tigrunia Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 O kurde ale macie wyniki :-o :evil_lol: Quote
iberia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/63/217f2a0d8c72677fmed.jpg[/IMG][/URL] na reszte zdjęć z wystawy zapraszamy do naszej galerii Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Dzięki Kasia :loveu: Kurde nie mam linka do tych Twoich fot i nie mogę ściągać dalej :placz: Wstawaj już :mad: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Remont dziś w biurze mamy :angryy: Na 11 nowe meble przyjeżdżają montować :crazyeye: Wszystko lata .. od rana próbuję jakoś oporządzić się z tymi wszystkimi papierami ale nie ma miejsca gdzie to wszystko chować więc ogólnie masakra jest.. :placz: Ciekawe czy mnie wywalą z mojego stanowiska :cool1: Quote
Pegaza Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cze Be:multi: o jaka milosc:loveu: [URL]http://images37.fotosik.pl/63/217f2a0d8c72677fmed.jpg[/URL] Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be:multi: o jaka milosc:loveu: [URL]http://images37.fotosik.pl/63/217f2a0d8c72677fmed.jpg[/URL][/quote] Cze D-E :multi: Me dziecie na każdym kroku miłości się domaga :loveu: Zresztą starsze dziecie tak samo :loveu: Quote
nane Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czeee :cool1: ide dalej pracować a ty się nie martw jak zniknie część papierów to nawet lepiej dla ciebie :eviltong: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Magda Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cześć dziewczyny, różowe landryny:loveu::eviltong: Co Wy takie powolne jesteście, co? Gdzie podziała się ta werwa?:mad: Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czeee :cool1: ide dalej pracować a ty się nie martw jak zniknie część papierów to nawet lepiej dla ciebie :eviltong: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cze M :loveu: No nei wiem czy lepiej :cool1: [quote name='Magda']Cześć dziewczyny, różowe landryny:loveu::eviltong: Co Wy takie powolne jesteście, co? Gdzie podziała się ta werwa?:mad:[/quote] Cze Władzo :loveu: A tak jakoś smutno ostatnio ... :roll: Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Be :loveu:[/quote] Cze A :loveu: Kurde głupio tu tak bez fotek :oops: Ale łone takie brzydkie wychodzą z lampą :cool1: Postaram się coś zrobić jutro bądź w niedzielę .. może pogoda dopisze to sesyja nadworna bedzie :loveu: Quote
Aga76 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='tigrunia']Cze A :loveu: Kurde głupio tu tak bez fotek :oops: Ale łone takie brzydkie wychodzą z lampą :cool1: Postaram się coś zrobić jutro bądź w niedzielę .. może pogoda dopisze to sesyja nadworna bedzie :loveu:[/quote] Jak mogę i brzydkie oglądać, poza tym to kwestia gustu :roll: Nadworna :cool3: oooj chętnie, bardzo chętnie Quote
Aga76 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='tigrunia']Ale psy brzydkie na brzydkich zdjęciach wychodzą :p Hihi .. może będą Berneńskie fotki też :knuje:[/quote] Coś mącisz :evil_lol: Ale że jak, że mama już ma piesa prawdziwego żywego małego? Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Aga76']Jak mogę i brzydkie oglądać, poza tym to kwestia gustu :roll: Nadworna :cool3: oooj chętnie, bardzo chętnie[/quote] Ale psy brzydkie na brzydkich zdjęciach wychodzą :p Hihi .. może będą Berneńskie fotki też :knuje: Quote
Aga76 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='tigrunia']:diabloti: Nie no nie ma .. jeszcze :p Spacerek Berneński mi się szykuje w celu zapoznania rasy i poplotkowaniu o hodowlach :loveu: Tylko jeszcze nie wiem czy w ten weekend czy następny :loveu:[/quote] Bardzo miły spacerek, a są gdzieś blisko ciebie hodowle [COLOR=PaleTurquoise]dobre?[/COLOR] Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Aga76']Coś mącisz :evil_lol: Ale że jak, że mama już ma piesa prawdziwego żywego małego?[/quote] :diabloti: Nie no nie ma .. jeszcze :p Spacerek Berneński mi się szykuje w celu zapoznania rasy i poplotkowaniu o hodowlach :loveu: Tylko jeszcze nie wiem czy w ten weekend czy następny :loveu: Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Aga76']Bardzo miły spacerek, a są gdzieś blisko ciebie hodowle [COLOR=PaleTurquoise]dobre?[/COLOR][/quote] Właśnie problem w tym, że nie ma :cool1: Bardzo ciężko .. :-( Lece spać .. do juterka ;) Quote
Aga76 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='tigrunia']Właśnie problem w tym, że nie ma :cool1: Bardzo ciężko .. :-( Lece spać .. do juterka ;)[/quote] aaa, szkoda Kolorowych snów, papatki :bye: Quote
tigrunia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Aga76']aaa, szkoda Kolorowych snów, papatki :bye:[/quote] No strasznie szkoda :-( Hodowle są ale krycia nie przemyślane :cool1: no to dzień dobry :loveu: Remont biurowy rozpoczęty :cool1: Meble wczoraj przywieźli i szef sobie przypomniał, że miał być remont :cool1: Tak więc meble pojechały .. :diabloti: Biuro puste stoi ino moje biurko :roflt: Ale mam przestrzeń :crazyeye: Normalnie gonić się można :megagrin: Tylko nie ma z kim :cool1: No .. to na 7 malarz przychodzi i tapeciarz :roll: Tapeta na sufit ma iść :roll: Ja chce do domu :placz: EDIT: Właśnie znalazłam jedną hodowlę pod Warszawą :multi: Patrzcie jaką superaśną fotkę znalazłam u nich :loveu: :evil_lol: [url]http://www.bernese.pl/foto/dj3.jpg[/url] Quote
nane Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]chelloł fotka zabójcza :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
tigrunia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]chelloł fotka zabójcza :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cze M :loveu: Dobra, co nie ? :evil_lol: Remont trwa.. miałam przymusową przerwę. Tapeta nad moją głową wisi i mam nadzieję, że nie spadnie :crazyeye: Chcieli mi dać kask więc chyba mają pewne obawy :cool1: Quote
nane Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='tigrunia']Cze M :loveu: Dobra, co nie ? :evil_lol: Remont trwa.. miałam przymusową przerwę. Tapeta nad moją głową wisi i mam nadzieję, że nie spadnie :crazyeye: Chcieli mi dać kask więc chyba mają pewne obawy :cool1:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]najwyżej będziesz cała w kleju :niewiem: [/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Recommended Posts