Jump to content
Dogomania

Chester szalona Krowa - serek do hamburgerów, wersja limitowana < 3

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']mam to samo! Iśka taka drobniutka, chudziutka, a przy nodze taki brytan. :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR="blue"] Iśce to takie dziwoki typu corg:evil_lol:
[SIZE="1"]już prędzy siebie widza z bullem:diabloti:
[/SIZE][/COLOR]

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zawsze lęk separacyjny można 'leczyć' drugim psem. Czasem psy mogą się wzajemnie na kręcać i będzie dużo większy problem

Posted

Widzę że 'wsciekły' Indra się załapał ...
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-yrcJkBHD8AI/Td5AYL4yOcI/AAAAAAAABv8/NXeGEyPov98/s640/IMG_4089.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR="blue"] Iśce to takie dziwoki typu corg:evil_lol:
[SIZE="1"]już prędzy siebie widza z bullem:diabloti:
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
taa, jej to jakiegoś jamniora czy miniaturkę pinczera trzeba skołowac. :evil_lol: albo wiem, Pixel od Ulv byłaby idealna! :razz:

Posted

[quote name='Illusion']Stella i Natasza są świetne :). Dita za to ma super umaszczenie.[/QUOTE]
Stella jednak nie ma na imię Stella xd muszę podytac. Ja tam jestem zakochana w oczach Dity i jej łapach xd

[quote name='Sweet']Natasza jest świetna:loveu: Ale wszystkie są urocze;) Każda na swój sposób;D

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-g9FU28QKNA0/TahjR5nowPI/AAAAAAAAA8U/RTjilGjejXE/s512/IMG_3086.JPG[/URL]
ta taka trochę jak corgi z wiewiórką pomieszany :evil_lol:[/QUOTE]
to jest on, Rafcio xd cicho, corig, prawie jak rasowy :evil_lol: Rafcio am już domek, udało mu się z miesiąc temu:loveu:

[quote name='Kashdog']No namawiaj rodziców, namawiaj! Natasza jest b, fajna! Ale ja bym bardziej widziała Cię z takim psem [URL]https://picasaweb.google.com/113605557126613410615/Schroniskowce#5596873709613208706[/URL] lub ewentualnie [URL]https://picasaweb.google.com/113605557126613410615/Schroniskowce#5610992751242145266[/URL] :diabloti:[/QUOTE]
wiem, dlatego jej raczej nie biorę, już są na nią chętni, a jak nie Ci to na 99% szybko pójdzie ;)
Ja chętnie, ale nie póki mieszkam z Krówiem pod jednym dachem:diabloti:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]Iśka i bullowate hm może lubi ale jakoś właśnie mi się z takim psem NIE widzi:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
[quote name='dogomanka_']mam to samo! Iśka taka drobniutka, chudziutka, a przy nodze taki[/QUOTE]
nie żeby Chester był tak z 10-20kg cięższy od przeciętnego asta :eviltong: ja jak wychodzę z Braunim na spacery mam wrażenie że mały jest xd

[quote name='Ank@']Nie zawsze lęk separacyjny można 'leczyć' drugim psem. Czasem psy mogą się wzajemnie na kręcać i będzie dużo większy problem[/QUOTE]
Wiem, wiem, trzeba by się kogoś zapytać czy wiadomo jak jest z Sonią. Tym bardziej że Chester zostaje zawsze na podwórku, nie wiem czy którakolwiek, ewentualnie poza Ditą, by się nadawała do przeczekania naszej nieobecności na polu np. w zimie.

[quote name='Ank@']Widzę że 'wsciekły' Indra się załapał ...
[/QUOTE]
który to on ? słysząc Indra mam przed oczami dużą sukę, a to mały pies:evil_lol::evil_lol:

