Luzia15 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Witamy się porannie poniedziałkowo :loveu::loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Hej:loveu: Co tam u was?:roll: Quote
karkakarka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Hej :) W środe miałam iść do kina (środy z orange) ale niestety nie idę, bo mam wyjazd w środę w nocy i nie dam rady, ale mam kod na który można kupić 2 bilety w cenie jednego w cinema city :cool3: Do oddania mam kod :cool3: chcesz?:cool3: Podajesz go tylko przy kasie :cool3: Słyszałam, że nie masz nikogo w orange, a jak ja go nie wykorzystam to się zmarnuje :p ps. kod za free Quote
Pegaza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='karkakarka']Hej :) W środe miałam iść do kina (środy z orange) ale niestety nie idę, bo mam wyjazd w środę w nocy i nie dam rady, ale mam kod na który można kupić 2 bilety w cenie jednego w cinema city :cool3: Do oddania mam kod :cool3: chcesz?:cool3: Podajesz go tylko przy kasie :cool3: Słyszałam, że nie masz nikogo w orange, a jak ja go nie wykorzystam to się zmarnuje :p ps. kod za free[/QUOTE] Be ale okazja bierz jak dają:cool1::evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Cze wszystkim i każdej z osobna :loveu: :eviltong: Karinka dziękuję bardzo bardzo bardzo za pamięć no ale niestety w środę nie dam rady :-( Mam teraz drugą zmianę, w domu jestem o 18:30, obiad, sprzątanie i te sprawy .. no nie mam jak :placz: Szkoda bardzo bo chętnie bym skorzystała .. a nie można w przyszłą środę wykorzystać? :diabloti: Quote
...::Basia::... Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [B]karkakarka[/B] przykro mi ale troche sie mylisz. Bo nie wystarczy tylko dać kod. Be by musiała też podać twój nr. kom i by musiała sobie ciebie najpierw zapisać w ten pod nr 241 i ty byś musiała wysłać jej tego smsa bo obsługa prosi o okazanie smsa z kodem:roll: Be chyba mozna później wykożystać (to zależy kiedy jej go wysłali bo tam jest data ważności):roll: A co tam u panienek?:eviltong::loveu: Quote
Princess_York Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ojejku ale masz tej roboty w domku :lol:. To powodzenia życzę :evil_lol:. i cześć w poniedziałek przy okazji :loveu: Quote
tigrunia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='...::Basia::...'][B]karkakarka[/B] przykro mi ale troche sie mylisz. Bo nie wystarczy tylko dać kod. Be by musiała też podać twój nr. kom i by musiała sobie ciebie najpierw zapisać w ten pod nr 241 i ty byś musiała wysłać jej tego smsa bo obsługa prosi o okazanie smsa z kodem:roll: Be chyba mozna później wykożystać (to zależy kiedy jej go wysłali bo tam jest data ważności):roll: A co tam u panienek?:eviltong::loveu:[/QUOTE] O jaaa ale galimatias :crazyeye: Quote
karkakarka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hej :) Jakieś zmiany znowu :crazyeye: To nie jest tak pokręcone - wystarczy, że prześle komuś smsem kod i tyle, ostatnio szłam z kumpelą do kina, ona odbierała bilety, jej przesłałam smsa z Orange a ona go pokazała i tyle... a sms jest ważny tylko do środy :) Ktoś inny chętny? Quote
Doti1986 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Witamy się serdecznie wtorkowo-kawowo:cool1: Quote
...::Basia::... Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hej:) Ale beznadziejne jest to nowe dogo Quote
Pegaza Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cze Be w tym paskudnym nowym wydaniu.... Quote
tigrunia Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Ale marudzicie :eviltong: Ja się nie mogłam dostać na dogo :mad: No ale już działa :multi: Quote
...::Basia::... Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Hej [quote name='tigrunia']Ale marudzicie :eviltong: Ja się nie mogłam dostać na dogo :mad: No ale już działa :multi:[/QUOTE] Ja też nie mogłam i wciąż sie zacina :/ A co tam u was? A odnośnie aparatu to właśnie mi sie przypomniało:): możesz go kupić taki na foto joker ja tam swój kupiłam bardzo tanio i jestem zadowolona:) Quote
*kleo* Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cze Be :multi: Widzę, że nie tylko u mnie w galerii pustki :eviltong: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zolwik Be :D dawaj focie bo tu pusto:P Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 cze Beatrycze :lol: się zapoznajemy z nowym "terenem" w mdłym wydaniu :p Quote
tigrunia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='...::Basia::...']Hej Ja też nie mogłam i wciąż sie zacina :/ A co tam u was? A odnośnie aparatu to właśnie mi sie przypomniało:): możesz go kupić taki na foto joker ja tam swój kupiłam bardzo tanio i jestem zadowolona:)[/QUOTE] Cześć Basia :multi: Ja tam jeszcze czekam z aparatem .. ale wiem, ze w foto.. tanio :loveu: Już to wypatrzyłam :multi: [quote name='*kleo*']Cze Be :multi: Widzę, że nie tylko u mnie w galerii pustki :eviltong:[/QUOTE] Cze Klaudia .. no wymiotło towarzystwo :evil_lol: [quote name='iwa63']Wpadliśmy się przywitać;)[/QUOTE] [quote name='Pestka']Hej Wam, co słychać? :cool3:[/QUOTE] [quote name='Doti1986']Witamy się piątkowo:)[/QUOTE] Cześć dziewczyny :multi: [quote name='Pegaza']Zolwik Be :D dawaj focie bo tu pusto:P[/QUOTE] Żółwik :evil_lol: Nie mam :eviltong: [quote name='Kasia']cze Beatrycze :lol: się zapoznajemy z nowym "terenem" w mdłym wydaniu :p[/QUOTE] Cze Kaś .. ja też się zapoznaję .. :roll: Umiem już multicytata zrobić :multi: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ooo to sporo umiesz:D co nie ma co nie ma to rob a nie siedz...;P Quote
tigrunia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Pegaza']Ooo to sporo umiesz:D co nie ma co nie ma to rob a nie siedz...;P[/QUOTE] Idę spać :eviltong: Od 3:30 jestem dziś na nogach :cool1: Zaliczyłam przygotowania do jutrzejszego remontu tj. gruntowanie scian, sufitu,pranie i sprzątanie oraz imieniny babci Feli :roll: No i jeszcze odrobiłam lekcje na dogo :loveu: Więc zmykam .. baju Quote
Recommended Posts