Figa Bez Maku Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Słodka, miła Mambula wszystkie smutki znieczula Komu Mambulę komu bo sunia chce wreszcie do domu.... bo każdy psiak w wigilijną noc ma życzeń dla ludzi swych moc:multi: a komu Mamba je złoży?:placz: komu łepek na kolanie położy?:placz: Quote
albiemu Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 to prawda Figa - będzie smutno nam w święta pamiętając o biedzie naszych mniejszych :( Quote
SZPiLKA23 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Oby na swieta Mamba była w nowym domku ...:) Quote
Osiolek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie przeczytalam calego watku, tylko pierwsza i ostatnia strone - czy byliscie w kontakcie z Daisy? Mieszka w Szwecji, pomaga, z tego co wiem, wlasnie Orzechowicom, zgloscie sie doniej, ona ma zlote serce, wiem ze bierze psy do Szwecji. Sunia - ze zdjec - jest "szwedzka", moze Daisy bedzie jej mogla pomoc. Ja tez mieszkam w Szwecji, ale sama nie zajmuje sie adopcjami, a pracuje jako lacznik. Quote
albiemu Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 znamy Daisy, wiemy wszystko co jak trzeba ale domy tymczasowe potrzebne bo w samym schronisku nie uda sie nam przygotowac psiaków do adopcji. Mamy pewną szansę na dom tymczasowy i pracujemy nad tym. Ja mocno wierzę, że w przyszłym roku pierwsze psiaki trafią do Was :) Quote
albiemu Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Mamba po Rzeszowie się obija dzięki Marzenie, która pomogła w adopcji Betty. Wczoraj z nią rozmawiałam bo Mamba na głowie jej siedzi i może coś z tego wyjdzie. Takie nagłaśnianie sprawy czasem przynosi niespodziewanie dobry efekt :) Dzięki Marzenko, Mamba nie zawiedzie swojego opiekuna jak już go znajdzie. Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 No własnie trzeba rozdmuchiwac.... :) a ja to juz chyba 4 raz prosze o tekst do ogloszenia...!!!!:eviltong::mad: Quote
mysza 1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kto pokochana małą, grzeczniutką Mambę. Nie potrzebuje duzo miejsca a odwdziećzy sie wielką miłością (czytam ze zdjęć:loveu:) Quote
Figa Bez Maku Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='albiemu']Mamba po Rzeszowie się obija dzięki Marzenie, która pomogła w adopcji Betty. Wczoraj z nią rozmawiałam bo Mamba na głowie jej siedzi i może coś z tego wyjdzie. Takie nagłaśnianie sprawy czasem przynosi niespodziewanie dobry efekt :) Dzięki Marzenko, Mamba nie zawiedzie swojego opiekuna jak już go znajdzie.[/quote] Mamba siedzi Marzenie na głowie:crazyeye: zamiast w domku np.w Rzeszowie:cool3: Mamba znajdź szybko swojego człowieka i to szybko..ani chwili nie zwlekaj:cool1: i wpakuj się jemu...na kolana to jest miejsce dla psiaka kochana:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Figa....:multi:Brakowało mi juz Twojej twórczosci:loveu: Quote
Figielek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mambcia a ile ty ważysz kochana? Czy coś z niej zostało czy same kości?:placz: Quote
Figa Bez Maku Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mambuni potrzebny jest domek i miska bo piesek syty..zdrowiem tryska:eviltong: a pieska kochanego, pieszczonego nie czepia się nic złego:p Quote
SZPiLKA23 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Z jednego mozna sie cieszyc ze Mamba jest chociaz z innymi psami, a nie na polach bo napewno by gdzies zamarzła :( Quote
troglodytes Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Przeczytałem cały wątek. Sunia, sądząc po zdjęciach i opisach to idealny psiak do adopcji. Oby Boże Narodzenie mogła spędzić przy choince w nowym domku. Nie ma chętnych ? :shake::shake: Quote
Figielek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Niestety nie....nikt nie chce mieć pod choinka ślicznej czarnej suni?:placz: Quote
albiemu Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 domek się szuka wciąż i wciąż i jak widać chwilę to jeszcze potrwa - ja jestem spokojna dom sie znajdzie napewno prędzej czy póxniej. Najważniejsze aby był dobry! Quote
SZPiLKA23 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Tak jak ma byc dobry (a kazdy znaleziony przez was jest) to warto czekac:) Quote
albiemu Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 tak więc czekamy na przystanku razm z Mambą i rozglądamy się za właścicielem Quote
Figa Bez Maku Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mamba supersunia ...zalet ma co niemiara szuka domku dobrego najlepiej od zaraz domek nie musi być wielki bo i psina nieduża ubierz Mambę w szelki bo czas jej się dłuży Quote
Becia66 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Mambuniu poczekaj jeszcze cierpliwie trochę, ja wiem ze to takie trudne i łatwo mówić ale wyjścia nie ma...:shake: Quote
Recommended Posts