Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Lady! [/B]tak mam na imię...mam dwa lata a tak wiele w swoim krótkim życiu przeszłam!!! Urodziłam się rzekomo w jakiejs hodowli, było tam mnóstwo psow , moje rodzeństwo i mama, która troszczyła się o mnie i karmiła...zyłam sobie i rosłam beztrosko, dokazując z moimi braćmi i siostrami.Pewnego dnia do naszego domu przyjechał obcy człowiek i mnie zabrał...czułam się samotna i opuszczona!Z czasem zrozumiałam , ze to jest mój nowy dom.Byłam kochaną kluseczką swojego pana.Nadal sobie rosłam i poznawałam piękny swiat.
Nadeszły wakacje i moj pan zabrał mnie ze sobą na wędrówkę. Było cudownie ...tylko ja i on...
Jakiś telefon przerwał sielnakę. Pozostawił mnie:-( , mówił, ze tylko na miesiąc, ze wróci i znowu bedzie jak dawniej ale minęło juz tyle czasu...
Czekam, ale na próżno.Jestem uwiązana na łańcuchu, a obce psy w czasie cieczki nie daja mi spokoju.Moje dzieci znalazły juz nowe kochajace domy, ja mam mniej szczęścia...Trace siły i wiarę, ze moje życie kiedys się zmieni.
Jestem [B]Lady...[/B]spokojna i posłuszna sunia ze mnie, nauczona czystości (mimo łańcucha) i podstawowych komend.Nie jestem agresywna[B]!!![/B]Kocham dzieci te małe i te duże, psy i koty również.
Czekam na Ciebie mój człowieku, aż przyjdziesz i uwolnisz mnie z łańcucha!!! Mieszkam w Stankowicach koło Lubania. Nadchodzi zima, a z nią trudniejsze dni dla mnie...
Czy możesz dać mi [B]dom!!! [/B]oddam Ci swoje psie serce i dusze, czy to mało[B]!!![/B]
[IMG]http://img526.imageshack.us/img526/2218/1000693cg4.jpg[/IMG]
[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/5801/1000694iv9.jpg[/IMG]
ta sunia może nie wygląda rozpaczliwie, ale cierpi strasznie, jest bardzo wychudzona.Na przełomie listopada lub grudnia znowu będzie miała cieczkę i znowu jakiś pies z okolicy ją zapłodni!!! Staramy się namówić obecnego właściciela suni aby ją nam oddał...nie ma mowy aby w nią zainwestował i wysterylizował.Jak długo ten koszmar może trwać?Sunia ma książeczkę zdrowia (choc bez aktualnych szczepień) , jest zaczipowana i ma paszport.Nie powinna wisieć na łańcuchu i w nieskończoność rodzić dzieci!!!
[B]Dogomaniacy !!! pomóżcie!!! [/B]

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewno ;)
ale moze już jutro .. bo dziś to już nie myśle :roll:
Podaj mi jakiś numer konta i dane na kogo miały by pierniążki przychodzić.. zrobię aukcję cegiełkową....

no i zdjęcia większe by sie przydały ;)
podeślij mi na maila [email][email protected][/email]

Posted

[B]Asiorku! [/B]ślicznie dziękuję za pomoc! jutro na pw wyślę Tobie namiary na konto bo tez już dzisiaj ledwo funkcjonuję , a zdjęcia zaraz podeślę to jeszcze dam radę zrobić...
Solito! ja zawsze jakąś bidę wykukam...a sprawa gorąca, bo znowu cieczka sie zbliza!!!

Posted

Asiorku! wysłałm Tobie na pw dane na które czekałaś....
[B]straszna cisza u tej biednej Lady!!! czy nikt jej nie widzi? [/B]
[B]Lady, zrobimy co w naszej mocy aby jak najszybciej ciebie zabrac i dac ci nowe życie!!!![/B]

Posted

mar.gajko... pewnie ze mozna by ja teraz wysterylizowac , ale najpierw trzeba kasę na sterylke uciułac...a po sterylce od razu na łancuch...przeciez musi sie wygoić i w tym przypadku potrzebny tymczas, nie ma innego wyjscia, nie chcemy czekac az znowu jakis samiec jej zrobi dzieci ale nie mamy dla niej zadnego tymczasu nawet płatnego...

Posted

[B]Lady[/B] nie musi mieszkac w bloku, równie dobrze sprawdzi sie w domu z ogrodem, ale bez łancucha u szyi , aby tylko raz dziennie jesc dostała bo tam niestety głoduje bardzo często...
moze ten watek zmienię....

Posted

jak do tej pory nikt nie pyta i nie dzwonił w sprawie Lady, zrobiłam kilka pakatów i wywiesiłam tu i tam moze to cos da, chcemy po 1 listopada jechac do suni i podac jej zastrzyk aby nie zaciązyła znowu, moze tez bedzie tymczas dla psiny...