Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Pegaza']Ale mieszkanko lepsze niz te dotychczas?Marzena?

Be maluje teraz drzwi na zielono:D[/QUOTE]

Pewnie, że lepsze bo własne i większe :) . Po przeprowadzce z Kłodzka mieszkaliśmy w wynajętym bo liczyliśmy, że szybko wybudujemy dom, a tu się okazało że prawie rok trwało załatwianie wszystkich pozwoleń itd. A i do końca nie mamy pewności czy chcemy tu zostać na stałe czy za 3-4 lata znowu gdzieś nas nie poniesie więc daliśmy sobie czas na zastanowienie. Działka zaczeka, a pozwolenie na budowę jest ważne 3 lata więc mamy czas ;)

W tym wynajmowanym mam zielone okna, ale ja nie lubię takich "udziwnień" ;) wolę klasykę :evil_lol:

Posted

Cześć laski :multi:
Się nie witam z każdą z osobna bo nie mam czasu :oops:
[quote name='Magda']Przyszła kontrola sprawdzić stan remontu i oj Be... się ociągasz coś :p Tak mi zapadły w pamięci te czerwone drzwi. Pomysł taty? hihi

Poka jedną fotę no.... poka![/QUOTE]
Remontu dzień drugi Madziu .. :shake: Końca nie widać, końca nie widać .. :siara: Drzwi czerwone wyszły bo farba od GARBUSA jeszcze gdzieś się tam w garażu ostała to trzeba było zużyć :p

Mam fote :multi: Tadam:
:loveu::loveu::loveu:

No.. przez dwa dni Janek mi ściany prostował :cool1: No i trochę sufitu.. w poniedziałek kolejny etap a jutro może jakieś drzwi przemaluję :roll:
Lecę dalej poczytać chociaż co u was ..

Posted

Pudzio to jest we własnej psiej osobie drogie panie :loveu: :loveu: :loveu:
Mój niunieczek kochany :loveu: Ojj jak mi za nom tęskno :placz: Mamusi najsłodszy .. :loveu:

P.S. Chciałam sprostować co do poprzedniego posta : "Ściany wyprostowane" znaczy się, ze póki co są tylko wyprostowane TYNKIEM .. gipsu jeszcze na nich nie było :cool1:

Posted

[quote name='Magda']Toż to pudzio? Jaki cukierek z niego :loveu:[/QUOTE]
Słodziak no nie? :loveu: Pańci malutki :loveu: Dalej taki bobasek z niego :loveu:

Zmykam zaraz .. Pan domu przybył :cool1:

Posted

[quote name='dzasta']Ale Pudzianek słodzieńki :)
Nie zazdroszczę remontu ale lubię za to potem etap końcowy :D[/QUOTE]
:loveu:
Etap końcowy i tak nie będzie taki jak bym chciała ale na pewno będzie lepiej niż było :loveu:
[quote name='Magda']Coś ty dzisiaj taka uległa, co?:evil_lol: To idź. Ja zaraz na Andrzejki zmykam.[/QUOTE]
Bo zrobiłam awanturę ostatnio, ze Ł całymi dniami na kompie siedzi więc przykład dać muszę :diabloti: Póki co jeszcze w garażu cosik tam robi ..
Baw się dobrze :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Be remontowo:)

Marzena a ja mam taką opcje zeby na dzialce na zielono okna pomalowac a domek na zolto hehhe
bedzie kolorowo:D[/QUOTE]

Daria, obiecuję że wezmę Twoje sugestie pod rozwagę :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda']No Ty też. To może weź puść jakiegoś filma ciekawego? Co by się chłop nie nudził :)[/QUOTE]
Usnął o 19:30 a ja o 20 :cool1: A chciałam oglądać i Mam talent i ten film co to po nim był i Gnijącą Pannę młodą też .. i doopa :angryy: Z mam talent widziałam tylko jak już było głosowanie kto zostaje, film cały przespałam a Gnijącej kawałek obejrzałam :cool1:
[quote name='Pegaza']Jee on jak dziewczynka wyglada :)[/QUOTE]
Cichoo bo Radzio przeczyta i będzie po kucorku :shake:
[quote name='Kasia']Jeny, jaki on słodki i dziewczęcy :loveu:

andrzejki w domu?
my kołdrowo-piżamowe, z zasmarkanymi nosami :shake:[/QUOTE]
:loveu: :evil_lol:

J.W. :razz:
Wracać mi tu szybko do zdrowia! :mad:
[quote name='*kleo*']Pudzianek to ma chyba buzię po mamusi co? :loveu:[/QUOTE]
Ano ma :loveu:

Cześć w niedzielę :multi:
Idę zaraz spróbować pozbyć się czerwonej farby z drzwi :cool1: