megi82 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 witam Pudzio sliczniutki a jak remoncik? Quote
Doti1986 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A ja obejrzałam calusią "Gnijącą pannę młoda" i mi się podobało:) Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja sobie wczoraj obejrzałam "Sleepy Hollow", potem żeby już zostać przy Burtonie to "Gnijącą pannę młodą" też chciałam obejrzeć, ale nie mam tu telewizora i muszę zasięg anteną łapać żeby na kompie oglądać, a i tak jest wojna mrówek na ekranie więc sobie podarowałam :roll: Quote
...::Basia::... Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Hej Be :loveu: [quote name='Doti1986']A ja obejrzałam calusią "Gnijącą pannę młoda" i mi się podobało:)[/QUOTE] Wkońcu to film Tima Burtona to musi być dobry:p Też chciałam obejzeć ale przysnełam po titanicu:( A jak tam remont? Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No i jak Ci idzie te drapanie?:D ja tylko jutra czekam bo te rure beda wymieniac i potem juz sie biore do porzadkow swiatecznych... Quote
tigrunia Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='megi82']witam Pudzio sliczniutki a jak remoncik?[/QUOTE] Cześć :multi: :loveu:Wiem :evil_lol: Remoncik pomału.. właśnie pozbyłam się czerwieni z jednych drzwi :diabloti: A Ł maluje mały korytarzyk więc coś się rusza.. [quote name='Doti1986']A ja obejrzałam calusią "Gnijącą pannę młoda" i mi się podobało:)[/QUOTE] Ja miałam TV włączony ale spałam więc widziałam tylko tyle co się tam czasem przebudziłam :roll: [quote name='*kleo*']Ja sobie wczoraj obejrzałam "Sleepy Hollow", potem żeby już zostać przy Burtonie to "Gnijącą pannę młodą" też chciałam obejrzeć, ale nie mam tu telewizora i muszę zasięg anteną łapać żeby na kompie oglądać, a i tak jest wojna mrówek na ekranie więc sobie podarowałam :roll:[/QUOTE] A jak to się robi, zeby mieć TV w kompie? :hmmmm: [quote name='...::Basia::...']Hej Be :loveu: Wkońcu to film Tima Burtona to musi być dobry:p Też chciałam obejzeć ale przysnełam po titanicu:( A jak tam remont?[/QUOTE] Cześć Basia :multi: Remont j.w. :razz: Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='tigrunia']A jak to się robi, zeby mieć TV w kompie? :hmmmm:[/QUOTE] Się kartę telewizyjną ma i cudowną antenkę z którą trzeba latać po domu żeby obraz znośny złapać :eviltong: Ale całe 6 kanałów mam :evil_lol: Quote
Magda Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Słuchaj Be nie uwierzysz! Dzisiaj miałam mnóstwo snów, ale w pewnym momencie przyśniły mi się Twoje czerwone drzwi!! Hahahaha Coś mi się zakodowało, że farba od garbusa i wchodzę do jakiegoś domu, tam babka mi otwiera drzwi patrze, a one czerwone, pokryte taka skórą i się pytam dlaczego taki kolor, a ona mi na to, że mąż zdjął tapicerkę od siedzeń garbusa i obił drzwi! Myślałam, że padnę jak wstałam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Magda']Słuchaj Be nie uwierzysz! Dzisiaj miałam mnóstwo snów, ale w pewnym momencie przyśniły mi się Twoje czerwone drzwi!! Hahahaha Coś mi się zakodowało, że farba od garbusa i wchodzę do jakiegoś domu, tam babka mi otwiera drzwi patrze, a one czerwone, pokryte taka skórą i się pytam dlaczego taki kolor, a ona mi na to, że mąż zdjął tapicerkę od siedzeń garbusa i obił drzwi! Myślałam, że padnę jak wstałam :evil_lol:[/QUOTE] Dobre dobre:D omijaj te galerie Magda radze Ci dobrze hehe Quote
Princess_York Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Fajne sie mam sny hehe. A my wpadłyśmy powiedzieć czeeść :) Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 O ciups mi sie dzis snila T blee Be u mnie tez remoncik lazienkowy, faceci mnie zalamali ponoc beda dluzej siedziec niz 1 dzien.. Quote
dysia-u Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 my też sie witamy. wiatrowo ale ciepło Quote
...::Basia::... Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Hej:loveu: co tam u panienek? Quote
