Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej :)
W środe miałam iść do kina (środy z orange) ale niestety nie idę, bo mam wyjazd w środę w nocy i nie dam rady, ale mam kod na który można kupić 2 bilety w cenie jednego w cinema city :cool3: Do oddania mam kod :cool3: chcesz?:cool3: Podajesz go tylko przy kasie :cool3: Słyszałam, że nie masz nikogo w orange, a jak ja go nie wykorzystam to się zmarnuje :p

ps. kod za free

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)
W środe miałam iść do kina (środy z orange) ale niestety nie idę, bo mam wyjazd w środę w nocy i nie dam rady, ale mam kod na który można kupić 2 bilety w cenie jednego w cinema city :cool3: Do oddania mam kod :cool3: chcesz?:cool3: Podajesz go tylko przy kasie :cool3: Słyszałam, że nie masz nikogo w orange, a jak ja go nie wykorzystam to się zmarnuje :p

ps. kod za free[/QUOTE]

Be ale okazja bierz jak dają:cool1::evil_lol:

Posted

Cze wszystkim i każdej z osobna :loveu: :eviltong:

Karinka dziękuję bardzo bardzo bardzo za pamięć no ale niestety w środę nie dam rady :-( Mam teraz drugą zmianę, w domu jestem o 18:30, obiad, sprzątanie i te sprawy .. no nie mam jak :placz: Szkoda bardzo bo chętnie bym skorzystała .. a nie można w przyszłą środę wykorzystać? :diabloti:

Posted

[B]karkakarka[/B] przykro mi ale troche sie mylisz. Bo nie wystarczy tylko dać kod. Be by musiała też podać twój nr. kom i by musiała sobie ciebie najpierw zapisać w ten pod nr 241 i ty byś musiała wysłać jej tego smsa bo obsługa prosi o okazanie smsa z kodem:roll:

Be chyba mozna później wykożystać (to zależy kiedy jej go wysłali bo tam jest data ważności):roll:
A co tam u panienek?:eviltong::loveu:

Posted

[quote name='...::Basia::...'][B]karkakarka[/B] przykro mi ale troche sie mylisz. Bo nie wystarczy tylko dać kod. Be by musiała też podać twój nr. kom i by musiała sobie ciebie najpierw zapisać w ten pod nr 241 i ty byś musiała wysłać jej tego smsa bo obsługa prosi o okazanie smsa z kodem:roll:

Be chyba mozna później wykożystać (to zależy kiedy jej go wysłali bo tam jest data ważności):roll:
A co tam u panienek?:eviltong::loveu:[/QUOTE]
O jaaa ale galimatias :crazyeye:

Posted

Hej :)
Jakieś zmiany znowu :crazyeye:

To nie jest tak pokręcone - wystarczy, że prześle komuś smsem kod i tyle, ostatnio szłam z kumpelą do kina, ona odbierała bilety, jej przesłałam smsa z Orange a ona go pokazała i tyle... a sms jest ważny tylko do środy :)

Ktoś inny chętny?

Posted

Hej
[quote name='tigrunia']Ale marudzicie :eviltong: Ja się nie mogłam dostać na dogo :mad: No ale już działa :multi:[/QUOTE]

Ja też nie mogłam i wciąż sie zacina :/

A co tam u was?
A odnośnie aparatu to właśnie mi sie przypomniało:): możesz go kupić taki na foto joker ja tam swój kupiłam bardzo tanio i jestem zadowolona:)

Posted

[quote name='...::Basia::...']Hej

Ja też nie mogłam i wciąż sie zacina :/

A co tam u was?
A odnośnie aparatu to właśnie mi sie przypomniało:): możesz go kupić taki na foto joker ja tam swój kupiłam bardzo tanio i jestem zadowolona:)[/QUOTE]
Cześć Basia :multi:

Ja tam jeszcze czekam z aparatem .. ale wiem, ze w foto.. tanio :loveu: Już to wypatrzyłam :multi:
[quote name='*kleo*']Cze Be :multi: Widzę, że nie tylko u mnie w galerii pustki :eviltong:[/QUOTE]
Cze Klaudia .. no wymiotło towarzystwo :evil_lol:
[quote name='iwa63']Wpadliśmy się przywitać;)[/QUOTE]

[quote name='Pestka']Hej Wam, co słychać? :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Doti1986']Witamy się piątkowo:)[/QUOTE]
Cześć dziewczyny :multi:
[quote name='Pegaza']Zolwik Be :D

dawaj focie bo tu pusto:P[/QUOTE]
Żółwik :evil_lol:

Nie mam :eviltong:
[quote name='Kasia']cze Beatrycze :lol:

się zapoznajemy z nowym "terenem" w mdłym wydaniu :p[/QUOTE]
Cze Kaś ..
ja też się zapoznaję .. :roll:
Umiem już multicytata zrobić :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Ooo to sporo umiesz:D
co nie ma co nie ma to rob a nie siedz...;P[/QUOTE]
Idę spać :eviltong:
Od 3:30 jestem dziś na nogach :cool1: Zaliczyłam przygotowania do jutrzejszego remontu tj. gruntowanie scian, sufitu,pranie i sprzątanie oraz imieniny babci Feli :roll: No i jeszcze odrobiłam lekcje na dogo :loveu: Więc zmykam .. baju