Avaloth Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Dobry xD wróciłam se z Kacwina wczoraj, z koleżanką stamtąd. Więc na dogo siedzieć raczej nie będę xD fajnie było, ale sie wakacje kończą i idę się pociąć:diabloti: Do widzenia:hand: Quote
taxelina Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No wlasnie cos cie dlugo nie bylo... i teraz nie jestes.. Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Iś & Chester']Dobry xD wróciłam se z Kacwina wczoraj, z koleżanką stamtąd. Więc na dogo siedzieć raczej nie będę xD fajnie było, ale sie wakacje kończą i idę się pociąć:diabloti: Do widzenia:hand:[/quote] [COLOR=Blue]Czekej ida sie ciąć z Tobą:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Czekej ida sie ciąć z Tobą:evil_lol:[/COLOR][/quote] [FONT=Georgia]PO CO ?! jak mi wyjasnicie i podacie 3argumenty ( mocne argumenty ) to pojde wam potowarzyszyc a moze sie przylacze xD![/FONT] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia]PO CO ?! jak mi wyjasnicie i podacie 3argumenty ( mocne argumenty ) to pojde wam potowarzyszyc a moze sie przylacze xD![/FONT][/quote] [COLOR=Blue]szkoła......................[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] No to JA Ci powiem ze to narazie jest jeden powod i dosyc mocny xD! a gdzie jeszcze dwa ??? [/FONT] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia] No to JA Ci powiem ze to narazie jest jeden powod i dosyc mocny xD! a gdzie jeszcze dwa ??? [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]szkoła i szkoła:diabloti:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] Eh powtarza sie !!! Nie liczy sie tak xD! oj mysl BONOWA mysl xD [/FONT] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia] Eh powtarza sie !!! Nie liczy sie tak xD! oj mysl BONOWA mysl xD [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Liczy sie xD No to szkoła,nauka i nauczyciele:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] Na szkole sie zgadzam i na nauke !!! ale nauczyciele sa SPOX wiec szukaj dalii [/FONT] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia] Na szkole sie zgadzam i na nauke !!! ale nauczyciele sa SPOX wiec szukaj dalii [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]zbliżająco sie matura:diabloti:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia]To tez jest mocny argumetn :) wiec wygralas !!! Idem z wami ale narazie jako towarzysz ale nie wykluczam przylaczenia sie xD! [/FONT] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek'][FONT=Georgia]To tez jest mocny argumetn :) wiec wygralas !!! Idem z wami ale narazie jako towarzysz ale nie wykluczam przylaczenia sie xD! [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Nie ma osób towarzyszących jak idą 3 osoby to 3 osoby już nie wracają:evil_lol:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 M[FONT=Georgia]rrrr .... ciekawe :) a jaki login je dodał ?? mmmm....a ja chcialam popatrzec xD! i sie jeszcze zastanowci i opuscic ten swiat czy moze jeszcze zostan i pognembic KiciPietke i babsko od matmy xD [/FONT] Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek']M[FONT=Georgia]rrrr .... ciekawe :) a jaki login je dodał ?? mmmm....a ja chcialam popatrzec xD! i sie jeszcze zastanowci i opuscic ten swiat czy moze jeszcze zostan i pognembic KiciPietke i babsko od matmy xD [/FONT][/quote] [COLOR=Blue]Widzom mówimy stanowcze NIE!! xD[/COLOR] Quote
Foxowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ide z wami :diabloti: Zapraszamy do nas na resztę mega serii zdjęć :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 A ja będe waszym 'puparacii' xD i wam foty zrobie jak próbujecie sie pozabijać ;] Quote
Cavy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Czeeeeeeść! :hand: Ale nas tu dawno nie było! :crazyeye: :oops: Ale przyszliśmy i czekamy na focisze, o :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No dobra Bonowa ide z wami !!! w koncu w kupie razniej xD Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek']No dobra Bonowa ide z wami !!! w koncu w kupie razniej xD[/quote] [COLOR=Blue]No i to rozumia:diabloti: Może rózową żyletkę pożyczyć ?:evil_lol: [/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ooo za rozowa to ja jestem ZAA to dla mnie tyz Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='łapeczek']Ooo za rozowa to ja jestem ZAA to dla mnie tyz[/quote] [COLOR=Blue]Ale nie mi chodiz że wpierw jo sie ciachna i Wom oddom moja różowo i tak po kolei pódzie:diabloti:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Georgia] Aaa o to LOTO xD! to ja jestem za tym aby rowno to bylo...bo trzecia osoba moze juz wcale tego nie zrobic !! a jak wszyskie to wszytskie ale cja chcem rozowa zyletka xD [/FONT] Quote
Recommended Posts