Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Kasia']sama z siebie jestem dumna! :evil_lol:[/quote] :klacz: niby wyjście awaryjne, a takie idealne Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Kasia lubi spontany:evil_lol: nic nie planowane :shake: Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ale najlepsze obiady to takie na kajaka - idziesz na gotowca i zawsze smakuje :loveu: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ja planowałam zupe wyszła ryba :p Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 To ja bym wybrała z bogatego menu Darii pieczarki w sosie :loveu: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia']Ja planowałam zupe wyszła ryba :p[/quote] hihi u mnie dzis byly 3 obiady :p m-a ziemniaki kotlety i surowka Niki pierogi z truskawkami a ja mialam ryz i potrawka z kurczaka, pieczarki w sosie :p Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Aga76'] To ja bym wybrała z bogatego menu Darii pieczarki w sosie :loveu: [/QUOTE] a ja sysko oprócz pierogów na słodko :loveu: uwielbiam kotlety!!!! Quote
Kasia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia'] Nie wybrzydzaj no :mad: [/QUOTE] nie wybrzydzam - zjem sysko gdzie jest piszne miencho :loveu: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza']hihi u mnie dzis byly 3 obiady :p m-a ziemniaki kotlety i surowka Niki pierogi z truskawkami a ja mialam ryz i potrawka z kurczaka, pieczarki w sosie :p[/quote] No i szyskie dobre :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Kasia']nie wybrzydzam - zjem sysko gdzie jest piszne miencho :loveu:[/quote] To makarony Anusi są bezpieczne :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Kasia']a ja sysko oprócz pierogów na słodko :loveu: uwielbiam kotlety!!!![/quote] Nie wybrzydzaj no :mad: Quote
***Paulina*** Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia']Witamy wieczorową porą :multi: Czemu tylko ja jestem do przodu z czasem ? :cool1:[/quote] No właśnie muszę sobie przestawić zegar żeby posty tak nie skakały... Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Kasia']nie wybrzydzam - zjem sysko gdzie jest piszne miencho :loveu:[/quote] Ja to ruskie na słodko potrafie zjeść :cool1: Quote
***Paulina*** Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia']To nic nie da.. ja mam dobrze zegar i coś doopa blada :cool1: Ide na filma jakiegoś zara ..[/quote] No waśnie ja chyba już kiedyś przestawiałam i nic nie dało... Może jak przestawię na godzinę później:roll::evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza']Ty na filma a ja cos zjesc..[/quote] A ja spacery... się bujnę Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć Be:bye:[/quote] Witamy wieczorową porą :multi: Czemu tylko ja jestem do przodu z czasem ? :cool1: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia'] A ja mam dalej smaka na te lody .. zeszłam do kuchni po lody a se sandwicha zrobiłam :cool1:[/quote] :evil_lol: ładna zamiana TK nie chce Kapryśki wziąć na ręcę, bo się boi, że jej krzywdę zrobi, wczoraj próbował - pisnęła i koniec. Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='***Paulina***']No właśnie muszę sobie przestawić zegar żeby posty tak nie skakały...[/quote] To nic nie da.. ja mam dobrze zegar i coś doopa blada :cool1: Ide na filma jakiegoś zara .. Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia']Nie mówcie mi o śledziach bo mi się na wymioty zbiera :shake: Jak tylko sobie o śledziu pomyśle już mi niedobrze :cool1: (uraz po Wigilii 2 lata temu :cool1:)[/quote] Długotrwały ten uraz :roll: opowiedz szczegóły :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza']Ty na filma a ja cos zjesc..[/quote] O tej porze ? :-o A ja mam dalej smaka na te lody .. zeszłam do kuchni po lody a se sandwicha zrobiłam :cool1: Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='***Paulina***']No waśnie ja chyba już kiedyś przestawiałam i nic nie dało... Może jak przestawię na godzinę później:roll::evil_lol:[/quote] Zdaj relacje jaki efekt :evil_lol: [quote name='Aga76']A ja spacery... się bujnę[/quote] Właśnie Ł wysłałam z panienkami na dworek :loveu: Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='tigrunia']O tej porze ? :-o A ja mam dalej smaka na te lody .. zeszłam do kuchni po lody a se sandwicha zrobiłam :cool1:[/quote] Be bo jak przyszlam to bylam napchana.. ales mi przypomniala mam dobra salatke sledziowa dzis ją robilam Quote
tigrunia Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Pegaza']Be bo jak przyszlam to bylam napchana.. ales mi przypomniala mam dobra salatke sledziowa dzis ją robilam[/quote] Nie mówcie mi o śledziach bo mi się na wymioty zbiera :shake: Jak tylko sobie o śledziu pomyśle już mi niedobrze :cool1: (uraz po Wigilii 2 lata temu :cool1:) Quote
Recommended Posts