Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja sobie wczoraj obejrzałam "Sleepy Hollow", potem żeby już zostać przy Burtonie to "Gnijącą pannę młodą" też chciałam obejrzeć, ale nie mam tu telewizora i muszę zasięg anteną łapać żeby na kompie oglądać, a i tak jest wojna mrówek na ekranie więc sobie podarowałam :roll:

Posted

Hej Be :loveu:

[quote name='Doti1986']A ja obejrzałam calusią "Gnijącą pannę młoda" i mi się podobało:)[/QUOTE]

Wkońcu to film Tima Burtona to musi być dobry:p Też chciałam obejzeć ale przysnełam po titanicu:(

A jak tam remont?

Posted

[quote name='megi82']witam
Pudzio sliczniutki
a jak remoncik?[/QUOTE]
Cześć :multi:
:loveu:Wiem :evil_lol:
Remoncik pomału.. właśnie pozbyłam się czerwieni z jednych drzwi :diabloti: A Ł maluje mały korytarzyk więc coś się rusza..

[quote name='Doti1986']A ja obejrzałam calusią "Gnijącą pannę młoda" i mi się podobało:)[/QUOTE]
Ja miałam TV włączony ale spałam więc widziałam tylko tyle co się tam czasem przebudziłam :roll:
[quote name='*kleo*']Ja sobie wczoraj obejrzałam "Sleepy Hollow", potem żeby już zostać przy Burtonie to "Gnijącą pannę młodą" też chciałam obejrzeć, ale nie mam tu telewizora i muszę zasięg anteną łapać żeby na kompie oglądać, a i tak jest wojna mrówek na ekranie więc sobie podarowałam :roll:[/QUOTE]
A jak to się robi, zeby mieć TV w kompie? :hmmmm:
[quote name='...::Basia::...']Hej Be :loveu:

Wkońcu to film Tima Burtona to musi być dobry:p Też chciałam obejzeć ale przysnełam po titanicu:(

A jak tam remont?[/QUOTE]
Cześć Basia :multi:

Remont j.w. :razz:

Posted

[quote name='tigrunia']A jak to się robi, zeby mieć TV w kompie? :hmmmm:[/QUOTE]
Się kartę telewizyjną ma i cudowną antenkę z którą trzeba latać po domu żeby obraz znośny złapać :eviltong: Ale całe 6 kanałów mam :evil_lol:

Posted

Słuchaj Be nie uwierzysz! Dzisiaj miałam mnóstwo snów, ale w pewnym momencie przyśniły mi się Twoje czerwone drzwi!! Hahahaha Coś mi się zakodowało, że farba od garbusa i wchodzę do jakiegoś domu, tam babka mi otwiera drzwi patrze, a one czerwone, pokryte taka skórą i się pytam dlaczego taki kolor, a ona mi na to, że mąż zdjął tapicerkę od siedzeń garbusa i obił drzwi! Myślałam, że padnę jak wstałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda']Słuchaj Be nie uwierzysz! Dzisiaj miałam mnóstwo snów, ale w pewnym momencie przyśniły mi się Twoje czerwone drzwi!! Hahahaha Coś mi się zakodowało, że farba od garbusa i wchodzę do jakiegoś domu, tam babka mi otwiera drzwi patrze, a one czerwone, pokryte taka skórą i się pytam dlaczego taki kolor, a ona mi na to, że mąż zdjął tapicerkę od siedzeń garbusa i obił drzwi! Myślałam, że padnę jak wstałam :evil_lol:[/QUOTE]

