Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Padł mi komputer i nie mam za bardzo możliwości zaglądania tu...

U psiaka niestety bez zmian. Dużo ogłoszeń już się skończyło i przez ten cały czas ani jedna osoba nie odezwała się w sprawie adopcji Argoska...

Ostatnio oddaliśmy też ostatnie pieniądze, które dostaliśmy na operację za pośrednictwem poczty. Zostały tylko te od Miłosza, za które planujemy dać ogłoszenie w gazecie. Ale dopiero na wiosnę, bo w schronisku powiedziano nam, że wtedy jest najwięcej adopcji.

Argos nadal szuka dobrych ludzi, którzy dadzą Mu dom i poczucie bezpieczeństwa.

Posted

[quote name='KEEA']

Ale dopiero na wiosnę, bo w schronisku powiedziano nam, że wtedy jest najwięcej adopcji.

[/QUOTE]

którą wiosnę?
jeśli planujesz dać go do ogólnopolskiej gazety to absolutnie nie ma na co czekać
zobaczą go ludzie wszyscy a nie Ci, którzy wraz z sezonem postanawiają sobie pupilka znaleźć
tymczasem poproś kogoś żeby podrzucił argosa na cafe animal, może trafi do metra
ogłoszenie będzie za darmo

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='lilith27']napisłam o pomoc do Soemy
możewrzuci go na cafe animal, może trafi do metra......[/QUOTE]
Na pewno wrzucę :) i będziemy próbować do skutku..

Posted

tak jak floyd
piękny wielki pies
niedowidzący z uwagi na zespół suchego oka
za trzecim razem znalazł dom
dopiero trzecia edycja w metrze przyniosła mu szczęście
ale trafił tak.....że lepiej być nie może

dziękuję soema za odzew

• 1 month later...
Posted

Odzyskalam komputer i czesc hasel. Nie mam dostepu do maila KEEA, bo wszystko bylo na Outlooku. Niestety na maila Argosa na wp nie dostalam ani jednej wiadomosci dotyczacej adopcji...

Posted

W tej chwili to raczej "miał" ogłoszenia. Robiłam je jakiś czas temu i większość już wygasła. Nie mam ani loginów, ani haseł do tych portali ogłoszeniowych, bo to jest w jednym pliku na moim starym kompie, który padł.
Jeśli chodzi o wzrok, to pewnie już prawie nie widzi. Kiedy byliśmy z nim u okulisty, to od razu zauważyłam, że jego wzrok bardzo się pogorszył przez ten rok.
Co do innych psów, to na tej działce, gdzie go znalazłam był z innym psiakiem, samcem i żyli tam sobie razem w zgodzie. W schronisku ma oddzielny boks, więc mógł się zrobić trochę bardziej egoistyczny... ; )

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...
Posted

my na dogo olałyśmy go troszkę,
ale...........................................
z malamuckiego forum wynika, iż tamtejsze ciotki (w szczególności wolontariuszak ze schroniska Iza D.) znalazły dom argosowi
znany jako szarik na tamtejszym forum (i w schronisku w milanówku) pojechał do nowego domu
podobno jest grzeczny i zaakceptował się z 7 m-czną koleżanką