tigrunia Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Yoko2009']hej Be, no w końcu się doczekałam hihi, fotki pięknei Bellusia też:) a nawet mój Darecki i teściowa się załapali na Twoje fotki ehheheheh:)[/QUOTE] No widzisz.. skorzystali :evil_lol: [quote name='Pegaza']Be a ja bylam na Slubach panienskich kiedys i taka beznadzieja tez ze szkoda bylo mi czasu by siedziec w tym kinie i chcialam wyjsc ale siedzialam bo myslalam ze w koncu z czegos sie posmieje.. a po fotach widze ze Ty tez zamiast patrzec do obiektywu to latala Ci glowa dookola hehe wiec nie narzekaj na psa ze nie chcial wspolpracowac ;) [URL]http://images39.fotosik.pl/631/de5489d690848201med.jpg[/URL][/QUOTE] No my też chciałyśmy wyjść :roll: Dziś mama mi powiedziała, że też była na tym wczoraj.. i też jej się mega nie podobało :shake: Nie no Bella grzeczna jest w miarę tam nie ma co narzekać :loveu: Tylko martwiła się najbardziej gdzie jej Pan się podział :crazyeye: Pociecha mała :loveu: A mi się tak nudziło na ringu, że sobie chociaż popatrzyłam co się wkoło dzieje :eviltong: [quote name='kiniaaa'][URL]http://images47.fotosik.pl/638/9f7202358b92e231med.jpg[/URL] dwie ślicznotki z was:) Be bardzo mi się podoba Twój kolor włosów :razz:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Mogę Ci dać namiary na moją fryzjerkę - byłabyś 3 osobą z moich znajomych, która ma to samo na głowie co ja :evil_lol: Wszystkim się podoba ale mi się już trochę znudziło :eviltong: Co farbowanie dajemy więcej brązu ale chyba zupełnie zmienię koncepcję.. [quote name='FREDZIU'] :roflt::roflt::roflt:No no ja myślę ze ty szczeniaczków mić nie będziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A oto chodzi, to sprawa oczywista szkoda szkraba, moja Fredziola też by zameczyła się na śmierć, kruszyna.[/QUOTE] :eviltong: No przede wszystkim o to ;) Choć korciło mnie cały czas bo ma dziewczyna swoje zalety no ale ostatnio wyszła nam mała, nieprzewidziana choroba, którą na pewno przekazałaby dzieciakom no i teraz już na 100% kryć jej nie będę :shake: Quote
Kincia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [url]http://images43.fotosik.pl/637/f0d611b08b2419cfmed.jpg[/url] to fajne :D Quote
chrupcia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Tigrunia, olico się nudzi przed komputerem, może zamiast pisać te bzdury, czepiać się ludzi bez powodu to wyłączyłabyś komputer i zabrała się za coś pożytecznego.... bo jak już Tigrunia napisała to jest nudne, nawet bardzo. Quote
Yorkomanka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jezu jeszcze tu ta olico przylazła:angryy: Quote
*Agnieszka* Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [url]http://images43.fotosik.pl/637/f0d611b08b2419cfmed.jpg[/url] Ślicznie tu obie wyglądacie Quote
FREDZIU Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 CO TO ZA UPIERDLIWA OLICO:angryy::angryy: Be nie przejmuj się jak ktoś ma ubogie zycie zew i wew to musi czepiać się innych:cool3:. Zapraszam na focie:lol: Quote
tigrunia Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Kincia'][URL]http://images43.fotosik.pl/637/f0d611b08b2419cfmed.jpg[/URL] to fajne :D[/QUOTE] Miło, że się podoba :multi: [quote name='chrupcia']Tigrunia, olico się nudzi przed komputerem, może zamiast pisać te bzdury, czepiać się ludzi bez powodu to wyłączyłabyś komputer i zabrała się za coś pożytecznego.... bo jak już Tigrunia napisała to jest nudne, nawet bardzo.