak jakoś mi pasuje taka kula włochata do ciebie nie pytaj dlaczego bo nie potrafię odpowiedzieć :diabloti: tak po prostu i już :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Tepes'][COLOR=blue]haha no ok a jako byś rasa proponowała:evil_lol:?[/COLOR][/QUOTE] pozdro xD czekam na propozycję Dzisiaj nie byłam z Braunisiem gdyż miał bulę zamiast policzka, spuchnięty jak nie wiem. Albo go użądlił owad, albo kolega Piernik przez kraty mi Braunisia pożarł :mad: Za to cztery czarne wyszły, w tym Melcia i Saba (ta która myślałam że się nazywa Stella xd) oraz starsza Liwia i głupol Drucik:loveu: i chwilę Batorka pomiziałam, Sonię i Nataszkę też :loveu: z Napoleonem wyszłam, pierwszy raz od dłuższego czasu, moja pierwsza schroniskowa miłośc, maleństwo:loveu: i z Asterkiem, astem idealnym do frisbee czy zwykłego aportowania, wariat :loveu: i nie padało, a miało :loveu: EDIT [QUOTE]może kudłate swetry, albo jakieś owczarki włochate, Bodzio pasuje idealnie :evil_lol:[/QUOTE]że setery ? e, nie przepadam xd Bodzio to Chester tak ? :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Chucka lovciają wszyscy :loveu::loveu: a z kobiet to zdecydowanie Blair (po niej mysia Felicja otrzymała imię :diabloti:) Quote
:: FiGa :: Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Patrze na te sliczne schroniskowe mordy i... ja bym nie potrafila wybrac :shake: Quote
Avaloth Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='NightQueen']Chucka lovciają wszyscy :loveu::loveu: a z kobiet to zdecydowanie Blair (po niej mysia Felicja otrzymała imię :diabloti:)[/QUOTE] zaczynam się do niego przekonywać xD acz za Blair jak na razie nie przepadam, wole myszę :D [quote name=':: FiGa ::']Patrze na te sliczne schroniskowe mordy i... ja bym nie potrafila wybrac :shake:[/QUOTE] Myślisz że ja potrafię ? Wychodzę z boksem Meli i Saby, myślę, kurde, no którąś z tych. Potem przechodzę koło Dity i się oderwać nie mogę. Z Sonią to samo. Mam nadzieję że rodzice mi pomogą, albo Krów.. Quote
:: FiGa :: Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Najlepiej sugeruj sie krowem, bo to w koncu on bedzie spedzal z wybranka (jak to brzmi :D) najwiecej czasu :) :loveu: Quote
Ank@ Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A nie myślałaś o tym, żeby być DT? Nie chcę Ci nic sugerować, bo to w końcu ma być Twój pies, ale mam nadzieję, że niedługo Chester będzie miał koleżankę. :) Quote
Avaloth Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Najlepiej sugeruj sie krowem, bo to w koncu on bedzie spedzal z wybranka (jak to brzmi :D) najwiecej czasu :) :loveu:[/QUOTE] No niestety muszę, są psy które Chester namiętnie napastuje z tylko jemu wiadomych przyczyn, jeśli takowy by się trafił to nie miał by u nas życia ^^ [quote name='Ank@']A nie myślałaś o tym, żeby być DT? Nie chcę Ci nic sugerować, bo to w końcu ma być Twój pies, ale mam nadzieję, że niedługo Chester będzie miał koleżankę. :)[/QUOTE] Myślałam i owszem. Ale jak już psa wezmę to nie oddam. A nawet gdybym miała taki zamiar to mama mi nie pozwoli ^^ Ja też mam nadzieję :) Przed chwilą obrabiałam zdjęcia z ostatniego spaceru, mama patrzyła mi przez ramię, przy Meli i Sabie zaczęłam opowiadac jakie to one fajne nie są, na co mama ' to może weźmiemy którąś?' :D Chyba wszystko jest na dobrej drodze, jutro z nią pogadam a potem wspólnie trzeba przekonać tatę, ale myślę że nie powinno być problemu. Już się cieszę, mam nadzieję że wypali. Byłam dzisiaj na Akcji Plenerowej w Borku, były jakieś dni dzielnicy i psy z DT od Misieek i Kenny do adopcji ;) 6 cudownych, młodych psów, i ani jeden nie poszedł. Pewnie głównie przez pogodę.. ale przynajmniej rozrywkę miały, a jeden, najmłodszy ma szansę na dom :) i któryś z bezdomnych kotów prawdopodobnie będzie adoptowany. Quote
Tepes Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [COLOR=blue]widzisz kurde fajnie fajnie, oby tak dali ale wierza, że wszystko bydzie ok i keroś suńcia znajdzie u Ciebie domek:)[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Nowy Domownik się szykuje ?:):) pokaż,który ? :) Quote
Tepes Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [COLOR=blue]strona czy 2 wcześni pokozała kandydatki[/COLOR] Quote
Aleksa. Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]strona czy 2 wcześni pokozała kandydatki[/COLOR][/QUOTE] oo to idę zobaczyć.:D Quote
:: FiGa :: Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Mama wyczula co kombinujesz po prostu :cool3: Trzymamy kciuki ;) Quote
Recommended Posts