tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Aga76']Ło matko, ale kabanosik z niej ;) Cze :loveu:[/quote] Noo .. :roll: Cze :loveu: [quote name='***Paulina***']Cześć Be:multi: Kiedy możemy liczyć na nowe fotki? :???:[/quote] Cześć Paulina :multi: Po weekendzie :cool3: [quote name='Pegaza']Chuda:-o a jaka ma byc gruba chyba slepy czy co ten sedzia.. a w sumie to ile ona razy je? moze dawaj czesciej by ją troche podtuczyc o ile uwazasz ze trzeba..:roll:[/quote] Je kiedy chce :razz: Ja moim psom nie ograniczam jedzenia :evil_lol: Ale przerzucimy się niedługo na jakąś bardziej kaloryczną dietkę :loveu: [quote name='Kasia']cze Beatrycze :loveu:[/quote] Cze Kaś :loveu: Dziewczyny hita mam !! Jade do Pudzianka :sweetCyb: W niedzielę jadę w poniedziałek wracam :bigcool: Dziewczyny zabieram ze sobą, aparaty dwa więc fotki na pewno będą :bigcool: Quote
dzasta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 O to super masz BE :multi: Cieszymy się razem z Tobą :loveu: I czekamy na bardzo ale to bardzo obszerną fotorelację :razz: Quote
Nati28 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cze :loveu: Milej wycieczki zyczymy i czekamy na fotki :lol: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='dzasta']O to super masz BE :multi: Cieszymy się razem z Tobą :loveu: I czekamy na bardzo ale to bardzo obszerną fotorelację :razz:[/quote] Kurde się obawiam co bym czasem z Pudzianem do domu nie wróciła :evil_lol: [quote name='Nati28']Cze :loveu: Milej wycieczki zyczymy i czekamy na fotki :lol:[/quote] Dzięki :loveu: Fotki będą na pewnoooo i dużooooo :loveu: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 I znow Ci zal bedzie jak bedziesz odjezdzac...:roll: bankowo ale fotki poogladam chetnie:p a daleko masz? do nich? Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Pegaza']I znow Ci zal bedzie jak bedziesz odjezdzac...:roll: bankowo ale fotki poogladam chetnie:p a daleko masz? do nich?[/quote] No jakieś 200 km bo w Stegnie są jeszcze do środy.. Ajjj już się doczekać nie mogę :loveu: Odebrałam dziś nowy kontenerek dla dziewczyn - taki dwu-yorkowy :evil_lol: Lubią razem jeździć więc postanowiłam powiększyć im przestrzeń w podróży :loveu: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 O to sporo masz kilosow..:roll: poka go na fotce.. ja tez bede moje wozic w kontenerze nawet dwa mam..bo Liv znow sie robi niedobra w aucie :roll: tylko czy sie przyzwyczają do niego nie wiem..:roll: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Pegaza']O to sporo masz kilosow..:roll: poka go na fotce.. ja tez bede moje wozic w kontenerze nawet dwa mam..bo Liv znow sie robi niedobra w aucie :roll: tylko czy sie przyzwyczają do niego nie wiem..:roll:[/quote] A tam sporo .. 2,5 h i jestem na miejscu :loveu: [url]http://www.kubazoo.com/bmz_cache/6/6de030c3c084d70ff5753fec84a70e7b.image.300x279.jpg[/url] taki kupiłam :loveu: Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 No ba masz okazje go zobaczyc to jedz...:lol: aa mam podobny:cool1: a drugi mam materialowy..sie go chcialam pozbyc ale jednak go zostawie.. Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Pegaza']No ba masz okazje go zobaczyc to jedz...:lol: aa mam podobny:cool1: a drugi mam materialowy..sie go chcialam pozbyc ale jednak go zostawie..[/quote] No ja mam jeden taki jedno-yorkowy i póki Buff była mała a Jess nie była gruba to bez problemu się mieściły :cool1: Materiałowy też mam ale dawno dawno go nie używałam .. wolę jednak te plastikowe ;) Quote
Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mi znow one obie do plastiku nie wejda a do materialowego tak.. ide sie myc i czytac knige...:bye: Quote
tigrunia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Pegaza']Mi znow one obie do plastiku nie wejda a do materialowego tak.. ide sie myc i czytac knige...:bye:[/quote] No ja kupiłam po to większy plastik, żeby bez problemu weszły i jeszcze luzy miały :loveu: :evil_lol: Ja też mykam .. jutro nudny dzień .. psy chyba wykąpie :roll: Chociaż czy jest sens jak w niedzielę na plażę zawitają ? :cool1: Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cześć Be:multi: Fajnie że jedziesz do Pudzianka:loveu: Czekamy na fotorelację:loveu: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć Be:multi: Fajnie że jedziesz do Pudzianka:loveu: Czekamy na fotorelację:loveu:[/quote] Cześć Paulina :multi: No fajnie, fajnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Już ładuję baterie w aparacie :diabloti: Quote
dzasta Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 My mamy podobny kontenerek dla Gabi myślę że nawet taki 3 Yorkowy bo Gabi to się nawet piłką tam bawi jak podróżuje :D I mamy staffikowy, który Gabi najbardziej lubi :evil_lol: To miłego podróżowania i odpoczynku i nie porywaj Pudzianka :D Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='iwa63']Witamy weekendowo ;)[/quote] Cześć :multi: [quote name='dzasta']My mamy podobny kontenerek dla Gabi myślę że nawet taki 3 Yorkowy bo Gabi to się nawet piłką tam bawi jak podróżuje :D I mamy staffikowy, który Gabi najbardziej lubi :evil_lol: To miłego podróżowania i odpoczynku i nie porywaj Pudzianka :D[/quote] Oooo to Gabi ma apartamenty normalnie :loveu: Dzięki :loveu: Dziewczyny już wypróbowały dziś kontenerek i chyba im pasuje nawet :loveu: Byliśmy na działce, pobiegały, poszalały może wreszcie prześpią całą noc :cool1: Jess ostatnio się nadpobudliwa zrobiła, ciągle w ruchu, biega, skacze, gryzie, zaczepia znudzoną Buff :eviltong: No i nawet w nocy spać nie daje bo ona się bawić teraz chce a nie spać :cool1: Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jess chyba mlodnieje :lol: moze sie cieszy ze Pudzianka juz nie ma:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='Pegaza']Jess chyba mlodnieje :lol: moze sie cieszy ze Pudzianka juz nie ma:evil_lol:[/quote] Tia :diabloti: Się jutro zdziwi :diabloti: Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='tigrunia']Tia :diabloti: Się jutro zdziwi :diabloti:[/quote] no humor jej sie napewno poprawi:evil_lol: zauwazylas ze my tylko na boju walki zostaly:roll: reszta polegla..:roll::evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='Pegaza']no humor jej sie napewno poprawi:evil_lol: zauwazylas ze my tylko na boju walki zostaly:roll: reszta polegla..:roll::evil_lol:[/quote] Ciekawa jestem .. :evil_lol: Nooo .. ja czekam na Ł bo torta gdzieś na weselichu jechał kroić na 22 :cool1: Nie wiem o której jutro zamierza wyjechać :roll: Quote
tigrunia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='Pegaza']a to Ł tez jedzie..myslalam ze Ty sama:p[/quote] Nie no samej to mi się niezbyt chce :roll: Ja tam lubię jeździć samochodem ale po mieście :loveu: :evil_lol: Jak już gdzieś dalej to jest masakra :shake: Nawet na wystawy się nie mogę poświęcić bo mi się zwyczajnie nie chce jechać gdzieś dalej jak 100 km :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='tigrunia']Nie no samej to mi się niezbyt chce :roll: Ja tam lubię jeździć samochodem ale po mieście :loveu: :evil_lol: Jak już gdzieś dalej to jest masakra :shake: Nawet na wystawy się nie mogę poświęcić bo mi się zwyczajnie nie chce jechać gdzieś dalej jak 100 km :evil_lol:[/quote] o kurcze takiego masz lenia:lol: Fidlasta pewnie by Cie wyreczyla:cool1: ona juz czeka na ten papierek by mogla jezdzic...a Ty go masz i jezdzic sie nie chce:lol: Quote
Recommended Posts