wachura Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Trzeba by popytać kometę, bo to ona widnieje na stronie http://www.morisowa.waw.pl/psy5.htm jako osoba do kontaktu. Ja jednak czuję się w swego rodzaju obowiązku znaleźć Misiowi dom, bo bardzo poważnie rozważaliśmy zabranie go do naszego mieszkanka, ale wtedy pojawił się Cyprys, których chyba w tym momencie bardziej potrzebował naszej pomocy. Chciałabym też wyadoptować Babunię (z podpisu - pracujemy nad zmianą jej imienia), bo to z kolei moja wirtualna podopieczna. Dzięki Gonitwa za pomoc. Quote
quasimodo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Śliczna mordka!!! Wędruj na pierwszą, tu może cię ktoś zobaczyć!!! Quote
quasimodo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Podnosimy psinkę! Komu takiego słodziaka? Quote
wachura Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Misiu! Do góry! Niech popatrzą na Ciebie! Quote
kometa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 krotki opis łobuziaka z hoteliku:) MIS-balaganiarz,obsikuje wszystko,jak wpadl do domu obsikal od razu,nie patrzy-czy bajoro,bloto-wdepnie, uwielbia biegac,wypuszczony,wiecznie w ruchu, bardzo wesoly,raduje sie, niszczy zabawki,zadna sie przy nim nie uchowa,mowy nie ma, super kontakt z suniami,z Fafikiem sie lubia,z innymi samcami nie biega,ale nie ma do nich uprzedzen,nie podpuszcza,nie szuka guza, oczywiscie glaskanie lubi, jak sie wybiega to wtedy dop.przybiega i grzecznie do siebie wraca, wsz dookola go interesuje,czesto nie szanuje jedzenia,je z ziemi jak przewroci miche, troche niecierpliwy i nerwowy,jak sie denerwuje to tym bardziej niszczy zabawki,gryzie i ciagnie choinke,nawet za budke sie bral,smieszny taki,skacze,nie widac by jakis skrzywdzony przez czlowieka byl Quote
kometa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 wachura napisał(a):Trzeba by popytać kometę, bo to ona widnieje na stronie http://www.morisowa.waw.pl/psy5.htm jako osoba do kontaktu. Ja jednak czuję się w swego rodzaju obowiązku znaleźć Misiowi dom, bo bardzo poważnie rozważaliśmy zabranie go do naszego mieszkanka, ale wtedy pojawił się Cyprys, których chyba w tym momencie bardziej potrzebował naszej pomocy. Myślałam, żeby wystawić Misia na allegro - zapytam Komety. Chciałabym też wyadoptować Babunię (z podpisu - pracujemy nad zmianą jej imienia), bo to z kolei moja wirtualna podopieczna. Dzięki Gonitwa za pomoc. wachuro kochana-jezeli mozesz to nawet lepiej by Twoje namiary byly przy misiu, bo ja juz sie nie wyrabiam z iloscia podopiecznych:oops: Quote
wachura Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 kometa napisał(a):wachuro kochana-jezeli mozesz to nawet lepiej by Twoje namiary byly przy misiu, bo ja juz sie nie wyrabiam z iloscia podopiecznych:oops: Ok, wystawię aukcję w sobotę. Quote
wachura Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 kometa napisał(a):krotki opis łobuziaka z hoteliku:) MIS-balaganiarz,obsikuje wszystko,jak wpadl do domu obsikal od razu,nie patrzy-czy bajoro,bloto-wdepnie, uwielbia biegac,wypuszczony,wiecznie w ruchu, bardzo wesoly,raduje sie, niszczy zabawki,zadna sie przy nim nie uchowa,mowy nie ma, super kontakt z suniami,z Fafikiem sie lubia,z innymi samcami nie biega,ale nie ma do nich uprzedzen,nie podpuszcza,nie szuka guza, oczywiscie glaskanie lubi, jak sie wybiega to wtedy dop.przybiega i grzecznie do siebie wraca, wsz dookola go interesuje,czesto nie szanuje jedzenia,je z ziemi jak przewroci miche, troche niecierpliwy i nerwowy,jak sie denerwuje to tym bardziej niszczy zabawki,gryzie i ciagnie choinke,nawet za budke sie bral,smieszny taki,skacze,nie widac by jakis skrzywdzony przez czlowieka byl Ojojoj :-( nie wiem, czy z takim opisem znajdzie szybko dobry domek Quote
Gonitwa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ale on spokojnie może mieszkać na dworze/przynajmniej ja tak myślę/a tam może sikać do woli.... Quote
wachura Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Aukcja Misia: http://www.allegro.pl/item271117214_mis_wesolek_szuka_domu.html Quote
kometa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Misio miał dziś atak padaczkowy...wszystko dobrze, ale w ten sposób jego szanse na adopcje maleją z minuty na minutę...:-( Quote
kometa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wachuro kochana-podaj mi prosze swojego maial, bo chyba go wykasowałam. Mam bowiem nowe, znacznie ładniejsze zdjęcia radosnego Misia:)i chetnie bym Ci je przesłąła. Czy wymysliłas może do niego jakiś fajny, nowy opis?no i może z Twoimi namairami:) Quote
wachura Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Nowe zdjęcia nadbiegają, a wraz z nimi Miś: Quote
wachura Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 No i przypominam wszystkim o aukcji Misia. http://www.allegro.pl/item271117214_...zuka_domu.html Niestety, póki co bez rezultatów :placz: Quote
wachura Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ważna informacja od Komety: Miś co minimum około pół roku ma atak padaczkowy, nie potrzebuje jednak obecnie dostawać żadnych leków i w niczym mu to obecnie nie przeszkadza, ale w przyszłości właściciel Misia musi liczyć się z mozliwością częstszych ataków i konieczności leczenia psa. Quote
wachura Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Misiaczku biedaku, już tylko ja Cię tu odwiedzam :-( Quote
Recommended Posts