*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='tigrunia']Rodzimy :roll:[/QUOTE] O jeny,kluseczki już będą.Trzymam kciuki,żeby wszystko poszło dobrze i szybko :loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O ja trzymam kciuki od rana Be :kciuki: No to pewnie i Gabinka za tydzień coś powije :D Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dzięki dziewczyny :loveu: Póki co poród idzie bardzo powoli .. od 6 mamy 1 dziewuszkę, która urodziła się o 8 :loveu: Słodkie maleństwo kochane już pół godziny cyca ciągnie :loveu: Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jak miło się czyta,że jest już jedna dziewuszka [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/love_08.GIF[/IMG] Czekamy na następne śliczności.Trzymajcie się dziewczyny [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/love_17.GIF[/IMG] Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Jessulce chyba jedna wystarczy bo coś się nie spieszy, żeby następne urodzić :mad: Quote
Yoko2009 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 to gratulujemy panieneczki i czekamy na dalsze wieści:) Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Hahaha no to ładnie :D Urodziła Ci co chciałaś i fajrant :D Quote
*Jot* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cześć Justysia :evil_lol: Jestem za Tobą :diabloti: Jessi sprawdza jak Be długo będzie cierpliwa :evil_lol: Quote
Marzena* Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Gratulujemy :) Be jak Jessi urodziła już pozostałe kluseczki ??? Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Be bardzo sie ciesze z dziewczynki:loveu: i mam nadzieje ze wsio oki? bo jakos dlugo sie nie odzywasz..:roll: daj znac!!! Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No pochwal się Be!!! Ptaszki ćwierkają że już po a Ty milczysz ??? Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='dzasta']No pochwal się Be!!! Ptaszki ćwierkają że już po a Ty milczysz ???[/QUOTE] J cos wiesz? to pisz!! bo na nia sie nie doczekamy.. Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dobrze ćwierkają :eviltong: Mamy 3 dziewczynki :loveu: Niestety nie obeszło się bez cesarki :roll: Maluchów było w sumie 4 i to wszystkie panienki jedna niestety się zadusiła [*] Jedna z panienek zablokowała jej wyjście dlatego też musiała być cesarka.. Laski są przekochane :loveu: Marudzą cały czas bo mama mało mleka ma :mad: Ale dokarmiamy także mam nadzieję będzie dobrze :multi: A mamunia po cesarce jeszcze tematu nie ogarnia :evil_lol: Leży sobie i w głębokim poważaniu ma swoje płaczące córeczki :p Noo.. to tyle :lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Czyli bylo 4 ha wiedzialam!!! gratulacje fajnie ze tym razem coreczki.:). szkoda ze jedna za TM.. no to nocki masz z glowy hehe jak ich karmic nie bedzie chciala.. Quote
Doti1986 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No to poprosimy o zdjęcia kluseczek:) [*]dla malutkiej kruszynki:( Quote
Yoko2009 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Gratulujemy panieneczek, szkoda tej malutkiej ale 3 pozostałe to wynagrodzą:) czekamy na fotki Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Pegaza']Czyli bylo 4 ha wiedzialam!!! gratulacje fajnie ze tym razem coreczki.:). szkoda ze jedna za TM.. no to nocki masz z glowy hehe jak ich karmic nie bedzie chciala..[/QUOTE] Nocki z głowy to ja już z Pudzianem przeżyłam.. zobaczymy jak będzie z tymi marudami - jutro na 4 idę do pracy :shake::evil_lol: [quote name='Doti1986']No to poprosimy o zdjęcia kluseczek:) [*]dla malutkiej kruszynki:([/QUOTE] Coś zrobię w wolnej chwili :lol: Póki co idę robić obiad bo głodna jestem niemiłosiernie :crazyeye: Drugie śniadanie dziś opuściłam a miałam trzymać się diety :crazyeye: No nic.. zjem przynajmniej więcej na obiad :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No ale wiesz miec jednego Pudziana a trzy dziewczyny do wykarmienia to roznica..;) Quote
tigrunia Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='Yoko2009']Gratulujemy panieneczek, szkoda tej malutkiej ale 3 pozostałe to wynagrodzą:) czekamy na fotki[/QUOTE] Dzięki Asiu ;) [quote name='Pegaza']No ale wiesz miec jednego Pudziana a trzy dziewczyny do wykarmienia to roznica..;)[/QUOTE] No ciekawa jestem czy dadzą choć trochę pospać :crazyeye: Pudziulek był od nich o połowę mniejszy :oops: Quote
Pegaza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Obawiam sie ze dopoki Jess nie zacznie ich normalnie karmic to nie dadza;) ja tez cos ide wszamac bo glod mnie tez dopadl.. Quote
dzasta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Gratulacje Be!!! Dużo cierpliwości i niech Jess już je zacznie karmić :D Quote
Recommended Posts