Jump to content
Dogomania

Pogryziona Mamba, koczowała na dziko w schronie, nikt o niej nie wiedział!ma dom

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też to zauważyłam. W niedzielę na skrzyżowaniu znalazłam psiaka, który biegał jak oszalały wśród samochodów. Dziś wiem, że najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu. Nikt go nie szuka, a ja na dziś mam w domu dodatkową moc uczucia. Psiak jest tak niesamowicie przytulaśny i lizuśny, że nie sposób oddać go do schronu. Ma około 6 miesięcy. Szukam mu domku na własną rękę.

Posted

[quote name='starlet1']Też to zauważyłam. W niedzielę na skrzyżowaniu znalazłam psiaka, który biegał jak oszalały wśród samochodów. Dziś wiem, że najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu. Nikt go nie szuka, a ja na dziś mam w domu dodatkową moc uczucia. Psiak jest tak niesamowicie przytulaśny i lizuśny, że nie sposób oddać go do schronu. Ma około 6 miesięcy. Szukam mu domku na własną rękę.[/quote]

Biedna psinka - jak mozna tak zwyczajnie wywalic własnego psa na poniewierke :shake: oczywiscie to pytanie retoryczne !

Dobrze ze trafił do Ciebie i ze szukasz mu domu :klacz: oby kazdy tak zareagował w tej sytuacji .

Posted

nie wyszła wczoraj nawet z budy .... to nie jest pies do schroniska ... ona tam odejdzie i nawet nikogo to nie będzie obchodziło

musimy ją zabrac jak najszybciej!

Posted

Kasia wiesz pomyślałam ze to może ona ma szczeniaki, w sumie 2 tygodnie temu na to nie wyglądało ale to możliwe bo była zagłodzona, jak miała 2-3 szczeniaki to nie nie miała dużego brzucha to by wyjaśniało to ze mało wychodzi z budy i jeszcze "inna" sprawe.... wiesz o co chodzi?

Posted

Bidula.....!!!!!!!!To świadczy tylko o tym,że schroniska są przepełnione i wolontariusze nie maja czasu na szukanie pojedynczych jednostek.
To przykre albo to schronisko (już nie pamiętam gdzie).Psy cisną się w malutkich klatkach
a wolontariusze rozpychają się na super drogich krzesłach.
Taka prawda....:shake:
[CENTER]A tobie Mamba życzę byś szybko znalazła domek..;)
[/CENTER]

Posted

[quote name='Figielek']Bidula.....!!!!!!!!To świadczy tylko o tym,że schroniska są przepełnione i wolontariusze nie maja czasu na szukanie pojedynczych jednostek.
To przykre albo to schronisko (już nie pamiętam gdzie).Psy cisną się w malutkich klatkach
a wolontariusze rozpychają się na super drogich krzesłach.
Taka prawda....:shake:
[CENTER]A tobie Mamba życzę byś szybko znalazła domek..;)
[/CENTER][/QUOTE]

Figielku..wolontariusze na pewno nie rozpychają się na krzesłach ( ani drogich ani tanich...)....to kierownictwo schronisk czasem nie staje na wysokości zadania........

Posted

nie wiem nie wygladało na to 2 tygodnie temu, ale jak juz pisłam jezeli miala do 3 szczeniakow i byla zagdzłodzona to nie mozna było tego rozpoznac...:( ale to by wyjasniało pare spraw...

Posted

Oby tak nie było..nie to,że nie lubię szczeniorów ale
to jednak obciążenie wiele chorób i
kolejne psiaki wylądują w schronisku....:placz:
Bidy.....MModlę się żeby w ciąży jednak nie była......:shake:

Posted

Mogę sprubować zorganizować w naszej klasie akcję
w której będą zbierać pieniądze na (przynajmniej budę)
dla Mambeczki. Już raz mieliśmy tak akcję.....
zbieraliśmy wtedy na jedzenie dla tych piesków....