[/QUOTE] Np. czesanie psów do zdjęć :diabloti: [quote name='Yorkomanka']Jezu jeszcze tu ta olico przylazła:angryy:[/QUOTE] Ano widzisz.. tak sobie chodzi i czeka aż wstawię zdjęcie nieuczesanego psa z nieogolonymi uszami :crazyeye: A nóż się pusta miska gdzieś na fotce trafi :crazyeye: :roflt: [quote name='agamewa'][URL]http://images43.fotosik.pl/637/f0d611b08b2419cfmed.jpg[/URL] Ślicznie tu obie wyglądacie[/QUOTE] Dzięki Aga :loveu: [quote name='FREDZIU']CO TO ZA UPIERDLIWA OLICO:angryy::angryy: Be nie przejmuj się jak ktoś ma ubogie zycie zew i wew to musi czepiać się innych:cool3:. Zapraszam na focie:lol:[/QUOTE] Ładnie podsumowałaś ;) Byłam, fotki widziałam - bardzo ładne :loveu: Wylicytowałam ostatnio na allegro maty do tańczenia po 20 zł i właśnie dziś je rozpakowałam.. Znaczy się jedną na razie bo Łuki coś nie ma chęci ze mną tańczyć :diabloti: Na początku nie działały mi strzałki ale już je skonfigurowałam a teraz użeram się z nowymi piosenkami bo nie chcą mi się rozpakować :mad: Znalazłam też forum o grach tanecznych i jestem w szoku ile ludzi w to gra i starszych i młodszych :crazyeye: Dużo ludzi traktuje to jako codzienny trening np. :crazyeye: Jajca normalnie.. zobaczymy - może mi też wejdzie w krew i będę na macie gubić kilogramy :multi: :evil_lol: Quote
chrupcia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 no właśnie i da przykład innym jak psy "powinny" wyglądać, bo te nasze takie potrzepane :evil_lol: Quote
*Jot* Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cześć niezadowolona ze swoich psów Be. :diabloti: Cześć wełnista Jess :diabloti: Cześć brzydka Buff :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt: Co to za maty bo nie wiem.....:roll: Za stara chyba jestem,żeby coś takiego znać.:oops: EDIT: zapomniałam o najważniejszym.Zdjęcia super :loveu::loveu: Zauważyłam,że jak Ty patrzysz w lewo to mała w prawo i odwrotnie :evil_lol: I kolor włosów rzeczywiście świetny masz :loveu: Quote
Karolina. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wszyscy mają matę... mam i ja! :) Sprawiłam sobie na prezent ta święta, nie te ostatnie, tylko wcześniejsze. Jako że był to okres przedświąteczny to przysłali mi nie tą paczkę, bo jakąś ładowarkę samochodową do telefonu zamiast maty z grą... Ale się dogadaliśmy, odesłałam ładowarkę, oni przysłali mi matę z grą, i drugą grę dostałam gratis :cool3: Więc mam jedną grę "Mój fitness", a drugą jakąś taneczną. Mój zapał był wieeelki, ale tylko przez pierwszych kilka dni :diabloti: Potem nie wiedzieć czemu osłabł, i już nie chciało mi się biegać w miejscu i wykonywać skłonów na macie :evil_lol: [URL="http://aktywni.pl/aktualnosci/moj-fitness/"]Tutaj filmik[/URL] oczywiście wydaje się być takie fajne i w ogóle, ale ja nie mam aż takiej motywacji... Ale tobie życzę więcej wytrwałości! :) [URL]http://images39.fotosik.pl/631/de5489d690848201med.jpg[/URL] :loveu: Quote
*Jot* Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Be przyszłam Ci powiedzieć dobranoc bo zaraz znikasz ponoć :) Ja z dg też już znikam. Spoglądam na ten film. Kurcze te jaskinie to już nie dla mnie....od razu czułabym jakby się wszystko na mnie waliło i mnie zgniatało.Brrrr Oglądaj do końca horrorek co? :diabloti: Quote
Marzena* Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='*Jot*']Be przyszłam Ci powiedzieć dobranoc bo zaraz znikasz ponoć :) Ja z dg też już znikam. Spoglądam na ten film. Kurcze te jaskinie to już nie dla mnie....od razu czułabym jakby się wszystko na mnie waliło i mnie zgniatało.Brrrr Oglądaj do końca horrorek co? :diabloti:[/QUOTE] Be może i znika z dg, ale u siebie nawet się nie pokazała :( A ja tak liczyłam na fotki brzydkich, poczochranych psów z zarośniętymi uszami :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Be jestes czy serce Ci stanelo po horrorze?;) Quote
tigrunia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='chrupcia']no właśnie i da przykład innym jak psy "powinny" wyglądać, bo te nasze takie potrzepane :evil_lol:[/QUOTE] ;) [quote name='*Jot*']Cześć niezadowolona ze swoich psów Be. :diabloti: Cześć wełnista Jess :diabloti: Cześć brzydka Buff :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt: Co to za maty bo nie wiem.....:roll: Za stara chyba jestem,żeby coś takiego znać.:oops: EDIT: zapomniałam o najważniejszym.Zdjęcia super :loveu::loveu: Zauważyłam,że jak Ty patrzysz w lewo to mała w prawo i odwrotnie :evil_lol: I kolor włosów rzeczywiście świetny masz :loveu:[/QUOTE] Cze Jola :p Hmm.. a widziała Ty nad morzem czy gdzieś tam takie maszyny do tańczenia? To działa na tej samej zasadzie ino mata taka szmaciana ;) Dzięki :loveu: Ano widzisz.. tak wyszło ;) No i dzięki :loveu: [quote name='Karolina.']Wszyscy mają matę... mam i ja! :) Sprawiłam sobie na prezent ta święta, nie te ostatnie, tylko wcześniejsze. Jako że był to okres przedświąteczny to przysłali mi nie tą paczkę, bo jakąś ładowarkę samochodową do telefonu zamiast maty z grą... Ale się dogadaliśmy, odesłałam ładowarkę, oni przysłali mi matę z grą, i drugą grę dostałam gratis :cool3: Więc mam jedną grę "Mój fitness", a drugą jakąś taneczną. Mój zapał był wieeelki, ale tylko przez pierwszych kilka dni :diabloti: Potem nie wiedzieć czemu osłabł, i już nie chciało mi się biegać w miejscu i wykonywać skłonów na macie :evil_lol: [URL="http://aktywni.pl/aktualnosci/moj-fitness/"]Tutaj filmik[/URL] oczywiście wydaje się być takie fajne i w ogóle, ale ja nie mam aż takiej motywacji... Ale tobie życzę więcej wytrwałości! :) [URL]http://images39.fotosik.pl/631/de5489d690848201med.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE] O widzisz Karola.. też myślałam o tej fitness ale ona ok 100 zł kosztowała to kupiłam sobie taneczną za 20 :multi: Na razie jestem chora więc nie skaczę - zobaczymy co będzie dalej ;) [quote name='agamewa']Be wpadnij na fotki:)[/QUOTE] Byłam :eviltong: Quote
tigrunia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='*Jot*']Be przyszłam Ci powiedzieć dobranoc bo zaraz znikasz ponoć :smile: Ja z dg też już znikam. Spoglądam na ten film. Kurcze te jaskinie to już nie dla mnie....od razu czułabym jakby się wszystko na mnie waliło i mnie zgniatało.Brrrr Oglądaj do końca horrorek co? :diabloti:[/QUOTE] Ja nie wiem Jola co kogo kusi do tych jaskiń :shake: Jakby mi milion dolarów dawali bym tam nie poszła :shake: Oglądałam do końca.. Jest jakaś następna część? :eviltong: [quote name='Marzena*']Be może i znika z dg, ale u siebie nawet się nie pokazała :-( A ja tak liczyłam na fotki brzydkich, poczochranych psów z zarośniętymi uszami :evil_lol:[/QUOTE] No już się pokazuję :multi: :eviltong: Co Ty.. wstyd pokazywać :diabloti: [quote name='Pegaza']Be jestes czy serce Ci stanelo po horrorze?;-)[/QUOTE] No jestem, jestem , żyję :crazyeye: :evil_lol: Chora jestem cały czas. Tzn. wczoraj mi się nasiliło. Siedziałam w pracy jak na skazaniu. Dziś byłam na dwie godziny tylko a jutro już nie idę - do lekarza znów się wybieram :shake: Łuki się śmieje, że mam "Kaczą" grypę :mad: Quote
karkakarka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Cześć Be! Ładnie ci w takich włosach - nie przyciemniaj ;) Belcia - urocza :D Quote
tigrunia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='karkakarka']Cześć Be! Ładnie ci w takich włosach - nie przyciemniaj ;) Belcia - urocza :D[/QUOTE] Cze Karinka :multi: Dzięki :loveu: Nie chcę przyciemniać tylko zupełnie zmienić kolor na jakiś brązik fajny ;) Dziękuję :loveu: Quote
*Jot* Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='tigrunia']Ja nie wiem Jola co kogo kusi do tych jaskiń :shake: Jakby mi milion dolarów dawali bym tam nie poszła :shake: Oglądałam do końca.. Jest jakaś następna część? :eviltong:[/QUOTE] Też nie wiem co ciekawego w tych jaskiniach.:shake: Nie wiem czy jest następna część.Może i coś jest,ale pewnie byłaby już o czym innym. [QUOTE] Łuki się śmieje, że mam "Kaczą" grypę :mad:[/QUOTE] He he dobre :evil_lol: Be a Ty jesteś z klanu [I]tych[/I] Kaczyńskich ? :cool3: Quote
tigrunia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='*Jot*']Też nie wiem co ciekawego w tych jaskiniach.:shake: Nie wiem czy jest następna część.Może i coś jest,ale pewnie byłaby już o czym innym. He he dobre :evil_lol: Be a Ty jesteś z klanu [I]tych[/I] Kaczyńskich ? :cool3:[/QUOTE] Aż musiałam zajrzeć do wujka google i jest :multi: Mrożąca krew w żyłach kontynuacja uznanego przez krytykę horroru Zejście, który odniósł sukces na całym świecie. Oszołomiona, zakrwawiona i oniemiała po traumatycznych przejściach Sarah Carter (SHAUNA MACDONALD) wyłania się samotnie z labiryntu jaskiń w Appalachach, gdzie rozegrały się zdarzenia, stanowiące fabułę Zejścia. Miejscowy szeryf Redmond Vaines zmusza ją do ponownego zejścia pod ziemię, żeby pomogła ekipie ratunkowej w desperackich poszukiwaniach jej pięciu zaginionych przyjaciółek. Kiedy ekipa zagłębia się coraz bardziej w labirynt jaskiń, Sarah zaczyna sobie coraz więcej przypominać i uświadamiać przerażający los, jaki grozi członkom misji ratunkowej. Tylko ona zna potwory, ukrywające się w mroku jaskiń. Jednak tym razem czeka ich spotkanie z nowym plemieniem tych podziemnych istot, endogamicznych, zdeformowanych i jeszcze bardziej zdziczałych niż te, którym Sarah musiała stawić czoło. Tia.. bardzo dobre :mad: Na szczęście nie mam z nimi nic wspólnego :p Quote
*Jot* Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='tigrunia'] Tia.. bardzo dobre :mad: Na szczęście nie mam z nimi nic wspólnego :p[/QUOTE] Bardzo dobre a nie tylko dobre :evil_lol: Ufff to odetchnęłam.....bo to by było aż strach coś napisać :evil_lol: Edit:jaką mam sklerozę :roll: No to fajnie,że jest druga część.Ściągnę obie z netu :multi: A jaki tytuł ma ta druga część ? Też "Zejście" ? Bo to był taki tytuł co ? :roll: Quote
tigrunia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='*Jot*']Bardzo dobre a nie tylko dobre :evil_lol: Ufff to odetchnęłam.....bo to by było aż strach coś napisać :evil_lol: Edit:jaką mam sklerozę :roll: No to fajnie,że jest druga część.Ściągnę obie z netu :multi: A jaki tytuł ma ta druga część ? Też "Zejście" ? Bo to był taki tytuł co ? :roll:[/QUOTE] :mad: Że niby co? Stryjem miałabym Cię straszyć? :evil_lol: Noo.. Zejście 2 Quote
Gucci13 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 hej:) zejście to fajny horror, ale 2 była troszkę lepsza od 1:cool3: Quote
Yoko2009 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Hej Be:) strasznie tu horrorowato hiih, ja sama to nie mogęwieczorem ogladac bo potem po nocach mi się śnia horrory eh:) Wpadnij na foteczki do nas takie domowo spacerowe:)Moje panny pzred chwilą wykąpane wiec lśniące i pachnące są a na fotach moruski małe:) Quote
tigrunia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='Gucci13']hej:) zejście to fajny horror, ale 2 była troszkę lepsza od 1:cool3:[/QUOTE] O patrz a w komentarzach piszą, że 1 lepsza :roll: [quote name='Yoko2009']Hej Be:) strasznie tu horrorowato hiih, ja sama to nie mogęwieczorem ogladac bo potem po nocach mi się śnia horrory eh:) Wpadnij na foteczki do nas takie domowo spacerowe:)Moje panny pzred chwilą wykąpane wiec lśniące i pachnące są a na fotach moruski małe:)[/QUOTE] Cze Asia :multi: Mam to samo - śniło mi się dziś, że dziecko urodziłam i suknię ślubną wybierałam :crazyeye: To Ci dopiero horror :evil_lol: Jutro zajrzę Asiu.. dziś już zmykam spać. Marnie się czuję :shake: Quote
Recommended Posts