dysia-u Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Cześć Be. pewnie wywracasz oczami jak czytasz o oleju norkowym - znowu ale w szamponie też ten olej jest :roll: W każdym? Quote
tigrunia Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Be. pewnie wywracasz oczami jak czytasz o oleju norkowym - znowu ale w szamponie też ten olej jest :roll: W każdym? No hej, hej .. nieeee nie w każdym ale są takie w których jest ;) Rozumiem, że ten którego Ty używasz ma ten olej norkowy? Jak już jesteś .. znalazłam na allegro takie cus : Oleander różowy pełny pachnący 2 letnie sadzon (756338996) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze takie : Oleander różowy-pełny-sadzonki ukorzenione 4 (755825527) - Aukcje internetowe Allegro "Odpowiednio pielęgnowany przez zimę urośnie na wysokości całego okna, po 1 roku może już być do sufitu (doniczka stojąca na podłodze)." Możliwe to? :cool1: Quote
dzasta Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Oleandry dość szybko rosną ale czy aż tak szybko ;) Nasz po 2 latach był dość duży już ale tak do sufitu to nie sięgał :D Quote
dysia-u Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 http://img268.imageshack.us/img268/4310/img8433m.jpg ten krzaczek ma dwa lata / pozwoliłam sobie wkleić fotke -wymaż go ze swojej galerii / a pielęgnuję go chyba dobrze bo kwitnie obficie :lol: Widzę że spodobała ci się roślinka :razz: Kuna , szkoda że to daleko bo mam kilka szczepek. Są też białe ale one ponoć kwitną mniej obficie. Koleżanka ma i mówi że śmiecą bo często kwiat opada:roll: Quote
dysia-u Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 przyjrzałam się tym kwiatkom z allegro. Piękne , różowe tylko kwiat jest pełny a on właśnie śmieci:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ula podrzuc mi hehe ja juz na dzialke bede miec w sam raz hehe wiecie co ale tez se taki sprawie a co!:cool1::evil_lol: Be szczesliwa cala heh:evil_lol: ze auto odzyskala Quote
dysia-u Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pegaza napisał(a):Ula podrzuc mi hehe ja juz na dzialke bede miec w sam raz hehe wiecie co ale tez se taki sprawie a co!:cool1::evil_lol: Be szczesliwa cala heh:evil_lol: ze auto odzyskala Daria nie czuje , że się jej rymuje :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='dzasta']Oleandry dość szybko rosną ale czy aż tak szybko ;) Nasz po 2 latach był dość duży już ale tak do sufitu to nie sięgał :D Pewnie wszystko zależy od warunków .. :roll: [quote name='dysia-u']http://img268.imageshack.us/img268/4310/img8433m.jpg ten krzaczek ma dwa lata / pozwoliłam sobie wkleić fotke -wymaż go ze swojej galerii / a pielęgnuję go chyba dobrze bo kwitnie obficie :lol: Widzę że spodobała ci się roślinka :razz: Kuna , szkoda że to daleko bo mam kilka szczepek. Są też białe ale one ponoć kwitną mniej obficie. Koleżanka ma i mówi że śmiecą bo często kwiat opada:roll: No kurcze ja się już w Turcji zakochałam ale nie myślałam, że to to w Polsce trzymać się da .. :multi: [quote name='dysia-u']przyjrzałam się tym kwiatkom z allegro. Piękne , różowe tylko kwiat jest pełny a on właśnie śmieci:evil_lol: Tzn. że Ty masz jakąś inną odmianę kwiatów czy, że te kwiaty sa już jakieś przekwitłe? :oops: Bo tam gdzieś pisali, że jak się mało podlewa to opadają .. [quote name='Pegaza']Ula podrzuc mi hehe ja juz na dzialke bede miec w sam raz hehe wiecie co ale tez se taki sprawie a co!:cool1::evil_lol: Be szczesliwa cala heh:evil_lol: ze auto odzyskala Znalazłaś już tą swoją wymarzoną ? :loveu: :eviltong: Ano :multi: I niuńka cała i zdrowa :loveu: Ojj tęskniłam za nią noc całą :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Nie nie ma tej mojej wymarzonej:-( jedynie wiemy jaki domek bysmy chcieli miec chodniki itd..:roll: gdyby byla mozliwosc budowy domku od podstaw.. zeby za autem tak tesknic:evil_lol: chyba bardziej za nia niz za Lukiem:evil_lol:;) Quote
tigrunia Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Pegaza napisał(a):Nie nie ma tej mojej wymarzonej:-( jedynie wiemy jaki domek bysmy chcieli miec chodniki itd..:roll: gdyby byla mozliwosc budowy domku od podstaw.. zeby za autem tak tesknic:evil_lol: chyba bardziej za nia niz za Lukiem:evil_lol:;) Poszukaj sobie jakąś ładną działeczkę rekreacyjną bez domku - na allegro pełno takich .. noo ale to pewnie drożej wyniesie niż w takim POD .. Moja mama kupiła 2 działki za 800 zł razem :evil_lol: Jakieś 60 km od Bydgoszczy. Na jednej jest bardzo malutki domek, na drugiej pusto i obie są obok siebie więc są połączone. Nie ma tam na razie kibelka ale spać jest gdzie :eviltong: Nie wiem jakie duże są te działki .. to takie standardowe POD ;) Nooo .. dziś Łuki się zapowiedział, że nie wraca na noc i na pewno tęsknić za nim nie będę :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ha ha, się uśmiałam z twojej historyjki :evil_lol: :evil_lol: grunt, że foka bezpieczna i cała :p ja też się cieszę kiedy TZ idzie na nockę do straży...ba, nawet uważam że zbyt rzadko ma te zmiany :diabloti: Quote
tigrunia Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Kasia napisał(a):ha ha, się uśmiałam z twojej historyjki :evil_lol: :evil_lol: grunt, że foka bezpieczna i cała :p ja też się cieszę kiedy TZ idzie na nockę do straży...ba, nawet uważam że zbyt rzadko ma te zmiany :diabloti: :eviltong: dobre :evil_lol: Ł pracuje na 3 zmiany więc co 3-ci tydzień ma nocki.. W sumie fajnie jak go nie ma bo całe łoże dla mnie i piesów :loveu: Quote
Doti1986 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 tigrunia napisał(a)::eviltong: dobre :evil_lol: Ł pracuje na 3 zmiany więc co 3-ci tydzień ma nocki.. W sumie fajnie jak go nie ma bo całe łoże dla mnie i piesów :loveu: No proszę bardzo jak to po ślubie się "tęskni" za chłopem na noc:evil_lol: Quote
...::Basia::... Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tigrunia napisał(a):Poszukaj sobie jakąś ładną działeczkę rekreacyjną bez domku - na allegro pełno takich .. noo ale to pewnie drożej wyniesie niż w takim POD .. Moja mama kupiła 2 działki za 800 zł razem :evil_lol: Jakieś 60 km od Bydgoszczy. Na jednej jest bardzo malutki domek, na drugiej pusto i obie są obok siebie więc są połączone. Nie ma tam na razie kibelka ale spać jest gdzie :eviltong: Nie wiem jakie duże są te działki .. to takie standardowe POD ;) Nooo .. dziś Łuki się zapowiedział, że nie wraca na noc i na pewno tęsknić za nim nie będę :evil_lol: Hej:multi: po 400zł za działke?:crazyeye::crazyeye: a nie za metr?:roll: Quote
Pegaza Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Be szkoda ze Bydgoszcz tak daleko takich cenow u nas nie ma:shake: mozna kupic od 25 tysiecy za rekraeacyjną ale ciezko tu niedaleko nas..jak widze to mazowieckie,nawet pomorskie... taniej wychodzi w POD..ale jak widac tez nie ma lekko znalezc ładną:roll: jak sie ma 50 tysiecy to juz mozna przebierac..:cool1: a ja sie ich nie ma to sie szuka tanszej i wtedy jest ciezej.. Quote
dysia-u Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Cześć Be :lol: wpadnij do mnie na kwiatki :p Quote
tigrunia Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Doti1986 napisał(a):No proszę bardzo jak to po ślubie się "tęskni" za chłopem na noc:evil_lol: Ja żem wolna - ślubu z nikim nie brałam :eviltong: ...::Basia::... napisał(a):Hej:multi: po 400zł za działke?:crazyeye::crazyeye: a nie za metr?:roll: Cześć Basia ;) No autentycznie - za działkę :cool3: Pegaza napisał(a):Be szkoda ze Bydgoszcz tak daleko takich cenow u nas nie ma:shake: mozna kupic od 25 tysiecy za rekraeacyjną ale ciezko tu niedaleko nas..jak widze to mazowieckie,nawet pomorskie... taniej wychodzi w POD..ale jak widac tez nie ma lekko znalezc ładną:roll: jak sie ma 50 tysiecy to juz mozna przebierac..:cool1: a ja sie ich nie ma to sie szuka tanszej i wtedy jest ciezej.. Nie no u nas też takich cen nie ma :evil_lol: To jest wyjątkowe miejsce - nigdzie indziej takich cen nie spotkałam :eviltong: Ale te działki były zapuszczone bardzo .. mama sobie małymi kroczkami wszystko zrobiła i już jest bardzo ładnie :loveu: I nawet jakieś drzewka owocowe tam ma .. dysia-u napisał(a):Cześć Be :lol: wpadnij do mnie na kwiatki :p Cześć :multi: Już lece... Jutro wyjeżdżam .. Będę najprawdopodobniej w poniedziałek wieczorkiem. Zaopiekujcie się galeryjką :loveu: Quote
dzasta Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 O to miłego wyjazdu Be :) Tam gdzie moja Mam ma działkę można kupić zapuszczoną od ogródków działkowych za 400-600 złoty w zależności od wielkości bo są 300 do 500 m. Quote
tigrunia Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 dzasta napisał(a):O to miłego wyjazdu Be :) Tam gdzie moja Mam ma działkę można kupić zapuszczoną od ogródków działkowych za 400-600 złoty w zależności od wielkości bo są 300 do 500 m. Dzięki ;) Oooo widzisz Daria jaka okazja ! :loveu: Justa a gdzie te działki? :eviltong: Quote
Pegaza Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 tigrunia napisał(a):Dzięki ;) Oooo widzisz Daria jaka okazja ! :loveu: Justa a gdzie te działki? :eviltong: Tak tanio:crazyeye: u nas zaniedbane leca ok 15-18 a juz wyszykowane to ponad 20..:roll: Be gdzie Ty pojechalas? sie nawet nie pochwalilas...:mad: Quote
dzasta Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 tigrunia napisał(a):Dzięki ;) Oooo widzisz Daria jaka okazja ! :loveu: Justa a gdzie te działki? :eviltong: W Warszawie oczywiście :) Położone w otulinie lasku bardzo ładne :) Tyle że w tej cenie oczywiście mogą się trafić działki nawet bez domku albo ze zdewastowanym domkiem ale widziałam kilka takich które ludzie kupili właśnie za takie pieniążki a teraz mają super. Najczęściej są to zarośnięte działki jakiś starszych ludzi którzy już nie mają siły się nimi zajmować. Quote
Pegaza Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 dzasta napisał(a):W Warszawie oczywiście :) Położone w otulinie lasku bardzo ładne :) no ostatnio ogladalam dzialeczke nawet z stawem piekna byla i w cenie mozliwej co z tego jak dla nas za daleko:placz: dlaczego u Was taniej a u nas tak drogo..:roll: Quote
dzasta Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 No a ja właśnei jakiś czas temu miałam możliwość zakupienia fajnej działki w Twojej okolicy no w sumie nie działki a posiadłości na wsi takiej co można i mieszkać lub jako rekreację ale za daleko trochę tyle że to znajomi sprzedawali :cool3: Quote
...::Basia::... Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 tigrunia napisał(a):Ja żem wolna - ślubu z nikim nie brałam :eviltong: Cześć Basia ;) No autentycznie - za działkę :cool3: Nie no u nas też takich cen nie ma :evil_lol: To jest wyjątkowe miejsce - nigdzie indziej takich cen nie spotkałam :eviltong: Ale te działki były zapuszczone bardzo .. mama sobie małymi kroczkami wszystko zrobiła i już jest bardzo ładnie :loveu: I nawet jakieś drzewka owocowe tam ma .. Cześć :multi: Już lece... Jutro wyjeżdżam .. Będę najprawdopodobniej w poniedziałek wieczorkiem. Zaopiekujcie się galeryjką :loveu: O kurde a ja 50tys za działke w karwi nad morzem zapłaciłam mimo iż też zarośnięta była:angryy: A u nas w wawie takie ogródkowe po 5 - 7 tys:mad: A gdzie sie wybierasz i nawtet nie raczysz powiadomić?:cool1::p Quote
Kasia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 za tysiaka (1000!!!) :drink1::drink1: dzie żeś pojechała? Quote
Recommended Posts