Pegaza Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Zafunduj zafunduj:eviltong: cze Be:) spoznione naj dla Jesiczki:loveu: jaka ona zarosnieta mocno;) a dzieci to widac ze ją kochają ale ona juz ich mniej hehe Quote
*kleo* Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='tigrunia']Ale dziś mi się nic nie chce :roll: Dobrze, że Państwo Smithowie lecą to jakoś wieczór zleci :cool3: Mam ochotę na kogel-mogel myślicie, że mogę sobie po takich wyrzeczeniach zafundować taką bombę kaloryczną? :crazyeye:[/QUOTE] Ja też chciałam oglądać, ale zapomniałam że leci KSW, więc Smithów nie oglądam ;) Kogel mogel błeeee, ja bym nie tknęła :evil_lol: Quote
Princess_York Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja 30 min Smithów oglądałam do reklamy ,a potem mi się znudziło przyszłam na dg :) I włączyłam polsat z Pudzianem :evil_lol: . Hmm .. Kogel mogel . W sumie dobre ,ale jak tylko pomyśle że to z surowego jajka to już mi się nie chce jeść .. Quote
karkakarka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [URL]http://images40.fotosik.pl/287/0a9edde9e3f7ad75med.jpg[/URL] ale duże dziołchy! A Jess jaka wyczesana :cool3::cool3: Ty pytasz o kogel mogel a ja przed chwilą wtryniłam chikenburgera... takiego "świńskiego" z budki\...:roll: Quote
tigrunia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Pegaza']Zafunduj zafunduj:eviltong: cze Be:) spoznione naj dla Jesiczki:loveu: jaka ona zarosnieta mocno;) a dzieci to widac ze ją kochają ale ona juz ich mniej hehe[/QUOTE] Zjadłam :eviltong: Cze Daria :multi: Dzięki :loveu: Nic nie ścinam to sobie włos rośnie :multi: Chciałam ją ostatnio pod maszynkę wziąć :crazyeye: Ale się opamiętałam na szczęście i nabieram coraz większej ochoty na wystawy z nią :loveu: Dzieci kochają jej cycki najbardziej :mad: [quote name='*kleo*']Ja też chciałam oglądać, ale zapomniałam że leci KSW, więc Smithów nie oglądam ;) Kogel mogel błeeee, ja bym nie tknęła :evil_lol:[/QUOTE] Co to KSW? Ja oglądałam Smithów do końca - super film :multi: Kogel-mogel pychaaaaa :loveu::evil_lol: [quote name='Princess_York']Ja 30 min Smithów oglądałam do reklamy ,a potem mi się znudziło przyszłam na dg :) I włączyłam polsat z Pudzianem :evil_lol: . Hmm .. Kogel mogel . W sumie dobre ,ale jak tylko pomyśle że to z surowego jajka to już mi się nie chce jeść ..[/QUOTE] Pudzian był tak późno, że nie chciało mi się czekać zresztą ostatnio czekałam i walka trwała chyba jakieś 30 sekund więc się rozczarowałam :eviltong: [quote name='karkakarka'][URL]http://images40.fotosik.pl/287/0a9edde9e3f7ad75med.jpg[/URL] ale duże dziołchy! A Jess jaka wyczesana :cool3::cool3: Ty pytasz o kogel mogel a ja przed chwilą wtryniłam chikenburgera... takiego "świńskiego" z budki\...:roll:[/QUOTE] No rosną Pyśki :loveu: Jess specjalnie kąpałam wieczorem, czesałam, suszyłam żeby zdjęcia urodzinowe zrobić :loveu: No i po 5 zdjęciach aparat padł.. :-( Quote
Yoko2009 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Hej hej, zapraszamy do nas na fotki pokąpielowe:):) No i witam serdecznie:) Quote
tigrunia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Yoko2009']Hej hej, zapraszamy do nas na fotki pokąpielowe:):) No i witam serdecznie:)[/QUOTE] Cześć Aśka :multi: Byłam, zaliczyłam :loveu: [quote name='Ppx']Będziecie na York Show w Dębicy :3 ? [30 maj][/QUOTE] Nie - nie będziemy ;) Posiedzę z wami trochę bo Ł mi dziś numer odwalił nieziemski.. zamknął mnie w domu tak, że nie mogę wyjść :crazyeye: Mam taki czarodziejski zamek, że jak od zewnątrz go zamkniesz to od wewnątrz nie otworzysz - nigdy go nie zamykamy jak jest ktoś w domu no i masz .. zamknął mnie gamoń :shake: Dzwoniłam już do mamci co by przyjechała mnie otworzyć ale kto wie kiedy ona się zjawi :eviltong: Tak więc mam musowe wolne a tyle roboty mam na dziś :shake: No.. a wczoraj Buff była na randce :loveu: Byłyśmy na spacerku z takim Yoreczkiem fajnym :cool3: Jess nie brałam bo ma cieczkę a Buff wyganiała się za wsze czasy :multi: Quote
Yoko2009 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Oj to Cię chłop urządził:) Mnie tez kiedys mój ex tak zamknął ale mieszkalismy wtedy na patrerze i poprosiłam przez okno sąsiadkę, dałam klucze i mnie otworzyła:) Quote
*kleo* Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='tigrunia']Nic nie ścinam to sobie włos rośnie :multi: Chciałam ją ostatnio pod maszynkę wziąć :crazyeye: Ale się opamiętałam na szczęście i nabieram coraz większej ochoty na wystawy z nią :loveu:[/QUOTE] Czyli ja jeszcze nie zwariowałam, że mam ochotę Graculę raz wystawić ;) A byś chciała coś bardziej powalczyć czy tak dla sportu tylko? (tak pytam, bo nie widziałam Jess na żywo :oops:) [QUOTE]Co to KSW? Ja oglądałam Smithów do końca - super film :multi:[/QUOTE] Konfrontacja Sztuk Walki - czyli właśnie 'Pudzian, który późno leciał' :eviltong: A Smithów już kiedyś widziałam, sympatyczny filmik :) [quote name='tigrunia']a wczoraj Buff była na randce :loveu: Byłyśmy na spacerku z takim Yoreczkiem fajnym :cool3: Jess nie brałam bo ma cieczkę a Buff wyganiała się za wsze czasy :multi:[/QUOTE] Jess już ma cieczkę znowu? Niezły numer Twój Ci wyciął :evil_lol: Quote
karkakarka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 A może masz jakieś zdjęcia ze spacerku z Buff? Dawno jej nie pokazywałaś :( Quote
Pegaza Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cos szybko ta cieczka przyszla.. abo sie pomylilas z dziewczynami hihi trza bylo oknem wyjsc Be hihih Quote
tigrunia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Yoko2009']Oj to Cię chłop urządził:) Mnie tez kiedys mój ex tak zamknął ale mieszkalismy wtedy na patrerze i poprosiłam przez okno sąsiadkę, dałam klucze i mnie otworzyła:)[/QUOTE] Mi się żadna sąsiadka nie pokazała :shake: [quote name='*kleo*']Czyli ja jeszcze nie zwariowałam, że mam ochotę Graculę raz wystawić ;) A byś chciała coś bardziej powalczyć czy tak dla sportu tylko? (tak pytam, bo nie widziałam Jess na żywo :oops:) Konfrontacja Sztuk Walki - czyli właśnie 'Pudzian, który późno leciał' :eviltong: A Smithów już kiedyś widziałam, sympatyczny filmik :) Jess już ma cieczkę znowu? Niezły numer Twój Ci wyciął :evil_lol:[/QUOTE] Powalczyć niee.. tak mi tęskno za wystawami więc coś z kimś muszę robić przecież :eviltong: [quote name='karkakarka']A może masz jakieś zdjęcia ze spacerku z Buff? Dawno jej nie pokazywałaś :([/QUOTE] Ni ma fot :shake: Nie zabrałam aparatu.. Buff ciągle tak samo wygląda więc po co mam ją pokazywać :diabloti: [quote name='Pegaza']Cos szybko ta cieczka przyszla.. abo sie pomylilas z dziewczynami hihi trza bylo oknem wyjsc Be hihih[/QUOTE] Nic się nie pomyliłam :eviltong: W zeszłym roku też tak szybko miała cieczkę a następna będzie za 7 m-cy :cool3: Jak w zegarku :multi: Buff jeszcze cieczki nie miała :shake: Też o tym myślałam ale wiocha tak skakać z okna w biały dzień :evil_lol: Quote
*Jot* Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Cześć Be :multi: Ja tam bym popatrzała sobie jak skaczesz z okna.:evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='jot11']Cześć Be :multi: Ja tam bym popatrzała sobie jak skaczesz z okna.:evil_lol:[/QUOTE] Nie bądź za mądra Jolka :mad::eviltong: Quote
*Jot* Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No,ale co Be ? Przecież gdybyś spadła to bym Ci pomogła wstać.......:diabloti: Quote
tigrunia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='jot11']No,ale co Be ? Przecież gdybyś spadła to bym Ci pomogła wstać.......:diabloti:[/QUOTE] Zanim byś dotarła to już by o mnie w gazetach pisali :evil_lol: Quote
*kleo* Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='tigrunia']Powalczyć niee.. tak mi tęskno za wystawami więc coś z kimś muszę robić przecież :eviltong:[/QUOTE] Czyli mnie jeszcze nie pogięło ;) Ja ciągle toczę dyskusje z mamą, bo ja namiętnie papilotuję, a mama mówi że po co jej już teraz te wąsy. A ja bym chciała ją wystawić ostatni raz, dla samej sztuki ;) Quote
karkakarka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kurna Be, Trolka też się nie zmienia a pokazuję ;) Quote
*Jot* Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='tigrunia']Zanim byś dotarła to już by o mnie w gazetach pisali :evil_lol:[/QUOTE] No ja to pomyślałam o lokalnej TV a Ty chcesz gazetę.:roll: Cześć laska Be :multi: Quote
tigrunia Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='*kleo*']Czyli mnie jeszcze nie pogięło ;) Ja ciągle toczę dyskusje z mamą, bo ja namiętnie papilotuję, a mama mówi że po co jej już teraz te wąsy. A ja bym chciała ją wystawić ostatni raz, dla samej sztuki ;)[/QUOTE] No ja nie papilotuję :eviltong: Przy szczeniakach miała jakiś czas ale też szybko jej ściągnęłam. Włos ma dość długi - fakt na kufie by się przydał dłuższy ale jak się wystawia dla sportu to po co ;) [quote name='karkakarka']Kurna Be, Trolka też się nie zmienia a pokazuję ;)[/QUOTE] Nie marudź :eviltong: Buff nie lubi się prezentować :diabloti: [quote name='jot11']No ja to pomyślałam o lokalnej TV a Ty chcesz gazetę.:roll: Cześć laska Be :multi:[/QUOTE] TV :crazyeye: No jeszcze tego brakowało :shake: Dziewczyny Łuki wczoraj swoje autko sprzedał :-( Tak mi smutno, że już nim nie pojeżdżę :placz: Co prawda nienawidziłam go prowadzić ale jako pasażer było całkiem przyjemnie :loveu: Łuki miał zawsze wszystko wypolerowane, wypachnione, wychuchane :evil_lol: Spędzał przy Asterce więcej czasu niż ze mną :evil_lol: Kochał to autko no ale cóż.. przyszedł czas na zmiany. Do września prawdopodobnie będziemy tylko moją niunią jeździć co też niezbyt mnie cieszy no ale trudno.. :p Łuki sprzedał auto swojemu koledze więc pewnie czasem widzieć ją będę ale żal mi, że poszła w jego ręce bo on tak nie zadba.. :shake: Idę śniadanie robić.. :roll: Quote
Pegaza Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Hehe Be kupi Luki Wam lepsze;) a moze kolega Cie przewiezie hihi;) Quote
tigrunia Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='Pegaza']Hehe Be kupi Luki Wam lepsze;) a moze kolega Cie przewiezie hihi;)[/QUOTE] No wiem, ze kupi, ale żal mi tego autka :roll: Ja tego kolegi bardzo nie lubię więc niech się trzyma lepiej z daleka :angryy: Śniło mi się dziś, że rozbił Asterkę.. :shake: Quote
Marzena* Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Cze Be :) Chyba faktycznie baaardzo nie lubisz tego kolegi ;) Quote
tigrunia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Viky i Ja']Cze Be :) Chyba faktycznie baaardzo nie lubisz tego kolegi ;)[/QUOTE] Cze Marzena :multi: Ojj bardzo, bardzo :p Zrobiłam sobie dziś przepyszną jajeczniczkę na śniadanko :loveu: Ze szczypioraskiem :loveu: Miodziooo :loveu: No i zmykam już do pracy się szykować :roll: Quote
Yoko2009 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Moja asterka też na sprzedaż wystawiona, ale mój D. kupił już mi nowe wiec aż tak bardzo mi jej nie szkoda:) Quote
Recommended Posts