tigrunia Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Pegaza']Tys jes epno :D mecza Cie te szczewiki choby kac :D ze jak ze co z glowa ma?> za malo tam wlosow?[/QUOTE] Co żem? :crazyeye: :evil_lol: Gadaj że po ludzku :evil_lol: Za mało i za krótkie :p Quote
dzasta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ale Buff te miny strzela jest niesamowita!!! A buciki bardzo fajnie :D Quote
Yoko2009 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [URL]http://images46.fotosik.pl/233/3e9706f75e80b2ebmed.jpg[/URL] Witam:) piękna panienka ze słodkim jęzorkiem:) Pozdrawiam czwartkowo Quote
tigrunia Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='dzasta']Ale Buff te miny strzela jest niesamowita!!! A buciki bardzo fajnie :D[/QUOTE] Dziękujemy za uznanie :loveu: :evil_lol: Noo.. wiem :evil_lol: Cześć Justynka :multi: [quote name='Yoko2009'][URL]http://images46.fotosik.pl/233/3e9706f75e80b2ebmed.jpg[/URL] Witam:) piękna panienka ze słodkim jęzorkiem:) Pozdrawiam czwartkowo[/QUOTE] Cześć, cześć ! Dziękujemy :loveu: No i posprzątane jako tako.. jutro ostatnia partia gipsowania no i w przyszłym tyg będzie szlifowanie :crazyeye: :placz::placz: Quote
Pegaza Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 No ucz sie ucz bo przyjedziesz kiedy na wystawa na slask i sie niedogodosz z ludzmi:evil_lol: o jee jak Ty bedziesz miec pieknie bialo w domu rewelka hehe Quote
*Jot* Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Pegaza']No ucz sie ucz bo przyjedziesz kiedy na wystawa na slask i sie niedogodosz z ludzmi:evil_lol: o jee jak Ty bedziesz miec pieknie bialo w domu rewelka hehe[/QUOTE] Hej! Kozaczki kupione???? Dario,po co się uczyć?Będziesz tłumaczem :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Kupiłam :mdleje:(:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:) Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No narescie dobro decyzja podjeto.. na mikolaja sie gyszynk fajny sprawilas:) Jola jesli bedzie Be stac na tlumacza:evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Cześć Be. Ja też kozaczki kupiłam hahahahah Quote
*Jot* Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='tigrunia']Kupiłam :mdleje:(:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:)[/QUOTE] Decyzja prawidłowa :lol: [quote name='Pegaza']No narescie dobro decyzja podjeto.. na mikolaja sie gyszynk fajny sprawilas:) Jola jesli bedzie Be stac na tlumacza:evil_lol:[/QUOTE] Oj,to ja się dołożę na tłumacza :evil_lol: Będę miała okazję Was poznać :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Be widzisz sponsor sie juz znalazl, szybko Ci zalatwilam :evil_lol: to tera pogadaj jesio co ci oprocz tlumacza ma zasponsorowac bo chyba podejrzewam ze buty:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Pegaza']No narescie dobro decyzja podjeto.. na mikolaja sie gyszynk fajny sprawilas:) Jola jesli bedzie Be stac na tlumacza:evil_lol:[/QUOTE] Ano :multi: Siem cieszem :loveu: Byłam właśnie zapłacić bo na koncie zbrakło :cool1: W necie pełno tłumaczów online :diabloti: [quote name='dysia-u']Cześć Be. Ja też kozaczki kupiłam hahahahah[/QUOTE] Oooo :multi: Fajno :multi: [quote name='jot11']Decyzja prawidłowa :lol: Oj,to ja się dołożę na tłumacza :evil_lol: Będę miała okazję Was poznać :eviltong:[/QUOTE] Hihi - mam nadzieję :loveu: [quote name='Pegaza']Be widzisz sponsor sie juz znalazl, szybko Ci zalatwilam :evil_lol: to tera pogadaj jesio co ci oprocz tlumacza ma zasponsorowac bo chyba podejrzewam ze buty:eviltong:[/QUOTE] Czekaj czekaj na co to ja szukałam sponsora? Cos u Cie w galerii była gadka .. :hmmmm: Quote
ewa2909 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pewnie takie braki że już zapomniałaś do czego był potrzebny. Cze Wam Quote
...::Basia::... Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Hej :loveu: No to bardzo fajnie ze jednak sie zdecydowałaś:) a przyszły juz? Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 chodze po galeriach i szukam banerka , cos mi go zeżarło bbuuu Cześć Be. Nie mamy wody to i okienka czekaja na lepsze czasy. Nawet nie chce mi sie mysleć o ich myciu Quote
tigrunia Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='ewa2909']Pewnie takie braki że już zapomniałaś do czego był potrzebny. Cze Wam[/QUOTE] Już wiem.. u Darii ocieplali a mi też by się przydało :cool1: (e no emota zabrali :angryy:) Cześć Ci :multi: [quote name='...::Basia::...']Hej :loveu: No to bardzo fajnie ze jednak sie zdecydowałaś:) a przyszły juz?[/QUOTE] No coś Ty - dopiero wczoraj rano zamówiłam :eviltong: [quote name='dysia-u']chodze po galeriach i szukam banerka , cos mi go zeżarło bbuuu Cześć Be. Nie mamy wody to i okienka czekaja na lepsze czasy. Nawet nie chce mi sie mysleć o ich myciu[/QUOTE] No ja go nie zabrałam :shake: :evil_lol: A co Ci z wodą się stało? :-o Mnie naszła dziś ochota z rana na mycie okien chociaż w salonie ale już mi się odechciało :evil_lol: Pogoda taka byle jaka.. moze potem choć z wewnątrz umyję :roll: Wczoraj na maminych imieninach byłam z piesami :loveu: Zdemolowały mieszkanie razem z kotem i nie wiem kiedy babcia je znów wpuści :diabloti: Quote
dzasta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Moje okna już tak czekają długo długo na umycie ale jak tylko będzie słoneczny dzień muszę się za nie zabrać :D No ja byłam dzisiaj z moimi u Mamy i też małą demolkę zrobiły :) Quote
karkakarka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 przyszłam się szybko przywitać, musiałąm się trochę cofnąć wstecz i znalazłam zdjęcie Pudziana, ale z niego słodziak :) Quote
tigrunia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='dzasta']Moje okna już tak czekają długo długo na umycie ale jak tylko będzie słoneczny dzień muszę się za nie zabrać :D No ja byłam dzisiaj z moimi u Mamy i też małą demolkę zrobiły :)[/QUOTE] Cze Justa :multi: Za Twoją radą również poczekam na słoneczny dzień :evil_lol: [quote name='Pegaza']Bys z tej demolki fotki dala:cool1:[/QUOTE] A może i dam.. :cool3: [quote name='karkakarka']przyszłam się szybko przywitać, musiałąm się trochę cofnąć wstecz i znalazłam zdjęcie Pudziana, ale z niego słodziak :)[/QUOTE] Cześć :multi: Miło, że Pudziek się podoba :loveu: :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Wam :loveu: Witamy się po bardzo długiej przerwie - ile tu się pozmieniało! :O Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :**** Quote
tigrunia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Arabeska^^']Cześć Wam :loveu: Witamy się po bardzo długiej przerwie - ile tu się pozmieniało! :O Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :****[/QUOTE] Cześć Ci :cool3: Dziękujemy bardzo - prezentami nie pogardzimy :loveu: Jakiś akcent Świąteczny by się przydał w ten Mikołajkowy dzień :loveu: [CENTER][url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl5.glitter-graphics.net/pub/131/131555k8hls6uerg.gif[/img][/url] :evil_lol: [/CENTER] Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ale piękny akcencik mikołajkowy Pozdrawiamy i zapraszamy do nas Quote
Pestka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Heeej, co tam? ;) Widze, żu u Was mikołajkowo. Ja nawet nie odczułam że dzisiaj mikołajki są :D Quote
*Jot* Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Już wiem dlaczego Mikołaj do nas nie przyszedł :angryy: Proszę,oto co robił..... [IMG]http://img349.imageshack.us/img349/2088/letsdrink7xo.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts