Jump to content
Dogomania

Pogryziona Mamba, koczowała na dziko w schronie, nikt o niej nie wiedział!ma dom

Recommended Posts

Posted

Słodka, miła Mambula
wszystkie smutki znieczula
Komu Mambulę komu
bo sunia chce wreszcie do domu....
bo każdy psiak w wigilijną noc
ma życzeń dla ludzi swych moc:multi:
a komu Mamba je złoży?:placz:
komu łepek na kolanie położy?:placz:

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie przeczytalam calego watku, tylko pierwsza i ostatnia strone - czy byliscie w kontakcie z Daisy?

Mieszka w Szwecji, pomaga, z tego co wiem, wlasnie Orzechowicom, zgloscie sie doniej, ona ma zlote serce, wiem ze bierze psy do Szwecji.

Sunia - ze zdjec - jest "szwedzka", moze Daisy bedzie jej mogla pomoc.
Ja tez mieszkam w Szwecji, ale sama nie zajmuje sie adopcjami, a pracuje jako lacznik.

Posted

znamy Daisy, wiemy wszystko co jak trzeba ale domy tymczasowe potrzebne bo w samym schronisku nie uda sie nam przygotowac psiaków do adopcji. Mamy pewną szansę na dom tymczasowy i pracujemy nad tym. Ja mocno wierzę, że w przyszłym roku pierwsze psiaki trafią do Was :)

Posted

Mamba po Rzeszowie się obija dzięki Marzenie, która pomogła w adopcji Betty. Wczoraj z nią rozmawiałam bo Mamba na głowie jej siedzi i może coś z tego wyjdzie. Takie nagłaśnianie sprawy czasem przynosi niespodziewanie dobry efekt :)
Dzięki Marzenko, Mamba nie zawiedzie swojego opiekuna jak już go znajdzie.

Posted

[quote name='albiemu']Mamba po Rzeszowie się obija dzięki Marzenie, która pomogła w adopcji Betty. Wczoraj z nią rozmawiałam bo Mamba na głowie jej siedzi i może coś z tego wyjdzie. Takie nagłaśnianie sprawy czasem przynosi niespodziewanie dobry efekt :)
Dzięki Marzenko, Mamba nie zawiedzie swojego opiekuna jak już go znajdzie.[/quote]
Mamba siedzi Marzenie na głowie:crazyeye:
zamiast w domku np.w Rzeszowie:cool3:
Mamba znajdź szybko swojego człowieka
i to szybko..ani chwili nie zwlekaj:cool1:
i wpakuj się jemu...na kolana
to jest miejsce dla psiaka kochana:evil_lol:

Posted

domek się szuka wciąż i wciąż i jak widać chwilę to jeszcze potrwa - ja jestem spokojna dom sie znajdzie napewno prędzej czy póxniej. Najważniejsze aby był dobry!