Pegaza Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='tigrunia']Ale tu nudno .. Cześć wszystkim obecnym :razz:[/quote] to wklej foty do ogladania:razz: Quote
tigrunia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Aga76']A tam od razu nudno :roll: Dogo mi działa tak wolno, że :mad: szlag mnie trafia, noo[/quote] Mi też coś ledwo się kula :angryy: [quote name='AmiX']Cześć dziewczyny :)[/quote] Cześć Aniu :multi: [quote name='Pegaza']to wklej foty do ogladania:razz:[/quote] Ni mam fot :roll: Brak mi czasu ostatnio :roll: Dziś w pracy mamy dzien degustacji :loveu: Zrobili dwa torty nowe. Jeden niedobry :cool1: Jasny biszkopt, dalej warstwa kremu śmietanowego z adwokatem i na wierzch galaretka z kawałkami ananasów .. nie lubie :shake: Ale teraz jem drugi :loveu: Czekoladowy biszkopt w sumie niezbyt pasuje ale ujdzie, cienka warstwa frużeliny wiśniowej i krem śmietanowo-budyniowy :loveu: Miodziooo :loveu: Quote
Pegaza Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A mi dogo hula i to szybko... oo fajnie sie masz:multi: znaczy ja bym na Twoim miejscu byc nie mogla..bo tylam bym tyla... Quote
Aga76 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='tigrunia'] Dziś w pracy mamy dzien degustacji :loveu: Zrobili dwa torty nowe. Jeden niedobry :cool1: Jasny biszkopt, dalej warstwa kremu śmietanowego z adwokatem i na wierzch galaretka z kawałkami ananasów .. nie lubie :shake: Ale teraz jem drugi :loveu: Czekoladowy biszkopt w sumie niezbyt pasuje ale ujdzie, cienka warstwa frużeliny wiśniowej i krem śmietanowo-budyniowy :loveu: Miodziooo :loveu:[/quote] :sabber: Dlaczego ja to na wieczór przeczytałam... oj buu Ja chcę frużelinę wiśniową i krem śmietanowo-budyniowy! Quote
laurin Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witam :multi: o ranyyyyy :crazyeye: jakbym miała taką smakowitą pracę to bym całkiem wyglądała jak beczułka :evil_lol: Dobre chociaż były te torciki??? Quote
tigrunia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Pegaza']A mi dogo hula i to szybko... oo fajnie sie masz:multi: znaczy ja bym na Twoim miejscu byc nie mogla..bo tylam bym tyla...[/quote] A tam gadasz .. :evil_lol: [quote name='Aga76']:sabber: Dlaczego ja to na wieczór przeczytałam... oj buu Ja chcę frużelinę wiśniową i krem śmietanowo-budyniowy![/quote] W mojej cukierni tego pełno- zapraszam :loveu: [quote name='laurin']Witam :multi: o ranyyyyy :crazyeye: jakbym miała taką smakowitą pracę to bym całkiem wyglądała jak beczułka :evil_lol: Dobre chociaż były te torciki???[/quote] Cześć Aniu :multi: Tak jak napisałam.. pierwszy niezbyt smaczny ale drugiiii cudoooo :loveu: :loveu: Dzień dobry :multi: Pada :cool1: Mokro,szaro :cool1: Wczoraj pojechałam z dziewczynkami do weta to się okazało, że ma "okres zimowy" i przyjmuje tylko do 17 :mad: Ja do 17:30 pracuje i jak mam się do niego dostać ? :placz: Quote
Aga76 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='tigrunia'] Dzień dobry :multi: Pada :cool1: Mokro,szaro :cool1: Wczoraj pojechałam z dziewczynkami do weta to się okazało, że ma "okres zimowy" i przyjmuje tylko do 17 :mad: Ja do 17:30 pracuje i jak mam się do niego dostać ? :placz:[/quote] Cze Be :loveu: No wiecie co... no niee :obrazic:też mi okres... phi Quote
Pegaza Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Hi Be:) ja tez musze do weta z Pipi.. na szczepienie..nawet sie z domu wychodzic nie chce..nie wiecie jak ma byc pogoda na drugi tydzien:roll: na slasku ?:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: No wiecie co... no niee :obrazic:też mi okres... phi[/quote] No wstrętny no :placz: A do innego iść nie chce bo ten sprawdzony i zaufany :roll: [quote name='Pegaza']Hi Be:) ja tez musze do weta z Pipi.. na szczepienie..nawet sie z domu wychodzic nie chce..nie wiecie jak ma byc pogoda na drugi tydzien:roll: na slasku ?:evil_lol:[/quote] Hej D-E :multi: Pogoda? O jakiś mrozach mówili :cool1: Ale gdzie i kiedy to nie wiem Quote
Pegaza Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Pewnie u nas bo wczoraj znow nasypalo buu ta wstretna zima nie chce odpuscic:mad: pracujesz obijasz sie czy co robisz?:lol: Quote
tigrunia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Pracuję oczywiście D-E :grins: Spałam dziś w mym domku :multi: I stwierdziłam, że koniecznie potrzebne mi nowe firany do salonu :cool1: Quote
Pegaza Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 O ja niemozliwe wrocilas:eviltong: a psy jak tez zadowolone?:eviltong: no ja gardiny musza byc nowe,tez na swieta se nowe do salonu kupie a co:eviltong: kupie woal i uszyje...:cool3: Quote
tigrunia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Pegaza']O ja niemozliwe wrocilas:eviltong: a psy jak tez zadowolone?:eviltong: no ja gardiny musza byc nowe,tez na swieta se nowe do salonu kupie a co:eviltong: kupie woal i uszyje...:cool3:[/quote] Psiaki zadowolone bo mogą się wreszcie wybiegać na działce a nie wciąż na tej krótkiej smyczy :shake: Pewnie za kotem będą tęsknić .. :-( Quote
tigrunia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Pegaza']Be to im spraw kota:evil_lol:[/quote] No jeszcze kota mi w domu brakowało :cool1: Wole 3-go psa :loveu: Quote
Pegaza Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='tigrunia']No jeszcze kota mi w domu brakowało :cool1: Wole 3-go psa :loveu:[/quote] heh a [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]moze dziecko?[/COLOR][/SIZE] Quote
tigrunia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Pegaza']heh a [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]moze dziecko?[/COLOR][/SIZE][/quote] [COLOR=PaleTurquoise]A weź Ty przestań .. wszędzie tylko dzieci i dzieci :-o [/COLOR] Quote
Aga76 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='tigrunia'] Spałam dziś w mym domku :multi: :cool1:[/quote] Cze Be :loveu: Fajnie to zabrzmiało :roll: [COLOR=PaleTurquoise]i daje do myślenia... hihihi[/COLOR] Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Witamy sie weekendowo:loveu: u nas pada snieg buu Quote
laurin Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 witam :multi: [quote name='tigrunia'][COLOR=PaleTurquoise]A weź Ty przestań .. wszędzie tylko dzieci i dzieci :-o [/COLOR][/quote] czemu nie:eviltong: Quote
tigrunia Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Dobry :loveu: Okropny dziś dzień mam :shake: Wszędzie tylko wrzeszczą, krzyczą, poganiają :shake: Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='tigrunia']Dobry :loveu: Okropny dziś dzień mam :shake: Wszędzie tylko wrzeszczą, krzyczą, poganiają :shake:[/quote] Cze Be :loveu: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Pokaż im pewny palec i niech ci dadzą już spokój![/COLOR][/SIZE] Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Pokaż im pewny palec i niech ci dadzą już spokój![/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jee Aga mowisz o mnie:roll:[/COLOR][/SIZE] Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pegaza'][SIZE=1][COLOR=paleturquoise]jee Aga mowisz o mnie:roll:[/COLOR][/SIZE][/quote] :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]miałam na myśli kogoś z pracy...[/COLOR][/SIZE] Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]miałam na myśli kogoś z pracy...[/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]osz ja cos zle ostatnie zdanie przeczytalam od Be...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#afeeee]Aga spoko[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts