Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba by popytać kometę, bo to ona widnieje na stronie
http://www.morisowa.waw.pl/psy5.htm
jako osoba do kontaktu.

Ja jednak czuję się w swego rodzaju obowiązku znaleźć Misiowi dom, bo bardzo poważnie rozważaliśmy zabranie go do naszego mieszkanka, ale wtedy pojawił się Cyprys, których chyba w tym momencie bardziej potrzebował naszej pomocy.

Chciałabym też wyadoptować Babunię (z podpisu - pracujemy nad zmianą jej imienia), bo to z kolei moja wirtualna podopieczna.

Dzięki Gonitwa za pomoc.

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

krotki opis łobuziaka z hoteliku:)

MIS-balaganiarz,obsikuje wszystko,jak wpadl do domu obsikal od razu,nie patrzy-czy bajoro,bloto-wdepnie,

uwielbia biegac,wypuszczony,wiecznie w ruchu,

bardzo wesoly,raduje sie,

niszczy zabawki,zadna sie przy nim nie uchowa,mowy nie ma,

super kontakt z suniami,z Fafikiem sie lubia,z innymi samcami nie biega,ale nie ma do nich uprzedzen,nie podpuszcza,nie szuka guza,

oczywiscie glaskanie lubi,

jak sie wybiega to wtedy dop.przybiega i grzecznie do siebie wraca,

wsz dookola go interesuje,czesto nie szanuje jedzenia,je z ziemi jak przewroci miche,

troche niecierpliwy i nerwowy,jak sie denerwuje to tym bardziej niszczy zabawki,gryzie i ciagnie choinke,nawet za budke sie bral,smieszny taki,skacze,nie widac by jakis skrzywdzony przez czlowieka byl

Posted

wachura napisał(a):
Trzeba by popytać kometę, bo to ona widnieje na stronie
http://www.morisowa.waw.pl/psy5.htm
jako osoba do kontaktu.

Ja jednak czuję się w swego rodzaju obowiązku znaleźć Misiowi dom, bo bardzo poważnie rozważaliśmy zabranie go do naszego mieszkanka, ale wtedy pojawił się Cyprys, których chyba w tym momencie bardziej potrzebował naszej pomocy.

Myślałam, żeby wystawić Misia na allegro - zapytam Komety.

Chciałabym też wyadoptować Babunię (z podpisu - pracujemy nad zmianą jej imienia), bo to z kolei moja wirtualna podopieczna.

Dzięki Gonitwa za pomoc.

wachuro kochana-jezeli mozesz to nawet lepiej by Twoje namiary byly przy misiu, bo ja juz sie nie wyrabiam z iloscia podopiecznych:oops:

Posted

kometa napisał(a):
wachuro kochana-jezeli mozesz to nawet lepiej by Twoje namiary byly przy misiu, bo ja juz sie nie wyrabiam z iloscia podopiecznych:oops:

Ok, wystawię aukcję w sobotę.

Posted

kometa napisał(a):
krotki opis łobuziaka z hoteliku:)

MIS-balaganiarz,obsikuje wszystko,jak wpadl do domu obsikal od razu,nie patrzy-czy bajoro,bloto-wdepnie,

uwielbia biegac,wypuszczony,wiecznie w ruchu,

bardzo wesoly,raduje sie,

niszczy zabawki,zadna sie przy nim nie uchowa,mowy nie ma,

super kontakt z suniami,z Fafikiem sie lubia,z innymi samcami nie biega,ale nie ma do nich uprzedzen,nie podpuszcza,nie szuka guza,

oczywiscie glaskanie lubi,

jak sie wybiega to wtedy dop.przybiega i grzecznie do siebie wraca,

wsz dookola go interesuje,czesto nie szanuje jedzenia,je z ziemi jak przewroci miche,

troche niecierpliwy i nerwowy,jak sie denerwuje to tym bardziej niszczy zabawki,gryzie i ciagnie choinke,nawet za budke sie bral,smieszny taki,skacze,nie widac by jakis skrzywdzony przez czlowieka byl

Ojojoj :-(
nie wiem, czy z takim opisem znajdzie szybko dobry domek

Posted

Wachuro kochana-podaj mi prosze swojego maial, bo chyba go wykasowałam.
Mam bowiem nowe, znacznie ładniejsze zdjęcia radosnego Misia:)i chetnie bym Ci je przesłąła.
Czy wymysliłas może do niego jakiś fajny, nowy opis?no i może z Twoimi namairami:)

Posted

Ważna informacja od Komety:

Miś co minimum około pół roku ma atak padaczkowy, nie potrzebuje jednak obecnie dostawać żadnych leków i w niczym mu to obecnie nie przeszkadza, ale w przyszłości właściciel Misia musi liczyć się z mozliwością częstszych ataków i konieczności leczenia psa.