tigrunia Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='*kleo*']Się kartę telewizyjną ma i cudowną antenkę z którą trzeba latać po domu żeby obraz znośny złapać :eviltong: Ale całe 6 kanałów mam :evil_lol:[/QUOTE] Łał .. a w laptopie też się tak da ? :eviltong: [quote name='Magda']Słuchaj Be nie uwierzysz! Dzisiaj miałam mnóstwo snów, ale w pewnym momencie przyśniły mi się Twoje czerwone drzwi!! Hahahaha Coś mi się zakodowało, że farba od garbusa i wchodzę do jakiegoś domu, tam babka mi otwiera drzwi patrze, a one czerwone, pokryte taka skórą i się pytam dlaczego taki kolor, a ona mi na to, że mąż zdjął tapicerkę od siedzeń garbusa i obił drzwi! Myślałam, że padnę jak wstałam :evil_lol:[/QUOTE] No nie :mdleje::roflt::roflt::roflt:To Ci dopiero jajca :evil_lol: [quote name='Princess_York']Fajne sie mam sny hehe. A my wpadłyśmy powiedzieć czeeść :)[/QUOTE] Cześć :multi: [quote name='Pegaza']O ciups mi sie dzis snila T blee Be u mnie tez remoncik lazienkowy, faceci mnie zalamali ponoc beda dluzej siedziec niz 1 dzien..[/QUOTE] Hihi czytałam już u Ciebie w galerii co tam za afery masz :evil_lol: [quote name='Natalia&Lola']Życzymy milego tygodnia;)[/QUOTE] Dzięki i wzajemnie :multi: [quote name='dysia-u']my też sie witamy. wiatrowo ale ciepło[/QUOTE] Cześć Ulka :multi: [quote name='...::Basia::...']Hej:loveu: co tam u panienek?[/QUOTE] Cześć Basia :multi: Po staremu :evil_lol: Byłam wczoraj na "2012" .. co za film :crazyeye: Mówię wam - żaden film nie trzymał mnie w takim napięciu i to przez prawie 3 godziny :crazyeye: Quote
*kleo* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='tigrunia']Łał .. a w laptopie też się tak da ? :eviltong:[/QUOTE] Da się, pewnie, ja właśnie w laptopie mam :p Quote
...::Basia::... Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='tigrunia']Łał .. a w laptopie też się tak da ? :eviltong: No nie :mdleje::roflt::roflt::roflt:To Ci dopiero jajca :evil_lol: Cześć :multi: Hihi czytałam już u Ciebie w galerii co tam za afery masz :evil_lol: Dzięki i wzajemnie :multi: Cześć Ulka :multi: Cześć Basia :multi: Po staremu :evil_lol: Byłam wczoraj na "2012" .. co za film :crazyeye: Mówię wam - żaden film nie trzymał mnie w takim napięciu i to przez prawie 3 godziny :crazyeye:[/QUOTE] A nie mówiłam? Ale jak by był w wersji 3D to dopiero by było :p ale niekture sceny były do przewidzenia:( albo aż zbyt nagięte :( A co do telewizji w kompie to miałam to kiedys ale były problemy z tym ze śnieżył ekran wiec zrezygnowałam Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Be i jak tam dzien Ci mija? remont sie posunal juz troche? a Ty wogle se wolne wzielas czy pracujesz? :) Quote
tigrunia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Cze Basia, Daria.. Pracuję :cool1: W tym tygodniu remont zawieszony bo mam drugą zmianę :angryy: Tylko prąd jutro z rana mi kolega przyjdzie podłączyć :roll:Dziś dopiero na 12 idę bo w piątek nadgodziny robiłam - Święta się zbliżają :mad: Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No taa to ja drugi raz to napisze czy Ty z tym zdazysz do swiat:D Quote
...::Basia::... Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Pegaza']No taa to ja drugi raz to napisze czy Ty z tym zdazysz do swiat:D[/QUOTE] Chyba nie:p a tak wogule to cześć Be:loveu: Quote
*kleo* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='...::Basia::...']A co do telewizji w kompie to miałam to kiedys ale były problemy z tym ze śnieżył ekran wiec zrezygnowałam[/QUOTE] Mam ten sam problem, ale z braku innej możliwości da się coś obejrzeć :p Według ostatnich eksperymentów z antenką okazało się, że najlepszy zasięg jest w kuchni :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Pegaza']No taa to ja drugi raz to napisze czy Ty z tym zdazysz do swiat:D[/QUOTE] Hihi - plany się pozmieniały :megagrin: Mam wolne jutro i w piątek a w czwartek na rano :multi: Może skończę w tym tygodniu ? :hmmmm: Chciałabym już okna zacząć myć.. :cool1: [quote name='...::Basia::...']Chyba nie:p a tak wogule to cześć Be:loveu:[/QUOTE] Cześć Basia :cool3: Jako, że jutro mam wolne ogłaszam wszem i wobec iż jutro będą fotki :crazyeye: Quote
...::Basia::... Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='*kleo*']Mam ten sam problem, ale z braku innej możliwości da się coś obejrzeć :p Według ostatnich eksperymentów z antenką okazało się, że najlepszy zasięg jest w kuchni :evil_lol:[/QUOTE] Ale moim zdaniem i tak i tak lepiej jest miec poządny telewizor:p przynajmniej nie trzeba sie modlić by akurat dzis ekran nie snieżył:evil_lol: [quote name='tigrunia'] Cześć Basia :cool3: Jako, że jutro mam wolne ogłaszam wszem i wobec iż jutro będą fotki :crazyeye:[/QUOTE] JUPI!!!!! Quote
Recommended Posts