Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Zafunduj zafunduj:eviltong:
cze Be:)
spoznione naj dla Jesiczki:loveu:
jaka ona zarosnieta mocno;) a dzieci to widac ze ją kochają ale ona juz ich mniej hehe

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Ale dziś mi się nic nie chce :roll: Dobrze, że Państwo Smithowie lecą to jakoś wieczór zleci :cool3:
Mam ochotę na kogel-mogel myślicie, że mogę sobie po takich wyrzeczeniach zafundować taką bombę kaloryczną? :crazyeye:[/QUOTE]
Ja też chciałam oglądać, ale zapomniałam że leci KSW, więc Smithów nie oglądam ;)
Kogel mogel błeeee, ja bym nie tknęła :evil_lol:

Posted

Ja 30 min Smithów oglądałam do reklamy ,a potem mi się znudziło przyszłam na dg :)
I włączyłam polsat z Pudzianem :evil_lol: .

Hmm .. Kogel mogel . W sumie dobre ,ale jak tylko pomyśle że to z surowego jajka to już mi się nie chce jeść ..

Posted

[URL]http://images40.fotosik.pl/287/0a9edde9e3f7ad75med.jpg[/URL] ale duże dziołchy!
A Jess jaka wyczesana :cool3::cool3:

Ty pytasz o kogel mogel a ja przed chwilą wtryniłam chikenburgera... takiego "świńskiego" z budki\...:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Zafunduj zafunduj:eviltong:
cze Be:)
spoznione naj dla Jesiczki:loveu:
jaka ona zarosnieta mocno;) a dzieci to widac ze ją kochają ale ona juz ich mniej hehe[/QUOTE]
Zjadłam :eviltong:
Cze Daria :multi:
Dzięki :loveu:
Nic nie ścinam to sobie włos rośnie :multi: Chciałam ją ostatnio pod maszynkę wziąć :crazyeye: Ale się opamiętałam na szczęście i nabieram coraz większej ochoty na wystawy z nią :loveu:
Dzieci kochają jej cycki najbardziej :mad:
[quote name='*kleo*']Ja też chciałam oglądać, ale zapomniałam że leci KSW, więc Smithów nie oglądam ;)
Kogel mogel błeeee, ja bym nie tknęła :evil_lol:[/QUOTE]
Co to KSW? Ja oglądałam Smithów do końca - super film :multi:
Kogel-mogel pychaaaaa :loveu::evil_lol:
[quote name='Princess_York']Ja 30 min Smithów oglądałam do reklamy ,a potem mi się znudziło przyszłam na dg :)
I włączyłam polsat z Pudzianem :evil_lol: .

Hmm .. Kogel mogel . W sumie dobre ,ale jak tylko pomyśle że to z surowego jajka to już mi się nie chce jeść ..[/QUOTE]
Pudzian był tak późno, że nie chciało mi się czekać zresztą ostatnio czekałam i walka trwała chyba jakieś 30 sekund więc się rozczarowałam :eviltong:
[quote name='karkakarka'][URL]http://images40.fotosik.pl/287/0a9edde9e3f7ad75med.jpg[/URL] ale duże dziołchy!
A Jess jaka wyczesana :cool3::cool3:

Ty pytasz o kogel mogel a ja przed chwilą wtryniłam chikenburgera... takiego "świńskiego" z budki\...:roll:[/QUOTE]
No rosną Pyśki :loveu:
Jess specjalnie kąpałam wieczorem, czesałam, suszyłam żeby zdjęcia urodzinowe zrobić :loveu: No i po 5 zdjęciach aparat padł.. :-(

Posted

[quote name='Yoko2009']Hej hej, zapraszamy do nas na fotki pokąpielowe:):)
No i witam serdecznie:)[/QUOTE]
Cześć Aśka :multi:
Byłam, zaliczyłam :loveu:
[quote name='Ppx']Będziecie na York Show w Dębicy :3 ? [30 maj][/QUOTE]
Nie - nie będziemy ;)

Posiedzę z wami trochę bo Ł mi dziś numer odwalił nieziemski.. zamknął mnie w domu tak, że nie mogę wyjść :crazyeye: Mam taki czarodziejski zamek, że jak od zewnątrz go zamkniesz to od wewnątrz nie otworzysz - nigdy go nie zamykamy jak jest ktoś w domu no i masz .. zamknął mnie gamoń :shake: Dzwoniłam już do mamci co by przyjechała mnie otworzyć ale kto wie kiedy ona się zjawi :eviltong: Tak więc mam musowe wolne a tyle roboty mam na dziś :shake:
No..
a wczoraj Buff była na randce :loveu: Byłyśmy na spacerku z takim Yoreczkiem fajnym :cool3: Jess nie brałam bo ma cieczkę a Buff wyganiała się za wsze czasy :multi:

Posted

Oj to Cię chłop urządził:) Mnie tez kiedys mój ex tak zamknął ale mieszkalismy wtedy na patrerze i poprosiłam przez okno sąsiadkę, dałam klucze i mnie otworzyła:)

Posted

[quote name='tigrunia']Nic nie ścinam to sobie włos rośnie :multi: Chciałam ją ostatnio pod maszynkę wziąć :crazyeye: Ale się opamiętałam na szczęście i nabieram coraz większej ochoty na wystawy z nią :loveu:[/QUOTE]
Czyli ja jeszcze nie zwariowałam, że mam ochotę Graculę raz wystawić ;)
A byś chciała coś bardziej powalczyć czy tak dla sportu tylko? (tak pytam, bo nie widziałam Jess na żywo :oops:)
[QUOTE]Co to KSW? Ja oglądałam Smithów do końca - super film :multi:[/QUOTE]
Konfrontacja Sztuk Walki - czyli właśnie 'Pudzian, który późno leciał' :eviltong: A Smithów już kiedyś widziałam, sympatyczny filmik :)
[quote name='tigrunia']a wczoraj Buff była na randce :loveu: Byłyśmy na spacerku z takim Yoreczkiem fajnym :cool3: Jess nie brałam bo ma cieczkę a Buff wyganiała się za wsze czasy :multi:[/QUOTE]
Jess już ma cieczkę znowu?

Niezły numer Twój Ci wyciął :evil_lol:

Posted

[quote name='Yoko2009']Oj to Cię chłop urządził:) Mnie tez kiedys mój ex tak zamknął ale mieszkalismy wtedy na patrerze i poprosiłam przez okno sąsiadkę, dałam klucze i mnie otworzyła:)[/QUOTE]
Mi się żadna sąsiadka nie pokazała :shake:
[quote name='*kleo*']Czyli ja jeszcze nie zwariowałam, że mam ochotę Graculę raz wystawić ;)
A byś chciała coś bardziej powalczyć czy tak dla sportu tylko? (tak pytam, bo nie widziałam Jess na żywo :oops:)

Konfrontacja Sztuk Walki - czyli właśnie 'Pudzian, który późno leciał' :eviltong: A Smithów już kiedyś widziałam, sympatyczny filmik :)

Jess już ma cieczkę znowu?

Niezły numer Twój Ci wyciął :evil_lol:[/QUOTE]
Powalczyć niee.. tak mi tęskno za wystawami więc coś z kimś muszę robić przecież :eviltong:
[quote name='karkakarka']A może masz jakieś zdjęcia ze spacerku z Buff?
Dawno jej nie pokazywałaś :([/QUOTE]
Ni ma fot :shake: Nie zabrałam aparatu.. Buff ciągle tak samo wygląda więc po co mam ją pokazywać :diabloti:
[quote name='Pegaza']Cos szybko ta cieczka przyszla.. abo sie pomylilas z dziewczynami hihi

trza bylo oknem wyjsc Be hihih[/QUOTE]
Nic się nie pomyliłam :eviltong: W zeszłym roku też tak szybko miała cieczkę a następna będzie za 7 m-cy :cool3: Jak w zegarku :multi: Buff jeszcze cieczki nie miała :shake:

Też o tym myślałam ale wiocha tak skakać z okna w biały dzień :evil_lol:

Posted

[quote name='jot11']No,ale co Be ?
Przecież gdybyś spadła to bym Ci pomogła wstać.......:diabloti:[/QUOTE]
Zanim byś dotarła to już by o mnie w gazetach pisali :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Powalczyć niee.. tak mi tęskno za wystawami więc coś z kimś muszę robić przecież :eviltong:[/QUOTE]
Czyli mnie jeszcze nie pogięło ;) Ja ciągle toczę dyskusje z mamą, bo ja namiętnie papilotuję, a mama mówi że po co jej już teraz te wąsy. A ja bym chciała ją wystawić ostatni raz, dla samej sztuki ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Zanim byś dotarła to już by o mnie w gazetach pisali :evil_lol:[/QUOTE]

No ja to pomyślałam o lokalnej TV a Ty chcesz gazetę.:roll:

Cześć laska Be :multi:

Posted

[quote name='*kleo*']Czyli mnie jeszcze nie pogięło ;) Ja ciągle toczę dyskusje z mamą, bo ja namiętnie papilotuję, a mama mówi że po co jej już teraz te wąsy. A ja bym chciała ją wystawić ostatni raz, dla samej sztuki ;)[/QUOTE]
No ja nie papilotuję :eviltong: Przy szczeniakach miała jakiś czas ale też szybko jej ściągnęłam. Włos ma dość długi - fakt na kufie by się przydał dłuższy ale jak się wystawia dla sportu to po co ;)
[quote name='karkakarka']Kurna Be, Trolka też się nie zmienia a pokazuję ;)[/QUOTE]
Nie marudź :eviltong: Buff nie lubi się prezentować :diabloti:
[quote name='jot11']No ja to pomyślałam o lokalnej TV a Ty chcesz gazetę.:roll:

Cześć laska Be :multi:[/QUOTE]
TV :crazyeye: No jeszcze tego brakowało :shake:

Dziewczyny Łuki wczoraj swoje autko sprzedał :-( Tak mi smutno, że już nim nie pojeżdżę :placz: Co prawda nienawidziłam go prowadzić ale jako pasażer było całkiem przyjemnie :loveu: Łuki miał zawsze wszystko wypolerowane, wypachnione, wychuchane :evil_lol: Spędzał przy Asterce więcej czasu niż ze mną :evil_lol: Kochał to autko no ale cóż.. przyszedł czas na zmiany. Do września prawdopodobnie będziemy tylko moją niunią jeździć co też niezbyt mnie cieszy no ale trudno.. :p Łuki sprzedał auto swojemu koledze więc pewnie czasem widzieć ją będę ale żal mi, że poszła w jego ręce bo on tak nie zadba.. :shake:

Idę śniadanie robić.. :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Hehe Be kupi Luki Wam lepsze;)
a moze kolega Cie przewiezie hihi;)[/QUOTE]
No wiem, ze kupi, ale żal mi tego autka :roll:
Ja tego kolegi bardzo nie lubię więc niech się trzyma lepiej z daleka :angryy:
Śniło mi się dziś, że rozbił Asterkę.. :shake:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cze Be :)
Chyba faktycznie baaardzo nie lubisz tego kolegi ;)[/QUOTE]
Cze Marzena :multi:
Ojj bardzo, bardzo :p

Zrobiłam sobie dziś przepyszną jajeczniczkę na śniadanko :loveu: Ze szczypioraskiem :loveu: Miodziooo :loveu: No i zmykam już do pracy się szykować :roll: