Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aga76']Ło matko, ale kabanosik z niej ;)

Cze :loveu:[/quote]
Noo .. :roll:

Cze :loveu:
[quote name='***Paulina***']Cześć Be:multi:
Kiedy możemy liczyć na nowe fotki? :???:[/quote]
Cześć Paulina :multi:
Po weekendzie :cool3:
[quote name='Pegaza']Chuda:-o a jaka ma byc gruba chyba slepy czy co ten sedzia..
a w sumie to ile ona razy je? moze dawaj czesciej by ją troche podtuczyc o ile uwazasz ze trzeba..:roll:[/quote]
Je kiedy chce :razz: Ja moim psom nie ograniczam jedzenia :evil_lol: Ale przerzucimy się niedługo na jakąś bardziej kaloryczną dietkę :loveu:
[quote name='Kasia']cze Beatrycze :loveu:[/quote]
Cze Kaś :loveu:

Dziewczyny hita mam !! Jade do Pudzianka :sweetCyb:
W niedzielę jadę w poniedziałek wracam :bigcool: Dziewczyny zabieram ze sobą, aparaty dwa więc fotki na pewno będą :bigcool:

Posted

[quote name='dzasta']O to super masz BE :multi:

Cieszymy się razem z Tobą :loveu:

I czekamy na bardzo ale to bardzo obszerną fotorelację :razz:[/quote]
Kurde się obawiam co bym czasem z Pudzianem do domu nie wróciła :evil_lol:
[quote name='Nati28']Cze :loveu:
Milej wycieczki zyczymy i czekamy na fotki :lol:[/quote]
Dzięki :loveu: Fotki będą na pewnoooo i dużooooo :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']I znow Ci zal bedzie jak bedziesz odjezdzac...:roll: bankowo
ale fotki poogladam chetnie:p
a daleko masz? do nich?[/quote]

No jakieś 200 km bo w Stegnie są jeszcze do środy..
Ajjj już się doczekać nie mogę :loveu:

Odebrałam dziś nowy kontenerek dla dziewczyn - taki dwu-yorkowy :evil_lol: Lubią razem jeździć więc postanowiłam powiększyć im przestrzeń w podróży :loveu:

Posted

O to sporo masz kilosow..:roll:
poka go na fotce..
ja tez bede moje wozic w kontenerze nawet dwa mam..bo Liv znow sie robi niedobra w aucie :roll: tylko czy sie przyzwyczają do niego nie wiem..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']O to sporo masz kilosow..:roll:
poka go na fotce..
ja tez bede moje wozic w kontenerze nawet dwa mam..bo Liv znow sie robi niedobra w aucie :roll: tylko czy sie przyzwyczają do niego nie wiem..:roll:[/quote]
A tam sporo .. 2,5 h i jestem na miejscu :loveu:
[url]http://www.kubazoo.com/bmz_cache/6/6de030c3c084d70ff5753fec84a70e7b.image.300x279.jpg[/url] taki kupiłam :loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']No ba masz okazje go zobaczyc to jedz...:lol:
aa mam podobny:cool1: a drugi mam materialowy..sie go chcialam pozbyc ale jednak go zostawie..[/quote]
No ja mam jeden taki jedno-yorkowy i póki Buff była mała a Jess nie była gruba to bez problemu się mieściły :cool1: Materiałowy też mam ale dawno dawno go nie używałam .. wolę jednak te plastikowe ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Mi znow one obie do plastiku nie wejda a do materialowego tak..
ide sie myc i czytac knige...:bye:[/quote]
No ja kupiłam po to większy plastik, żeby bez problemu weszły i jeszcze luzy miały :loveu: :evil_lol:
Ja też mykam .. jutro nudny dzień .. psy chyba wykąpie :roll: Chociaż czy jest sens jak w niedzielę na plażę zawitają ? :cool1:

Posted

[quote name='***Paulina***']Cześć Be:multi:
Fajnie że jedziesz do Pudzianka:loveu:
Czekamy na fotorelację:loveu:[/quote]
Cześć Paulina :multi:
No fajnie, fajnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Już ładuję baterie w aparacie :diabloti:

Posted

My mamy podobny kontenerek dla Gabi myślę że nawet taki 3 Yorkowy bo Gabi to się nawet piłką tam bawi jak podróżuje :D I mamy staffikowy, który Gabi najbardziej lubi :evil_lol:

To miłego podróżowania i odpoczynku i nie porywaj Pudzianka :D

Posted

[quote name='iwa63']Witamy weekendowo ;)[/quote]
Cześć :multi:
[quote name='dzasta']My mamy podobny kontenerek dla Gabi myślę że nawet taki 3 Yorkowy bo Gabi to się nawet piłką tam bawi jak podróżuje :D I mamy staffikowy, który Gabi najbardziej lubi :evil_lol:

To miłego podróżowania i odpoczynku i nie porywaj Pudzianka :D[/quote]
Oooo to Gabi ma apartamenty normalnie :loveu:

Dzięki :loveu:

Dziewczyny już wypróbowały dziś kontenerek i chyba im pasuje nawet :loveu: Byliśmy na działce, pobiegały, poszalały może wreszcie prześpią całą noc :cool1: Jess ostatnio się nadpobudliwa zrobiła, ciągle w ruchu, biega, skacze, gryzie, zaczepia znudzoną Buff :eviltong: No i nawet w nocy spać nie daje bo ona się bawić teraz chce a nie spać :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Tia :diabloti: Się jutro zdziwi :diabloti:[/quote]
no humor jej sie napewno poprawi:evil_lol:
zauwazylas ze my tylko na boju walki zostaly:roll: reszta polegla..:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']no humor jej sie napewno poprawi:evil_lol:
zauwazylas ze my tylko na boju walki zostaly:roll: reszta polegla..:roll::evil_lol:[/quote]
Ciekawa jestem .. :evil_lol:
Nooo .. ja czekam na Ł bo torta gdzieś na weselichu jechał kroić na 22 :cool1: Nie wiem o której jutro zamierza wyjechać :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']a to Ł tez jedzie..myslalam ze Ty sama:p[/quote]
Nie no samej to mi się niezbyt chce :roll: Ja tam lubię jeździć samochodem ale po mieście :loveu: :evil_lol: Jak już gdzieś dalej to jest masakra :shake: Nawet na wystawy się nie mogę poświęcić bo mi się zwyczajnie nie chce jechać gdzieś dalej jak 100 km :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Nie no samej to mi się niezbyt chce :roll: Ja tam lubię jeździć samochodem ale po mieście :loveu: :evil_lol: Jak już gdzieś dalej to jest masakra :shake: Nawet na wystawy się nie mogę poświęcić bo mi się zwyczajnie nie chce jechać gdzieś dalej jak 100 km :evil_lol:[/quote]
o kurcze takiego masz lenia:lol: Fidlasta pewnie by Cie wyreczyla:cool1: ona juz czeka na ten papierek by mogla jezdzic...a Ty go masz i jezdzic sie nie chce:lol: