Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Be :lol: W jakim sklepie zamawiasz dla psiaków że tak długo musisz czekać? Ja zamówiłam w KARUSKU 23.09 i dziś juz dostałam paczke.
Mamy tak cudną pogodę że to poidełko prawie sie przyda :multi:[/quote]
Wiesz co .. nie pamiętam już jak ten sklep się nazywał :shake: Ale pierwszy raz w nim zamówiłam i ostatni. A teraz cały czas czekam na nożyczki z amberhouse ale ten sklep jest z Bydgoszczy więc zawsze sobie sama odbieram.

U mnie też była ładna pogoda ale już się spsuła :cool1: Musiałam pare spraw dziś załatwić i ledwo wsiadłam do samochodu i zapaliła się kontrolka od paliwa :cool1: Jakoś wróciłam ale boję się znów wyjeżdżać :evil_lol:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Wiesz co .. nie pamiętam już jak ten sklep się nazywał :shake: Ale pierwszy raz w nim zamówiłam i ostatni. A teraz cały czas czekam na nożyczki z amberhouse ale ten sklep jest z Bydgoszczy więc zawsze sobie sama odbieram.

U mnie też była ładna pogoda ale już się spsuła :cool1: Musiałam pare spraw dziś załatwić i ledwo wsiadłam do samochodu i zapaliła się kontrolka od paliwa :cool1: Jakoś wróciłam ale boję się znów wyjeżdżać :evil_lol:[/quote]
a to stacji nie odwiedzilas po drodze?:evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']

U mnie też była ładna pogoda ale już się spsuła :cool1: Musiałam pare spraw dziś załatwić i ledwo wsiadłam do samochodu i zapaliła się kontrolka od paliwa :cool1: Jakoś wróciłam ale boję się znów wyjeżdżać :evil_lol:[/quote]

no kurcze w moim baku to też za szybko wysycha. Aż się zastanawiam czy szczelny jest :angryy:

Posted

[quote name='Pegaza']ile dostalas zwolnienia?:cool1:[/quote]
:evil_lol:
Do końca tygodnia :eviltong:
[quote name='...::Basia::...']Hej:multi:
Co tam u panienek?:loveu:
Wlaśnie i jak tam zwolnienie?[/quote]
Cześć :multi:
Dziewczyny ok .. Jess chyba będę musiała umówić na usuwanie kamienia .. zaczęło jej brzydko pachnieć z pyska :roll:
[quote name='dysia-u']no kurcze w moim baku to też za szybko wysycha. Aż się zastanawiam czy szczelny jest :angryy:[/quote]
Ja się dziś wybrałam bez tankowania .. do miasta - kawałek w sumie ale numer odwaliłam kurde :shake: Musiałam do 17 coś załatwić w mieście no to o 16:30 wyjechałam z domu, po 5 minutach byłam już na miejscu.. zaparkowałam na parkingu należącym do banku bo nigdzie indziej miejsca nie było a bank do 17 se mówie na pewno zdążę .. poszłam gdzie iść miałam a tam mega kolejka :cool1: Myślę sobie przestawiać to auto czy nie? E tam .. w banku też na pewno pełno ludzi i zamkną później. No i ok .. wyszłam o 17:15 a tam barierka zakluczona :evil_lol: Nikogo w banku ani w koło .. pojechałam do domu autobusem :evil_lol: Teraz siedzę i się martwię czy mi auta nie odholują lub już odholowali bo tam był taki znak .. :eviltong: Łuki kończy niedługo pracę to pojedzie oberać czy foka jeszcze stoi :evil_lol: Jak stoi to na luzie sobie z rana pojadę po nią :loveu: :evil_lol:
W sumie fajnie bo dawno autobusem nie jechałam :evil_lol: Dobrze, ze to blisko i że autobus na mnie czekał :loveu: I że podwiózł mnie prawie pod dom :loveu: I jeszcze sobie coś na obiadek przy okazji kupiłam .. :eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Be ale sie usmialam :roflt: no to fajnie se narobilas:evil_lol:
oby auto stalo bo jeszcze przyjdzie Ci placic za holowanie i parking:cool1:[/quote]
No właśnie .. mogłaś zaczekać z tym śmianiem aż Łuki pojedzie sprawdzić czy auto jeszcze stoi :eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']No właśnie .. mogłaś zaczekać z tym śmianiem aż Łuki pojedzie sprawdzić czy auto jeszcze stoi :eviltong:[/quote]

bo sytuacja smieszna ale dla Ciebie nie:cool1:
kuna ale u nas teraz leje malo powiedziane leje jakby chmura sie zerwala..:-o

Posted

[quote name='Pegaza']bo sytuacja smieszna ale dla Ciebie nie:cool1:
kuna ale u nas teraz leje malo powiedziane leje jakby chmura sie zerwala..:-o[/quote]

u nas nie tylko leje , ale taaaki wiatr , że łeb urwie jak by go wystawić przez okno :diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']bo sytuacja smieszna ale dla Ciebie nie:cool1:
kuna ale u nas teraz leje malo powiedziane leje jakby chmura sie zerwala..:-o[/quote]
Kurde Łukiego jeszcze nie ma i nie wiem co z mym autem :placz:
[quote name='dysia-u']u nas nie tylko leje , ale taaaki wiatr , że łeb urwie jak by go wystawić przez okno :diabloti:[/quote]
U mnie jakoś znośnie jest .. mokro bo mokro ale nic nie wieje ani nie pada ;)

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Be. pewnie wywracasz oczami jak czytasz o oleju norkowym - znowu
ale w szamponie też ten olej jest :roll: W każdym?[/quote]
No hej, hej ..
nieeee nie w każdym ale są takie w których jest ;) Rozumiem, że ten którego Ty używasz ma ten olej norkowy?

Jak już jesteś .. znalazłam na allegro takie cus : [url=http://www.allegro.pl/item756338996_oleander_rozowy_pelny_pachnacy_2_letnie_sadzon.html]Oleander różowy pełny pachnący 2 letnie sadzon (756338996) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
i jeszcze takie :
[url=http://www.allegro.pl/item755825527_oleander_rozowy_pelny_sadzonki_ukorzenione_4.html]Oleander różowy-pełny-sadzonki ukorzenione 4 (755825527) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
"Odpowiednio pielęgnowany przez zimę urośnie na wysokości całego okna, po 1 roku może już być do sufitu (doniczka stojąca na podłodze)." Możliwe to? :cool1:

Posted

[url]http://img268.imageshack.us/img268/4310/img8433m.jpg[/url]

ten krzaczek ma dwa lata / pozwoliłam sobie wkleić fotke -wymaż go ze swojej galerii / a pielęgnuję go chyba dobrze bo kwitnie obficie :lol:
Widzę że spodobała ci się roślinka :razz: Kuna , szkoda że to daleko bo mam kilka szczepek. Są też białe ale one ponoć kwitną mniej obficie. Koleżanka ma i mówi że śmiecą bo często kwiat opada:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Ula podrzuc mi hehe ja juz na dzialke bede miec w sam raz hehe
wiecie co ale tez se taki sprawie a co!:cool1::evil_lol:

Be szczesliwa cala heh:evil_lol: ze auto odzyskala[/quote]
Daria nie czuje , że się jej rymuje :evil_lol: