Yourii Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [CENTER][IMG]http://i-kartki.eu//kartki/353/8/d/822.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Princess_York Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Sto lat sto lat niech żyję żyję nam :) . Wszystkiego najlepszego !!! :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 100 lat Be..wszystkiego naj,naj,naj [IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkiFDclaGGyfoy10zztWBPf5gro3EaMaqm3VMpyzSixXQ_gYuRqA[/IMG] Quote
FREDZIU Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cześć Be, nie wiem, masz urodzinki, imieninki, zresztą obojętnie Składam cie naj, naj, naj serdeczniejsze życzonka, 100 lat życia i spełnienia marzeń:laola::new-bday:. Pa pa:lol: Quote
karkakarka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 O! Ktoś tu świętuję! Wszystkiego najlepszego! Quote
Karolina. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [COLOR=indigo][B]Wszystkiego najlepszego! [/B][/COLOR]:) Quote
dzasta Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [CENTER][B]Wszystkiego Naj Be!!![/B] [B] Spełnienia marzeń !!! [IMG]http://www.freshflowersandgifts.com.au/shop/images/big/ss_chocolate_affair.jpg[/IMG] [/B][/CENTER] Quote
Yourii Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No nie! Znowu impreza urodzinowa mnie ominęła! :P Be wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :) Quote
*Jot* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cześć Be :multi: Gdzie jesteś ? Nie wiem co było-urodziny?imieniny? Dołączam się do życzeń. STO LAT Be :loveu: [IMG]http://www.tulipany.lua.pl/images/d925ef7c9c55bb8bef8781523e0d2a61.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='karkakarka']Be gdzieś się zaszyła :roll:[/QUOTE] Karina o co Ty ją podejrzewasz hihi myslisz ze Ona ma ten problem..? :evil_lol: Quote
Yorkomanka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Daria spadłam z fotela:megagrin: Cześć zaszyta Be :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Cze laski :loveu: Przepraszam :oops: wiem, długoo mnie nie było ale to naprawdę brak czasu. Najpierw jedna impreza, goście 4 dni (Pudzianki :loveu:):loveu: w następny weekend kolejna, potem tłusty czwartek, pracy miałam od ciula :shake: Ostatki, a wczoraj to myślałam, że się nogami nakryję :crazyeye: Popularne imieniny (Grzegorza, Krystyny i Bożeny) w jeden weekend i nie pamiętam kiedy było tyle zamówien.. :crazyeye: No i tak naprawdę dopiero dziś mam wolne, spałam do 10:30 :crazyeye: Na 15 wybieram się do kina więc jakoś muszę się tu z wami w miarę wyrobić, ogarnąć chatę i siebie no i zmykam. Daria, Martyna, Agnieszka, Marzena, Klaudia, Karina, Agata, Karolina, Justynka, Sandra, Jolka bardzo, bardzo dziękuję wam za życzenia :loveu: Kochane jesteście :calus: Jola miałam i jedno i drugie :evil_lol: I trzecie nawet też :evil_lol: No a poza tym wszystko u nas po staremu, Jess po cieczce więc odliczajcie te 6 czy 7 m-cy i będziemy kryć :multi: Kurcze ile to czasu :roll: Buff właśnie się opala kołami do góry :loveu: Ostatnio w miarę grzeczna nawet jest :diabloti: Zdjęć oczywiście żadnych nie mam ale jutro do lasu się wybieramy więc coś tam zrobię ;) Nio.. to lecę dalej poczytać co tam u was :multi: Quote
*Jot* Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='tigrunia'] Jola miałam i jedno i drugie :evil_lol: I trzecie nawet też :evil_lol:[/QUOTE] Jedno i drugie to wiem,ale to trzecie? :roll: Jaśniej do mnie...powinnaś pamiętać,że ja nie kumata :evil_lol: Cześć Be :multi: Quote
dysia-u Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 hej Be!!!!!! a ja to co???!!!! moich życzeń nie widziałaś??? eeejjj grabisz se aha , kurcze chyba na NK były , ale co tam, BYŁY Quote
karkakarka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Pegaza']Karina o co Ty ją podejrzewasz hihi myslisz ze Ona ma ten problem..? :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Yorkomanka']Daria spadłam z fotela:megagrin: Cześć zaszyta Be :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Och wy kosmate i brzydkie myśli macie ::evil_lol: Be a jak były pudziany to masz może jakieś fotki młodego? Quote
tigrunia Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='*Jot*']Jedno i drugie to wiem,ale to trzecie? :roll: Jaśniej do mnie...powinnaś pamiętać,że ja nie kumata :evil_lol: Cześć Be :multi:[/QUOTE] Urodziny, imieniny i Dzień Kobiet gamoniu :eviltong: No cześć :loveu: [quote name='dysia-u']hej Be!!!!!! a ja to co???!!!! moich życzeń nie widziałaś??? eeejjj grabisz se aha , kurcze chyba na NK były , ale co tam, BYŁY[/QUOTE] No fakt.. nawet nie podziękowałam za życzenia na nk :oops: W takim razie oficjalnie dziękuję wszystkim, którzy życzenia mi złożyli w jakikolwiek sposób :loveu: :evil_lol: [quote name='karkakarka']Och wy kosmate i brzydkie myśli macie ::evil_lol: Be a jak były pudziany to masz może jakieś fotki młodego?[/QUOTE] Nie mam :-( Nie taki on młody.. 2 lata niedługo skończy :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Cze Be..to Ty tak jak i ja podwójne święto..a nie potrójne....ja potrójne będę miała ..mam nadzieję że to jeszcze,jeszcze.....dzień babci....jejku ja babcią kiedyś..jak to poważnie i dziwnie brzmi heh Quote
*Jot* Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='tigrunia']Urodziny, imieniny i Dzień Kobiet gamoniu :eviltong:[/QUOTE] No i widzisz jaki gamoń z Wami na dg przebywa ! :oops: Cześć Be :multi: Aga o czym Ty piszesz? Jaka Babcia ? Ja tam o tym w ogóle nie myślę....zawsze młoda i piękna...:evil_lol: :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='*Jot*']No i widzisz jaki gamoń z Wami na dg przebywa ! :oops: Cześć Be :multi: Aga o czym Ty piszesz? Jaka Babcia ? Ja tam o tym w ogóle nie myślę....zawsze młoda i piękna...:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] No chyba tam kiedyś będzie jakaś ze mnie babcia hihi..za jakieś 50 lat :) Quote
Yourii Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Babcia też może byc piękna i młoda :P Bee zobaczysz te 7 miesięcy minie jak z bicza strzelił :) a tatko wybrany ? Quote
Recommended Posts