[quote name='dogomanka_']taa, jej to jakiegoś jamniora czy miniaturkę pinczera trzeba skołowac. :evil_lol: albo wiem, Pixel od Ulv byłaby idealna! :razz:[/QUOTE]
o Pixel bardzo chętnie :loveu: jeśli tylko jej z mordki nie cuchnie xd
jamniora nie, za pinami też nie przepadam. ja corgi, staffiki, tollery, ewentualnie bullteriery i pudle średnie lub duże lub leośki :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ank@']Widzę że 'wsciekły' Indra się załapał ...[/QUOTE]
i on niby nie zjada w całości jak się do niego wejdzie? :evil_lol:

a ja jestem dziwna :diabloti: i najbardziej widzę Iś z takim własnie Braunowatym lub Ditowatą :loveu: bo są duże, a ja wprost kocham połączenie: drobna dziewczyna i muskularny, duży pies, który słucha właścicielku. to wygląda świetnie :)

Posted

[COLOR="blue"]ale nie chodzi mi o to, że 20 kg cięższy jest Chest ale jakoś no nie pasuje mi wyglądowo do Ciebie bullowate coś:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Avaloth']

No i sobie nie oglądnę nic, bo i Plotkara i 90210 są a lektorem na mojej stronce, a teraz nie mogę włączyć głośno bo rodzice śpią -.- To zaczynam od jutra.[/QUOTE]

heloł XXI wiek, jest coś takiego jak słuchawki :diabloti:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue] Iśce to takie dziwoki typu corg:evil_lol:
[SIZE=1]już prędzy siebie widza z bullem:diabloti:
[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

taa z cogim to dopiero jak dziwoląg będzie wyglądać :diabloti:
Ja cię z bullem nie widzę, ty musisz mieć coś włochatego :evil_lol:

Iś moje faworytki to Natasza i Sonia :loveu: z większym uwzględnieniem Sonii jednak

Posted

[quote name='NightQueen']

[/QUOTE]

[COLOR="blue"]maatko czemu włochatego?:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]maatko czemu włochatego?:evil_lol:
[/COLOR][/QUOTE]

no tak jakoś mi pasuje taka kula włochata do ciebie
nie pytaj dlaczego bo nie potrafię odpowiedzieć :diabloti: tak po prostu i już :evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]haha no ok a jako byś rasa proponowała:evil_lol:?[/COLOR][/QUOTE]

może kudłate swetry, albo jakieś owczarki włochate, Bodzio pasuje idealnie :evil_lol:

Posted

[quote name='natalek']i on niby nie zjada w całości jak się do niego wejdzie? :evil_lol:

a ja jestem dziwna :diabloti: i najbardziej widzę Iś z takim własnie Braunowatym lub Ditowatą :loveu: bo są duże, a ja wprost kocham połączenie: drobna dziewczyna i muskularny, duży pies, który słucha właścicielku. to wygląda świetnie [/QUOTE]
też mam wątpliwości :eviltong:
ja generalnie lubię takie połączenia ekstremalne :) tak samo z obrożami, dla astów róż w kwiatki a dla pudelka kolce :loveu:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]ale nie chodzi mi o to, że 20 kg cięższy jest Chest ale jakoś no nie pasuje mi wyglądowo do Ciebie bullowate coś:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
oj tam, z Braunem mi się dobrze wychodzi, z Asterkiem też :) ale ja już prędzej bullinke lub staffika, asta jeśli już to tylko ze schronu

[quote name='NightQueen']heloł XXI wiek, jest coś takiego jak słuchawki :diabloti:

Iś moje faworytki to Natasza i Sonia :loveu: z większym uwzględnieniem Sonii jednak[/QUOTE]
taaak ?:evil_lol: nie no, jedne mam strasznie krótki, bo przedłużka pasuje tylko do telefonów samsunga, a drugie niewygodne xd już 4 odcinki oglądnęłam :cool3: i póki co nie lubię Chucka ^^

włochatego :evil_lol:
Na Nataszkę są chętni, mam nadzieję że jej się uda :loveu: ale ona jak już pisałam raczej odpada, mimo że ją uwielbiam, bo jak nie Ci to na bank szybko pójdzie, ma niewiele ponad rok i jest ładna, wyróżniająca się ;) a ja chcę coś zwykłego, niewyróżniającego się

