slawi Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No to wybawiłaś się superowo, i niech cały rok będzie taki udany:) Quote
kiniaaa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No to impreza pierwsza klasa, nawet konkursy się znalazły:) Pewnie sie wybawiłaś za wszystkie czasy :evil_lol: To czekamy na te fotki obiecane :D Quote
Yorkomanka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 oj nie ładnie Be, nie ładnie:mad: ostatnie fotki były rok temu i teraz nie wiemy już jak dziewczyny wyglądają :evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 hej Be:) no to super, ze w szampańskim humorze wkroczyłaś w nowy rok:) Z niecierpliwością czekamy na foteczki:) Quote
karkakarka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Hej Be! Odsypiasz? hehe Ja śmiem powiedzieć że nie rok a z półtorej nie było fotek ;) Quote
tigrunia Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Cześć Wam :cool3: Dziś przeżyłam makabrę zimową ale już mi się rozpisywać nie chce - kto ciekawey zapraszam do Uli galerii :diabloti: Wczoraj zaliczyliśmy tylko spacer po Szklarskiej i to bez większych atrakcji. Jutro zawijamy się do domu :-( Może zajrzymy do Huty Szkła tu w Szklarskiej i do Sztolni w Kowarach no i Wrocław bym chciała zahaczyć tylko nie wiem co na to mój kierowca :roll: Znajomi dziś po kolacji pojechali do siebie, do Niemiec no i smutno się zrobiło.. Macie fotkę na razie jedna z imprezy ;) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/501/e17a6d393a0a433cmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
slawi Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć rozbawiona Be:) [COLOR=sienna]na razie[/COLOR] jedna fotka, hm ... to brzmi obiecująco:multi: Quote
kiniaaa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [url]http://images47.fotosik.pl/501/e17a6d393a0a433cmed.jpg[/url] ulala aleś się ładnie prezentowała :razz: ;) Quote
karkakarka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Zadowoleni, uśmiechnięci i rozbawieni! Dobrze że Sylwek się udał :) No ale tylko jedna fota, choć tak jak Iwonka wierzę, że bedą kolejne ;) Quote
Pegaza Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Oj ja bym nie liczyla na wiecej fot hehe na nk tez jest tylko ta;) Quote
*Jot* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Cześć Be !! [url]http://images47.fotosik.pl/501/e17a6d393a0a433cmed.jpg[/url] no Ty jak zawsze olśniewająca :loveu: Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Cześć Be :p Ale uśmiechy, widać że zabawa udana była :p Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 :) ładna fotka a na niej jaka laseczka:):) więcej poprosimy:) Quote
laurin Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć :) To co? Nie mamy liczyć na więcej zdjęć? Quote
Yorkomanka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 a zdjęć jak nie było tak dalej nie ma... Quote
tigrunia Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Cze laski :multi: Co się tak gorączkujecie ? Spokojnie - zdjęcia będą ;) W poniedziałek w nocy przyjechaliśmy a raczej już we wtorek no i mieliśmy dzień lenistwa :loveu: Dziś do pracy, trochę ogarnęłam chatę no i jestem :p Dziękuję bardzo za miłe słowa :loveu: Zabawa była faktycznie megaaa super :multi: Mam nadzieję, że za rok będzie równie rewelacyjnie albo nawet i lepiej :multi: Wiem, że prywatki w Sylwka są nie dla mnie w każdym bądź razie :p Pewnie już Łuki się nie zgodzi na Sylwka w Szklarskiej czy gdziekolwiek dalej niż 100 km bo trochę kasy poszło a najgorsze jest to paliwo na które wydaliśmy 400 zł :angryy: No ale i tak było warto :multi: I nawet ten cholerny wyciąg na Kopę jestem w stanie przeboleć :evil_lol: W poniedziałek byliśmy w Sztolniach w Kowarach ale to potem .. jak się fotki znajdą :eviltong: Wracaliśmy do domu cały dzień :crazyeye: O 12 wyjechaliśmy ze Szklarskiej a o 24:30 byliśmy w domu :crazyeye: 400 km - nie ma to jak polskie drogi :evil_lol: Po drodze byliśmy tylko w tych Sztolniach, raz zatrzymaliśmy się na pizzę no i raz zbłądziliśmy przez navi i trza było nadrabiać 40 km :mad: Zaraz się ogarnę z fotkami, wrzucę cosik na fotosika no i wrócę.. jak nie dziś to jutro ;) Quote
karkakarka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no no no - dziś fotki dawaj i am nadzieje ze dziewczyny też będą:) Quote
*Jot* Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Be wracaj dzisiaj ze zdjęciami :mad: O jutrze w ogóle nie myśl.:evil_lol: Czeeeeść !! Quote
slawi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no tak, Be to nadziei narobi a potem mówi,że jutro:cool3: Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cze,Be Ty to już nie przeginaj z tymi fotkami lepiej co??????no!!!! Quote
Recommended Posts