Dobre dobre:D omijaj te galerie Magda radze Ci dobrze hehe

Posted

[quote name='*kleo*']Się kartę telewizyjną ma i cudowną antenkę z którą trzeba latać po domu żeby obraz znośny złapać :eviltong: Ale całe 6 kanałów mam :evil_lol:[/QUOTE]
Łał .. a w laptopie też się tak da ? :eviltong:
[quote name='Magda']Słuchaj Be nie uwierzysz! Dzisiaj miałam mnóstwo snów, ale w pewnym momencie przyśniły mi się Twoje czerwone drzwi!! Hahahaha Coś mi się zakodowało, że farba od garbusa i wchodzę do jakiegoś domu, tam babka mi otwiera drzwi patrze, a one czerwone, pokryte taka skórą i się pytam dlaczego taki kolor, a ona mi na to, że mąż zdjął tapicerkę od siedzeń garbusa i obił drzwi! Myślałam, że padnę jak wstałam :evil_lol:[/QUOTE]
No nie :mdleje::roflt::roflt::roflt:To Ci dopiero jajca :evil_lol:
[quote name='Princess_York']Fajne sie mam sny hehe.
A my wpadłyśmy powiedzieć czeeść :)[/QUOTE]
[quote name='Pegaza']O ciups mi sie dzis snila T blee
Be u mnie tez remoncik lazienkowy, faceci mnie zalamali ponoc beda dluzej siedziec niz 1 dzien..[/QUOTE]
Hihi czytałam już u Ciebie w galerii co tam za afery masz :evil_lol:
[quote name='Natalia&Lola']Życzymy milego tygodnia;)[/QUOTE]
Dzięki i wzajemnie :multi:
[quote name='dysia-u']my też sie witamy. wiatrowo ale ciepło[/QUOTE]
Cześć Ulka :multi:
[quote name='...::Basia::...']Hej:loveu:
co tam u panienek?[/QUOTE]
Po staremu :evil_lol:

Byłam wczoraj na "2012" .. co za film :crazyeye: Mówię wam - żaden film nie trzymał mnie w takim napięciu i to przez prawie 3 godziny :crazyeye:

Posted

[quote name='tigrunia']Łał .. a w laptopie też się tak da ? :eviltong:

No nie :mdleje::roflt::roflt::roflt:To Ci dopiero jajca :evil_lol:

Hihi czytałam już u Ciebie w galerii co tam za afery masz :evil_lol:

Dzięki i wzajemnie :multi:

Cześć Ulka :multi:

Po staremu :evil_lol:

Byłam wczoraj na "2012" .. co za film :crazyeye: Mówię wam - żaden film nie trzymał mnie w takim napięciu i to przez prawie 3 godziny :crazyeye:[/QUOTE]

A nie mówiłam? Ale jak by był w wersji 3D to dopiero by było :p ale niekture sceny były do przewidzenia:( albo aż zbyt nagięte :(
A co do telewizji w kompie to miałam to kiedys ale były problemy z tym ze śnieżył ekran wiec zrezygnowałam

Posted

Cze Basia, Daria..
Pracuję :cool1: W tym tygodniu remont zawieszony bo mam drugą zmianę :angryy: Tylko prąd jutro z rana mi kolega przyjdzie podłączyć :roll:Dziś dopiero na 12 idę bo w piątek nadgodziny robiłam - Święta się zbliżają :mad:

Posted

[quote name='...::Basia::...']A co do telewizji w kompie to miałam to kiedys ale były problemy z tym ze śnieżył ekran wiec zrezygnowałam[/QUOTE]
Mam ten sam problem, ale z braku innej możliwości da się coś obejrzeć :p Według ostatnich eksperymentów z antenką okazało się, że najlepszy zasięg jest w kuchni :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']No taa to ja drugi raz to napisze czy Ty z tym zdazysz do swiat:D[/QUOTE]
Hihi - plany się pozmieniały :megagrin: Mam wolne jutro i w piątek a w czwartek na rano :multi: Może skończę w tym tygodniu ? :hmmmm: Chciałabym już okna zacząć myć.. :cool1:
[quote name='...::Basia::...']Chyba nie:p
a tak wogule to cześć Be:loveu:[/QUOTE]
Cześć Basia :cool3:

Jako, że jutro mam wolne ogłaszam wszem i wobec iż jutro będą fotki :crazyeye:

Posted

[quote name='*kleo*']Mam ten sam problem, ale z braku innej możliwości da się coś obejrzeć :p Według ostatnich eksperymentów z antenką okazało się, że najlepszy zasięg jest w kuchni :evil_lol:[/QUOTE]

Ale moim zdaniem i tak i tak lepiej jest miec poządny telewizor:p przynajmniej nie trzeba sie modlić by akurat dzis ekran nie snieżył:evil_lol:

[quote name='tigrunia']
Cześć Basia :cool3:

Jako, że jutro mam wolne ogłaszam wszem i wobec iż jutro będą fotki :crazyeye:[/QUOTE]
JUPI!!!!!