Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Rodzimy :roll:[/QUOTE]

O jeny,kluseczki już będą.Trzymam kciuki,żeby wszystko poszło dobrze i szybko :loveu::loveu::loveu:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki dziewczyny :loveu:
Póki co poród idzie bardzo powoli .. od 6 mamy 1 dziewuszkę, która urodziła się o 8 :loveu: Słodkie maleństwo kochane już pół godziny cyca ciągnie :loveu:

Posted

Jak miło się czyta,że jest już jedna dziewuszka [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/love_08.GIF[/IMG]

Czekamy na następne śliczności.Trzymajcie się dziewczyny [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/love_17.GIF[/IMG]

Posted

Dobrze ćwierkają :eviltong:

Mamy 3 dziewczynki :loveu: Niestety nie obeszło się bez cesarki :roll: Maluchów było w sumie 4 i to wszystkie panienki jedna niestety się zadusiła
[*] Jedna z panienek zablokowała jej wyjście dlatego też musiała być cesarka..
Laski są przekochane :loveu: Marudzą cały czas bo mama mało mleka ma :mad: Ale dokarmiamy także mam nadzieję będzie dobrze :multi: A mamunia po cesarce jeszcze tematu nie ogarnia :evil_lol: Leży sobie i w głębokim poważaniu ma swoje płaczące córeczki :p
Noo.. to tyle :lol:

Posted

Czyli bylo 4 ha wiedzialam!!!
gratulacje fajnie ze tym razem coreczki.:). szkoda ze jedna za TM..
no to nocki masz z glowy hehe jak ich karmic nie bedzie chciala..

Posted

[quote name='Pegaza']Czyli bylo 4 ha wiedzialam!!!
gratulacje fajnie ze tym razem coreczki.:). szkoda ze jedna za TM..
no to nocki masz z glowy hehe jak ich karmic nie bedzie chciala..[/QUOTE]
Nocki z głowy to ja już z Pudzianem przeżyłam.. zobaczymy jak będzie z tymi marudami - jutro na 4 idę do pracy :shake::evil_lol:
[quote name='Doti1986']No to poprosimy o zdjęcia kluseczek:)
[*]dla malutkiej kruszynki:([/QUOTE]
Coś zrobię w wolnej chwili :lol: Póki co idę robić obiad bo głodna jestem niemiłosiernie :crazyeye:
Drugie śniadanie dziś opuściłam a miałam trzymać się diety :crazyeye: No nic.. zjem przynajmniej więcej na obiad :evil_lol:

Posted

[quote name='Yoko2009']Gratulujemy panieneczek, szkoda tej malutkiej ale 3 pozostałe to wynagrodzą:) czekamy na fotki[/QUOTE]
Dzięki Asiu ;)
[quote name='Pegaza']No ale wiesz miec jednego Pudziana a trzy dziewczyny do wykarmienia to roznica..;)[/QUOTE]
No ciekawa jestem czy dadzą choć trochę pospać :crazyeye: Pudziulek był od nich o połowę mniejszy :oops: