Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iś & Chester']Dobry xD
miałam dać wczoraj fotki ale poszłam na pół godzinną drzemkę po obiedzie i mi się usnęło od 17 do 20.30 :evil_lol::evil_lol: a potem poszłam spać po 22 i spałam do 9.30 :eviltong: więc się wyspałam ogólnie xD
a rano byłam z mym Skunkem na poligonie, czyli tam gdzie mamy szkolenie na spacerek ^^ i był grzeczny chłopak. pohopaliśmy sobie przez przeszkody, a potem się w jeziorku wykąpał, pomińmy to ze wlazł bez pozwolenia :evil_lol: a potem byłam u Dranki(Aśki) bo ma urodziny dziś ^^ i wróciłam xd a teraz się ide pobawić z psem, foty się ładują, jak wrócę to wstawię :cool3:
kupi mi ktoś corgi? rudego pembroka? albo pudla średniego apricot lub białego? z okazji 1 albo 3 maja? albo na dzień dziecka ?:razz::razz:

ty śpiochu:evil_lol::evil_lol:
ja ci kupie:razz::razz:

I w ogóle to muszę do ciebie na gg napisać:evil_lol::diabloti: bo mam ci coś do powiedzenia:eviltong::eviltong:

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iś & Chester']Dobry xD
miałam dać wczoraj fotki ale poszłam na pół godzinną drzemkę po obiedzie i mi się usnęło od 17 do 20.30 :evil_lol::evil_lol: a potem poszłam spać po 22 i spałam do 9.30 :eviltong: więc się wyspałam ogólnie xD
a rano byłam z mym Skunkem na poligonie, czyli tam gdzie mamy szkolenie na spacerek ^^ i był grzeczny chłopak. pohopaliśmy sobie przez przeszkody, a potem się w jeziorku wykąpał, pomińmy to ze wlazł bez pozwolenia :evil_lol: a potem byłam u Dranki(Aśki) bo ma urodziny dziś ^^ i wróciłam xd a teraz się ide pobawić z psem, foty się ładują, jak wrócę to wstawię :cool3:
kupi mi ktoś corgi? rudego pembroka? albo pudla średniego apricot lub białego? z okazji 1 albo 3 maja? albo na dzień dziecka ?:razz::razz:

Jaki śpioch:diabloti:
Ja śpie po 5 godzin i jakoś zyje a ta normalnie ... za dobrze Ci:eviltong:
mówisz i masz

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A teraz chcemy fotki Chesterka!:loveu:

Posted

Kaya ten pierwszy corg jest taki przecudny że ja go zjem ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: je go chce !!!
a ten pudle to jest z wikipedii xD i duży :evil_lol: a ja chce średniaka xD

no dobra koniec gadania, foty( mam 40:cool3:)

5-cio miesięczny budlożek ze szkolenia:loveu:

Posted

Skuter i (F?)Lorka xD

Ktoś, Borys i Ktoś xD

Bohunik.. z wojskowymi :D to są dwa terrierowate kundle pana wojskowego, który mieszka niedaleko poligonu i sobie uciekają i przychodzą na szkolenia, służąc za rozpraszacze :D a Sławek(ten główny szkoleniowiec) je dokarmia i je oczyszcza z kleszczy :evil_lol:

czarne mieni wojskowe :D

Posted

o a takie ma teraz Chester legowisko ^^ taki materacyk ^^ jedyny w Krakvecie które było na tyle duże :eviltong: a ten koc to jest Krowia dziewczyna..:roll:

a to mrówki, które jakieś dwa tygodnie temu sobie łaziły po mojej kuchni :D i mama wystawiła im miód, zeby siedziały tam a nie łaziły wszedzie ^^ i wchrzaniły go cholery przez jedną noc:eviltong:

Posted

A teraz uwaga. Masz 3 drzwi. W które wejdziesz?

w te po prawej :D bo dla mnie każda strona to prawa :evil_lol::evil_lol:

i dwie ostatnie, ze szkolenia ^^

Amen :)

Posted

[quote name='Kisses']http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester4904.jpg
To stare chyba :razz: Naszo-Klasowe.

A za drzwiami po prawej czai się Kiss, która zabiera Chestera :diabloti:
no stare jak stare, jakieś dwa tygodnie ma, może miesiąc :eviltong: z wtedy co reszta zdjęć :)

ojoj xD *idzie wołać 'złodzieje!'* :evil_lol::evil_lol:

Kaya dzięki :loveu:
Adzik spanie to moje hobby :D:D
pamiętaj trzymam Cię za słowo :razz:

Posted

[quote name='Anula & Bono']http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester4829.jpg
pies sie topi ratować:evil_lol:
Ale sobie słodko śpicie:loveu::loveu:
Mokry wygląda jak szczur:evil_lol::loveu:
I fajnie że daje sie suszarką zrobić Bono sie z leksza boi i sam se schnie:diabloti:
pozdrawiam i do ZOBACZENIA!:)

ta, wrzucili biednego szczura do wody i się topi :D Chester w sumie jest dosyć spokojny ^^ tylko raz na jakiś zcas łapi powietrze, albo próbuje kable łapać :roll: ale ogólnie spoko
Do zoo xD
[quote name='ewka i haker']DAAWNO NAS NIE BYLO:roll:

PSIAK TAK SAMO LADNY
WIDZE ZE JUZ NIE NOSI NA SZKOLENIU KOLCZATKI:loveu::multi:
o hej Ewcia:loveu: ja też u was nie byłam chyba ze 100 lat..:oops:
śliczny masz baner ;)
no już rzadko :P zresztą teraz prawie na każdych zajęciach szkoleniowiec każe nam ogołocić psy ze wszystkiego :D ale akurat wtedy zostawiłam Krowie obroże w razie czego ^^
[quote name='deer_1987']No nareszcie foty!!
hej :) teraz ja musze do was w końcu powchodzić..
[quote name='Martunia']Majaczka. :loveu::loveu::loveu:
O ja tez lubię sobie pospać tak długo. ^^ W końcu trzeba po szkole i innych rzeczach. :eviltong:
Cudne zdjęcia. :D To jest przesłodkie. :loveu: http://i526.photobucket.com/albums/cc344/fairytalle3/chester4857.jpg takie cudne. ^^
A ja chcę westa. :placz:
no właśnie, trzeba xD
dziękować :D

co wy wszyscy się na westy uwzięliście ? :evil_lol: Ty, Ada i Kiss ^^ jakaś westowa mania xD a pudle i corgi są fajniejsze :eviltong::eviltong: *czeka na trzy młotki*

A dzisiaj byłam w Korzkwi w dolinkach czy czymś takim xD z Krową ofc ^^ jeździliśmy ponad pół godziny po wsiach typu Narama, Brzozówka itp. bo nie było żadnych głupich drogowskazów i się cofaliśmy z 5 razy.. Ale fajnie bło ^^ dużo fto znów porobiłam :eviltong: ale kurde żałowałam, ze linki jeszcze nie mam, bo by sobie krowa pohasała, a tak go nie puszczaliśmy bo tam rowerów dużo, pzoa tym raz na jakiś czas psy chodziły, a nie wiadomo jakby zareagowały, no i sarny tam były.. Tak aporpo, wie ktoś gdzie można w necie kupić dobrą linkę, ok 15 metrów ?

Posted

[quote name='Iś & Chester']co wy wszyscy się na westy uwzięliście ? :evil_lol: Ty, Ada i Kiss ^^ jakaś westowa mania xD a pudle i corgi są fajniejsze :eviltong::eviltong: *czeka na trzy młotki*

Bo westy są fajne :loveu:
Ja teraz jeszcze Cairnowa jestem :razz:

Każdy ma swoją manie :diabloti: Tak Iś, corgi sa fajne :loveu: Ale nie fajniesze
Po co Ci 3 młotki?

chodzi Ci pies? Nie Chester, ten wiesz który ^^

Posted

[quote name='Kisses']Bo westy są fajne :loveu:
Ja teraz jeszcze Cairnowa jestem :razz:

Każdy ma swoją manie :diabloti: Tak Iś, corgi sa fajne :loveu: Ale nie fajniesze
Po co Ci 3 młotki?

chodzi Ci pies? Nie Chester, ten wiesz który ^^
cairny są fajne :)
wiem, nie musisz mi mówić :eviltong:
:evil_lol::evil_lol: powiedziałam, że westy są mniej fajne xD a że są tu trzy osoby zajawione na westy( w tym TY :eviltong:) czekam na 3 młotki od was :evil_lol: ciemnoto :D:D

nie, nie chodzi :angryy:

Każdy ma inny gust. Mi się i tak westy najbardziej podobają. :-D
No ja już swojego młotka przygotowuję. :cool3: :evil_lol:

no i w sumie dobrze, bo inaczej by same corgi, albo same westy po świecie chodziły :eviltong:
ojoj :evil_lol: to idę uciekać :D do zobaczenia xDD

Hej Iza ;) a no wącha:eviltong: tym razem nie było podstępu z rozsypujemy ciasteczka dookoła :D teraz normalne kwiatki wąchał :eviltong:

ale mi się nic nie chce.. właśnie wróciłam z grila u wujków.. grałam sobie z dzieciami(kuzyn lat 9, siostra lat 12, kolezanka lat 11 i kuzyn lat.. 19? :evil_lol:) w noge kilka razy i się zmęczyłam :D i robiłam foty, jak grał mój tata z tatą Uli (tej co ma 11 lat) i jak sie dzieci chuśtają na oponie xD i rybkom w stawie, ale nie wyszły ^^ i jestem zmęczona jak but xD a po drodze kupiliśmy krowie obróżkę z hiltona ^^ taka śliczna, granatowa, z zerwoną obróbką, i czerwonymi pieskami i kosteczkami bodajże dookoła ^^ już ma chłopak założoną :) potem dam fotę

WIE KTOŚ W JAKIM SKLEPIE INTERNETOWYM MOŻNA KUPIĆ LINKĘ, OK. 15 METROWĄ ? ewentulanie 18-20 ? bo nigdzie nie mogę znleźć. w krakvecie nie ma, w jeszcze jednym nie ma, w Krakowie też nigdzie nie ma..

Posted

[quote name='Iś & Chester'] ciemnoto :D:D
Wypraszam sobie :mad:

A ode mnie młotkiem nie dostaniesz bo ja nie uznaje przemocy na dzieciach:diabloti:

Otóż to!
Zwłaszcza na tych, co mają w opisie zielone słonie :evil_lol:

Posted

A ode mnie młotkiem nie dostaniesz bo ja nie uznaje przemocy na dzieciach:diabloti:
Po za tym co do linki to poszukaj na kącik pupila;) ja tam mojemu kupiłam 10m ale może dłuższe tez mają...
a fotki super;D