Figa Bez Maku Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Słodka .łagodna Mambunia to przeurocza jest sunia. Kto Mambę do domku zabierze zyska cudowne wprost zwierzę Quote
albiemu Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 oj prawdę piszesz w swojej poezji :) Quote
Becia66 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Praktycznie adopcje stanęły w miejscu...:shake: Quote
desdemona Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 kurcze:( co sie teraz dzieje? wiecej psow przybywa w schronach niz ubywa:( Quote
starlet1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Też to zauważyłam. W niedzielę na skrzyżowaniu znalazłam psiaka, który biegał jak oszalały wśród samochodów. Dziś wiem, że najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu. Nikt go nie szuka, a ja na dziś mam w domu dodatkową moc uczucia. Psiak jest tak niesamowicie przytulaśny i lizuśny, że nie sposób oddać go do schronu. Ma około 6 miesięcy. Szukam mu domku na własną rękę. Quote
ewatr Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='starlet1']Też to zauważyłam. W niedzielę na skrzyżowaniu znalazłam psiaka, który biegał jak oszalały wśród samochodów. Dziś wiem, że najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu. Nikt go nie szuka, a ja na dziś mam w domu dodatkową moc uczucia. Psiak jest tak niesamowicie przytulaśny i lizuśny, że nie sposób oddać go do schronu. Ma około 6 miesięcy. Szukam mu domku na własną rękę.[/quote] Biedna psinka - jak mozna tak zwyczajnie wywalic własnego psa na poniewierke :shake: oczywiscie to pytanie retoryczne ! Dobrze ze trafił do Ciebie i ze szukasz mu domu :klacz: oby kazdy tak zareagował w tej sytuacji . Quote
albiemu Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 nie wyszła wczoraj nawet z budy .... to nie jest pies do schroniska ... ona tam odejdzie i nawet nikogo to nie będzie obchodziło musimy ją zabrac jak najszybciej! Quote
SZPiLKA23 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kasia wiesz pomyślałam ze to może ona ma szczeniaki, w sumie 2 tygodnie temu na to nie wyglądało ale to możliwe bo była zagłodzona, jak miała 2-3 szczeniaki to nie nie miała dużego brzucha to by wyjaśniało to ze mało wychodzi z budy i jeszcze "inna" sprawe.... wiesz o co chodzi? Quote
albiemu Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 możliwe ... nie wiem - zmartwiłomnie to, że wczoraj nie wyszła, nie daje mi to spokoju Quote
ewajanka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mam nadzieję że to chwilowe zachowanie Mamby. Hmmmm. Quote
Figa Bez Maku Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mamba dziwnie się zachowuje... czy na pewno dobrze się czuje? Mambuniu zdrówka życzymy:loveu: i domek o przyjście prosimy:eviltong: Quote
Figielek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bidula.....!!!!!!!!To świadczy tylko o tym,że schroniska są przepełnione i wolontariusze nie maja czasu na szukanie pojedynczych jednostek. To przykre albo to schronisko (już nie pamiętam gdzie).Psy cisną się w malutkich klatkach a wolontariusze rozpychają się na super drogich krzesłach. Taka prawda....:shake: [CENTER]A tobie Mamba życzę byś szybko znalazła domek..;) [/CENTER] Quote
SZPiLKA23 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja Mambe widziłam bo chciałam odrazu sprawdzic co i jak.... wydawało mi sie ok bo łapka sie zagoiła ale pod koniec zaniepokoiło mine to ze prawie nie wychodziła z budy:shake: Quote
Figa Bez Maku Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Figielek']Bidula.....!!!!!!!!To świadczy tylko o tym,że schroniska są przepełnione i wolontariusze nie maja czasu na szukanie pojedynczych jednostek. To przykre albo to schronisko (już nie pamiętam gdzie).Psy cisną się w malutkich klatkach a wolontariusze rozpychają się na super drogich krzesłach. Taka prawda....:shake: [CENTER]A tobie Mamba życzę byś szybko znalazła domek..;) [/CENTER][/QUOTE] Figielku..wolontariusze na pewno nie rozpychają się na krzesłach ( ani drogich ani tanich...)....to kierownictwo schronisk czasem nie staje na wysokości zadania........ Quote
SZPiLKA23 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja juz byłam kilka razy w schronie i raz siedziłam prze 15 min:) bo chciałam zjesc Quote
Figielek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mamba..........Biedniasty piesek.....:-( Szpilka23 czy to możliwe,że Mamba jest w ciąży? Quote
SZPiLKA23 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nie wiem nie wygladało na to 2 tygodnie temu, ale jak juz pisłam jezeli miala do 3 szczeniakow i byla zagdzłodzona to nie mozna było tego rozpoznac...:( ale to by wyjasniało pare spraw... Quote
Figielek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Oby tak nie było..nie to,że nie lubię szczeniorów ale to jednak obciążenie wiele chorób i kolejne psiaki wylądują w schronisku....:placz: Bidy.....MModlę się żeby w ciąży jednak nie była......:shake: Quote
Becia66 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Boższsze, przez ta sunię spać nie mogę...:shake: To taka delikatna, krucha suczynka...:-( Quote
_Tosia_ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 biedactwo... tak mi jej szkoda.. cóz mogę napisac, macie w schronisku CUDOWNE psy trzymam kciuki za nowy domek!! Quote
Becia66 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dzisiaj rano było -5 stopni mrozu, a sunia w dziurawej budzie siedzi...:-( Quote
Figielek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mogę sprubować zorganizować w naszej klasie akcję w której będą zbierać pieniądze na (przynajmniej budę) dla Mambeczki. Już raz mieliśmy tak akcję..... zbieraliśmy wtedy na jedzenie dla tych piesków.... Quote
Recommended Posts