Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I]Odeszłaś...[/I][/B]
[B][I]Tak jesteś daleko.[/I][/B]
[B][I]Za szybko nas opuściłaś,[/I][/B]
[B][I]Tego się nie robi,[/I][/B]
[B][I]Oj nie ładnie Hapiczko.[/I][/B]

[B][I]Kocham cię Hapusiu,[/I][/B]
[B][I]Moja przyjaciółko,[/I][/B]
[B][I]Wyciągnij do mnie łapkę,[/I][/B]
[B][I]Pocałuj w czółko.[/I][/B]

[B][I]Tak tęsknię,[/I][/B]
[B][I]Jak kwiat za wodą.[/I][/B]
[B][I]Lecz myślami wciąż jestem z tobą.[/I][/B]
[B][I]Hapusiu,[/I][/B]
[B][I]Mała, kochana psinko.[/I][/B]

Hapiczko[']
Powiedz Bogu tam w górze żeby moja kotka jeszcze nie odchodziła, niech ją zostawi wśród nas, na ziemi.
Ona ma dopiero 8 miesięcy...

Posted

Nie. Nie znalazła się. Ja ją tak kocham to jeszcze dziecko. Tata sprawdzi na strychu ale wątpię czy tam będzie. Hap, jeśli Pusia jest z tobą to powiedz że bardzo ją kocham choć nie zawsze to wyrażałam. Nie odbieraj mi jej panie Boże, proszę!

Posted

[B][I]Jutro minie pól roku... Ciekawa jestem Hapisiu ule w tym czasie uratowałaś zwierzaków, ile poznałas w psim niebie, ilu pocieszyłaś właścicieli w czasie tych 183 dni... Dzis rozmawiałam z Kakuś o jamniku. Zastanawiałam sie czy chciała byś żeby zamieszkał jakis u nas w domu? Może poprosisz rodziców żeby się zgodzili? Może mi pomożesz? Może pomozesz jakiejś biedotce...[/I][/B]

Posted

[quote name='Ola164']Dziękuję że jesteście przy mnie... tylko ja nie mogę mieć kolejnego jamnika... patrzę w fotki i wciąż za nią placzę...[/quote]

Bo to ogromny żal stracić przyjaciela. Ja też nie chciałabym nowego kotka. Ale Pusię dostałam rok po śmierci Ines i nie wyobrażam sobie życia bez niej.
Hapusiu[']

Posted

[quote name='Isadora7']A jednak czuwają te nasze kochane istoty za TM. Bardzo się ciesze że kotka sie znalazła i z całego serducha zdrowia dla niej życzę.[/quote]

Isadora bardzo ci dziękuję i wątku hap już nie zaśmiecam.

Posted

To wspaniale, że kicia się znalazła... Niedobrze, że jest w złym stanie, ale wyliże się z tego :)
Jak widać Hapusia czuwa :)))

A oto i mój obiecany obrazek z Hapusią :D Kiepskie trochę, bo już bardzo dawno nie korzystałam z photoshopa i połowę rzeczy już zapomniałam ;) poza tym jakos jest kiepska bo przy wrzucaniu na imageshack tak jest, ale stralam sie :)
Olu, pozdrawiam Cię ciepło :)
Hapuniu, pamiętamy o Tobie!!!! [']

[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/1641/hapkado2.jpg[/IMG]