GameBoy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 czy da sie cos dowiedziec o tym wolnym szczeniaku czy odpuscic i nie pytac nawet? Quote
Sajnox Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Witam male sa zdrowe i grubiutkie ale na razie nie mam jak zdjec zrobic chyba ze z kam internetowej ale slabej jakosci jednak jak chcesz to moge zrobic jesli masz jakies pytania na temat matki i malych pisz na watku lub na pw Quote
GameBoy Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 chcialabym zobaczyc jak wygladaja szczeniaki bo walsnie takiego psiaka szukam dla siebie kiedy beda do adopcji? Quote
Sajnox Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Wszystkie male na swieta beda mialy swoje domki.:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Sajnox Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Witam jedna z rodzin od chlopczyka sie wycofala:placz::placz: mam prozbe czy moglby kotos malenstwo wystawic w jakis ogloszeniach ja niewiem jak sierota ze mnie. Niestety nie mam osobnych fotek malego ale grupowe sa maly ma 7tyg. Prosze o pomoc w wstawieniu malego i dziekuje Quote
Recommended Posts