[quote name='Ank@']Indra to ten ze zdjęcia który zęby pokazuje.
On jest dziki. Nie wiem czy kiedykolwiek z kimś wyszedł na spacer.[/QUOTE]
kompletne przeciwieństwo mojego wyobrażenia xd w ogóle, Indra to imię dla suki chyba, ale się nie czepiam :evil_lol:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]maatko czemu włochatego?:evil_lol:
[/COLOR][/QUOTE]
[quote name='NightQueen']no tak jakoś mi pasuje taka kula włochata do ciebie
nie pytaj dlaczego bo nie potrafię odpowiedzieć :diabloti: tak po prostu i już :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='Tepes'][COLOR=blue]haha no ok a jako byś rasa proponowała:evil_lol:?[/COLOR][/QUOTE]
pozdro xD
czekam na propozycję

Dzisiaj nie byłam z Braunisiem gdyż miał bulę zamiast policzka, spuchnięty jak nie wiem. Albo go użądlił owad, albo kolega Piernik przez kraty mi Braunisia pożarł :mad:
Za to cztery czarne wyszły, w tym Melcia i Saba (ta która myślałam że się nazywa Stella xd) oraz starsza Liwia i głupol Drucik:loveu: i chwilę Batorka pomiziałam, Sonię i Nataszkę też :loveu: z Napoleonem wyszłam, pierwszy raz od dłuższego czasu, moja pierwsza schroniskowa miłośc, maleństwo:loveu: i z Asterkiem, astem idealnym do frisbee czy zwykłego aportowania, wariat :loveu: i nie padało, a miało :loveu:

EDIT
[QUOTE]może kudłate swetry, albo jakieś owczarki włochate, Bodzio pasuje idealnie :evil_lol:[/QUOTE]że setery ? e, nie przepadam xd
Bodzio to Chester tak ? :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']Chucka lovciają wszyscy :loveu::loveu: a z kobiet to zdecydowanie Blair (po niej mysia Felicja otrzymała imię :diabloti:)[/QUOTE]
zaczynam się do niego przekonywać xD
acz za Blair jak na razie nie przepadam, wole myszę :D

[quote name=':: FiGa ::']Patrze na te sliczne schroniskowe mordy i... ja bym nie potrafila wybrac :shake:[/QUOTE]
Myślisz że ja potrafię ? Wychodzę z boksem Meli i Saby, myślę, kurde, no którąś z tych. Potem przechodzę koło Dity i się oderwać nie mogę. Z Sonią to samo. Mam nadzieję że rodzice mi pomogą, albo Krów..

Posted

A nie myślałaś o tym, żeby być DT?

Nie chcę Ci nic sugerować, bo to w końcu ma być Twój pies, ale mam nadzieję, że niedługo Chester będzie miał koleżankę. :)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Najlepiej sugeruj sie krowem, bo to w koncu on bedzie spedzal z wybranka (jak to brzmi :D) najwiecej czasu :) :loveu:[/QUOTE]
No niestety muszę, są psy które Chester namiętnie napastuje z tylko jemu wiadomych przyczyn, jeśli takowy by się trafił to nie miał by u nas życia ^^

[quote name='Ank@']A nie myślałaś o tym, żeby być DT?

Nie chcę Ci nic sugerować, bo to w końcu ma być Twój pies, ale mam nadzieję, że niedługo Chester będzie miał koleżankę. :)[/QUOTE]
Myślałam i owszem. Ale jak już psa wezmę to nie oddam. A nawet gdybym miała taki zamiar to mama mi nie pozwoli ^^

Ja też mam nadzieję :)

Przed chwilą obrabiałam zdjęcia z ostatniego spaceru, mama patrzyła mi przez ramię, przy Meli i Sabie zaczęłam opowiadac jakie to one fajne nie są, na co mama ' to może weźmiemy którąś?' :D Chyba wszystko jest na dobrej drodze, jutro z nią pogadam a potem wspólnie trzeba przekonać tatę, ale myślę że nie powinno być problemu. Już się cieszę, mam nadzieję że wypali.

Byłam dzisiaj na Akcji Plenerowej w Borku, były jakieś dni dzielnicy i psy z DT od Misieek i Kenny do adopcji ;) 6 cudownych, młodych psów, i ani jeden nie poszedł. Pewnie głównie przez pogodę.. ale przynajmniej rozrywkę miały, a jeden, najmłodszy ma szansę na dom :) i któryś z bezdomnych kotów prawdopodobnie będzie adoptowany.