Jump to content
Dogomania

Pogryziona Mamba, koczowała na dziko w schronie, nikt o niej nie wiedział!ma dom

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Wyglada pieknie,a tyle jeszcze takich czarnulek w Orzechowcach.:shake:Tonia/Mela/piekna,czarna ,radosna,pieknie idzie przy nodze /nawet bez smyczy/i od szczeniaczka w schronisku.Ma juz powyzej roku,a tak bardzo pragnie obecnosci człowieka......:shake::shake:Cuda wyrabia by zwrócić na siebie uwage,/np stoi godzinami na budzie ,wypręzona ,z podniesionna łapka,by "wystawac "powyzej boksu ,by ja dostrzec i jej nie minąc......

Posted

Mam pewien problem z "wyrywaniem"sie Mamby do innych psów:shake: trzeba mieć oczy dookoła głowy ,bo nigdy niewiadomo gdzie i kiedy pojawi się pies na widnokęgu i ona szarpnie:mad:nie mówiąc ,że szczeka w niebogłosy.
Może znacie dziewczyny jakis skuteczny sposób?;)

Posted

Wydaje mi sie ze dobrym sposobem bedzie zrobic natychmiastowy tył zwrot gdy Mamba zauwazy psa i zacznie sie wyrywac i odwrócić uwagę smaczkami albo zabawka, jak sie uspokoi to mozna isc spowrotem w strone psa znowu akcja no to znowu tył zwrot i samczek/ zabawka i tak do bólu aż bedzie potrafiła przejsc koło psa obojetnie, dobrze by było gdyby na poczatku mozna było cwiczyc z jakas znajoma osoba i jej psem bo nie kazdy moze na to "normalnie" reagowac, jezeli juz Mamba bedzie potrafiła przejsc koło psa obojetnie to nagroda moze byc obwachanie sie z tym obcym psem ale jak zacznie sie znowu "nakrecac" to trzeba odejsc

Posted

Dziękujemy za wszelkie porady :loveu: i wklejam "usmiechy"
Mamby;)

[IMG]http://img397.imageshack.us/img397/3599/mandolcaiglaskanie.jpg[/IMG]
I kto tak lubi głaskanko/?.....:razz:

Posted

[quote name='hebanowa']Dziękujemy za wszelkie porady :loveu: i wklejam "usmiechy"
Mamby;)
.....:razz:[/quote]

a my wklejamy serdeczne życzenia i dziękujemy za mambuchowe usmiechy...:lol:

.[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2912/2878bw6x.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

Hello .....ano następnym razem będą i góry:razz:.
Zauważyłam dziś, zresztą nie pierwszy raz ,że Mamba bardzo pilnuje samochodu ,zresztą mnie również jak widzi ze pakuje się -najprawdopodobniej się zgubiła albo ktoś ją gdzieś pozostawił.:shake: