Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tytus to piesek, który miał uszkodzoną szczękę - był rehabilitowany. Aby przyspieszyć gojenie chorej szczęki, wyliśmy i wtedy Skunks otwierał pysk. Jest wykastrowany. Z powodu nieprzemyślanej decyzji człowieka musiał wrócić niedawno do azylu po tym, jak znalazł już dom.
Tytus jest przemiłym psiakiem, ma jedną wadę nie toleruje innych zwierząt. Nadaje się więc do domu gdzie będzie jedynym zwierzęciem. I z tym mamy największy problem, ponieważ brakuje miejsca na to, żeby go odizolowac od innych psów. Co mamy zrobić?
Jest juz trochę zrezygnowany, nikt go nie chce, kazdy woli szczeniaka albo jakąs piękność, a on czeka i wypatruje....
Prosimy ludzi o wielkim sercu o pomoc.
Kto może podarowac mu dom?
Ja już go ogłaszałam, odezwał się ktoś, wysłałam dodatkowe zdjęcia i potem juz była tylko cisza.Dlatego postanowiłam otworzyć mu osobny wątek, ostatnio kilka naszych psiaków znalazło domy, może i jemu sie poszczęci.
Ostatnio nie wygląda najlepiej.
Narazie tylko jedno zdjęcie, ale na pewno Ania wstawi zdjęcia z ostatniej sesji.

Pies przebywa w tej chwili w Zgierzu:
Fundacja "Medor" Przyjaciele Bezdomnych
Zwierząt
ul.Urocza 9
95-100 Zgierz
kom. 506-761-221
e-mail:
[email protected]

moge równiez udzielić informacji osobiście pod nr telefonu 503 905 766

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja myśle że imie jest ok, i tak sie pewnie będzie inaczej nazywał w nowym domku, a jest tyle "słodkich" imion na dogomanii, to imę go wyróznia!
Podkreśla jego beznadziejną sytuację...

Skunksik do góry! :multi: