tigrunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Mała Rita'][URL]http://images38.fotosik.pl/57/e5e09549baf31d3b.jpg[/URL] rzeczywiście, śliczny, mokry kurczaczek :loveu:[/quote] :loveu: [quote name='Pegaza']Ty wolasz kurczak a my na Liv- kermit znaczy m-a tak wola:evil_lol:[/quote] Też dobra ksywa :evil_lol: Łuki na Buff mów Bundy :evil_lol: [quote name='Zuza i Noddy']Przepięknie się malutka prezentuje:lol:[/quote] :loveu: [quote name='AmiX']Ale mała ładnie rośnie!!!:loveu::loveu::loveu:[/quote] Rośnie jak na drożdżach :multi: :cool3: [quote name='***Paulina***']Jaka słodziutka:loveu::loveu::loveu: Na mokro jest bardzo podobna do mojej:loveu:[/quote] Na mokro chyba wszystkie są takie same :evil_lol: [quote name='PositiveThought']kuciak kuciak :loveu: :loveu: mokry rozpaczliwy Jak byłam na nartach teraz to tłumaczyli nam menu po polsku, a przynajmniej starali się tłumaczyć :cool3: Pieczonego kurczaka przetłumaczyli jako "Kuruzaka" :evil_lol:[/quote] :loveu: Ważne, ze wiadomo o co chodzi Atka :razz: Dziń dybry :loveu: Byłam wczoraj w moim domku :multi: Rozebrałam choinkę :-( A jeszcze taka piękna była .. w ogóle igły nie poopadały .. :-( Pościągałam lampki z balustrad, łańcuchy .. i znów szaro i smutno :-( Dziś też pojadę .. trochę posprzątam i chyba będę się pomału wprowadzać jak już tak cieplo się robi .. Myślicie, że przyjdą jeszcze mrozy? :hmmmm: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cze Be [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG] A co z kozą, jednak jej nie ma? Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSsorrisone.gif[/IMG] A co z kozą, jednak jej nie ma?[/quote] Ni ma i nie będzie :siara: W tym roku już stwierdziłam, że nie kupuje .. może do przyszłego roku coś innego się wykombinuje :p Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='tigrunia']Ni ma i nie będzie :siara: W tym roku już stwierdziłam, że nie kupuje .. może do przyszłego roku coś innego się wykombinuje :p[/quote] Ten sezon grzewczy faktycznie jest już praktycznie na mecie, wielkie mrozy już chyba nie wrócą... Może wpadniesz na inny pomysł, a dlaczego tam jest problem z ogrzewaniem? Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76']Ten sezon grzewczy faktycznie jest już praktycznie na mecie, wielkie mrozy już chyba nie wrócą... Może wpadniesz na inny pomysł, a dlaczego tam jest problem z ogrzewaniem?[/quote] Tak samo opon zimowych nie kupiłam .. niedawno dopiero Łuki sie uporał z śrubami zabezpieczającymi do których nie było klucza no a teraz to już mi się nie opłaca kupować :evil_lol: Z ogrzewaniem jest problem natury takiej : a.) nie mam gazu w domu. Tata nie płacił rachunków, gaz odłączyli a żeby przyłączyć spowrotem musi być jakiś dokument, że ktoś jest włascicielem a właściciela nie ma :niewiem: b.) mój mądry tata przerobił centralne na gazowe .. powycinał rury, powywalał grzejniki .. żeby to przerobić spowrotem na normalne grzejniki trzeba by kupeee forsy. Obecnie w kazdym pokoju jest taki piec w ścianie na gaz.. nie coś na zasadzie pieca w piwnicy i ciepło rurami do kaloryferów tylko piece w kazdym pokoju ale takie małe :roll: Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76']Ale kombinacje :crazyeye: o rety...[/quote] No widzisz .. takie to mój fader miał pomysly :razz: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='tigrunia']No widzisz .. takie to mój fader miał pomysly :razz:[/quote] Zamysł pewnie był dobry... żeby tylko mieć ten dokument, to gaz by podłączyli. Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76']Zamysł pewnie był dobry... żeby tylko mieć ten dokument, to gaz by podłączyli.[/quote] Raczej nie był dobry . Te piece są do niczego .. w każdym pali się płomień. Nie można nic polożyć na ten grzejnik, nic obok stać nie może, firany wisieć też nie :cool1: Raz koc mi się przypalił bo mi z łóżka spadł jakoś tak niefortunnie że się znalazl koło grzejnika .. dobrze, że się nie zapalił ale ślad został i to spory :roll: Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Be :) oj to tatus Ci zaszkodzil i to fest... a dokumentow zadnych na siebie nie masz ze to teraz Twoje..? a moze te piece powymieniac na jakies lepsze ktore bardziej grzeją.. slonko swieci slonko blade ale jest:multi:[/quote] No nie mam bo to żadne moje .. ja tam tylko mieszkam Te piece dobrze grzeją ale są niebezpieczne dlatego wcale nie chce tego gazu :cool1: U mnie zonka brak :placz: Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cze Be :) oj to tatus Ci zaszkodzil i to fest... a dokumentow zadnych na siebie nie masz ze to teraz Twoje..? a moze te piece powymieniac na jakies lepsze ktore bardziej grzeją.. slonko swieci slonko blade ale jest:multi: Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Oj noo to szkoda Be... a grzyb Ci sie potem nie robi?:roll: a u mnie teraz nawet jest bardzo wyrazne :megagrin: Quote
tigrunia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza']Oj noo to szkoda Be... a grzyb Ci sie potem nie robi?:roll: a u mnie teraz nawet jest bardzo wyrazne :megagrin:[/quote] Nie robi się bo mam okna nie szczelne i dobra wentylacja jest :evil_lol: W kuchni mi wszedł ale już Ł się go pozbył bo tam zimno, ja sobie grzeje , gotuje, para po ścianach leci , wychodze i wyłączam grzanie a ta para nie zdąży wyschnąć i doopa blada :cool1: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [COLOR=paleturquoise]Ja pierdziu...[/COLOR] Na bombie gazowej mieszkasz :roll: Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Buffy fajny zmoklak :loveu: śmiszna taka. ja pierniczę, niezłe kombinacje ogrzewaniowe tam miałaś wymyślane :-o ino, że na dłuższą metę to to nie za bardzo, co nie? grzyb w końcu się pojawi i wtedy to juz porażka będzie... Tylko Be, jeśli to nie Twoje jest to czy opłaca Ci się tam inwestować w cokolwiek większego do zrobienia? :cool1: i cze tak w ogóle :loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Ja pierdziu...[/COLOR] Na bombie gazowej mieszkasz :roll:[/quote] No własnie dlatego nawet nic nie próbuję zrobić w kierunku podlączenia gazu co by ta bomba nie wybuchła :evil_lol: [quote name='Kasia']Buffy fajny zmoklak :loveu: śmiszna taka. ja pierniczę, niezłe kombinacje ogrzewaniowe tam miałaś wymyślane :-o ino, że na dłuższą metę to to nie za bardzo, co nie? grzyb w końcu się pojawi i wtedy to juz porażka będzie... Tylko Be, jeśli to nie Twoje jest to czy opłaca Ci się tam inwestować w cokolwiek większego do zrobienia? :cool1: i cze tak w ogóle :loveu:[/quote] Ona jest zawsze śmieszna.. nawet jak nie zmokła :loveu: :evil_lol: Nie no grzyb raczej pojawić się nie pojawi .. tyle lat go nie ma więc mam nadzieję, że nie będzie .. kuchnia mnie trochę martwi ale coś wymyślę :razz: No właśnie dlatego nic nie robię bo mi się nie opłaca .. ale kto wie - może do przyszłego sezonu zimowego wszystko się wyjaśni :niewiem: Cze w sobotę :loveu: Znów w pracy siedzę :cool1: Trzeci weekend pod rząd :angryy: Wczoraj w moim domku byłam całe popołudnie :multi: :loveu: Nagrzałam sobie w pokoiku i posprzątałam trochę .. kwiatkóff musiałam się pozbyć :-( Quote
Kasia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 cze i czołem :lol: a ja se zaś kupiłam nowego kwiotka, teraz takiego: [URL="http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.orchidarium.pl/rodzaje/obrazy/oncidium.jpg&imgrefurl=http://www.orchidarium.pl/rodzaje/html/Oncidium.html&h=526&w=448&sz=21&tbnid=CQ70bHSPROfMCM::&tbnh=132&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Doncidium%2Bzdjecia&hl=pl&usg=__RuqYA2nrT9xTzPl2yrxdtZfMAWo=&ei=8SaNSYinGs-U_gb87-C0DA&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image&cd=1"][B]KLIK[/B][/URL] fajny jest, taki inny te te wszystkie co mam :loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Kasia']cze i czołem :lol: a ja se zaś kupiłam nowego kwiotka, teraz takiego: [URL="http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.orchidarium.pl/rodzaje/obrazy/oncidium.jpg&imgrefurl=http://www.orchidarium.pl/rodzaje/html/Oncidium.html&h=526&w=448&sz=21&tbnid=CQ70bHSPROfMCM::&tbnh=132&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Doncidium%2Bzdjecia&hl=pl&usg=__RuqYA2nrT9xTzPl2yrxdtZfMAWo=&ei=8SaNSYinGs-U_gb87-C0DA&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image&cd=1"][B]KLIK[/B][/URL] fajny jest, taki inny te te wszystkie co mam :loveu:[/quote] O kurcze ale świetny :-o Gdzieś go kupiła ? Superaśny :loveu: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Przybyłam się przywitać :cool3: Kwiatuszek super, ja też sobie muszę coś wiosennego kupić :loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Cze laurin :multi: Wiosny .. kategorycznie się wiosny domagam :mad: Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='tigrunia'] Wiosny .. kategorycznie się wiosny domagam :mad:[/quote] Rany, przyszłam się przywitać, a ty już pałą machasz? :evil_lol: Strach się bać. Cze pracujące Be :loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Aga76']Rany, przyszłam się przywitać, a ty już pałą machasz? :evil_lol: Strach się bać. Cze pracujące Be :loveu:[/quote] Dzień dobry :loveu: Pomachałam i zonko wyszło :multi: :loveu: Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cze kobieto pracy :) Kasia jaki wymyslny ten kwiatek...:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć Be :multi: Ale Buffy ma słodką buzię, po prostu się rozpływam :mdleje: Weźmiesz ją ze sobą na wystawę? Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Pegaza']Cze kobieto pracy :) Kasia jaki wymyslny ten kwiatek...:lol:[/quote] Cze kobieto domu :evil_lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be :multi: Ale Buffy ma słodką buzię, po prostu się rozpływam :mdleje: Weźmiesz ją ze sobą na wystawę?[/quote] Cześć Sara :multi: :loveu: Pewnie, ze wezmę :loveu: Ajj nie mogę się doczekać kiedy poznam Holly :loveu: Quote
Recommended Posts