Jump to content
Dogomania

Kanapka:niewidoma,niezaradna staruszka.Zostaje W BAJECZNYM DOMU Ecci :) Kanapka za TM

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

problem jest z tym brzucholem, ale ja już nie wiem co mam robic, ona naprawdę dużo ruchu ma i nie dajemy jej dużo jedzonka!:shake:

Posted

Ja się dzisiaj kochane po prostu ugotowałam w pociągu jak jechałam do Wrocławia!!!Tragedia, Kan cierpi!!!Pije niezmierzone ilości wody, chętniej mojej wody!!!

Posted

U moich rodziców też w lecie jest zimnawo, dom z lat 30. grube mury, Mi jest dobrze, ale Pimek i Kan mają jednak te futra!!!Chociaż dzisiaj oboje spali cudownie, tylko za to powstawali mi o 7!!!

Posted

[quote name='agata51']Może tobie. Kanapko, skoczymy na basen?[/quote]
Kanapcia ma źródełko w ogródku, w którym zostało już nie wiele jednak wody, no cóż...woda z ładnego źródełka smakuje lepiej jak ta z własnej miseczki...i mówią, że podobno cudze nie tuczy:cool3:

Posted

[quote name='agata51']Zainstalowałaś jakąś ukrytą kamerę? Do czego to doszło? Nie wiem, czy oddam ci Bafka.[/quote]
po prostu weszłam do kuchni, przeraziłam się i po czym pobiegłam po aparat...po wczorajszym wieczorze nie miałam już nastroju!!

Posted

Tata poszedł z paskudą...na mieszkanko, obmyślać plan działania!!! Teściu po wczorajszym jest bardzo, ale to bardzo obrażony...
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Purple]A oto dzieło naszej królewny!!!
[IMG]http://images33.fotosik.pl/280/0d54f1fa0c370c35med.jpg[/IMG]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]bo nie można zostawiać niedojedzonego tuńczyka w puszce!!!
[IMG]http://images25.fotosik.pl/225/5fd7c29c4b5f349amed.jpg[/IMG]
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Korenia']Kanapciu ślicznie posprzątałaś :loveu::evil_lol:[/quote]
nawet mnie nie wkurzaj!!!Ja zawsze po 10 razy muszę te chore panele w tej kuchni myc, są takie okropnie ciężkie w pielęgnacji, a tu tak mi pomaga moja wstrętna psina!!!