Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Be z sloncem przyszlam:loveu:[/quote]
Cze Daria :multi:
U mnie też słońce :multi:
Ale choroba mnie nie opuszcza :cool1: I mam już dość tego antybiotyku .. dziś 20 minut się męczyłam, żeby to dziadostwo zjeść :angryy: Wielka taka ta tabletka (kroje ją na 4 :cool1:) i jeszcze popić normalnie nie można bo się zaraz rozpuszcza.. bleeeeee :angryy:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Daria :multi:
Ale choroba mnie nie opuszcza :cool1: I mam już dość tego antybiotyku .. dziś 20 minut się męczyłam, żeby to dziadostwo zjeść :angryy: Wielka taka ta tabletka (kroje ją na 4 :cool1:) i jeszcze popić normalnie nie można bo się zaraz rozpuszcza.. bleeeeee :angryy:[/quote]

Tys poszla do lekarza a ja nie:cool1: i wiem ze trzymie mnie jeszcze bo z rana zle sie czuje w gardle mam wydzieliny tyle ze fujj...a co do tabletek tez duzych polykac nie umie :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Daria :multi:
Ale choroba mnie nie opuszcza :cool1: I mam już dość tego antybiotyku .. dziś 20 minut się męczyłam, żeby to dziadostwo zjeść :angryy: Wielka taka ta tabletka (kroje ją na 4 :cool1:) i jeszcze popić normalnie nie można bo się zaraz rozpuszcza.. bleeeeee :angryy:[/QUOTE]

Hej:loveu:
Też kiedyś coś podobnego miałam (wielkie połknąć sie nie da:angryy:) rozpuszczaj sobie w wodzie i pij skoro szybko sie rozpuszcza:eviltong::evil_lol:
A u mnie pochmurnie:-(

Posted

[quote name='Pegaza']Tys poszla do lekarza a ja nie:cool1: i wiem ze trzymie mnie jeszcze bo z rana zle sie czuje w gardle mam wydzieliny tyle ze fujj...a co do tabletek tez duzych polykac nie umie :evil_lol:[/quote]

rano zamiast kawy na dzień dobry polecam gorące mleko z masłem i miodem.
Wydzielina odchodzi czy chcesz czy nie :lol:

Posted

Kurcze współczuje tych big tabletek:crazyeye:
Mówisz że mleko z miodem nie dobre? To spróbuj mleko z czosnkiem :ekmm:
[COLOR=PaleTurquoise]na samą myśl mi się zbiera[/COLOR]
Powrotu do zdrówka życzę:loveu:

Posted

[quote name='dzasta']Ja też teraz wielkie piguły łykam więc łączę się z Tobą BE w bólu :eviltong:
Zdrówka życzymy :loveu:[/quote]
Na pewno nie są tak samo obrzydliwe :eviltong:
[quote name='Pegaza']Cos Ty zalapala za swinstwo...:cool1:
a jestes Ty na L4?[/quote]
Ano a jestem :loveu:
[quote name='...::Basia::...']oj współczuje wam:evil_lol: a u mnie dzś w szkole było 17 os z 31:evil_lol:[/quote]
O też fajnie :cool1: Epidemia normalnie :cool1:

Posted

[quote name='dzasta']No może nie są tak obrzydliwe ale mam takie giganty antybiole + giganty na krążenie + uwaga zastrzyk w brzuch który muszę sobie sama codziennie robić :shake:[/quote]
O boziuuuu .. nigdy zastrzyku nikt mi nie robił :shake: :evil_lol: Nie dam się :evil_lol:

Posted

Cześć :loveu:
Mam nadzieję że masz fachową opiekę :cool3:
[COLOR=PaleTurquoise]chorobę cza wypocić:cool1:[/COLOR]

a poza tym masz teraz dużo wolnego czasu więc się nie obijaj tylko ciachaj zdjęcia pannicom i pokazuj :eviltong:

Posted

[quote name='dzasta']A ja sobie sama robię na dokładkę :eviltong:[/quote]
Brrrrrr
[quote name='laurin']Cześć :loveu:
Mam nadzieję że masz fachową opiekę :cool3:
[COLOR=PaleTurquoise]chorobę cza wypocić:cool1:[/COLOR]

a poza tym masz teraz dużo wolnego czasu więc się nie obijaj tylko ciachaj zdjęcia pannicom i pokazuj :eviltong:[/quote]
To do mnie?? :crazyeye: A co to opieka ? :cool1: Wczoraj mój pan zrobił mi az jedną herbatę a na obiad przyniósł pizzę :cool1: No comments ...

Nie no zdjęć robić nie będę bo panny poczochrane, nie wykąpane - nie nadają się do internetu :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Be az jedną herbate to normalnie sie wysilil:evil_lol:a o piccy nie wspomne choc w sumie dobrze ze ją podal mogl Cie przeciez glodzic:evil_lol:;)[/quote]
Ehhh nic nie mów .. całymi dniami sama siedze :cool1: Herbate sobie z rana robię w termosie żeby za dużo nie łazić po zimnym korytarzu :eviltong:

Posted

O qrczusiu to ja mam super opiekę obiadki itp więc ja nie powinnam narzekać oj nie :lol: A herbatkę tez robi i nawet kilka razy dziennie :D Bo ja też np mam taką biało czarną pielęgniarkę co dzień i noc mnie pilnuje :lol:

Posted

[quote name='dzasta']O qrczusiu to ja mam super opiekę obiadki itp więc ja nie powinnam narzekać oj nie :lol: A herbatkę tez robi i nawet kilka razy dziennie :D Bo ja też np mam taką biało czarną pielęgniarkę co dzień i noc mnie pilnuje :lol:[/quote]
Zazdraszczam :roll: