Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani moi :loveu: To już 500 postów o Hapiczce, pisanych z serca :loveu:

[B][I]Oj, Hapiczko zobacz jak wszyscy o tobie pamiętają.. Byłaś takim małym, wielkim psem! Bylaś jamnikiem, bo przeciez psy dziela się na: PSY i JAMNIKI! To już 177 dni... Ale ty w moim sercu będziesz zawsze![/I][/B]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślą przewodnią corocznych "Marszów Jamników" w Krakowie jest: "Jamnik to styl życia". Te pieski mają swój niepowtarzalny urok, fantastyczną mimikę "twarzy", no i są niesamowicie inteligentne. Miałaś szczęście że poznałaś Jamnika.

Posted

O tak, jamniory mają swój specyficzny urok... ;) Ja zanim miałam mojego pierwszego jamnika to jakoś specjalnie nie przepadałam za tą rasą, jednak kiedy mały trafił do nas przypadkiem to od tamtej pory pokochałam jamniory z całego serca :D ona są niesamowite :]
Hapusia była prześliczna, naprawdę, myślę, że mój urwis z pewnością mógłby się w niej zakochać ;) taka piękna jamnicza dziewczynka :)

PS: wiem, że to zabrzmi absurdalnie, ale jak wkleić banerki do podpisu???? z odsyłaczem do wątku oczywiście. bo jakoś nie mogę tego rozgryźć...

Posted

Dziękuje wszystkim ;)
Samarta - skopiuj banner i po prostu wklej ;) Jaśli chcesz mieć własny wstaw obrazek, zaznacz go i daj tą kule ziemska tam wpisz link ;)

[B][I]Hapisiu moja...[/I][/B]

Posted

[B][I]"Ja chcę Hapiczkę!"[/I][/B]
[B][I]słyszę z ust 3letniej Weroniki...[/I][/B]
[B][I]Jak wytłumaczyć? [/I][/B]
[B][I]Ta prawda boli...[/I][/B]
[B][I]Ale niezrozumienie też boli...[/I][/B]
[B][I]"Zabrały ją chmury..."[/I][/B]
[B][I]mówi 4letni Kacper[/I][/B]
[B][I]"Ale jej tam jest smutno, bo jest sama, bo tęskni..."[/I][/B]
[B][I]Na twarzy juz łzy...[/I][/B]
[B][I]"Ale obiecaj mi Ola, że jak będziesz duża to kupisz samolot!"[/I][/B]
[B][I]Obiecuję....[/I][/B]
[B][I]"I polecisz do Anioła, co tam z nią stoi i przywieziesz ją tu do nas..."[/I][/B]
[B][I]Tak zrobię...[/I][/B]
[B][I]"I ona będzie wesoła..."[/I][/B]

[B][I]To już 178 dzień Hapisiu... Tęsknię... Kacperek i Wera też... Pokochali Cię...[/I][/B]

Posted

[B][I]Witaj Hapusiu, teraz byłybyśmy na spacerku, a tak to idę tylko z Ciućmokami... Gdzie się podziała moja trójca świrnięta? Uwierz mi, one juz nie są takie jak wcześniej, Ty dawałaś naszym spacerką tyle radości, byłaś mała, aktywna i miałaś wielką chęć do życia... którą Ci zabrano ;([/I][/B]
[B][I]Dziś Hapusiu mija 179 dzień, a ja nic nie moge zrobić! Patrzę tylko w twoje zdjecia... dotykam, to juz nie jest cieplutkie futerko, to juz nie jest twoje ciało, to nie jest łysy brzuszek... Ale przeciez widzę Ciebie! inną Ciebie... Ciebie z fotografi...[/I][/B]

Posted

[FONT='Times New Roman']Dokąd idą psy, gdy odchodzą?
No, bo jeśli nie idą do nieba
To przepraszam Cię, Panie Boże
Mnie tam także iść nie potrzeba

Ja poproszę na inny przystanek
Tam gdzie merda stado ogonów
Zrezygnuję z anielskich chórów
Tudzież innych nagród nieboskłonu

W moim niebie będą miękkie sierści
Nosy, łapy, ogony i kły
W moim niebie będę znowu głaskać
Moje wszystkie pożegnane psy[/FONT]

Posted

[B][I]I juz 180 dzień... byłam u wujka, u Czarka. Trochę go pod szkoliłam i pobawiłam się z nim. Dlaczego nie byłaś ze mną? Moglibyście się razem bawić... Moglibyście... gdybyś była, ale ty wciąż jesteś...tylko inna![/I][/B]

[B][I]Patrzę na niebo,[/I][/B]
[B][I]wszystkie chmury przypominają mi psy różnych ras...[/I][/B]
[B][I]Szukam jamnika,[/I][/B]
[B][I]- O jest tam, tam po środku![/I][/B]
[B][I]Z jego grzbietu tak jakby wyrastały skrzydła, [/I][/B]
[B][I]nad głową mała chmurka - aureola![/I][/B]
[B][I]To Ty! [/I][/B]
[B][I]Nie mam wątpliwości że to TY![/I][/B]

Posted

Olu, nie licz tak tych dni... Nie możesz o tym tak cały czas myśleć, tak tego rozdrapywać, bo będziesz się męczyć bez końca. Nie mówię przez to, że masz o niej zapomnieć, nie, oczywiście, że nie. Ale po prostu sporóbuj (powoli) się z tym pogodzić... Ja wiem, że to brzmi dosyć abstrakcyjnie i wiem, że łatwo się mówi, ale ja sama cos takiego przezyłam i wiem co mówię...
Wiem, że bardzi kochałaś Hapkę. I wiem, że bardzo boli Cię jej odejście. To oczywiste... Mogłyście spędzić razem jeszcze wiele wspaniałych chwil, ale nie było wam to niestety dane. Pomyśl chociaż o tym, że Hapunia tam gdzie teraz jest, jest szczęśliwa i wie, jak ją kochasz i że tęsknisz i mogę Cię zapewnić, że ona tam na Ciebie będzie czekała...
Eh... w sumie to widzę, że jednak moja wypowiedź była bez sensu... Nie wiem sama co chciałam powiedzieć, ale jedno wiem na pewno: nie rozdrapuj ciągle tej rany, pozwól, aby się zagoiła... Nie zamartwiaj się tak kochana, no tak nie można... :shake:

pozdrawiam i pamiętam o Hapce [']

Posted

Szajbus - jak zawsze z nami!
Dinka - pocieszycielka nasza :*
Calinka - ale się cieszymy na Twój widok!
Samara - czasami takie liczenie pomaga, wydajemisię że w końcu potrafię sie połapać w tym wszystkim, że Jej nie ma...

[B][I]Witaj Hapisiu, dziś dzień byłby bardzo szalony! :shake: Rano wstałam o 7 o 7.30 musiałam wyjść z domu, wróciłam o 15 a już o 15.30 musiałam biec na basen! Wrócilam teraz: zmęczona.... Nie ma tu juz mojej pocieszycielki, która pomaga odpocząć ;( Myślałam o Tobie, ale po szkole nie zdążyłam nic napisać tylko przeczytałam...[/I][/B]

[B][I][COLOR=lightblue]181...[/COLOR][/I][/B]